GazdagNők onl(e)ány profilja

Minél jobban ki tudjuk szolgálni itt a GazdagNők.hu-n is az ügyfeleinket, ezért készül ez a mini felmérés. Kíváncsiak vagyunk rá, hogy milyen a GazdagNők használóinak onl(e)ány profilja, de férfiak is nyugodtan kitölthetik ;-)

Ami érdekel bennünket:

 • internethasználati tudás,
 • számítógéphasználati tudás,
 • e-mail használati szokások.

Kérünk, hogy válaszold meg az alábbi kérdéseket!

Figyelj arra, légy kedves, hogy minden kérdés után el kell küldened a válaszaidat – viszont utána jutalmul látni fogod az addig eredményt. :-)

Milyen napokon nézed az e-mailjeidet?

Eredmények megtekintése

Loading ... Loading ...

A napnak melyik időszakában olvasod általában az e-mailjeidet?

Eredmények megtekintése

Loading ... Loading ...

Milyen szintűnek ítéled a számítógéphasználati tudásodat?

Eredmények megtekintése

Loading ... Loading ...

Milyen szintűnek ítéled az internethasználati tudásodat?

Eredmények megtekintése

Loading ... Loading ...

Nemed

Eredmények megtekintése

Loading ... Loading ...

http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/delicious_48.png http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/google_48.png http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/facebook_48.png http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/twitter_48.png

Kapcsolódó cikkek

96 Responses to “GazdagNők onl(e)ány profilja”


 • még nem tudom, mit gondoljak

  • annyira kevés a tudásom,hogy fontosnak tartottam megírni:minimális.Erre ugy jöttem rá hogy dolgozni akartam,de sokmindent nem tudok megcsinálni,aami alapnak megfelelne.DE 57 évesen nem is fogok sokkal többre menni,mert amit ma megmutatnak,olyan szájbarágósan,szégyenszemre ,nem tudom megjegyezni.

   • Julianna,
    ha valamit tanulunk, akkor be kell gyakorolni, és egyáltalán nem probléma, ha nem tudod, ha nem tudjuk elsőre megjegyezni. És édes mindegy, hogy hány évesek vagyunk. EZ tanulási típus kérdése is.
    Én például nagyon gyakorlatias vagyok, és cselekvés közben tanulom meg a dolgokat. Nekem is el lehet mondani pl. számítógépes meg netes dolgokat, annyi… Ha csinálom egyszer, az sem elég – többször meg kell ismételnem, sőt! Ha kihagyok az új tanult dolog esetében néhány hetet, lehet, hogy nem fogok rá emlékezni. És akkor újra fel kell frissítenem, és akkor már jobban be is vésődik, és már meg tudom jegyezni, főleg, ha gyakorlom is folyamatosan.

    Óvnálak attól, hogy az életkorod miatt úgy tekintsél magadra, hogy ilyenkor már könnyen felejt az ember.
    Én idősebb vagyok nálad, khm… Mégis úgy gondolok magamra, hogy ugyanúgy vág az agyam, mint jóval fiatalabb koromban. És így is van. Ha nem, akkor nagyon fáradt vagyok, de ez fiatalabban is így volt. Persze az is igaz, hogy tudom, az idősebb szervezetből mi hiányozhat a jó agyműködéshez, memóriához is akár, és használok is rendszeresen ilyen táplálékkiegészítőket.
    A Q10-ből pl. 30-as éveinktől nem termelődik elég a szervezetünkben – nem szégyen ezt pótolni.

    Egyszer a lányomnak említettem, hogy elfogyott itthon a Q10. Rám nézett, és azt kérdezte: Adjak?
    Tudtam, hogy neki sincs otthon, de aztán elnevettük magunkat, mert akkor ő még nem volt 30 éves :-)

    Szóval tekintsél magadra türelemmel, és légy jó magadhoz – akárhány éves is vagy!
    Mióta én is így teszem, sokkal elégedettebb, nyugodtabb és kiegyensúlyozottabb vagyok, akármi is történik kint :-)

    Drukkolok neked – szeretettel: Ida ***

 • A profil jól megszerkesztett, a célirány áttekinthető és figyelemfelkeltő.

 • Nem tudom, mihez kellene hozzászólnom. Most csak gyorsan kitöltöttem a kérdéseket. Mindenesetre köszönöm a tájékoztatókat.

  Erzsébet

 • Érdeklódéssel várom a fejéeményt

 • Sebestyén Margareta

  Sajnálom hogy nem engedhetem még egyelőre magamnak hogy részt vegyek az általad szervezett tréningeken, de remélem hogy ebből az ingyenes kurzussal is nagyon sokat tanulok. Köszi szépen Manyi

 • Minden érdekel,örülök hogy ítt is sok mindent tanulhatok.

