Pénz mítoszokon túl a vágyaid felé… GazdagNők 3. Bőség Kör Budapesten (2010. január 29-én)

PenzermekKiralynoFoto-686544_18488113FIGYELEM: a 20-ból már valamennyi helyre jelentkeztek! Viszont a befizetés számít, tehát még meggondolhatod, a helyszínen is szívesen látunk!

Mítoszok is élnek bennünk a pénzzel kapcsolatban. És ezek is gátolhatják az egészséges viszonyunkat a pénzhez. Van, aki például úgy véli, annak van hatalma, akinek van pénze – mégpedig sok pénze. Pedig ez tévedés. Ugyanis hatalom is sokféle létezik.

Még számtalan pénz mítosznak eredünk a nyomába – különleges pénzügyi önismereti kalandra hívlak! Nézzük meg együtt a Te mítoszaidat, az esetlegesen nem teljesen helyénvaló elképzeléseidet a pénzzel kapcsolatban. De a gátló tényezőkön túl is fogunk lépni – ebben is segítségedre lesz a 3. Budapesti Bőség Kör, amit 2010. január 29-én pénteken 18 órától tartunk.

“Az igazi gazdagságot csak az alapján lehet megítélni, hogy milyen életet él valaki. Csak azt az embert lehet igazán gazdagnak nevezni, aki képes a maga útját járva, saját tetszése szerint élni életét.”

(Adam Jackson)

A találkozó 2. felében a vágyakat tisztázzuk, hogy egyre inkább képes legyél a fenti idézet szellemében gazdag lenni. Most főleg az idei évre vonatkozóan igyekszünk a vágyaink nyomába eredni, és remélhetőleg olyan segítséget, megoldásokat kapsz majd, hogy meg is tudod őket valósítani. És pénzt tudsz hozzájuk rendelni: teremteni, bevonzani.

“Az igazi gazdagságot csak az alapján lehet megítélni, hogy
milyen életet él valaki. Csak azt az embert lehet igazán
gazdagnak nevezni, aki képes a maga útját járva, saját
tetszése szerint élni életét.”
(Adam Jackson)
“Kétféle ember létezik. Az ábrándos, aki pénzérméket hajigál
a szökőkutak medencéjébe, meg a realista, aki kihalássza
azokat.”
(George O. Ludcke)

“Kétféle ember létezik. Az ábrándos, aki pénzérméket hajigál a szökőkutak medencéjébe, meg a realista, aki kihalássza azokat.”

(George O. Ludcke)

A pénzügyi önismeret lényege, ha egy tudatosabb folyamaton mégy át, akkor pénzügyi egészséged egyre stabilabb lesz – erre kínál neked lehetőséget a Gazdag Nők  3. budapesti Bőség Körének rövid pénzügyi önismereti tréningje 2010. január 29-én pénteken 18 órától.

A nem tudatosított pénzügyi mítoszaid, a kellően nem tisztázott mélyről jövő vágyaid megakadályozzák azt, hogy

 • * jó értelmű közömbösséggel viszonyulj a pénzhez,
 • * hogy ne csak álmodozz, vagy lemondj teljesen az álmaidról, miközben rosszul érzed magadat, hanem igazán el tudj köteleződni a vágyaid mellett,
 • * és képes legyél pénzt teremteni, pénzt bevonzani a vágyaid megvalósultához,
 • * hogy egyre kiegyensúlyozottan tudd menedzselni a magán pénzügyeidet,
 • * hogy le tudd győzni az esetleges szegénységtudatodat,
 • * hogy ki tudd bontakoztatni a gazdagságtudatodat,
 • * hogy mindenféle körülmények között biztonságban érezd magad anyagilag is.

Garantálom, ha eljössz

a GazdagNők Bőség Kör 3. klub találkozójára, amit 2010. január 29-én pénteken 18 órától tartunk a Sziddhárta Terápiás és Spirituális Központban Budapesten  (VI. kerület Andrássy u. 98.), akkor

 1. képes leszel tudatosítani a saját mítoszaidat,
 2. elindulsz abba az irányba, hogy át tudd őket alakítani, ha az szükséges,
 3. tisztázni fogod az idei évre vonatkozó legmélyebb vágyaidat (legyenek ezek apróbb, vagy nagyobb dolgok),
 4. és elindulsz azon az úton, hogy tényleg elköteleződj mellettük, és meg is valósítsd őket.

