Milyen milliomos lenne belőled?

penz-milliok-282926_the_stackMilliomosként, millomos nőként ;-) milyen lennél? Játszottál már ezzel a gondolattal?

Az ADrenalin nevű élménymarketing blog meghökkentő reklámokat is közre ad, s ez történt nemrégen is.
Az amerikai Colle+McVoy reklámügynökség a minnesotai lottónak készített reklámkampányában megmutatott három lehetséges választ a kérdésre: milyen milliomos lenne belőled? Én ennél több alternatívát jelöltem meg neked – lásd alább a kérdőívet.

Nézd meg a reklámot, aztán töltsd ki azt a kérdőívet, ami némi pénzügyi önismeretet is adhat számodra – ígérem, még visszatérek erre, és elemezni fogom a válaszokat elsősorban pénz pszichológiai oldalról.

Kérlek válaszolj az alábbi kérdésre – több választ is jelölhetsz!

Milyen milliomos lenne belőled? Mire költenéd, ha hirtelen sok milliód lenne?

Eredmények megtekintése

Loading ... Loading ...

Kérlek, jelöld azt is melyik nemhez tartozol – köszönöm…

A kitöltő neme

Eredmények megtekintése

Loading ... Loading ...

Ha úgy érzed, valami kimaradt a lehetséges válaszok közül, írd be a hozzászólásokba!

A milliomos észjárást is meg tudod ismerni itt —>>>

http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/delicious_48.png http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/google_48.png http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/facebook_48.png http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/twitter_48.png

Kapcsolódó cikkek

48 Responses to “Milyen milliomos lenne belőled?”


 • Kedves Ida!

  Véletlenül nem kattintottam az eredményre, szeretném ha mégegyszer elküldenéd a tesztet, h megcsinálhassam.
  Ha jól értelmeztem, rögtön megtudhatom az eredményt ugye?

  Köszönettel: Hajdu Ildikó

 • Nem kimaradt,lehetséges válasz ötletnek szánom az alábbiakat,csak leírom azt ami elsőként,spontánul”beugrott”,amikor elolvastam a kérdést,mire költenék ha hirtelen milliomos lennék:
  Megteremteném a feltételeket,hogy kizárjak az életemből minden felesleges idővesztegetést(elsősorban bűrokráciát),hogy szellemi és fizikai igényeim kielégitésére tudjak összpontosítani.
  Marex

 • Családom és leszármazottaim részére olyan hozzá nem nyúlható tőkét hoznék létre aminek kamataiból mindig vígan élhetnének.

  Gyerekek, családok felemelkedését szolgáló helyzeteket/intézményeket/képzéseket/lehetőségeket/nevelődési eseményeket hoznék létre.

  Gyakran adnám meg olyannak az esélyt hogy felemelkedhessen aki már csak a lottó ötösben reménykedik.

 • Én még azt írtam volna bele, hogy felkeresnék egy pénzügyi szakembert. Konkrét tervem van, mire is fordítom az éppen felém tartó milliókat, de a befektetésekkel kapcsolatban felkeresnék egy szakembert.

 • Nagyon jó a kérdőív, én csak annyit tennék hozzá, hogy a tartalékképzéssel kapcsolatos bejelöletlen válasznak két oka lehet:
  1. nem, mert ez nem fontos számomra
  2 nem, mert ez már megvan

 • Saját tanácsadó testületet állítanék fel, akiknek az lenne a dolga, hogy befektetési információkat hozzanak, de senki nem tudná, hogy mekkora összegről van szó.
  Egyáltalán, olyan kis lépésekben változtatnék az életemen, amilyen kicsiben csak lehet.
  Bármennyire is vágyom egy egzotikus utazásra, azért nem ugranék bele rögtön egybe, családostul.
  Előtte megtanulnám az oda vonatkozó főbb nyelveket, saját tanárral, utánanéznék minden helynek, amit fel akarok keresni, kidolgozva a stratégiámat, hogy mire fogom használni az így szerzett élményeket, és csak úgy indulnék neki.
  Régi vágyam, hogy útikönyveket írjak, amit ugye itt, a szobában, a pályázatok fölé hajolva igen extrém kívánságnak tűnik megvalósítani, mert vagy írok, vagy írok… :)
  Különben is, útikönyvet út közben akarok írni, mint gyerekkoromban ;) :)