  • Kedves Ida.Minden pénz keresési lehetöség érdekel az internet által. Jelenleg is van ilyen munkám.Számmiszti-
   kaszerint, mivel 8-as számú a sors számom.Nagy esélyem
   van a pénz bevonzásához. Ha fiatal koromban azt a sok
   pénzt amit a vendéglátóipar nyujtott nekem ,nem meghalt férjemre bizom. Én forgatom meg. Most boldogabb ember lennék. Mivel 17 az élet feladatom. Mindig is éreztem ,
   az univerzumban van egy szerencse csillag ami vigyázz
   rám.Élet hosszig tartó tanulást fontos számomra.

 • Pontosan nem értem mire vonatkozik a kérdés.
  De azt tudom hogy van mit tanulnom még.

 • Érdekes felmérés! Tanulságos, és egyben látható, hogy kinek mennyi az ideje, szokása, és tájékozottsága.

  Én pont emiatt állítottam be a gépemet úgy, hogy lássam, hogy akinek írok, az mikor nyitja meg a levelemet.
  Van olyan is, akinek 2009.02.10-én írtam, és az igazolás, csak most érkezett meg arról, hogy megnyitotta a levelem. Most gondolkodom azon, hogy kérdezzek rá, vagy ne törődjek vele. Hagyom, mert ő szerintem a “sült galamb effektus”!
  Emmi

 • Soósné Cseh Erzsébet

  Semmi rendkívülit nem gondolok… Ideje lenne már valóban meggazdagodni… Ha tudod a titkot, tudasd velünk gyorsan!
  Üdv. mindenkinek és gyors (vagy mihamarabbi) gazdagodást! Erzsi

 • Körülbelül egy hónapja magamtól tanulom az internet csinyját binyját. Ismerkedem az oldalakkal. Megismertem Vida Ágit, akinek irni akartam, hogy milyen jó gondolatokat osztott meg velem, de nem tudott hozzá eljutni. Azóta is kapom tőle a jó gondolatokat,mellyeket örömmel veszem át. Kedves Ida olvastam Rólad is, hogy nőknek akarsz segiteni, de a férfiak is kiváncsiak a tartalmaidra. Nagyon tetszik ahogyan vezeted ezt a szellemet és segitesz sok embernek. Az én érdeklődésemet a kiváncsiság visz erre. Én az online marketing fele vonzódom, ami a késöbbiekben szintén a segitség nyújtásomra fog épüln. Remélem, hogy majd lessz alkalom arra, hogy személyesen is találkozzunk szimpátiából.

 • @Erzsébet (Mayer): nem igazán kell itt hozzászólni – legfeljebb a kérdőívhez lehet/érdemes :-)

  Köszönöm mindenkinek, aki eddig kitöltötte – és várom/várjuk a többieket is…

 • Nagyné Szögi Judit

  Szívesen fogadok minden jó tanácsot a “Pénzzel” kapcsolatban.

 • Nemtudok hozzászolni semmihez. Válaszoltam a kérdésekre és köszönöm.

 • @Soósné Cseh Erzsébet: a honlapon rengeteg információ van – nézd át őket, lehet, hogy titokokat ;-) is találsz köztük.

  Viszont sajnos – ezt kell, hogy írjam – gyorsan nem lehet meggazdagodni. Ha bárki ezt állítja, az csapda. Ez is egy fejlődési folyamat, út… Akik gyorsan gazdagodtak meg, ők szinte mind tönkre is mentek, sőt: lehet, hogy rosszabb anyagi helyzetbe kerültek, mint előtte. Mert nem voltak felkészülve arra, hogy mi vár rájuk, mit és hogyan kezeljenek.

 • Kedves Ida!
  A kérdésekre válaszolva csak annyit irhatok ,hogy legtöbbször nincs a nap és az idő meghatározva az e-mailek megnézéséhez. Van olyan hét mikor a gép közelében sem vagyok,és van olyan nap, amikor csak tudatosan is várok levelet ,és végig böbgészem./de lehetne irni azt is hogy kiszámithatatlan napon és időben, és órában/ Lehet,hogy véletlen ma néztem meg, amit ma kűldtél.
  Nagyon érdekesek és tanúlnivalóak számomra,és változatosak és tetszenek ezért szeretem olvasni.

