GazdagFérfi csoport – a GazdagNőknél… ;)

persely-sarga-malac-ferfi-kez1111967_business_piggy_bank_3_ver__1“És a férfiak miért vannak kihagyva? “

Régóta hallom férfi ismerőseimtől: “Szegény férfiakkal mi lesz? Nekünk is szükségünk van ilyesmire!”

Az utóbbi időben egyre többször , egyre többen mondják ezt. És minél gyakrabban hallom, annál erősebb bennem a gondolat: férfiakat is tanítanom kell.

Bevallom, eleinte nem akartam a “teremtés koronáit” ;-) tanítani. Azt gondoltam, hogy  férfiak tanítsanak férfiakat, az úgy hiteles…

Azonban két fiatalember is közölte velem:  “Az anyukám is nő, és amúgy is nők vesznek körül… Miért ne tanulhatnék tőled, Ida?”

Feladtam, feladom tehát – ezzel már nem érvelhetek tovább.

Mostantól tehát nem az a kérdés, hogy a férfiak is elfogadnak-e, hogy ők is akarják-e a a tudást, hanem hogy hányan vannak?

Téged példul kedves FÉRFI olvasóm érdekelne-e olyan információ, melyek segítéségével

  • – pénzügyi önismeretre teszel szert,
  • – nagyobb biztonságban érezheted magadat anyagilag,
  • – fejleszteni tudod pénzügyi intelligenciádat,
  • – képes leszel hatékonyan megtervezni a pénzügyeidet rövid, közép- és hosszú távon,
  • – s hajlandó vagy végig gondolni, milyen különbségek lehetnek a nők és férfiak között a pénzügyek terén, és ez rád, a kapcsolatodra/kapcsolataidra mennyire igaz most, vagy volt érvényes a múltban, s min kellene változtatni stb.

Ha úgy érzed és gondolod, hogy a fenti kérdésekkel hozzád szólok, töltsd ki az alábbi jelentkezési űrlapot, hogy a GazdagNők.hu segítségével  férfiak számára is elindíthassuk a programjainkat.

Külön lesznek csak férfiaknak szóló csoportok elképzeléseink szerint, de tervezünk vegyes csoportokban is. Lehetséges, hogy pároknak is tartunk programokat. Tervezünk díjmentes e-könyvet és e-mail kurzust is GazdagFérfi(ak)nak is.

Jelen pillanatban az érdeklődőket gyűjtjük. Minél hamarabb szeretnénk kideríteni ugyanis, hogy valóban valóban vannak-e olyan férfiak, akik ilyen képzésre, tanulási lehetőségekre vágynak, pénzügyi intelligenciájuk fejlesztése terén. És akiknek az álmaiban szerepel az, hogy Gazdag férfi(ak) legyenek. Lelkiekben, anyagiakban, és szellemiekben. ;-)

Nos, kedves FÉRFI olvasóm, megnyílt a lehetőség: mostantól jelentkezhetsz a GazdagFérfi csoportba  – itt a GazdagNőknél :-):

Teljes neved: *
Keresztnév, ahogy szólíthatunk: *
E-mail cím: *http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/delicious_48.png http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/google_48.png http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/facebook_48.png http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/twitter_48.png

Kapcsolódó cikkek