Mitől dől a lé? Harmadszor erről 2010. május 9-én!

repulo-penzjegyek-laptop-ist2_6140971-laptop-and-flying-cashVan, aki(k)hez akkor is áramlik a pénz, ha esik, ha fúj. Akikkel ez nem így történik, azok könnyen lehet, hogy nem értik: hogy létezik ez?

Máshoz igen, hozzájuk pedig nem?

Vagy máshoz több, hozzájuk meg miért kevesebb, vagy alig?

Mi a titok?

Elárulom, nem titkolom: a kulcs bennünk van! Erről szól majd 2010. május 9-én, vasárnap az 5. női pénzügyi önismereti konferencia. Két konferenciát is tartottunk tavaly abben a témában, hogy vajon mitől is dől a lé,  több mint 100 nő részvételével. Az idén ismétlünk, és 100 nőnek lesz kedvezményes lehetősége!

Kicsit provokatív talán a cím: “Mitől dől a lé?” . Előadó társnőimmel együtt mégis úgy gondoltuk, hogy megtartjuk ezt a címet, és megnézzük, még tovább boncoljuk, hogy ugyan mitől dől(het) – úgymond – a lé, még válságosabb időszakokban is.

 • Meg akarod tanulni a pénzteremtés, pénzvonzás titkait?
 • Tudni szeretnéd, hogy miben és hogyan kell változnod ahhoz, hogy tovább léphess?
 • Szeretnéd tudni, hogy mi az, ami igazán neked való munka, hivatás, életfeladat?
 • És hogy hogyan találod meg azokat az embereket, akik azt igénylik, amit te tudsz?
 • Világosabban szeretnéd látni a jövődet, és hogy abban mi a te részed, miről tehetsz te? És legfőképpen hogyan?
 • Hogyan tudod megőrizni a hitedet, az optimizmusodat, de a tisztánlátásodat is a megszorító intézkedések közepette, negatív emberek között is?
 • Nem kívánsz a magyar panaszkultúra része lenni, és szeretnéd tudni, hogy hogyan tudod a saját sorsodat még inkább a saját kezedbe venni?

Nos, ezekre is választ kaphatsz az 5. női pénzügyi önismereti konferencián 2010. május 9-én, vasárnap Budapesten egy egész napos női rendezvényen 10-től 17 óráig.

Készülj fel rá, hosszabb olvasmány következik – egyetlen oka van: alaposan informálni akarunk, hogy megalapozottan tudjál döntést hozni a konferencia részvételedről!

Mit ajánlanak, mit mondanak a korábbi konferencia résztvevők?

Nézd meg, hallgasd meg azokat, akik részt vettek az előző “Mitől dől a lé?” konferencián 2009. március 8-án – van rá esély, hogy te is így érezd magadat! :-)

Székely-Sándor Katica (Bp) a konferencia szünetében szólalt meg (2 perc a felvétel):

Makó Judit Veszprémből érkezett, és a konferencia végén nyilatkozott (kb. 3 perc a felvétel)

Tehát mit kaphatsz most, 2010. május 9-én, vasárnap?

Szóval ha TE szeretnéd, mi több: meg akarod őrizni az optimizmusodat, és legalább annyi pénzből, ha nem többől akarsz megélni, mint eddig (még a magyar valóság közepette is), nos, akkor valóban gyere el, és töltsd velünk ezt a vasárnapot 2010. május 9-ét.

Garantált, hogy nem úgy fogsz távozni, ahogy jöttél! Nagy az esélyed rá, hogy energiaszinted magasabb lesz, s rezgés szinted pozitívabb, mint ahogy érkeztél.

Az előadások interaktívak lesznek, amikor is nemcsak kérdezhetsz, de saját élményeidet és tapasztalataidat is megoszthatod a többiekkel, ha gondolod… A legutóbbi konferenciánk legemlékezetesebb pillanatai közé tartoztak ezek az őszinte, megható, gyakran sokakat megérintő részek.

Gyakorlatias megoldásokat kapsz majd, a helyszínen lesznek téged segítő feladatok, és “hazavihető”, energiaszintedet növelő, szemléletváltásodat segítő rítusok, vizualizációs gyakorlatok is.

Akikre számíthatsz, azaz előadónőink és témáik

Akik segítenek majd téged a pénzteremtésben, bőségtudatod kialakításában, további mélyítésében, a női önismereted mélyítésében, önbizalmad erősödésében, hétköznapjaid hatékonyságában:

1. Chi*** Csapó Ida (Budapest) női önismereti tréner, nők és pénz specialista, a GazdagNők.hu honlap tulajdonosa és blogírója. Ida mélyen elkötelezett abban, hogy a nőket segítse anyagi függetlenségük kialakításában, pénzügyi önismeretük elmélyítésében, önbizalmuk erősítésében, pénzügyi intelligenciájuk fejlesztésében. Ida mélyen hisz a gondolat teremtő erejében, a rezgés és vonzás törvényében. Előadása témái lesznek: pénzteremtés, bőségtudat, küldetés vezérelte női élettervezés – hiány-gondolkodás, szegénység-tudat és áldozat-magatartás helyett. Szokásához híven hármas megközelítésre számíthatsz: lélektani, a racionális és spirituális oldalról közelíti meg az előadása témáját, és ennek szellemében szerveződik az egész konferencia is.