 • Egy kérdés kimaradt az e-mail megnyitás előtt: hány postafiókod van, és azokat mikor olvasod? :)

  Nekem rengeteg postafiókom van, mindre más fut be, hírfolyamként használom, és beosztott időben megyek rá mindre. Még a cégesen belül is van prior fiókom, a többi csak utána.

  Így akkor és az jut el hozzám, amivel éppen foglalkozni tudok, és remekül haladok a munkáimmal.

  Szép tavaszt, üdv, Gabica

 • Érdekesek az oldalaid, de mikor én beregisztráltam valahogy mást vártam. Tulajdon képpen itt is arról van szó,hogy nem mi gazdagszunk hanem azok akik jó péné rendezvényeket szerveznek! Pár különböző rendezvényen voltam, de ettől sokkal kevesebb összegért . Én jelenleg a FELLOW mlm ápitő rendszert épitem, kedves Ida szerintem a Női táborod -ból ha alányok beregisztrálnának nagyon sokat kereashetnének ! Természetesen velük Te is !! üdv. Mária

 • Soha nem szoltam még hozzá, de most megteszem. Április 14-én van a születésnapom, és olvasom, hogy 14-én újhold lesz. Nagy reményekkel indulok a nap elé…:)
  Üdvözlök mindenkit!!!

  Márta, Szerbia, Magyarkanizsa

 • Kedves Ida nekem nagyon tetszik a Pénz gazdag nök internetes oldala minden tetszik és jo benne csak az a bajom és gondom, hogy nem tudok veletek lenni és részt venni a müsorotokon, mert én ERDÉLYI vagyok ás mesze vagyunk egymástol nagyon .Üdv.CSilla Erdélyböl minden jot kivánok.

 • kíváncsian olvasom a fejleményeket de mivel Londonban élek és hosszú ideig itt is maradok nem tudok személyesen részt venni az előadásokon, sajnálom.
  Szép napot

  Sándor

 • Minden érdekel,de mivel külföldi vagyok,nem tudok elmenni a rendezvényekre,de mindig elolvasom az irásaitokat.
  Szép tavaszi napot kivánok.

 • Nagyon érdekes amit írtok. Sajnos anyagilag rosszul állok,ezért nem tudok sem vásárolni, sem jelentkezni sehova.

 • Már az online ingyenes kurzusok is sokat segítenek. Személyesen majd csak május 9.-én találkozhatunk. Többre jelenleg nem futja.
  Megköszönve az eddigi segítséget és tanácsokat:
  Zsuzsa

 • Nekem egy büdös vasam sincs, mert már megint munkanélküli vagyok, az elmúlt 6 évben nem először (így már mindent feléltem, az életbiztosításaim is, kimerültem / kiürültem mindenféle értelemben.) Hogy miért jelentkeztem?! El kell adnom a lakásom, és venni valahol egy kisebbet és olcsót, és… és nagyon vigyázni, hogy ne szórjam el majd a pénzt :-), ha….. ha eljutok egyáltalán addig. Az biztos, hogy én semmiféle tanfolyamra nem tudok elmenni.

 • Kedves Ida! Egyelőre csak olvasgatom anyagaidat. Korábban volt egy lehetőség, amikor lányod tartott egy előadást az internet használattal kapcsolatban. Nem tudtam résztvenni, de ha lesz lehetőség rá a későbbiekben, akkor szívesen elmegyek.
  Sok boldogságot kívánok, legyen szép napod!
  Marika

 • Örülök, hogy rátok találtam. Mindig kíváncsian olvasom az új dolgokat. Sajnos ott még nem tartok, hogy a rendezvényeitekre el tudjak menni, de remélem, ami késik, az nem múlik.
  További sok sikert
  Bernadett

 • Az ember annyi közönséges, felesleges buta dolgot kap így interneten keresztül. Ennek az oldalnak azért is örülök, mert kimondottan segít nekünk nőknek a pozitív hozzáállásban ahhoz hogy sikeresek legyünk.
  Hogy pénz van mögötte? /ahogy az előzőekben olvastam/.
  Hát persze! Krisztus koporsóját sem őrizték ingyen. De hát erről beszélünk. Hogyan lehetünk sikeresek? Itt a példa!
  Bízom benne, hogy még rengeteg jó ötletet tudok meg erről az oldalról.Üdvözlettel: Ildikó

 • Kedves Ida !
  Nekem tetszett a felmérés, és örültem, hogy azonnal láthattam mások szokásait is. Minden jó tanácsot szívesen veszek a pénzügyekkel kapcsolatban, segíti a gondolataimat más szemszögből is megvizsgálni.Sajnos még csak egy rendezvényeden vettem részt, az nagyon tetszett.
  Szép napot kívánok
  Klári

 • Köszönöm hogy tanulhatok Tőled, várom a végeredményt. Minden jót Zsuzsa

 • Kedves Ida!
  Kitöltöttem a kérdőivet,köszönöm ezt az oldalt hálás vagyok amiért ide találtam,sok hasznos dolgot tanulhatok Tőled!!!!
  További áldásos szép napot kivánok mindenkinek.