A klubest mintegy 2.5-3 óra időtartamú pénzügyi önismereti tréninget jelent majd számodra.

Kiket várunk?

sziddharta-andrassy_latkepElsősorban azokat a budapesti és főváros környéki, de vidéki nőket is várjuk, akik úgy érzik, hogy mélyebb önismeretre kívánnak szert tenni pénzügyeik terén, és ez az időpont MOST alkalmas számukra – és a Belső Hangjuk is azt súgja: itt a helyük a GazdagNők Bőség Kör 3. találkozóján, rövid pénzügyi önismereti tréningjén.

Tehát ha növekedni vágysz a pénzügyeid terén, ha fejlődni akarsz lelkileg, szellemileg, akkor itt a helyed köztünk – gyere!

Ami nem lesz:

 • * adótanácsadás,
 • * befektetési tanácsadás,
 • * ingatlan tanácsadás,
 • * tőzsdei tanácsadás,
 • * személyes pénzmenedzsment tanácsadás stb.

EZ a klub est egy pénzügyi önismereti folyamat folytatása azoknak, akik voltak már ilyen rendezvényen, illetve kezdete azoknak, akik most jönnek először. Mindenkit szívesen látunk, bármikor bekapcsolódhatsz. Terveink szerint azoknak, akik nem tudnak eljönni lehetőséget kínálunk majd arra, hogy online módon hozzájuthassanak az elhangzottakhoz díjfizetés ellenében.

Dönthetsz arról is, hogy a későbbiekben ismét részt kívánsz-e venni a GazdagNők Bőség Kör további klubestjein. A rövid tréningek önmagukban is használhatóak, de természetesen jobban hatnak, ha folyamatosan eljársz a GazdagNők budapesti bőség körének rövid tréningjeire.

A mostani alkalommal 2010. január 29-én pénteken 18 órától többek között

 • * saját élményű gyakorlatokban lesz részed egy spirituális töltésű helyszínen,
 • * az elvégzett gyakorlatok segítik a tudatosításodat,
 • * a közösen megbeszélések tovább mélyítik a pénzügyi önismereti folyamatodat,
 • * rálátásod lesz helikopter nézőpontból az esetleges mintáidra, programozottságodra,
 • * és legfontosabb útravaló feladataidat is meg tudod határozni majd.

Magyarul: elindulhatsz problémázás helyett immáron megoldásokat keresve a személyes pénzügyeid tekintetében lelki vonatkozásokban. S mindezt teheted támogató női körben, ahol önmagad lehetsz.

Az GazdagNők kör 1. klubjának résztvevői írták az első rövid tréningünk után – és ezek veled is megtörténhetnek:

Berta Ági nagyon friss hozzászólása a GazdagNők blog egyik írásánál: 2010. január 17. @ 13:05

Az GazdagNők Kör találkozóján (novemberben) Ida döbbentett rá, hogy én egy menekülő típus vagyok, meg még más is. Azóta nagyjából végig gondoltam, vajon hogyan lettem azzá. Nem hoztam otthonról túl jó pénzügyi mintát, mert nálunk apám kereste és kezelte a pénzt, anyámat egyszerűen alkalmatlannak tartotta erre (eleve), ezért csak kiporciózta a heti kosztpénzt, amit anyám beosztott, a többire nem volt befolyása.

Nem éltünk rosszul és tényleg minden szükségesre jutott, megtakarításai és befektetései voltak a családnak, de ebből apám mindenkit kihagyott. azért ma az öcsém és én is pénzügyi szempontból műveletlenek vagyunk, és bizonyos értelemben sodródunk.

Nekem most kell még megtanulnom, pontosan hogyan is építsem fel magam pénzügyi szempontból. Eddig főként a gyerekeimet igyekeztem elindítani, és úgy tűnik, legalább ebben jó voltam. Nem pénzzel, de egy olyan hozzáállásal, hogy mit tanuljanak, merre tartsanak – sokszor szembe fordulva a családi és társadalmi hagyományokkal.