2. Kéner Eszter (Budapest), Google-Angyal ;-), a Gugliságok.hu honlap működtetője, blogírója arra kötelezte el magát, hogy segítséget nyújtson abban, hogy minél kevésbé vesszünk el az információáradatban, mi több: az életfeladatunknak megfelelően, fel tudjuk mérni a várható igényeket, megtaláljuk a célcsoportjainkat (legyünk vállalkozónők vagy alkalmazottak), hatékonyan tudjunk eligazodni az interneten, és szolgálatunkba állítsuk a Google-t, az ingyenes mindenest. Eszter azt vallja, hogy különösen nehezebb időszakokban hasznos az ingyenes szolgáltatások jó és hatékony használata, éppen azok költségkímélő volta miatt is. Előadásában az igények felméréséhez, az pénzügyi életszervezéshez, a hatékony időgazdálkodáshoz nyújt segítséget, mégpedig gyakorlatias példákkal illusztrálva mondandóját.

3. Pesti Kata szervezetfejlesztő és humánerőforrás szakértő, egészséges életmód tanácsadó (Budapest) azt tűzte ki célul, hogy minél több nő megtanulja megkérni a munkájának az árát. A hozzánk érkezett jelzések, de a felméréseink alapján is sok nőnek gondot okoz, kihívást jelent, hogy úgy érzi, nincs megbecsülve anyagilag (sem) az a tevékenység, amit végez. Ugyannakkor nincs elég mersze kiállni magáért, és úgymond megkérni a munkája árát.

Női önbizalmat és önértékelést növelő előadásában Kata elméleti alapokat és hasznos praktikákat egyaránt ad.

vereskriszta4. Veres Kriszta, Avalon papnője, a budapesti Istennő Templom megalapítója arra hív, hogy mondd újra a saját történetedet. Lépj ki a megszokott mesédből – kezdj el mást mondani. És termets játszva, játékosan – sokkal könnyebb lesz az életed ettől a könnyedségtől. Kriszta erőssége, hogy rítusok, szertartások segítségével támogat abban, hogy hozzáférj a benned lévő, ősi női energiákhoz, és felszínre hozd, ami mindig is ott volt, és most is ott van.

Amiben biztosak vagyunk, hogy ez a női pénzügyi önismereti konferencia remek keveréke lesz a racionalitásnak és a spiritualitásnak, a lélektani megközelítésnek.

Ne feledd, hogy a Gazdagnők.hu honlap és blog, az egész projekt szlogenje nem véletlenül ez: Gazdag nők – lelkiekben, szellemiekben és anyagiakban.

Ne gyere el, ha

 • ha úgy érzed jól magad, ahogy vagy,
 • ha nem kívánsz változtatni a jelenlegi helyzeteden, hangulatodon, állapotodon,
 • ha úgy véled mindenki más felelős a jelenlegi helyzetedért, csak te nem,
 • ha másokban keresed a hibát, és a vissza-visszatérő tévedésekből nem akarsz tanulni,
 • ha nem akarod megtanulni, hogyan kérd meg a munkád árát,
 • ha nem akarsz támpontokat kapni az szenvedélyesen végzett életfeladatod megtalálásához,
 • ha kiválóan tudod már, hogy milyen igényekre kell válaszolnod akár munkavállalóként, akár vállalkozóként,
 • egyáltalán: ha minden úgy jó, ahogy van, és inkább a biztos rosszat választod a bizonytalan jóért cserébe,
 • ha a halogatás nagy művészeként inkább elvagy a megszokott komfort zónádban,
 • hagyod, hogy a szabotőreid uralkodjanak feletted, a régi minták és mítoszok befolyásoljanak,
 • egyszóval semmiképpen se gyere el, ha nem akarsz fejlődni, változni, az önismeretedet mélyíteni, a saját női önbizalmadat erősíteni.

De ha mindezek ellenkezője igaz a fentiekből rád és a szándékaidra nézve, akkor nagy szeretettel várunk – GYERE! :-)

Mennyibe kerül? Meddig jelentkezhetsz, hogyan fizetheted be a részvételi díjat?

Április 28-a, szerda után egységesen 15.000,- Ft/nap a konferencia részvételi díja.

“Nagyon köszönöm, hogy elérhető áron nyújtjátok a konferenciát” – írta az egyik korábbi résztvevőnk.