 • Mindig nagy izgalommal olvasom leveleiteket, hátha találok benne megvalósítható ötletet.

 • Tóth Julianna Kiskőrös

  KEDVES IDA! sAJNOS NEM TUDOK ELMENNI AZ ELŐADÁSOKRA, ANYAGILAG NEM ÁLLOK JÓL. eGYEDÜLÁLLÓ VAGYOK. DE NAGYON JÓNAK TALÁLOM A PÉNZ A GAZDAG NŐK INTERNETES OLDALÁT,ÉRDEKESNEK ÉS HASZNOSNAK. kÁR HOGY NEM ELŐBB TALÁLTAM RÁ ERRE AZ OLDALRA. jULIANNA

 • Hálásan köszönöm kedves Ida a figyelmességedt.Legyél nagyon BOLDOG ,teljesüjenek a titkos vágyaid.Boldog névnapot.ica

 • Szivesen fogadok minden jó tanácsot , a megvalósítás ?

 • Köszönöm ,hogy tanulhatok tőled tetszik a stílusod és az őszinteséged Szép napot : Mária.

 • Minden hirlevelet elolvasok, amit küldtök, nagyon sokat tanulok belőlük, azt hiszen sokunk számára igen megszivlelendőek a tanácsaitok.Azt sajnálom, hogy jelenleg nem vagyok olyan helyzetben, hogy a rendezvényeiteken részt vegyek, vagy csomagot rendeljek, de igy is sokat segitetek, amit nagyon köszönök, további sok sikert és NAGYON BOLDOG IDA NAPOT KIVÁNOK.

 • Kíváncsi vagyok az eredményre!
  Mariann

 • Köszönöm a segítséget,sok hasznos információt !

 • Kedves Ida.Névnapod alkalmából az Isten éltessen sokáig,hogy még sok jó tanácsot osztogass nekünk.
  Ibolya

 • Ajjaj, van mit tanulnom. Köszönöm az eddigi igen hasznos tanácsokat.
  Szeretettel: Maca

 • Kabainé Medgyesi Márta

  Nagyon sok jó dolgot olvasok az e-mailokban. A fizetős előadásokra egyenlőre akármennyire is szeretnék elmenni nem tehetem, mivel anyagilag a padló alatt vagyok.

 • Kedves Ida!

  Boldog Névnapot kívánok neked, és köszönöm, hogy tanulhatok tőled!

 • semmi gond a kérdőiv kitöltéssel.
  én is kiváncsi lennék kikkel vagyok kapcsolatba.
  üdv mindenkinek.
  sancsa

 • Kedves Ida!

  Köszönöm a lehetőséget, de most vettem részt az április 11-i előadásodon, ami másképp közelítette meg a pénz vonzásának kérdését. Nagyon jól éreztem magam, érdekes és hasznos volt. Kérdéseidre előzőleg küldött e-mailedben válaszoltam. Most sajnos nem tudok részt venni ezen a tanfolyamon, de figyelemmel követem továbbra is a hírleveleket, melyeket köszönök szépen! Áldott napot kívánok mindig! Sok szeretettel: Marika

 • Kedves ida!

  Utólag is nagyon boldog névnapot, vágyaid teljesülését kívánom az élet minden területén! Marika

 • Kedves Ida! Nagyon boldog névnapot kívánok Neked így ismeretlenül is. Kitöltöttem a kérdőívet de sajnos nem jöttem rá ennek mi értelme, az a lényeg Te tisztában vele. Sajnos bármennyire is szeretnék nem tudok elmenni sem befizetni különböző tréningekre, pedig nagyon jó lenne. A hónap második felében kenyérre is nehezen jut, nem még tanfolyamra. Azt hittem ez nem arról szól mint a többi” hogy fizess ennyit, fizess annyit, meglátod megéri.” Aztán “dől a lé!!! ” Tényleg sajnálom de ez az oldal nem az énfajtámnak szól, hanem aki a közepről akar milliomos lenni.Hátha egyszer élvezzetel olvasom majd a soraid és nem szivfájdalmasan. Bocs a véleményért! Mariann

 • Kedves Ida!