 • Sziasztok!
  Azért szerencsére van egy-két lehetőség, amit lottó ötös nélkül is lehet csinálni :-) (lásd: önkénteskedés – az ingyen van :-))
  Juli

 • Nem jelöltem be a tőzsdézést, mert nem értek hozzá (bár jó lenne megtanulni). Éppen ezért egy pénzügyi tanácsadót fogadnék, aki befektetési tanácsokkal látna el.
  A tanulást sem jelöltem be, mert végzettségekre már nem vágyom, de nyelvet tanulnék valami nagyon intenzív és hatásos kurzuson.
  A kulturális és faluszépítő egyesületemet is támogatnám.
  Megjegyzem, a karitatív munka -akár az önkéntesség- szintén pénznélkül is végezhető.

 • Karácsonyi István

  üdvözlöm önt kedves Ida én nem vagyok nagyon gazdag sőt én nem élek ojan felhőtlenül sajna az élet edig ugy hoszta hogy nem is lehet gazdag ként élni de ami késik az nem mulik sok jó ötletem van de nem tudom aszt tejesiteni mert nics tökém de eszt is szeretném hamarosan össze hozni ugy hogy a sok csalódás és a sok rossz után is akarok még lehetőséget össze hozni magam nak ami sikerülni is fog remélem tiszteletel Karácsonyi István

 • …a tesztben kitöltött tevékenységek mellett még három célra költenék: 1. fiatal tehetségeknek fizetném a tandíját, taníttatását
  2. feltalálóknak segítenék, hogy találmányaik az országban maradhassanak és a magyar hírnevünket vigyék világszerte
  3. fiatal anyáknak építenék otthont, ahol 1 évig lehetnek, hogy összeszedjék magukat testileg-lelkileg és segítenék nekik az elhelyezkedésben, vagy vállalkozás kezdésében, vagy szakma tanulásában

 • @Molnár Andi: pontosítanád ezt a fiatal anyák projektet? :-) Nem teljesen értem, hogy kikre gondolsz pontosabban?

  Mindenkinek: nagyon köszönöm az eddigi válaszaitokat, a további ötleteiteket – igazán jó “játszani”, együtt gondolkodni veletek! :-)

  Ida ***

 • Én létrehoznék egy olyan alternatív pedagógiákra épülő iskolát, melyet elképzeltem a lányomnak. :) Egy ilyen már létezik Budapesten, de nem ártana több belőle. És nem csak azok a gyerekek jöhetnének, akiknek a szülei ki tudják fizetni.

 • Kicsit hasonlit Ágiéhoz, de én egy olyan iskolát szeretnék alapitani, ahova felvenném a “rossz” gyerekeket, és megmutatnám a pedagógusoknak, hogy lehet belőlük embert nevelni. Mert a gyerekek nem rosszak, csak a pedagógus nem az igazi.
  Sok gyerek csak azért tünik rossznak, mert egyszerűen unatkozik az órákon.
  Ha lenne elég pénzem, akkor nem a szülökön kellene “bevasalni” az árát, lenne egy saját gazdaság is mellette, ami idővel önfenntartóvá tenné. A későbbiekben pesuig a végzett sikeres gyerekkel kötnék támogatási szerződést.
  Ez igy nagyon rózsaszín? :-)

