Pénz-Vonzó Bőség-Nap – várunk 2010. április 11-én a Női Önismereti Bőség Akadémián!

fejek-883989_princess_crown„A pénz végtelenül sok módon áramolhat a tapasztalatodba. Nem a mesterséged választása korlátozza a befolyó pénz mennyiségét – csak a te hozzáállásod a pénzhez.” (Esther és Jerry Hicks)

Ha nem ragaszkodsz ahhoz az elképzelésedhez, hogy a pénz csak a már ismert módon érkezet hozzád, akkor kinyitod az utat arra, hogy sokféle módon rád találjon. Ez mindenre igaz! – állítja Veres Kriszta, aki Avalon papnője, és akivel együtt tartottuk a nagy sikerű, mély nyomokat hagyó, különleges élményt jelentő Teliholdas Bőséges Szilveszterünket az idei Év fordulóján. Most a Női Önismereti és Bőség Akadémia keretében a bőségre fogunk fókuszálni, de mielőtt bővebben szó lenne erről, figyeljük csak, hogyan folytatja Kriszta:

– Gyermekként arról álmodtam, hogy sokat utazom. Azt gondoljuk, hogy az utazáshoz pénz kell. De csak addig, amíg azt gondoljuk – mondja Kriszta. – Én nyelvet tanultam, nyelvszakon végeztem el az egyetemet, majd utazási irodákban dolgoztam. Nem volt pénzem arra, hogy annyi helyre és olyan módon eljussak, mint ahogyan az történt. De nem is korlátoztam magam azzal, hogy megpróbáltam volna kitalálni, hogyan jussom pénzem az utazásra. Tálcán elém tette az élet a világot. Sokat utaztam, messzi tájakra, a legjobb szállodákban laktam és kevésszer tapasztaltam meg a repülőn a turista osztály kényelmetlenségét. Mindezt megkaptam ajándékba, a munkaköröm, a munkám és az ismeretségeim révén. Ha oda tettem volna azt a gondolati korlátot, hogy soha nem utazhatok business osztályon, mert nincsen rá többszázezer forintom akkor mindez nehezebb lett volna.

– És ha valaki azt állítja: na igen, Kriszta szerencsés voltál?

– OK. Tegyük fel, egyet értek ezzel! De a szerencse azokat az embereket találja meg, akiknek eszükbe sem jut, hogy ők szerencsétlenek.

Pénzzel kapcsolatos hiedelmeink, valóságnak hitt gondolati-mintáink átalakítását célozzuk  meg Veres Krisztával következő közös programunkon (ha lemaradtál a Teliholdas Bőséges Szilveszterről, akkor most itt az újabb lehetőség): várunk 2010. április 11-én, vasárnap egy Pénz-Vonzó Bőség Napra!

„Ha szegénynek érzed magad – csak olyan dolgok juthatnak el hozzád, amelyek a szegénység érzetét keltik. Ha gazdagnak érzed magad – csak olyan dolgok juthatnak el hozzád, amelyek a gazdagság érzetét keltik.” (Esther és Jerry Hicks, A bőség törvénye)

–  Végtelen az Univerzum lüktetése – írja Veres Kriszta, és jómagam is egyet értek vele, majd így folytatja: – Végtelen az erő, a szeretet, az öröm, a fény, a boldogság és a lehetőség, mert mindez része az Univerzum végtelenségének. A bőség az a határtalanság és végtelenség, amely áthatja az Univerzumot, így a mi életünket is. A bőség egyszerűen van, körbevesz, áthat. A bőség teremtése azt jelenti, hogy kialakítom magamon belül azt az állapotot, melyben képes vagyok észrevenni a végtelent és eggyé válni azzal. Magunkban hordozzuk az Univerzumot, és az Univerzum magában hordoz minket. Ha az Univerzum energiája végtelen, akkor mi is azok vagyunk. Ha az Univerzumot áthatja a bőség, akkor a mi életünket is áthatja.

– Mégis sokaknak az a tapasztalása, hogy az életük különböző területeiről hiányzik a bőség. Sokan tapasztalják a pénz hiányát, és úgy érzik nem is élhetnek addig szabadon, amíg ez meg nem változik.

– Pedig a bőség ott van a közvetlen közelünkben akkor is, amikor a legkevésbé vesszük észre. Lehetőségünk van választani, benne maradhatunk a szenvedésben és a hiányban, vagy dönthetünk a szeretet és bőség mellett. Lehetőséged van beengedni a pénz bőségét az életedbe!

Krisztával tartott nagysikerű TeliHoldas Bőséges Szilvesztere programunk után itt egy újabb lehetőség arra, hogy a gazdagság és a bőség legyen az élet-tapasztalatod!

Mit kaphatsz ezen a Pénz-Vonzó Bőség-Napon?

 • * megvizsgáljuk azt a történetet, melyet a pénzről mesélsz magadnak
 • * feltárjuk azokat a hiedelmeket, amelyek akadályoznak a bőség megélésében
 • * a szűkségben és szegénységben tartó történetet és hiedelmeket erőteljes, a probléma gyökeréig hatoló szertartás keretében (a szertartások energia-tere sok éves terápiát képes helyettesíteni) elengedjük
 • * felépítjük az új pénz-történetedet, ami pontosan olyan, amilyenre vágysz
 • * csoportos, páros és személyes, a fizikai, lelki és szellemi szinteket érintő, a mindennapokban is alkalmazható rituális gyakorlatok közben teremteni (de nem történtetni!) kezdjük az új pénz-valóságodat

„Ami azt illeti, a teremtés nem is a dolgok megtörténtté tételéről szól. A teremtés lényege abban áll, hogy hagyod a kívánt dolgot megtörténni, ez pedig az Energia kiigazítása – nem pedig cselekvés révén – megy végbe.” (Esther és Jerry Hicks)

Akik tartják az egész napos saját élményű gyakorlatokat, szertartásokat tartalmazó tréninget:

Chi-Cash-20071017_145722 Csapó Ida női önismereti tréner, nők és pénz specialista

Ha megkérdezik tőlem, hogy mivel foglalkozom, jelenleg ez a legmegfelelőbb válaszom: női önismereti tréner, nők és pénz specialista, a Kikelet 21 Szellemi Műhely egyéni vállalkozás tulajdonosa vagyok.