  Boldog névnapot kívánok!
  A kérdéseidre nem mindig tudtam a legjobb választ bejelölni, pl. a napon belüli időszak nem állandó.
  Köszönöm, sokat tanulok tőled! /Esztertől is/

  Mártának (Magyarkanizsa) boldog születésnapot kívánok!

  Kati

 • Tóth Julianna Kiskőrös

  nem kérek hozzászólás értesitőt. julianna

 • Ida Kedves!

  Isten éltessen erőben, egészségben, békességben, boldoságban, (és persze) bőségben sokáig!

 • Miklovicsné Faragó Rózsa

  Kedves Ida!

  Boldog névnapot, és jó egészséget kívánok neked. Nagyon sok hasznos tanácsot olvastam a cikkeidből. Köszönöm.

  Üdvözlettel: Rózsa

 • Mindenkinek nagyon köszönöm a névnapi jókívánságokat, és köszönöm a sok hozzászólást is…

  Elképzelhető, hogy lesz még olyan téma, amire fogok reagálni, de most nincs elég időm erre, mert túl későre is jár már – de jövök hamarost! :-)

  Ida*** szeretettel

 • Kedves Ida!
  Így éjfél után 48 perccel engedd meg nekem, hogy én is csatlakozzam a névnapi jókívánságokkal! Egész nap az járt a fejembe, hogy le kell ülni és megkeresni Téged! Most értem ide!
  Nagyon boldog, szerencsés és bőségben gazdag névnapot kívánok! Nem csak az Ida napra, hanem minden egyes napra! :-)
  Szeretettel: Emmus

 • Emmus, köszönöm neked is – mindenkinek.
  Bőségesen kaptam ma sok mindent :-), és viszont kívánom nektek én is ezt – nagyon sok szeretettel :-)):

  Ida ***

 • Szirákiné Tóth Gyöngyi

  Kedves Ida!

  Utólag is nagyon sok boldog névnapot kívánok. Sokat gazdagodtam lelkiekben mindazokból amit kapok a leveleiden keresztül. Anyagilag még nem engedhetem meg, hogy eljussak a kurzusaidra. Eljön annak is az ideje. Ajánlom a lapod környezetemben is, hogy minél többen megismerjenek és tanulhassanak általad. Hálás köszönetem.
  További szép napot. Georgina

 • Sziasztok!
  Pénzem az nincs.van viszont 4 gyerekem,kikapcsolt gázom és villanyom……..Tudom,hogy képes lennék nagyon sokat dolgozni azért,hogy sok pénzem legyen,csak azt nem tudom,hogy mit…….ez a megoldhatatlan esetek egyike??

 • Kedves Ida!
  Jelentkeztem az oldalatokra,mert úgy gondolom hogy ez is egy lehetőség ami közelebb visz a saját személyes történetünkhöz:).
  Kaptam már néhány értékes gondolatot Tőletek és kiváncsian várom mennyire fog ez hatást gyakorolni az életemre!
  Köszönöm a lehetőséget:)!
  Szép napot mindenkinek-szeretettel Kata

 • Kedves Ida,

  nem régen csatlakoztam,
  teret adtál nekünk ezen a helyen, hogy véleményünket kifejthessük.
  Köszi, csak mi a fenének, kell összehasonlítani több más oldallal, tréninggel. Mármint nekünk, olvasóidnak?
  Hát nem veszi észre senki, hogy ha valahol penészes a kenyér, akkor nem mindenütt az? Amikor bármilyen termékért, élvezeti cikkért rohanunk egyik-másik boltba, akkor ugyan kinek ír/ha/tunk, panaszkod/ha/tunk, hogy ez így- meg úgy nem jó, nem tudjuk megcsinálni, nem ezt vártuk, persze megtehetjük, de kit érdekel?
  Erre az oldalra lehet jönni jókedvűen, morcosan, szívesen, úgysem látja senki. Akkor meg minek kel leírni, hogy hűha , ez megint ilyen tréning, olyan előadás, kinek van erre pénze?
  Hát nem látjuk meg benne a lehetőséget? nem kell vele élni, lehet elengedni is, majd ha eljön az ideje /változó/ mindenkinél más, lehet örömmel keresgélünk vissza.
  Remélem senkit nem sértettem meg, nem volt szándékomban.
  Ezt éreztem ki a felül írottakból, és úgy gondolom, ha az előttem szóló éppen boldogság és kiegyensúlyozottság érzetét kelti bennünk, ne tromfoljunk, méltósággal viseljük sorsunkat.
  Hiszen nem mondta senki, hogy az élet könnyű, de érdemes élni, hiszen gyönyörű.
  Tegyük azzá, türelemmel, kitartással, méltósággal
  sok jót Mindenkinek!
  IDA – KÖSZÖNÖM

  Judit

 • Érdeklődéssel figyelem a leveleket, remélem hasznom is lesz belőle, köszike: Gabi

 • Kedves Ida!