 • Ökoházat építenék a családomnak, kiváló anyagokból, hogy később bármi történik, ne kelljen lakbér és rezsi miatt aggódnunk. Szép és időtálló dolgokkal rendezném be.
  Családi biztonsági tartalék (csak a kamataihoz nyúlunk hozzá), és a tágabb család lakhatási problémáinak egyszeri megoldása (nem a későbbi folyamatos finanszírozás).
  A civil szervezetünk infrastrukturális fejlesztése, folyamatos támogatása.
  Iskolaügyben csatlakozom az előttem szólókhoz – jól felszerelt iskola, átgondolt, több forrásból gazdálkodó finanszírozással, kiváló pedagógusokkal, tudatos pedagógiai tervvel.
  Olyan projektek finanszírozása és felügyelete, amik fenntarthatóak, munkát adnak a környék lakóinak, és segítik a vidék fejlődését.
  Tudatos közösségépítés megvalósítása a lakóhelyemen (na jó, ezt akkor is meg akarom csinálni, ha nem nyerek a lottón, csak akkor nem kéne a finanszírozásával annyit molyolni :-))

 • @Hajdu Ildikónak: próbáld meg újra kitölteni a kérdőívet, mert lehet, hogy be sem küldted… Ebben az esetben láthatod az eredményt.

  De közzé is fogom tenni az eredményt – most még várom, hogy jöjjenek további kitöltések.
  Újra kitölteni ugyanarról a gépről nem tudjátok. Úgy tudom :-)

  Nagyon sok értékes hozzászólás jött tőletek – nagyon köszönöm őket.

  Ida ***

 • Drága Ida,
  sajnos, sok nő azért él egy kapcsolatban mert anyagilag kiszolgáltatott. Pl. Válás esetén nem tudnának a fele pénzből lakást venni. Ezeknek a nőknek segíteni, hogy önállóak, “egyben egészek”-nek érezzék magukat. Erre gondoltam. A családon belüli erőszak miatt “váló” nők is jöhetnének. A fókusz azok a nők lennének, akik bármi hasonló okból egyedül nevelik a gyermekeiket és hajlandóak fejben fejlődni, önállósodni.

  írjátok itt páran a “rossz” gyerekeknek iskolát. Ha esetleg beszéltek angolul érdemes megnéznetek ezeket a linkeket. Engem lenyűgöz ez az oktáatási szemlélet Angliából. Sajnos jelenleg itthon sok a bürökratikus szabály, így mostanáig ez kivitelezhetetlen itthon, de érdemes fejben tartani:
  http://www.youtube.com/watch?v=GdwjvxcJHTA
  vagy olvassátok el a magyarul is megjelent Summerhill könyvet. Lenyűgöző.

  Mi a férjemmel gyerekeknek tanítunk teremtés-vonzás-anyagi jólét-bőségvonzást évente egy kurzust egy iskolában. Nagyon hálásak és borzasztó rájönni, hogy mennyire mást látnak otthon a szülőknél és ezáltal alig látnak perspektívát.

 • Két dologtól óvakodnék: adományozni, és jótékonykodni – amennyiben szervezeteknek vagy személyeknek címzetlenül juttatott pénzról van szó.
  Úgy tíz éve, átmenetei munkanélküliként az Álláskereső Klubban olvastam egy faliújságon: “Az éhezőnek ne halat adj, hanem tanítsd meg halat fogni.” Később azt is megértettem, hogy a koldusnak adott pár forint arra jó, hogy őt magát ott tartsa, abban a kiszolgáltatott helyzetben.
  Egyébként: ha ölembe hullanának azok a százmilliók, az életem nem sokban változna. Talán éppen arra volna jó, hogy megtudjam, mit nem csináltam meg korábban, holott nem a pénzhiány akadályozott meg benne :)

  Történet okulásul: Kitöltöttem egy lottószelvényt, és este imába fogtam, hogy ez egyszer sikerüljün. Valahol az alfa és a théta határán úgy éreztem, mintha valaki csendes, nyugodt hangon azt mondaná: “Ha pénzt akar adni neked, Ő választja meg a módját.” – ki az az “Ő”? Gondolom tudjátok! Jól sejtitek, azóta nem töltöttem ki lottószelvényt.