És igen, az árat azért tartjuk valóban ilyen alacsonyan, mert azt szeretnénk, ha minél több nő el tudna jönni a 3. “Mitől dől a lé?” női pénzügyi önismereti konferenciánkra.

Tényleg azt szeretnénk, ha minél több nő bőségben, jó(l)létben élne, fejlesztené pénztudatosságát, önismeretét és tovább növelné öngizalmát is. S képes lenne mindinkább kihozni magából, ami benne van – a maga örömére, és a világ hasznára is.

Az átutalási bankszámlaszám adatait a jelentkezők a további részletekkel e-mailben kapják meg.

Az ár tartalmazza a részvételi lehetőséget az egész napos konferencián, nem tartalmazza az utazási és étkezési költséget.

Kérjük, hogy jegyzetfüzetet és tollat hozzatok magatokkal… és esetleg számíthattok azért meglepetésekre is! :-) Amennyiben felvétel készül a konferenciáról, ki-ki eldöntheti majd utólag, hogy ezt megvásárolja-e.

A helyszínen a témába vágó könyvekből, CD-kből árusítás is lesz, így célszerű némi pénzmagot ;-) majd magatokkal hozni ezért. A kínálatról  még tájékoztatunk benneteket itt, illetve a jelentkezőket e-mailben.

Hányan vehetnek részt?

A résztvevői létszám 100 főben limitált. Eddig befizették már a részvételi díjukat: 70 fő.

Javasoljuk, hogy minél előbb jelentkezz, hogy biztosítani tudd a helyedet!

ajandek-bosegcsomag-1153099_lets_celebrate___Ajándékot kapsz – ha korábban ébredsz!

Az első 35 jelentkező és részvételi díját befizető különleges bőség csomagot kap ajándékba – köztük leszel? (FONTOS: ez a lehetőség már elkelt!)

A második 35 jelentkező és részvételi díját befizető Pénz-Vonzó CD-t kap ajándékba  – vajon a tiéd lesz ez az ajándék? (FONTOS: ez a lehetőség már elkelt!)

Hol lesz?

sziddharta-andrassy_latkepA 3. Mitől dől a lé? konferencia Budapesten a Sziddhárta Spirituális Központban lesz.

Cím: VI. kerület Andrássy u. 98.

Megközelíthetőség: a Bajzai utcai kismetróhoz van közel a helyszín, illetve a 105-ös busszal is lehet érkezni tömegközelekedés esetén.

Garantáljuk…

Biztos vagyok benne, hogy nem úgy mégy el, ahogy jöttél. Nagy esélyünk van arra, hogy bőségben áldott napot töltünk el majd 2010. május 9-én vasárnap remek hangulatban, női körben. Ha pozitív energiák rezgésére vágysz, akkor különösen gyere –  várunk szeretettel!

Ha elégedetlen lennél, és ezt a helyszínen jelzed, visszatérítjük a részvételi díjadat – az ajándékodat megtarthatod. Tehát semmit nem veszíthetsz, csak nyersz azzal, ha eljössz.

Igen, jelentkezem a “Mitől dől a lé?” női pénzügyi önismereti konferenciára! Máris kitöltöm a jelentkezési lapot:

Név:*
E-mail:*
Keresztneved vagy beceneved:*
Mobilszámod (szervezés miatt kérjük):*
Számlázási név és cím irányítószámmal:*
Ezt a részvételi díjat választom:* 2010. április 28-a után: 15.000 Ft/nap
Megjegyzés:


Utóirat: 2010. március 16-a után cikksorozatot indítunk itt a blogon arról, “mitől dől a lé?” tulajdonképpen. Várhatóan videó- és hangfelvételekkel is találkozhatsz több héten át.

http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/delicious_48.png http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/google_48.png http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/facebook_48.png http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/twitter_48.png

Kapcsolódó cikkek

6 Responses to “Mitől dől a lé? Harmadszor erről 2010. május 9-én!”


 • Kozák Imréné Fegyver Anna

  Kedves Csapó Ida!
  Nagyon jó dolognak tartom,az ilyen és hasonló előadásokat!
  Erre a konferenciára,pedig nagyon szívesen el mennék,és nagyszükségem lenne,tanácsokra is.
  Leg nagyobb bánatomra,nem vagyok olyan helyzetben,hogy egy ilyen kiadást tudjak,finanszírizni!
  Aházamat lassan el veszítem, a közüzemi szolgáltatásokat is ,lassan mindet ki kapcsolják.
  A vonzás törvényét,próbálom alkalmazni,de úgy tűnik nem nagy sikerrel!Azt tudom,mit kellene csinálnom,viszont a gyakorlatban nehezen tudom alkalmazni!
  Biztos vagyok benne,hogy menni fog.Viszont most nem látok kiutat!!!
  Köszönöm szépen a lehetőséget!!!