  Nekem szükségem lenne egy úgynevezett tanácsadóra, vagy egy “lökésre”, egy szermélyes konzultációra. Bizonytalan vagyok nagyon sok mindenben. Sokat tanultam itt, de valahogy mégsem működnek a dolgok. A csoportos konzultációk, ahol sok ember van, nem tudnak meggyőzni dolgokról, taszít a tömeg. Mindig ilyen voltam, ezen nem tudok változtatni, már soszor próbáltam. Csak azt tudom magamhoz közel engedni, azt a személyt tudom elfogadni, akit megismertem.
  Súlyos anyagi gondjaim vannak. szeretném őket megoldani. Te tudnál segíteni?

 • @Rita: a személyre szóló egyéni tanácsadások arányosan többe kerülnek, mint bármilyen más élő formáció. Én is csinálok ilyeneket – mivel az utóbbi időben jön több megkeresés is, meg fogom ezeket hirdetni (itt a honlapon, illetve a hírlevelemben is).

  Ha nem vagy fent a hírlevélen, akkor itt lehet jelentkezni: http://www.gazdagnok.hu/hirlevel (bár elképzelhető, hogy igen).

  Szeretettel: Ida ***

 • Kedves Ida!
  Sok érdekes információt találtam már.
  Sajnos a HOLD-dal kapcsolatos tanfolyamra még nem tudok menni, pedig biztosan jó lenne.
  A kérdőív első két kérdésére a válaszom, hogy változó. Van, hogy egy hétig se tudok belenézni.
  Sajnos egyenlőre ez van.
  Szeretettel: Éva

 • Tóthné Tóth Aranka

  Úgy látom sok jó dolog van itt, hogy az ember még inkább pozitív irányba fordítsa magát, és megszabaduljon a negatív beállítottságtól, tanulmányozni fogom továbbra is a lehetőségeket,hogy a számomra hasznosítható dolgokat kamatoztassam magamnak és családonak. Köszi mindenkinek: Aranka

 • Nagyné Berényi Ildikó

  Kedves Ida!
  Köszönöm a segítséget, sok dolognak hasznát veszem. Két dolog amit megemlítenék: Túl sűrűn kapok anyagot és kicsit magasnak érzem az összeget a plussz információkért, pedig érdekelne.
  Üdv Ildikó
  Sok sikert!

 • Ildikó: először is örülök, ha sok mindennek hasznát veszed.
  Az anyagok között szelektálhatsz is – logikus és megérzéses alapon választom a hírlevelek kiküldésének gyakoriságát.

  Nem tudom, milyen magas összegekre gondolsz konkrétabban, de ez viszonyítás kérdése is. Amit kaphatsz, szerintem nem lehet igazán forintosítani, bár nyilván kell konkrét részvételi meg előfizetési díjat adnunk. A tanulás befektetés hosszú távon – én még ma is százezres nagyságrendben költök tanulásra. Ezt senki el nem veheti tőlem.

  Kívánom, hogy egyre inkább megfizehtetővé váljon számodra bármi, amire valóban szükséged és igényed van.

  Szeretettel: Ida ***

 • Nagyon szeretek olvasgatni a neten ezáltal sok új ismeretet szereztem
  és mindent megtudok nézni ami érdekel.
  üdv: Piroska

 • Örülök hogy díjmentesen is hozzájuthatok ilyen infókhoz…
  Köszönöm!

 • Juhasz Gábor Zsoltné

  Nekem is nagyon tetszenek az információk amiket küldtök és nagyon sok dolgot fontosnak tartok belőle.Nagyon érdekelnek ezek az információk és számomra nagyon fontosnak tartom őket.

 • Én is mindig örülök ha levél érkezik tőled. Nagyon ,nagyon szeretnék elmenni a teremtő napra,de nincs rá pénzem.

  Olyan kérdésem lenne, ha részletekben tudnám fizetni megoldható lenne?

  A fodrász is megelőlegezte a hajvágásod.Én is fodrász vagyok,szívesen levágom a hajadat.

  Várom válaszod!

 • Müller Ernőnének (sajnos nem tudom a keresztnevedet :-(): ha apránként összegyűjtöd a pénzt, az majdnem olyan, mint a részletfizetés. Október 29-ig jó egy hónap van még… tehát, ha kitűzöl egy cél, hogy szeretnél ott lenni, akkor arra fókuszálj, hogy hogyan tudod megoldani. Ha azt mondod, nincs rá pénzem, akkor ezt sugallod – sajnos. Nemrégen is közzétettem, hogy milyen stratégiával építettem fel az anyagi helyzetem mínuszokból.