  A többi stimmel :)

  Legyen szép hetetek!
  Ági

 • @Berta Ági: Értem, amit írsz és gondolsz – legalább is azt hiszem :-)

  Címzetlen adományozáson mit értesz?
  Ha én egy civil szervezetnek adományozok, és megjelölöm, hogy azt mire fordíthatják, akkor már címzett? :-)

  Amúgy komolyan kérdezem.

  Ida *** szeretettel

 • Kedves Ida !
  Azért nem tőzsdéznék mert nem értek hozzá.
  Munka lehetőséget teremtenék ebből a létbizonytalanságból.
  A gyerekeknek amit a mostani család a társadalom sem tanít
  meg, és így hátránnyal indulnak az életük során.
  Nincs igazi példa akit követni lehet.
  A kocsi a ruhatár azért nem lenne fontos, mivel van olyan
  ember akinek betevő falatja sincs meg tüzelője, és meg fagy a saját lakásában na ez a borzasztó ő sincs jobb helyzetben mint a hajléktalan ember. Na de kár bele merülni.
  Köszönöm a lehetőséget jó munkát.

  Kicsi szívem szeretetével ölellek : Ilike.

 • Kedves Ida!

  Régi vágyam, ha nyernék akkor a vakvezető kutyákat vennék és fizetném a tanitatásukat. Csepelen látom az iskola munkáját és minden tiszteletem az Övék.

  A másik vágyam egy olyan természetgyógyászati központ ahol azok is kapnának segítséget akik ma nem vehetik igénybe anyagi okok miatt.

  Tisztelettel: Edit.

 • Az én nagy álmom idössek otthona és óvoda építése.Munkára tanítani az embereket.
  Szép napot mindenkinek!

 • Sziasztok!

  Ritkán írok megjegyzéseket, de ezt most nem haghatom ki. Egy választ nagyon hiányoltam, ami részben fent van (mint megvalósítom az extravagáns álmaimat): megvalósítom a legmélyebb álmaimat/vágyaimat (nem muszáj extravagának legyenek, a lényeg, hogy az enyémek).
  Ebben a válaszban szerintem egyébként az összes többi válasz benne van, ha valaki tudja magáról, hogy mik azok a dolgok amikre igazán belülről vágyik. Hiszen az összes többi eszköz lesz mindehhez, akár az ingatlanbefeketetés, akár a tőzsdézés, sőt az önkénteskedés is. Azt hiszem semmi másért nem érdemes valóban küzdeni, mint a legmélyebb álmainkért, mert ez a Mindenség akarata is egyben és csak ezáltal lehetünk boldogok.

 • kornelia.h@freemail.hu

  Sziasztok
  Alapjában nem változna az életem, amit létrehoznék, egy olyan FARM, ahol úgy élhetnének – vagy hasonlóan – emberek, hivatástudattal élő munkatársakkal, mint Benedek István Aranyketrec című könyvében. Mindenkinek érdemes elolvasni. Mostmár tudom, miért hiábavaló azt mondani, menjen dolgozni, ne igyon, stb. A lelke útját mindenki bejárja. Az én utam a szeretet útja.
  Jótékonykodás helyett ez a Farm, és egy családi válságkezelő, ahol az embereket meg lehet tanítani tudatosan élni. Már aki meg akarja tanulni. Tanítottam nevelőotthonos gyerekeket, még a bugyijuk is közös volt… mit hozhattak onnan…
  Azért arra ügyelni kell, mire az a jóember megtanul halat fogni, nehogy éhen haljon. És mi van, ha víziszonya van.
  Mindenki élete okkal olyan, amilyen, lehet megítélni, de minek
  Nem attól lesz boldog az életünk, ha beteljesülnek álmaink, mert ki tudja, hány álmunk van? A boldogság titka ha minden pillanatot, bármit hozzon is, jó lelki élménnyel élsz meg, hiszen az évek hónapokból, hetekből, napokból, órákból, percekból, PILLANATokból áll. A jó lelki élménnyel megélni, benned van a képesség, ezt bonthatod ki magadból, és ezt a boldogságot nem vesztheted el, mert nem külső körülménytől függ, hanem létezésed lényege
  szeretettel kornelia

 • KEDVES IDA!
  KITÖLTÖTTEM A TESZTET,DE AZ EREDMÉNYT NEM LÁTOM.