Már én is vezetem a bevételeimet-kiadásaimat, és őszintén sajnálom, hogy eddig ebben nem voltam elég következetes és tudatos, hiszen a válásom után nagyon sok költséget sikerült lefaragnom, átcsoportosítanom, de hagytam magam kihasználni, és olyan kiadásokat is felvállaltam, amelyek a mai napig az eladósodás felé vittek.

Itt be is fejezem, mert ezen siránkozni késő bánat. Hálás vagyok azért, mert végre találkoztam Idával, és ezzel a közösséggel. Igyekszem jó tanuló lenni, és legalább a gyerekeimnek átadni mindazt, amit eddig nem tehettem meg, mert magam sem voltam képben.


eniko_kozaryKozáry Enikő, Pomáz – lakberendező, feng shui tanácsadó:

Eddig, ha pénzről volt szó bármilyen társaságban vagy a családban, szinte mindig a struccpolitika volt a jellemző. Pénzről valahogy nem szokás beszélni, csak olyan összefüggésben, hogy mire miért nincs. Úgy éreztem, hogy ez így nincs rendjén. Mindenkinek vannak a pénzzel kapcsolatban teendői, azt kezelni kell.

Már 1 éve, hogy anyagilag egy beosztóbb élethelyzetbe kerültünk, jelentős havi lakáshitel törlesztéssel. Ami korábban nem számított, azt most megnézem mennyibe kerül, mert egyszerre sok mindent szeretnék, lehetőleg úgy, hogy ne kelljen lemondani a korábbi életszínvonalunkról.

A Gazdagnők oldalt kb. 1 éve olvasom, Ida blogjából is már nagyon sokat tanultam.

A 2009. 11. 06-i Gazdagnők Klubest volt az első alkalom, hogy személyesen is találkoztunk, hogy részt vettem egy élő rendezvényen.
Nagyon kellemes baráti környezetben telt az este, pedig korábban senkit sem ismertem a társaságból. Úgy elrepült az idő és még annyi minden megbeszélni valónk lett volna. Hihetetlen energiát ad, hogy nők együtt egy irányba haladunk.

Ami korábban rémisztő feladatnak látszott a pénzügyekben, az egyáltalán nem az, ha ismered saját szokásaidat. Teszt kitöltése után mindannyian megkaptuk az eredményt, milyen a pénzkezelési szokásunk, hogyan viszonyulunk hozzá. Nagyon érdekes, elgondolkodtató szembesítés volt, a kapott házi feladatok pedig biztosan anyagi fellendülést hoznak az életünkbe.

A szünetben kisebb csoportban beszélgettünk, és kiderült, nagy vonalakban hasonló az élethelyzetünk a pénzkezeléssel kapcsolatban.

Nagyon örülök, hogy részt vettem ezen az estén! Örülök, hogy egy ilyen csapat tagja lehetek!

Te, aki olvasod a véleményemet, és még nem jártál közöttünk (most már mondhatom így :) ), ha teheted, gyere el, és tapasztald meg saját magad is, mennyivel könnyebb, ha van kivel megbeszélned a pénzkezeléssel kapcsolatos aggályaidat.


lajtabrigi-portre1

Lajta Brigitta, Budapest – KB GMBH magyarországi referens:

Évtizedek óta pénzügyekkel foglalkozom, és rengeteg személyiségfejlesztő tréningen vettem már részt. Éppen ezért semmi meglepő élményre nem számítottam.

Az elmúlt években komoly összegeket kerestem, mégis újra és újra előröl kellett kezdenem a vagyonépítést.

Eddig azt hittem magamról, hogy költekező típus vagyok, de a teszt alapvetően mást mutatott. Amikor átgondoltam részletesebben az elmúlt eseményeket, rájöttem, hogy teljesen egybevágnak a teszt eredményével.

Egyáltalán nem csodálkoztam azon, hogy sokan voltunk közgazdászok, az viszont meglepett, hogy az egészségügyben dolgozókat is érdeklik a pénzügyeik, és tanulni szeretnének a pénz kezeléséről.