  Nagyon kedves a felajánlásod, de inkább sok fizetős ügyfelet kívánok neked (is) – hidd el, meg kell jönniük.

  Nézd a teremtéssel kapcsolatos további anyagokat – remélem, hogy azok is tovább segítenek téged az utadon.

  Szeretettel: Ida ***

 • Nem tudom, mit szóljak, de szeretem ezt az oldalt…:)

 • Kedves Ida ! Nagyon orulok hogy van valaki aki ilyen temaval foglalkozik>Kedvvel olvasom az irasaidat.Sajnos nem tudok elmenni a talalkozokra mert Kolozsvarott lakom Amit kuldessz nekem figyelemmel olvasomSzeretettel Sara

 • Feketéné Pap Andrea

  Kedves Ida!

  71-hozzászólásból 7-a Tiéd!
  vagyis a tényleges 64-darab.Megszámoltam ebből 20-írják (1/3),hogy anyagi nehézségeik miatt nem tudnak részt-venni a fizetős kurzusokon.
  Nem kéne elgondolkodni egy jóval olcsóbb,netán ingyenes alapstratégiából álló kurzuson??.Én üzletasszony voltam így gyakorlatból tudom,hogy a vevőknek adott kedvezmény többszörösen megtérül.Az akció, tényleg legyen akció!!!!
  Szeretettel:Andrea

 • Kedves Andrea,
  a felvetésedre már rég megvan a válasz, pont azért, mert ezeket a jelzéseket, amikről te is írsz, ismerem, és meghallottuk :-). És nagyon sokan nagyon sokat tanultak már az ingyenes e-mail kurzusainkból, vissza is jelzik ezt számomra, számunkra. Témájuk: pénzügyi tervezés (30 ingyenes e-lecke e-mailben átlagosan 3 naponta), halogatások legyőzése (15 ingyenes e-leckét 4 naponta).

  Aki a GazdagNők hírlevélre feljelentkezik, automatikusan megkapja róluk az értesítést a feliratkozását követő 8. napon (neked az adatbázisunk szerint – megnéztem :-) – szeptember 24-én ment el), hogy ezek a lehetőségek léteznek – lehet vele élni :-). Illetve itt a blogon is megtalálhatóak a középső oszlopban – idézem őket:

  INGYENES LEHETŐSÉG 1.
  Pénzügyi tervezés ingyenes e-lecke sorozat – 30 e-mail támogatja a változásodat! Élj vele! Iratkozz fel itt —>>>

  INGYENES LEHETŐSÉG 2.
  Halogatás Sepregető ingyenes e-mail kurzus – 2.5 hónapon át segíti a változásodat! Iratkozz fel itt —>>>

  És pont azért készültek ezek az ingyenes kurzusok, amit te is felvetettél.
  És mint üzletasszony én is azt gondolom például az akciókról is, amit te. S mint olyan vállalkozónő is, aki 1986 óta főállású vállalkozó, s mint olyan “nőszemély” is, aki 1997 óta internetezik, no, és egyik másoddiplomás szakdolgozatomat is már akkor internetmarketingből írtam, amikor ezzel még alig foglalkoztak itthon (1999-2000 tájékán). Biztosan van mit tanulnom még ezzel együtt is ;-)

  Szeretettel: Ida ***

 • Kedves Ida!
  Nagyon tetszik amit csinálsz,sok értékes információt kapok töled.
  Munkanélküli vagyok és az interneten keresztül találtam egy képzést ami segítségemre van abban,hogy új távlatokat keressek.Néha csak nagyon kevés dologra van szükség arra, hogy meginduljunk felfelé.A te munkád fantasztikus, és csodálatos!Ahogyan átfogóan próbálod átadni az ismereteidet a sokféle, és sokszínü érdeklődési körű embernek ,ez igazán nagyszerű.Szerencse hogy,ilyen kincsekre akadhat az ember, mint amilyen te vagy,Köszönet érte.További erőt,hitet,kívánok a folytatáshoz.
  Üdvözlettel.Judit

 • Feketéné Pap Andrea

  Kedves Ida!
  Nagyon köszönöm!!!Én már jelentkeztem is.
  Tehát jelentkezzetek az ingyenes kurzusokra!!!!!!
  Szeretettel:Andrea