 • Drága Ida! Szerintem nagyon jó kérdéseket tettél fel.
  Részemről, ha én milliomos lennék nem sokat változtatnék az életemen.
  Na, persze, hogy szebben, könnyebben élnék. “Ennél rosszabb ne legyen”! ez az én jelszavam. Biztos, hogy segíteném mindkét lányomat, a banki törlesztésben, kifizetném a fennmaradó összegeket.
  Adományoznék,nagyon sok helyen pénzhiánnyal küszködnek.
  És persze tanulnék /nyugdíjas vagyok/, továbbfejleszteném a meglévő kis
  tudásomat. Eddig is igyekeztem ismeretekre szert tenni.
  Köszönöm a kérdéseket. Szeretettel:Maca

 • Ida, en onzo modon csak es kizarolag magamra gondoltam – marmint a sajat helyzetemet tennem helyre – termeszetesen most is azon dolgozom, hogy rendezem a rendezni valokat es gondolok a jovomre is. Amennyiben arra vetemedek, hogy “nagyban” jotekonykodom, marmint a hozzam kozelallok anyagihelyzetet rendezzem es valoban alapitvannyal dolgozom akkor viszont ezerszer is vegiggondolnam mit is csinalnek es miert is – mivel csak es kizarolag annak lehet segiteni aki segiteni akar onmagan.
  A tanulasban szamomra az is benne van, hogy elvegzek olyan penzugyi kepzest ami “a minden napi – atlagember” szamara is erthetoen, gyakorlatiasan tanitja a befektetesi es a tozsdezesi lehetosegeket.
  ;) Susana

 • Ja azt elfelejtettem, hogy azert mert eppen annyival tobb penzem van, hogy hirtelen nem tudom elkolteni azert nem cserelem le a kocsimat es nem veszek nagyobb hazat, mert amig jol erzem magamat ott es avval ahol es amim van – azt kihasznalom, mivel feltolt energiaval es segit a tovabblepesben. Sokkal nagyobb odafigyelest es korultekintest kivan amikor mar van penzem es valoban szuksegem van arra mikor es mikent is vegyem meg az ujat, merthat az uj autonak es a nagyobb haznak nemcsak hogy ujak es nagyobbak a koltsegei – hanem amit elfelejtunk vegig gondolni nem egyszeri kifizetesrol szol (marmint az en ertelmezesemben), en amikor valtok egy nagyobbra akkor azt mondogatom magamnak a megvalositas elott, bosegesen tellik a mindenkori koltsegek kifizetesere – igy ez a resze teljesen zokkenomentesen megy szamomra, habar az ido az valtozo :)

 • Kedves Ida!