 • @Anna: vannak ingyenes lehetőségek is – nálam is.

  A blgomon kívül, ahova 2008 májusa óta rengeteg hasznos tartalom került fel, tudom ajánlani ezt az ingyenes e-mail kurzust:
  http://www.gazdagnok.hu/penzugyi-tervezes-ingyenes-e-mail-kurzus/

  És tényleg érdemes visszamenőleg is átolvasni a blog sok-sok bejegyzését, hogy elinduljon egy szemléletváltás, a kellő változás.

  Drukkolok…

  Ida*** szeretettel

 • Kedves Ida!

  Van a jelentkezők közül pécsi? Az utazás miatt kérdezem. Hétfőn dolgoznom kell. Beszállnék az uti ktg-be. Ha van, légyszíves kérdezd meg tőle, vagy hozz össze minket.
  Köszönettel: Anikó

 • @Anikó: az ügyfélszolgálatunk megkeres majd téged e-mailben.

  Drukkolok, hogy legyen kivel “közösködni”, bár többnyire inkább vonattal jönnek a rendezvényekre, és direkt úgy fejezzük be, hogy legyen lehetőségük a vidékieknek még aznap hazautazni – hm?

  Ida ***

 • Kedves Ida!

  Először is szeretném szívből megköszönni a május 8. vasárnapi előadást. Nekem nagyon tetszett. Valóban időszerűnek és hasznosnak találom. Ezt állítom úgy mint terapeuta, úgy mint pénzügyi tanácsadó, és úgy is mint egyszerű nő.
  Sajnos való igaz az amit a tréningen is hangsúlyoztál, hogy az őseinktől, szüleinktől a gazdagsággal kapcsolatosan, kevés ma is jól használható POZITÍV dolgot tudtunk “örökölni”, megtanulni.
  És most ezzel kapcsolatosan szeretnék megosztani valamit.
  Az én szüleim szenvedélyesen szerették a munkájukat.
  Így aztán nem csoda, ha én is azok közé tartozom akik szenvedélyesen szeretik a “munkájukat”. Hű ezt a “munka” szót nehéz volt leírni, mert hogy nem érzem munkának,amit csinálok!
  És amiről írni szeretnék az pont ez! Mert ez egyben egy csapda is lehet. Ezen az úton ugyanis gyakran igen kihasználhatóvá váltam.
  Úgy gondolom ezzel nem vagyok egyedül.
  Ezért fontosnak érzem, hogy a lelkesedéssel végzett munka mellett beszéljünk arról is, hogy a tevékenység szenvedélyes szeretete, akár kiszolgáltatottá is tud tenni, ha nem figyelünk saját magunkra.
  Pont a “lelkes szerelmetes munka” érzelmi ajándéka homályossá teheti látásunkat, és ha nem figyelünk eléggé önmagunkra, akkor mi magunk használjuk ki, és nem csak HASZNÁLJUK saját magunkat és energiáinkat. Ehhez a világ pedig gyakran csak tapsot(erkölcsi elismerést) akar adni. Ez kitűnő érzelmi megerősítésként hat, és éppen ezért a változtatás nagyon komoly tudatosságot kíván.
  Ez az energia befektetést ráadásul gyakran a baráti kör lecserélődését is vonzza maga után, amit veszteségként élünk meg.
  És a tapasztalatom az, hogy erre bizony fel kell készülni, mert ez gyakran “visszatáncoláshoz” vezet.
  Nem tudom neked milyen tapasztalatod van ezzel kapcsolatban?
  Köszönöm a lehetőséget és sok sok ragyogó ötletet.
  Anyagiakban és lelkiekben fénylő gazdagságot kíván minden-Chí-nek
  Farkasné Erzsébet.

 • @Erzsébet: először is nagyon köszönöm a visszajelzésedet.
  Másodszor pedig HIHETETLENÜL FONTOS, amit leírtál. Való igaz, hogy létezik ilyen fajta kiszolgáltatottság.

  Nem véletlenül építettük fel az előadásokat úgy, ahogy… tehát a racionális szinteket is azért hoztuk be, például pénzügyi tervezés, megkérni a munkád árát, hogy ez a fajta kiszolgáltatottság elkerülhető legyen.

  A tudatosítás azokon a területeken is fontos valóban, amiket te leírtál – az érzelmi elismerés csapdái, és a körülöttünk élő emberek lecserélődése… ezek mind-mind nagyon fontos témák.

  Szerintem nagyon érdemes elgondolkodnia mindenkinek a hozzászólásodon… És ha van bármi ennek kapcsán, kérdezzetek, írjatok észrevételeket, tapasztalatokat itt a hozzászólásokban.

  Köszönöm előre is,
  szeretettel: Ida ***

Jelenleg nem tudsz hozzászólni.