Ismered pénzügyi önmagad? Várunk az 1. szegedi GazdagNők tréningen 2010. március 14-én!

penz-kerdojel-1222896_coinsHogyan támogathatod saját pénzügyi sikereidet? A pénzügyi önismeret, azaz például az, hogy tudod milyen az alapvető pénzügyi személyiséged, nos EZ lehet az anyagi fejlődésed  egyik fontos alapja.  Ez a pénz lélektani oldalának egyik vonatkozása, és ismerete sokat segíthet ugyanis abban, hogy egyszercsak “dőljön hozzád a lé”. ;-)

Ez határozza meg ugyanis azt, hogy

 • * mennyire tudsz ellenállni és helyes döntéseket hozni a vásárlásaid során,
 • * segítségével fel tudod ismerni a saját alapvető pénzügyi mintázatodat, és eldöntheted, hogy továbbra is ezt választod, vagy változtatsz saját lelki békéd, belső kiegyensúlyozottságod érdekében is.

De van még egy fontos téma!

A félelmek, a programozottságok, a téves hiedelmek gátolnak valamennyiünket – a pénzügyek terén is.

Különleges pénzügyi önismereti kalandra hívlak!

Nézzük meg együtt a pénzzel kapcsolatos félelmeidet is. Még pontosabban azt, hogyan programozódtál, milyen hiedelmek gátolnak téged. Hidd el, ha már tudatosítani tudod őket, az is sokat segíthet.

Mert változatlanul az a fő kérdés az: te magad hogyan támogathatod saját pénzügyi sikereidet?

Lássuk csak: vár egy női pénzügyi önismereti tréning Szegeden 2010. március 14-én vasárnap 10 és 16 óra között!

Pénzügyi önismeret az is, ha nemcsak tudod, hogy milyen félelmeid vannak a pénzzel kapcsolatban, hanem felismered a programozottságodat, rájössz a pénzzel kapcsolatos téves hiedelmedre. Lehet, hogy már most, hogy olvasod ezeket a mondatokat, pár félelmed, hiedelmed be is ugrott…

Hidd el, ha egy tudatosabb folyamaton mégy át, akkor sikeresebb lesz a pénzügyi gyógyulásod – erre kínál neked lehetőséget a Gazdag Nők  1. szegedi női pénzügyi önismereti tréningje 2010. március 14-én, vasárnap 10 és 16 óra között.

Mert a nem tudatosított pénzügyi félelmeid megakadályozzák azt, hogy

 • * semleges módon tudj bánni a pénzzel, és csupán csak az energia egyik megjelenési formájának tekintsd,
 • * hogy  helyes döntéseket tudj hozni a hétköznapok során, de akár a közelgő karácsonyi vásárlási lázban,
 • * hogy igazán kiegyensúlyozottan tudd kezelni a saját pénzügyeidet,
 • * hogy le tudd győzni az esetleges szegénységtudatodat,
 • * hogy ki tudd bontakoztatni a gazdagságtudatodat,
 • * hogy minden körülmény közepette biztonságban érezd magad anyagilag is.

Garantálom, ha eljössz

a GazdagNők  1. szegedi női pénzügyi önismereti tréningjére, amit 2010. március 14-én, vasárnap tartunk 10 órától 16 óráig Szegeden, akkor

 1. tudni fogod a saját pénzügyi személyiségtípusodat,
 2. ismerni fogod az alapvető pénzügyi személyiségtípusok jellemzőit,
 3. de ismerni fogod az általános személyiségjellemzők közül azokat a legfontosabbakat is, amelyek hatnak a pénzügyi döntéseidre,
 4. és elképzelhetően megérted, hogy miért vannak bizonyos emberekkel – netán a pároddal, szüleiddel – pénzügyi szempontból nézeteltéréseid,
 5. tudatosítani tudod a saját pénzügyi félelmeidet,
 6. a kapott és/vagy hozott pénzügyi programozottságot,
 7. ismerni fogod a pénzzel kapcsolatos, téged hátráltató hiedelmeidet,
 8. elindulsz azon az úton, hogy megoldást találj rájuk.

Kiket várunk?

