A vásárlás pszichológiája – RTL Club: Csak csajok! (2010. febr. 24.)

vasarlas-pszichologia-rtlclub-csakcsajok-83861_1267006375_147x110Magán pénzügyek menedzselése? Pénzkezelés? Igen? Erről tanulni is lehet? – néztek rám kissé csodálkozva beszélgető partnereim míg az élő adásra vártunk a kulisszák mögött ma, azaz 2010. február 24-én szerdán 9 óra tájban, és kicsit ismerkedtünk. Mint nők és pénz specialistát, női önismereti trénert hívtak meg a “Csak csajok” című műsorba, az RTL Club élő adásába, és közel 10 percet töltöttünk együtt Labancz Lilla színésznővel és Herczeg Zoltán divattervezővel egy kerekasztalbeszélgetésben. A műsorvezető Horváth Éva volt.

A vásárlás pszichológiája volt az apropo voltaképpen. A beszélgetés videó felvétele címlapos volt egész nap a műsoroldalon, és a kissé bulváros “Beteges sztárok?” címet viselte.  Itt alább megnézhető.

Előzetesen még azért annyit, hogy igen, a pénzkezelésről lehet tanulni – bőven van mit! Ha úgy érzed, hogy a vásárlásaid nincsenek rendben, és a pénzügyeid terén is szeretnél nyugodtabb lenni, akkor nézz körül itt —>>>

Emlékeztetlek arra, hogy hamarosan árat emelünk – ne habozz randevúzni segítőddel, találkozzatok hát minél előbb! –>>>

http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/delicious_48.png http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/google_48.png http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/facebook_48.png http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/twitter_48.png

Kapcsolódó cikkek

6 Responses to “A vásárlás pszichológiája – RTL Club: Csak csajok! (2010. febr. 24.)”


 • Nagyon tetszett!!!! Köszönöm!
  Csak egy idézetet szeretnék hozzáfűzni Virginia Wolf: Saját szoba című művéből, mert azt hiszem, nagyon erősen befolyásolja a vásárlási láz kialakulását a nők esetében, és talán magyarázatot is ad, hogy miért minket érint jobban…
  „Kioktatnak, mi a női szerep;
  Kellem, divat, tánc, élvezet:
  Számunkra ennél nincs magasztosabb;
  Írás, olvasás, fürkész gondolat
  Szépséget felhőz, és időt rabol
  Virágkorunk hódításaitól;
  Egy hajbókoló házat elvezetni:
  Minden hasznunk s művészetünk csak ennyi.”
  – Lady Winchilsea –

 • Kedves Ida!

  Nem tudom, mi lehet a baj, mert a video megy, hangot viszont egyáltalán nem hallok. Két különböző gépen is kipróbáltam, hiába.
  Látom, ez nem mindenkinek probléma. Tudnál segíteni? Köszönöm!

  Mónika

 • Sikerült…Annyi volt a teendőm, hogy a hangszóró melletti téglalapokra kellett kattintanom-innen tudtam hangosítani. (Hátha másnak segít ez)

  Nagyon kíváncsi vagyok a videóra-most fogom meghallgatni.

  Szép napot kívánok!

  Mónika

 • @Rita: köszönöm a nagyon fontos kiegészítést! EZ valóban fontos választ lehet, amit a divattervező férfi felvetett, valóban… Virginia Wolf ezen könyve amúgy is alapmű (lenne minden nőnek, és persze férfinak is).

  @Mónika: örülök, hogy sikerült megoldani a technikai kihívást – kíváncsian várom a te véleményedet, de a többiekét is!

  És várunk benneteket az online és offline tanulási lehetőségekre, rendezvényekre is! :-)

  Ida *** szeretettel

 • Szia Ida!

  Nagyon sok hasznos dolgot hallottam ma is tőled, profi módon oldottad meg a válasz és az ajánlást is a kevés idő ellenére.

  Köszönettel Ildikó

 • Nagyon jó dolgokat hallottam, amin érdemes elgondolkodni, elfogadni, és gyakorlatba ültetni

Jelenleg nem tudsz hozzászólni.