  Ha már álmodozás, legyen nagy: ami számomra kimaradt:
  – környezetvédelmi nonprofit céget létesítenék: felvásárolnék és újrahasznosítanék minden olyasmit, amit más nem, olyan árakon, hogy az embereknek megérje beváltani, valamint megtámogatnám a bio mezőgazdaságot (ebből következik, hogy a feldolgozás veszteséges lenne, innen a nonprofit jelleg)
  – műemlékeket restauráltatnék, leginkább úgy, hogy ez reménybeli ifjú művészek/restaurátorok diplomamunkája legyen, majd az így megszépült kastélyban állandó tárlatot nyitnék ugyanezen művészkategóriáknak
  – olyan tanügyi intézményt hoznék létre és működtetnék, ahol, óvodától egyetemig, valós nevelés, műveltség és szakmai felkészültség lenne a gyerekek osztályrésze
  – embereket foglalkoztatnék: tanárokat, gondnokokat, karbantartókat, sofőrt, masszőrt, ügyvédet, takarítókat, szakácsokat, stb. tehát megélhetést nyújtanék másoknak.
  – finanszíroznék egy olyan kórházat, amilyennek az egészségügynek lennie kéne, és ahol fenti létesítményeim tagjai ingyenes ellátásban részesülnének.
  Egyszóval: állam lennék az államban.
  A napi szintű filléres gondjaimhoz képest nem is kicsi a fantáziám, ugye?
  De itt, előttetek, akik olvastok, kijelentem, hogy minden szavát komolyan gondolom.
  Ami személyemet illeti: ápoltabb lennék, de nem operáltatnám magam húszévesre; jobban öltöznék, de nem feltűnőbben; nemcsak a lakásomat, a házat is felújíttatnám és egy lifttel adnék a kényelemnek; sokkal drágábban étkeznék, mert csak biotermékekből;
  wellnesshotelekbe járnék; műkincseket vásárolnék; életfogytig szóló páholyom lenne a bécsi újévi koncertteremben, és a világ összes előadóművészét élőben, zenekari páholyból hallgatnám
  Hogy ez mind nem látványos?
  Persze, nem is akarnám, hogy az legyen: elég, ha én tudom, h. hisztagyapjú/tisztaselyem a kis fekete ruhám és hogy varrattam, nem vettem…
  Most, lányok, leírtam nektek mindazt, amim NEM lesz az életemben.
  Leszállva a földre, már annak is örülnék, ha tudnám, miből fogjuk a kocsit levizsgáztatni nájusban.

 • Sziasztok!

  Ez így nagyon szép és jó.
  Csak egyikőtök sem gondolt az emberre és annak genetikai felépítésére.
  Jelenlegi anyagi helyzetünkben (itt mindenki a saját magáét értse), sokkal józanabbul gondolkodunk mind annyian. Értékelünk minden fillért, mert megdolgoztunk érte.

  De amint az ölünkbe hullik a manna,(még eleinte csak-csak mérlegelünk) elfelejtjük előző énünket, és felszínre tör egy idegen.
  Viszont egy baj van vele. Ebből az állapotból már nincs vissza út, csupán akkor, ha vissza kerül az előző helyzetébe. Sajnos tudnék példát mondani az ismeretségi körömből, de nem teszem.
  “Könnyen jött, könnyem ment.”
  Tartja a mondás.

  Ember feletti erőre van szükség és egy csipet észre, hogy okosan és stabilan megmaradhasson a hirtelen jött vagyon.
  Nézzük meg a nagy vagyonnal rendelkező családok történelmét. Generációkon keresztül építgették azt amijük ma van.(A tisztességes családokról beszélek.)

  Tehát az emberbe genetikailag kódolva van, hogy azt értékelje igazán, amiért vért izzadt. Kívánom mindenkinek, hogy munkája gyümölcsekén vagyonosodjon, mert ez a gyümölcs sokkal édesebb.

  Üdvözlettel: Mónika

 • Sziasztok!

  Nekem egy pont hiányzott:

  ALUDNÉK RÁ HÁRMAT, MIELŐTT BÁRMIT IS TENNÉK/VENNÉK/DÖNTENÉK! :)))

  Amúgy jó a kérdőív, köszönöm a lehetőséget.

  Szép napot! Hédi

 • Sziasztok Lányok!

  Szerintem nem az a fontos, hogy mennyi pénzünk van, hanem az, hogy amíg megtaláltuk, milyen emberré váltunk közben.
  Az én nagy álmom egy olyan passzív lakópark, ahol azok az emberek élnek, akik szeretnék függetleníteni magukat az államtól.
  A gyerekeink nem járnának iskolába, mert mindent megtanulnának, ami egy eredményes, boldog élethez szükséges. Pénz nélkül, egyszerű csere kereskedelemmel nyugiban és békében élnénk önellátóan, távol a politikától.
  A telepre az jöhet, akit mi hívunk, és nincs szükségünk TV-re sem.
  Egyre több embert találok, akinek ugyanez az álma. Lehet, hogy már nem is lesz sokáig álom?
  Azért egy kis befektetési aranyat felhalmoznék a biztonság kedvéért.