Elsősorban azokat a szegedi és környékbeli nőket, akik úgy érzik, hogy mélyebb önismeretre kívánnak szert tenni magán pénzügyeik terén, és ez az időpont MOST alkalmas számukra – és a Belső Hangjuk is azt súgja: itt a helyük a GazdagNők 1. szegedi pénzügyi önismereti tréningjén. Természetesen, ha távolabbról utaznál Szegedre, ennek sincs semmilyen akadálya – kizárólag rajtad múlik!

Ami nem lesz:

   • * adótanácsadás,
   • * befektetési tanácsadás,
   • * ingatlan tanácsadás,
   • * tőzsdei tanácsadás,
   • * személyes pénzmenedzsment tanácsadás stb.

EZ az alkalom egy önismereti folyamat kezdete lehet számodra! És eldöntheted azt is, hogy a későbbiekben részt kívánsz-e venni a GazdagNők további szegedi tréninjein.

A mostani első alkalommal 2010. március 14-én, vasárnap többek között

 • * tesztet fogsz kitölteni, melynek eredményét magaddal viheted;
 • * közösen megbeszéljük a rád leginkább jellemzőket pénzügyi önismereti szempontból,
 • * saját élményű gyakorlatokban  lesz részed egy különleges helyszínen,
 • * e gyakorlatok  segítik a tudatosításodat,
 • * a közösen megbeszélések tovább mélyítik a pénzügyi önismereti folyamatodat,
 • * rálátásod lesz helikopter nézőpontból az esetleges mintáidra, programozottságodra,
 • * és legfontosabb útravaló feladataidat is meg tudod határozni majd.

Magyarul: elindulhatsz problémázás helyett immáron megoldásokat keresve a pénzügyeid tekintetében lelki vonatkozásban.

Ahogy azt a korábbi résztvevők is tették – olvasd az eredményeiket!

Ezek veled is megtörténhetnek:

fnetothkriszi-20070522_105134-205x3001Izgatottan készültem Ida nők és pénz tréningjére… ugyanakkor egyáltalán nem volt könnyű szembesülnöm azzal, hogyan bánok valójában a pénzzel.
Korábban egészen más képem volt a pénzügyi “magatartásomról”, mint amit itt kaptam. Rádöbbentem, hogy közel sem vagyok annyira kockázatkerülő, mint gondoltam.

Fodorné Tóth Krisztina, Pécs
társadalmi és online kommunikációs szakértő

dusikandrea3Hivatásszerűen pénzügyekkel, gyakran nők pénzügyeivel foglalkozom. Ezért is volt izgalmas felismerni a nők és pénz tréningen, hogy én magam hogyan is állok a pénzzel? Hogy bánok vele? Milyen a viszonyunk?
Ida tréningje azt is megvilágította, hogy én saját magam, hogyan vagyok-lehetek a saját gazdagságom kerékkötője. Tanulságos volt. A tréninget meleg szívvel ajánlom minden nőnek. Aki tudja, hogy szüksége van a jó gondolkodásra és a gazdagságra annak azért, aki még nem tudja, annak pedig azért. :-)

Dusik Andrea, Budapest pénzügyi tanácsadó

tothzsuzsanna_kicsi1Nem pénzteremtési, inkább pénzmegtartási problémákkal a tarsolyomban indultam a tréningre. Ott kiderült, hogy a bennem lévő költekező és harácsoló énemet kell együttműködésre, és kiegyensúlyozott közös munkára bírnom. Így már most kevesebb az önjutalmazó vásárlás, inkább oda csoportosítom, aminél eddig smucig voltam magammal szemben ….látom most már a benső folyamatokat is, és lelki oldalról, energiaként gondolok rá, mármint a pénzre.
Tóth Zsuzsanna, Budapest
online üzletfejlesztési és webdesign tanácsadó

takacsgizus-0071017-199x3001A pénzről nekem mindig a “szükséges rossz” jutott az eszembe.
A “nők és pénz” tréningen Idával viszont egészen más megközelítésben beszéltünk a pénzről, s bizony a végére azon kaptam magam, hogy én is másként viszonyulok hozzá. Ez számomra nem csak hasznos, de igen tanulságos felismerés volt!

Takács Gizella, Kiskunhalas
gyesen lévő anya

lajtabrigi-portre1Évtizedek óta pénzügyekkel foglalkozom, és rengeteg személyiségfejlesztő tréningen vettem már részt. Éppen ezért semmi meglepő élményre nem számítottam.