Hasonló érdeklődésű nők között mindig születnek izgalmas felfedezések.
Azért várom a következő klubestet, mert már tudom, hogy ott is lesznek komoly felismeréseim önmagamról, a szakmámról és másokról egyaránt.


Jómagam a saját pénzügyeimet akkor tudtam egyre inkább a helyére tenni, amikor a saját pénzügyi személyiségtípusom megismerése után elkezdtem utána járni a kapott pénzügyi mintáimnak, hiedelmeimnek is, és természetesen mítoszaimnak. Ekkortól tudtam érdemi változtatásokba fogni, és folyamatosan érzékelem a saját belső, pénzügyi önismereti utamon a haladást. Tehát pontosan ismerem, milyen önismereti folyamaton mennek át a tréningjeimen résztvevő nők, még ha mindannyian kicsit mások is vagyunk.

A jelentkezés végső határideje:

2010. január 25-e hétfő, éjfél.

A részvételi díjad utalását legkésőbb 2009. január 25-én, hétfőn indíthatod még el.

A létszám limitált!

Maximum 20 jelentkezőt tudunk fogadni, így célszerű minél előbb lefoglalni a helyedet, és a részvételi díjadat utalni.

Az eddigi jelentkezők száma: 24 fő, de a tényleges befizetéssel lehet lefoglalni a helyet! Vagy azt jelezve, hogy a helyszínen készpénzben rendezed – még van esélyed! Gyere!

Te még benne leszel a 2 főben, akik még jelentkezhetnek?

Mennyibe kerül? Hogyan tudsz jelentkezni?

A mintegy 2.5-3 órás együttlét bruttó 4880 forintba kerül, és az idő rövidsége miatt úgy tudod a helyedet lefoglalni, ha mielőbb kitöltöd az alábbi jelentkezési lapot, és amint tudod, azonnal utalod a fenti összeget a következő bankszámlaszámra:

10900028-00000014-36950019
UniCredit Bank – Budapest, Fehérhajó u.
Kikelet 21 Szellemi Műhely – Csapó Ida

(Ezt a bankszámlaszámot még újra megadjuk neked e-mailben is a többi fontos információval együtt!)

Készpénzes fizetési lehetőség esetén a helyszínen 5000,- forint a díjad, ha későn ébrednél… és ha még egyáltalán maradna hely. De ekkor is kell előzetesen regisztrálnod, bejelentkezned!

Tehát az utalást legkésőbb 2010. január 25-én, hétfőn el kell indítanod, hogy biztosítsd a részvételedet.

Igen, jelentkezem!

Név:*
E-mail:*
Keresztnév:*
Mobilszám (szervezési okok miatt kérjük):*
Számlázási név:*
Számlázási cím:*
Megjegyzés:


sziddharta-kisteremVárunk  tehát 2010. január 29-én, pénteken 18 órától a GazdagNők Bőség Kör 3.  találkozóján, a női pénzügyi önismereti rövid tréningen.

Helyszín: Sziddhárta Terápiás és Spirituális Központ –  Budapest, VI. kerület Andrássy u. 98. (A kis földalatti Bajza utcai megállójához közel.)

A csodát te tudod megtenni magaddal, mégpedig azzal, hogy kezedbe veszed magán pénzügyeid hajójának irányítását, megtanulsz mítoszoktól mentesen viszonyulni a pénzhez, és egyértelműen elköteleződni mélyről jövő, igazi vágyaid mellett.

Ha elégedetlen lennél, visszatérítjük részvételi díjadat, amennyiben ezt a helyszínen jelzed.

http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/delicious_48.png http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/google_48.png http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/facebook_48.png http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/twitter_48.png

Kapcsolódó cikkek

9 Responses to “Pénz mítoszokon túl a vágyaid felé… GazdagNők 3. Bőség Kör Budapesten (2010. január 29-én)”


 • Sajnos én csak vasárnaponként érek rá. Roppant sajnálom de dolgozom s hétvégeken a legtöbbet.Tetszik az oldalad s rám erőteljesen rám fér amiket olvasok a leveleidben.Pl a pucolós típusról. Na jól magamra ismertem de sajna van itt más is.Zsazsa

 • Zsuzsa – vagy Zsazsa? :-)

  Online módon is elérhetőek lesznek ezek az anyagok, azokból is lehet tanulni bőven!

