Joe Vitale: A pénzteremtés történelmének leghatalmasabb titka (Mitől dől a lé? ;-))

joe-vitaleJoe Vitale volt az első olyan szerző A Titok című filmből, akinek magyarul jelent meg könyve – igazán ekkor figyeltem fel rá komolyabban. Azóta megvettem valamennyi magyarul megjelenő könyvét, járatom a hírlevelét, látogatom a honlapjait, megnézem az ajánlatait. Figyelem, hogyan csinálja – ezt sem titkolom, hiszen lehet mit tanulni tőle.

Ha valaha valamiben hiányt szenvedsz, legyen az munkahely, pénz, iránymutatás vagy gyógyulás, ez azt jelenti, hogy valami gátolja az áramlást. A leghatékonyabb gyógyír: Adj! – Eric Butterworth: Spirituális gazdaságtan – A jóléti folyamat

A pénzteremtés történelmének leghatalmasabb titka – ez a címe annak az ingyenesen letölthető e-könyvnek, amiben az előző idézet szerepel. Joe Vitale kiadványát immáron magyarul is olvashatjuk a szerző engedélyével és a magyar fordító, Turi Ágnes jóvoltából.

Mielőtt letöltenéd, fontos tudnod, hogy ez az elektronikus könyv szabadon olvasható és terjeszthető, de pénzért nem forgalmazható – tehát ingyen nyugodtan tovább adhatod másoknak!. :-)

Töltsd le innen:

Joe Vitale: A pénzteremtés történelmének leghatalmasabb titka (4176)

Ez az ingyenes kiadvány segít téged abban, hogy megtudd részleteiben is azt, mi az egyik fontos aspektusa annak, hogy “mitől dől a lé” ;-), azaz hogyan vonzzál be (még több) pénzt.

Jómagam gyakorlati megoldásokkal, hétköznapi és varázslatos ;-) praktikákkal támogatlak téged – ha hagyod ;-) – abban, hogy pénz-vonzásod sikeresebb legyen, a bőségtudatosságod elmélyüljön. Racionális síkon is!
Tarts velünk: PénzTündérünk segít!

Joe Vitale ingyen közzétehető e-könyvének magyar változata Turi Ágnes fordításában a szerző engedélyével.
Tilos kereskedelmi forgalomba hozni, pénzért árusítani!
http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/delicious_48.png http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/google_48.png http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/facebook_48.png http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/twitter_48.png

Kapcsolódó cikkek

18 Responses to “Joe Vitale: A pénzteremtés történelmének leghatalmasabb titka (Mitől dől a lé? ;-))”


 • Nem tudom megnyitni a gépem nem fogadja el! Gondolom másoké sem

 • @Zsuzsánna: nálam abszolút kinyitható, és olvasható is…

  Többieknél?

  Ida ***

 • Semmi gond, könnyen megnyitható.
  Moni

 • Könnyen megnyitható és letölthető! Köszönöm Ida!
  Teréz

 • Nekem is simán megnyitotta – megyek is és olvasom…!
  :)

 • Nálam is megnyílt, már olvasom is:)

 • Kedves Ida!

  Nekem sikerült megnyitni , este olvasom .

  Köszönöm Neked.

  Marika.

 • Aldott Husvéti ünnepeket kívánok Erdélyből kedves Ida

 • Sikerült megnyitni! 3-szor olvastam éjszaka! Most megyek vért adni, tegnap elajándékoztam az udvaron feleslegessé vált tüzifát,kerti bútort,befizetek az állatmenhelyre kis kutyakajára és nem hagyom ott a buszmegállóban a teliszatyros mamikát! Kezdetnek….Ha már dolgozom pénzt fogok adományozni.Azt hiszem a rákbeteg gyerekeknek

 • Köszi,köszi,KÖSZÖNÖM!

  Én kinyomtattam áttetsző borítékba tettem minden lapját,és VALÓDI BŐRREL fűztem össze.
  Kedves Ida!

  Az összes férfiembernek tovább küldtem a gazdagodás lehetőségét,
  aki a cimlistámon szerepelt.
  Sok szeretettel Krause Ilu

 • @Ilu: szuper, akkor van egy saját Joe Vitale könyved! ;-)

  Köszönöm, hogy továbbítottad a férfiembereknek :-) a hírt, és remélem, hogy jelentkeznek is a férfiaknak létrehozott listára, azaz ide:
  http://www.gazdagnok.hu/2010/03/27/gazdagferfi-csoport-a-gazdagnoknel/

  Szeretettel: Ida ***

 • Nekem is sikerült megnyitnom. Alig várom ,hogy elolvassam.

  Köszönöm.

  Ibolya

 • Sajnos én sem tudom megnyitni !

 • Köszönöm a választ,de azt írta a gépem,hogy kárt tehet benne,ha letöltöm.Mit csináljak?

 • Hajnalka, ez egy ismert cég, ingyenes és hivatalos programja.
  Mai letöltések száma: 291 |Összes letöltés: 452442 – ez olvasható a letöltési oldalon. Az én olvasatomban ennyi embernek nem tett kárt a gépében, eddig.

  Szeretettel: Ida***

 • Sikerült!

  Én próbálok így élni és már alkalmazom.
  Nekem pár hónapja volt késztetésem,hogy vegyek egy bibliát és ott megértettem a pozitív gondolkodást.Mert szerintem ha nem tiszta szívvel hiszünk valamiben akkor nem is jön létre.Elolvashat bármit elmehet bármilyen rendezvényre,nem fog segíteni.
  Én nagyon bíztam benne,hogy lesz,sőt hittem benne Pécsett is az ön rendezvénye,és lám lett,csak nekem közbe jött egy tanfolyam,amivel az embereket tudom majd gyógyítani.Már megbeszéltem a barátnőimmel,hogy legközelebb biztosan ott leszünk.Nekem ez a tanfolyam az életminőségem javítására szolgál és ezt is sikerült bevonzani!És tudom és hiszem,hogy a rák beteg párom is már meggyógyult.Aki teheti menjen el az előadásra és higgye el,hogy ő segíteni fog amit eddig is tett.Köszönjük Ida!Még annyit nincs ördög hanem egy következő élet,én katolikus vagyok járok templomba,de más lelkülettel élem,meg mert az ördög csak hatalmi megfélemlítés,és ezért félünk mi emberek,mert,ha baj van a nem vallásos ember is azt mondja:Istenem segíts,de nem tud senki segíteni rajtad,ha nem veszed át az energiát.

  Szép napot mindenkinek!

Jelenleg nem tudsz hozzászólni.