Az elmúlt években komoly összegeket kerestem, mégis újra és újra előröl kellett kezdenem a vagyonépítést.

Eddig azt hittem magamról, hogy költekező típus vagyok, de a teszt alapvetően mást mutatott. Amikor átgondoltam részletesebben az elmúlt eseményeket, rájöttem, hogy teljesen egybevágnak a teszt eredményével.

Egyáltalán nem csodálkoztam azon, hogy sokan voltunk közgazdászok, az viszont meglepett, hogy az egészségügyben dolgozókat is érdeklik a pénzügyeik, és tanulni szeretnének a pénz kezeléséről.

Hasonló érdeklődésű nők között mindig születnek izgalmas felfedezések.
Azért várom a következő klubestet, mert már tudom, hogy ott is lesznek komoly felismeréseim önmagamról, a szakmámról és másokról egyaránt.                   Lajta Brigitta, Budapest – KB GMBH magyarországi referens

eniko_kozaryEddig, ha pénzről volt szó bármilyen társaságban vagy a családban, szinte mindig a struccpolitika volt a jellemző. Pénzről valahogy nem  szokás beszélni, csak olyan összefüggésben, hogy mire miért nincs. Úgy éreztem, hogy ez így nincs rendjén. Mindenkinek vannak a pénzzel kapcsolatban teendői, azt kezelni kell.

Már 1 éve, hogy anyagilag egy beosztóbb élethelyzetbe kerültünk,  jelentős havi lakáshitel törlesztéssel. Ami korábban nem számított, azt most megnézem mennyibe kerül, mert egyszerre sok mindent szeretnék, lehetőleg úgy, hogy ne kelljen lemondani a korábbi életszínvonalunkról.

A Gazdagnők oldalt kb. 1 éve olvasom, Ida blogjából is már nagyon sokat tanultam. A 2009. 11. 06-i Gazdagnők bőség kör  volt az első alkalom, hogy személyesen is találkoztunk, hogy részt vettem egy élő rendezvényen. Nagyon kellemes baráti környezetben telt az este, pedig korábban senkit sem ismertem a társaságból. Úgy elrepült az idő és még annyi minden megbeszélni valónk lett volna. Hihetetlen energiát ad, hogy nők együtt egy irányba haladunk.

Ami korábban rémisztő feladatnak látszott a pénzügyekben, az egyáltalán nem az, ha ismered saját szokásaidat. Teszt kitöltése után
mindannyian megkaptuk az eredményt, milyen a pénzkezelési szokásunk, hogyan viszonyulunk hozzá. Nagyon érdekes, elgondolkodtató szembesítés volt, a kapott házi feladatok pedig biztosan anyagi fellendülést hoznak az életünkbe.

A szünetben kisebb csoportban beszélgettünk, és kiderült, nagy vonalakban hasonló az élethelyzetünk a pénzkezeléssel kapcsolatban.

Nagyon örülök, hogy részt vettem ezen az estén! Örülök, hogy egy ilyen csapat tagja lehetek!

Te, aki olvasod a véleményemet, és még nem jártál közöttünk (most már mondhatom így :) ), ha teheted, gyere el, és tapasztald meg saját magad is, mennyivel könnyebb, ha van kivel megbeszélned a pénzkezeléssel kapcsolatos aggályaidat.

Kozáry Enikő, Pomáz – lakberendező, feng shui tanácsadó

Mi az saját tapasztalatom?

Jómagam a saját pénzügyeimet akkor tudtam egyre inkább a helyére tenni, amikor a saját pénzügyi személyiségtípusom megismerése után elkezdtem utána járni a kapott pénzügyi mintáimnak és a pénzzel kapcsolatos hiedelmeimnek is. Ekkortól tudtam érdemi változtatásokba fogni. Tehát pontosan ismerem, milyen önismereti folyamaton mennek át a tréningjeimen résztvevő nők, még ha mindannyian kicsit mások is vagyunk.

A jelentkezés végső határideje:

2010.  március 10-e, szerda, és még legkésőbb aznap el kell indítanod a részvételi díjad utalását is.

A létszám limitált!

20 fő – ennél többet nem tudunk fogadni, így javaslom, hogy mielőbb jelentkezzél és a mielőbbi utalással foglald le a helyedet! Ilyen tréninget mostanában nem fogok tartani Szegeden, illetve környékén.

14-en már biztosan ott leszünk. És te?