 • Sziasztok!

  Szívem mélyén rejlő gyógyközpontot honám létre, amit jó pár éve megálmodtunk a lányommal egy idilli szép helyen. Ha segíthetünk annak aki ezt igényli az a legnagyobb ajándéka életünknek.

  Szép napot. Kati

 • Kedves Ida!
  Azt hiszem rossz helyre írtam válaszomat a “címzetlen adománnyal” kapcsolatban. Igen, úgy gondolom, hogy ha adok, nem általánosan, hanem valami konkrét feladatra.
  Közben itt nagyon sok jó “adományozási ötlet” született, a gyógyközponttól a vakvezető kutyákig… :)

  (Nagyon jó lett ez a kérdőív és megint jó kis közösséget hozott erre a helyre)

  Ági

 • Kedves Kornélia!

  Ami azt a bizonyos halat illeti :)
  Angliában egy hajléktalanból lett lelkész úgy tanította “halat fogni” a lesüllyedt, hajléktalanná vált embereket, hogy először adott nekik enni, majd a munkájukat kérte érte fizetségként. Eközben bizony rendesen megtanultak “halat fogni”.

  A boldog-boldogtalannak – a tisztességesen dolgozók rovására – adott segély a legrosszabb alternatíva. Szerintem ebben egyetértünk.

  További szép napokat
  Ági

 • Kedves Ida!

  Nagyon nehéz elképzelnem ,hogy valaha is gazdag leszek,hisz filléres gondokkal küzködöm,bár megvan mindenem,de olyan sok adósságot halmoztam fel,hogy lehet pár héten belül már semmim sem lesz,Ezért én az adósságaimat rendezném,tartalékolnék,nehogy megint hibát kövessek el,alapítványt hoznék létre lisztérzékeny gyermekek és felnőttek segítésére.és természetesen utaznék, amennyit csak lehet.
  Szép napokat Neked! Csöpi

 • Gyereket szülnék! Még kettőt! :-) És ismerek mást is, akinek ez a véleménye, ugyhogy lehet bele lehetne venni a tesztbe.

 • most jutott csak eszembe, reszt vennek egy teljes egeszsegugyi szuresen, olyat amit a TB nem tagomat = viszont ha mar penzem is van meg idom is akkor evvel is szukseges tisztaban lennem

 • @HENI: nem tudom, miért nem látod az eredményt, de közzé fogjuk tenni egy írásban, és akkor te is láthatod majd.

  Ida***

 • Kedves Ida!
  Nemrég iratkoztam fel a honlapodra, és nem is tudom honnan sikerült erre az oldalra rá találnom. Tudom véletlenek nincsennek, és nem bántam meg! Nagyon jók az írásaid amiket negy élvezettel olvasok végig! Kitöltöttem én is a tesztet, valószínű százalékokat kell látni, mert én ezeket látom. Ha milliomos lennék adományoznék olyan helyre ahol, gyerekeket tudnék segítení! Rendezném a pénzügyeimet, és gondolnék a jövőmre, gyerekeim jövőjére! Tanulnék tovább hiszen vágyam, hogy tovább képezzem magam ezoterika terén!Nincs nagy vágyam, csak kellemesebben szeretnék élni! Nekem is vannak anyagi gondjaim egyedül nevelek két kamasz gyereket. Mindezek mellett mindig pozítívan gondolkozom, hiszen a gondolatod teremti a jövődet!

  Mosolygós szép hétvégét midenkinek!
  Üdv: Angelyna

 • Kedves Ida!
  Alig 1-2 napja leltem az oldalra.Már az összes eddigi bejegyzést elovastam és nagyon izgatott vagyok.Köszönöm a lehetőséget, hogy ennyi segítőkészséggel, pozitív gondolattal lettem gazdagabb.
  A kérdőívet remek dolognak tartom.Láttam az eredményt, magam is a nagy többséghez tartozom.
  Napsugaras üdvözlettel:Ági

 • Eszembe jutott még egy ötlet arra az esetre, ha annyi pénzem lenne, hogy már vasvillával kellene hányni.