  Köszönöm az elismerést, és csak tarts ki! Soha sem késő – a pénzügyi önismeret útján sem!

  Ida *** szeretettel

 • Kedves Ida!

  Ne csábíts, ne csábíts! :)))

 • Miért ne, Anikó? ;-)
  Gyere, várunk – magad miatt, hm? :-)

  Ida ***

 • Magam miatt mennék! :))) A személyes találkozást is nagyon várom.

  A lényeg, hogy min 3x annyiból jön ki az út, én meg megfogadtam, amikor a spórolásról volt szó, hogy nincs több kölcsön(csak pici sem)! Varázsolni mindig tudtam, de nagy ára van.

  Kitöltöttem a kérdőíveidet, úgy hogy látom, hol tartok. :)
  Inkább kérnék a Bőségkör helyett: Néhány szempontot a bevétel-kiadás elemzéshez. Azt egyenlőre itthon is meg tudom csinálni. Ha már írtál róla régebben, akkor csak azt, h melyik hónapban volt róla szó. Lehet, h elég és jók az enyémek is, mert haladok, de hátha gyorsabban is lehetne! :) Csak összehasonlításképpen.
  A klasszikus beosztási mód szerint a bevételt mindenképp emelnem kell, itt viszont túl drága vagyok. Se munkanélküli, se fogyatékkal élő, semmi, ami miatt a járulékaim csökkennének.

  Ami azt illeti, gondoltam, h felköltözöm Pestre. Ahhoz kell két mhely, amiből már futná a ház ktg-eire, a saját megélhetésemre és legalább eljutnék ilyen és más tanfolyamra, ami még érdekel, nálunk meg nics.(Egyszerre csak egyre! Ez a fókusz miatt fontos.) Ha tudom tartani, amit elkezdtem (hogy hogynem éppen január 1-vel), akkor tavasszal már meg is tudom lépni.

  Köszönöm, hogy hívtál. Köszönöm a szempontokat.

  Üdv! Anikó

 • Anikó, én nagyon sok éven át Zalaegerszegről jártam Budapestre különböző képzésekre – ennál távolabbi hely nem sok van az országban a fővárostól. Időben és pénzben is :-).
  És én biztos, hogy olyan munkát választanék, pontosabban munkamódot, amit a világon bárhonnan tudnék űzni, tehát teljesen mindegy, hogy hol lakom. Ezért is szeretem nagyon az online vállalkozást, ami voltaképpen távmunkázást jelent.

  Nem tudom, hogy fel vagy-e irtakozva a pénzügyi tervezés ingyenes e-mail kurzusra – kint van a bannerje is itt az oldalon, de leírom ide:
  https://spreadsheets.google.com/viewform?hl=hu&formkey=dEF4MGxuMDhNX0lqWi1TZGkzTEZzLVE6MA

  És talán nézd meg ezt a korábbi írást:
  http://www.gazdagnok.hu/2009/06/13/hogyan-oszd-be-a-penzt-tedd-orommel-lasd-ertelmet/

  Ida *** szeretettel

 • Kedves Ida!

  Köszönöm a választ, elolvastam, meg a “kapcsolódó cikkek”-et, meg a hozzá kapcs….-t, szóval szép adag lett, és nagyon tetszettek.

  Tanultam, hogy amit most írnék, az kifogás, inkább azt mondom, maradok az eredeti tervemnél. A pü. tervezésre és a pénztündér1-re bejelentkeztem.

  Neked és a 29-i Bőségkör résztevevőinek jó tanulást, szórakozást kívánok! Anikó

 • Szia Ida!

  Van még hely péntekre???

  köszi

  Erika

 • @András Erika: elvileg igen, mert most 19 jelentkező van az adatbázisunkban.
  Szerintem nyugodtan jelentkezzél Erika, mert még most jönnek a befizetések, és a helyek tényleges lefoglalását az jelzi, hogy ki van-e fizetve a díj.

  Várunk szeretettel: Ida ***

Jelenleg nem tudsz hozzászólni.