A Gazdagnők.hu honlapot azért hoztam létre, hogy a nők gazdagok lehessenek ne csak lelkiekben, hanem anyagiakban és szellemi téren is. Tehát a megközelítésem hármas: anyagi/racionális/fizikai sík, lelki/pszichológia és  szellemi/spirituális.

Fontosnak tartom, hogy a  honlap és hozzá kapcsolódó programjaim online és valóságos formában egyaránt a női spiritualitást és a nők anyagi függetlenségének megalapozását kart karba öltve járják körbe figyelve a lélektani elakadásokra, azok oldására is.

Gyakran kérnek fel témámban sajtó nyilatkozatokra, rendszeresen jelenek meg a legkülönbözőbb médiumokban.

VeresKrisztaVeres Krisztáról:

Avalon Papnője, Glastonburyben a Kathy Jones által alapított és vezetett Avalon Papnője Iskolában tanult.

A Budapesti Istennő Templom megalapítója, a Danu Pap/nője Iskola alapítója és tanára.

Évek óta vezet csoportos és személyes szertartásokat, gyógyításokat, meditációkat, szakrális zarándoklatokat Magyarországon és külföldön.

Több éve részt vesz a Glastonbury Istennő Konferencia munkájában.

Három éve folyamatosan publikál az EzoTér Magazinban, és a különböző spirituális fesztiválok kedvelt előadója.

Időpont és időtartam

2010. április 11-én, vasárnap 10 és 18 óra között várunk Veres Krisztával. (Ha vidékről jönnél, és a tömegközlekedés befolyásolná, hogy meddig tudsz maradni, kérlek, hogy a megjegyzésnél jelezd ezt nekünk, hogy esetleg tudjunk alkalmazkodni – pl. rövidebb ebédszünettel. )

Miért pont ekkor van a Pénz-Vonzó Bőség-Nap?

Célunk, hogy kiigazítsuk az energiádat, rezgésedet, így tudatosan 11-ére szervezzük ezt a napot! A 11-es mesterszám rezgése az erő. Az erő, amivel bármit véghez tudunk vinni!

Helyszín

20091211_192206-istennotemplom_vAz Istennő Templom különleges légkörével biztosít helyszínt a Pénz-Vonzó Bőség-Napnak a fővárosban

Cím: Budapest, 1073, Erzsébet krt. 58. I./4.

Megközelíthetőség tömegközelekedéssel: 4-es, 6-os villamos Király utcai megállója.

Mennyibe kerül az április 11-i egész napos program?

Részvételi díj:

Ha március 11-ig jelentkezel, és legkésőbb aznap elindítod a részvételi díjad utalását, akkor * 11 600 Ft (ha a múltban már részt vettél Ida vagy Kriszta valamelyik programján) * 13 400 Ft (ha most veszel részt először Ida, illetve Kriszta programján)

  Ha március 11-e után jelentkezel, de legkésőbb április 7-e, szerdáig, és még aznap elindítod a részvételi díjad utalását, akkor

  • * 13 400 Ft (ha a múltban már részt vettél Ida vagy Kriszta valamelyik programján)
  • * 15 200 Ft (ha most veszel részt először és Ida, illetve Kriszta programján)

  FONTOS: a résztvevők száma korlátozott, ezért kérünk, hogy minél előbb add le a jelentkezésedet, és biztosítsd részvételedet a díj utalásával.

  Jelentekzésed után visszaigazoló e-mailt kapsz majd az általad megadott e-mail címre, és elküldjük számodra a proforma számlát. A befizetésed megérkezte után részletes értesítést kapsz ugyancsak e-mailben a továbbiakról, és a végleges számlát is megkapod az általad megadott számlázási címre.

  Jelentkezésedet itt tudod leadni – töltsd ki az alábbi űrlapot:

  Teljes neved:*
  E-mail címed:*
  Keresztneved vagy beceneved
  (ahogy szólíthatunk):*
  Mobilszámod
  (szervezés miatt kérjük):*
  Számlázási név és cím
  irányítószámmal:*
  Ezt a részvételi díjat választod:* 13 400 Ft (legkésőbb április 7-i jelentkezés és befizetés esetén, már vettem részt Ida vagy Kriszta programján)

  15 200 Ft (legkésőbb április 7-i jelentkezés és befizetés esetén, még nem vettem részt Ida vagy Kriszta programján)

  Megjegyzés:


  http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/delicious_48.png http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/google_48.png http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/facebook_48.png http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/twitter_48.png

  Kapcsolódó cikkek

  2 Responses to “Pénz-Vonzó Bőség-Nap – várunk 2010. április 11-én a Női Önismereti Bőség Akadémián!”


  • Kedves Ida!

   Én már jelentkeztem és át is utaltam az április 11-i előadásra az összeget, a proforma számlát is elküldted e-mailen. Most mi a teendőm? Üdvözlettel: Mária

  • Küldjük az értesítést mindenkinek hamarosan, Mária – és várunk benneteket szeretettel, Krisztával már nagyon készülünk :-)

   Ida***

  Jelenleg nem tudsz hozzászólni.