  Az alapítványom fő célja:
  – a szegény sorban élő nők megsegítése úgy, hogy aki “csúnyán” született, teljes plasztikai renováláson esne át.
  Az alapítvány, minden költséget vállal!

  Mert tudjuk, hogy a mai, még mindig túlnyomó részben férfiak, irányította világban csak az boldogul, aki szép és csinos.
  Tudom, hogy nem ez a legfontosabb, de 1 akadály elgördülne az érvényesülésük képességének útjából. A többi már rajtuk múlik.

  Legyen kellemes a hétvégétek: Móni

 • megvalósítanám, hogy azokkal vegyem körül magamat, akik nagyon sokat jelentenek nekem. Olyan családi házat vennék, ahol ugyan teljesen külön, de mégis együtt élhetnék az édesanyámmal és a barátnőmmel.

 • Kedves Ida !
  Sok hasznos dolgot olvastam már itt az oldalakon és bizom benne ,hogy a jövőben is lesz sok dolog amit megtanulhatok,hogy valamit másként.
  A Zsuzsa emlitette ,hogy gyermeket szülne és a többiek megfogalmazták milyen házba és iskolába kellene ,hogy járjanak.Lányom is lenyomott az iskola padban 23 évet adoktori cim megszezéséig s a szomoru csak az,hogyha nem tudatosan éltük volna meg a mindennapokat /elváltam 16 éve/akkor azóta már rég éheznénk.Csak az a baj,hogy most 1700km-re dolgozik ,hogy tudjon emberhez méltóan élni és gyermeket válalni/3at steretnének/
  Járulékot adót fizetek és ha azt szeretném ,hohy agyerekem a kötelezőn tul is tudja képezni magát mindenért fizetnem kell,nem támogatják a nagycsaládosokat.,
  Eddig is megdolgoztam mindenért ,csak az elosztási arányok nem megfelőek.Csak egymást támogatva fejlődünk.Hálás vagyok tehát ezekért az oldalakért ,hogy a mindennapokat kicsit másként élhessük meg,
  Mindenkinek BOLDOG VALENTINNAPOT kivánok szeretettel: Ili

 • Molnár Andihoz lenne kérdésem: hol, milyen iskolában, hány éves gyerekeknek tanítják a bőség-vonzás törvénye kurzust.

  Boldogság és ölelés

 • Szervusz Kacago,
  Középiskolai végzősöknek az utolsó tanévben még a továbbtanulás előtt.
  kellemes estét,
  Andi

 • Kedves Lajta Brigitta!
  Csatlakozom a lakóparkhoz :)
  Én egyelőre az iskolát hagynám ki, vannak is elképzeléseim, hogy hogyan.
  Remélem, találkoznak még egy-két dologban az elképzeléseink :)
  Anita

 • Kedves Anita!
  Szívesen meghallgatnám az ötleteidet.
  Keress meg skypon: nonifamily1

 • 1.) Egy komplett iskolarendszert építenék fel, amely megkerüli a hagyományos oktatást.
  Óvodától kezdve a felsőoktatásig. Nem a papír lenne a lényeg, hanem a tudás.
  Sok sok gyakorlati foglalkozás, kis létszámmal. Meditáció, Vonzás Törvénye, Önismeret.

  2.) Környezetbarát, újrahasznosítható energiák

  3.) Ifjú tehetségek felkarolása

  4.) A legnagyobb cél számomra a fokozódó öröm és jókedv. Az emberek sosem a szóból tanulnak, hanem a példákból – ezt tapasztaltam.

  És még van néhány célom, de az egyelőre nem publikus :)

  Miklós

Jelenleg nem tudsz hozzászólni.