Tehát ha növekedni vágysz a pénzügyeid terén, ha fejlődni akarsz lelkileg, szellemileg, akkor itt a helyed köztünk – gyere!

Mennyibe kerül? Hogyan tudok jelentkezni?

Az egész napos tréning bevezető ára bruttó 8810 forint – és ennyibe soha többet nem kerül, így MOST éljél a lehetőséggel!

Az idő rövidsége miatt úgy tudod a helyedet lefoglalni, ha mielőbb kitöltöd az alábbi jelentkezési lapot, és amint tudod, azonnal utalod a fenti összeget a következő bankszámlaszámra, illetve személyesen is befizetheted egy lakóhelyeden található UniCredit bankfiókban:

10900028-00000014-36950019
UniCredit Bank – Budapest, Fehérhajó u.
Kikelet 21 Szellemi Műhely – Csapó Ida

(Ezt a bankszámlaszámot még újra megadjuk neked e-mailben is a jelentkezésedet követően a többi fontos információval együtt! Megírjuk a pontos helyszínt is, ami egyébként Szegeden a rókusi TESCO közelében lesz.)

Emlékeztetlek arra, hogy az utalást legkésőbb 2010. március 10-én, szerdán el kell indítanod, de célszerű ezt előbb megtenned, mert ahogy említettem már a létszám limitált!

Érdekel a GazdagNők 1. vidéki női pénzügyi önismereti tréningje?

Ha igen, ne habozz jelentkezni! Nem kell távolra utaznod, házhoz szállítjuk neked! Várunk szeretettel 2010. március 14-én vasárnap 10 és 16 óra között a GazdagNők 1. szegedi női pénzügyi önismereti tréningjén, hogy megoldásokat találj, jobban megértsd önmagadat a pénzügyeid terén, és elindulhass a szükséges változtatások útján. S mindezt teheted támogató női körben, ahol önmagad lehetsz.

A csodát te tudod megtenni magaddal, mégpedig azzal, hogy kezedbe veszed magán pénzügyeid hajójának irányítását, megtanulsz érzelemmentesen viszonyulni a pénzhez.

Ha elégedetlen lennél, visszatérítjük részvételi díjadat, amennyiben ezt a helyszínen jelzed.

Jelentkezési űrlap itt – máris jelentkezhetsz!

Teljes neved:*
E-mail címed:*
Keresztneved vagy beceneved:*
Mobilszámod (szervezés miatt kérjük):*
Számlázási név és cím irányítószámmal:*
Határidőre utalom a bruttó 8810 Ft részvételi díjat:* igen
Megjegyzés:


http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/delicious_48.png http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/google_48.png http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/facebook_48.png http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/twitter_48.png

Kapcsolódó cikkek

6 Responses to “Ismered pénzügyi önmagad? Várunk az 1. szegedi GazdagNők tréningen 2010. március 14-én!”


 • Kedves Ida!

  A szegedi tréningre lehet-e még jelentkezni van -e még hely? Margó

 • IGEN, természetesen, lehet még jelentkezni, Margó! Várunk szeretettel, de tedd meg mielőbb, mert holnap határidős a dolog! :-)

  Ida*** szeretettel

 • Kedves Ida!

  Megoldható-e,hogy más nevében is én jelentkezzek?Egy összegben a befizetés megoldható-e? Válaszodat előre is köszönöm. Margó

 • @Margó: 2 névvel külön-külön jelentkezzél. A sajátoddal, és a másik névvel is. És a megjegyzésbe írd be, hogy ki fizeti a 2 díjat melyik 2 név esetében.

  Várunk, várlak mindkettőtöket szeretettel :-)

  Ida ***

 • Kedves Ida!

  A 2010.03.14-i szegedi trénigre lehet-e még jelentkezni, ha igen, akkor hogyan lehet fizetni és hol a helyszín?

  Üdvözlettel: Juli

 • @Juli: igen, lehet még jelentkezni, ha fontosnak tartod – kérlek, hogy itt az űrlapban azonnal jelentkezzél, és azonnal megkapod a szükséges információkat. A megadott bankba, ha be tudsz menni kp-ben fizesd be a részvételi díjadat – de írok neked külön, magában e-mailt is.

  Köszönöm a bizalmadat,
  Ida ***

Jelenleg nem tudsz hozzászólni.