 • Kedves Ida!
  Az olcsó vagy drága témához kapcsolodva..Mihez viszonyítunk,mi az ami igazán fontos?Átértékelhetjük,megfontolhatjuk.Ezek az ingyenes kurzusok: figyelemkeltő ,segítő, önmagunkra koncentráló, gondolkozásra késztető, elmélyedésünket serkentő iránymutatások.Rajtunk áll mennyit akarunk befogadni,értékelni,vagy tovább fejleszteni.Mindennek ára van.Kérdés: ,hajlandóak vagyunk-e a továbblépésre,és mennyit ér számunkra, a tudás vagy nem tudás ,vagy csak önigazolásos halogatás? Én személy szerint,pont az ingyenes képzések hatására, gyüjtögettem össze,szinte forintonként.A felismerést kaptam Idától:másként is lehet.Ránk van bízva a döntés. Öt gyermekes anyuka vagyok.Elhihetitek ,van hely, súly,a döntések meghozatalánál.Jól tettem,hálás vagyok és,öszinte szeretettel kívánok mindenkinek:jó döntéshozatalt.Üdvözlettel Judit

 • Kedves Ida! Nagyon értékes, és érdekes infókat írsz nagyon jó olvasni, és sok hasznos dologra jön rá az ember még ebben a korban is. Köszi, üdv: Gabi.

 • Kedves Ida!

  Köszönöm, amiket küldesz! Nekem néha egy kicsit intenzívek a levelek, ahány e-mailt kapok tőled. Mivel tartalmasak, ezért odafigyelve érdemes elolvasni őket. Javaslom, hogy ha lehet mégjobban emeld ki a lényegét, ha nincs időnk tanulmányozva végigolvasni, hogy tudat alatt is rögzüljenek a tanításaid!
  Köszönöm Neked, Nektek! :)

  Móni

 • Kedves Ida!
  Egyrészt nagyon köszönöm az emaileket, elgondolkodtatnak.
  Másrészt ahogyan megfogalmazzátok őket sok ellenállást is kivált belőlem, mert nagyon emlékeztet az általános marketinges szövegekre, és azokat nagyon manipulatívaknak találom.
  Persze biztos nem véletlen, hogy a halogatás tréningetek vonz legjobban és messze lakom Pesttől, így a tréningjeitek ára szinte megduplázódik, ha szeretnék rajtuk résztvenni.
  Vonzanának a szellemi szintekkel foglakozó estéitek, de az nekem gyakorlatilag majd 20000 ftba kerülne, ami soknak tűnik egy estéért.
  Mindezekkel együtt, remélem lesz alkalmam személyesen megismerni Téged!
  Szép napot, napokat!
  Mary

 • Tetszik ez a közvélemény kutatás és nagyon sok infót ad nekem is, hiszen én is tartom a kapcsolatot a jó játékot vásárló vevőkörömmel.
  Most alakul az új weboldalam.
  És egy új internetes technolóiát is tartalmaz.
  No persze, ez egy üzlet is, nem csak a felhasználóknak szóló újdonság. Hogy másként tudjunk megjelenni, értékesíteni, együtt lenni, mint amire eddig az internetes technika lehetőséget adott.
  Merjünk újszerűek lenni és hogy tudjunk is róla, hiszen ez az oldal a pénz megteremtésének is szent helye.
  Ezért írom, és akit ez foglalkoztat, azzal szívesen beszélek a részletekről.
  Hogy ez most mindenkihez eljutó üzenet, vagy csak hozzád Ida, nem tudom.
  Tudnunk és beszélnünk úgy kell róla, mint egy mindenki számára nyitva álló lehetőségról.
  Klára

 • Kedves Ida!

  Hálás vagyok a Teremtőnek, hogy az “utamba” sodort Téged!
  Gyakorló “segítőként” sokat profitálok az emailjeidből.Nagyon köszönöm.Remélem személyesen is megismerhetlek – valamelyik tanfolyamon – hamarosan.
  Addig is namaste neked és szeretteidnek!
  Ági

 • Kedves Ida ! Megpróbáltam válaszolni Neked, de úgy érzem nem sikerült teljesen egyértelmű válaszokat adnom mivel nekem nincs saját gépem így teljesen változó mikor tudom elolvasni az írásaidat. Sajnos az utóbbi időben egyre kevesebbet tudok géphez kerülni .Leszázalékolt vagyok ,/agysorvadás depresszió szív stb / így esélyem sincs hogy számító géphez jussak. Úgy érzem ezt el kellett mondanom. Lehet hogy le kell iratoznom a leveleidről is, bár nem szeretném üdvözlettel Ági

  • Kedves Ágnes,
   köszönöm, hogy megpróbáltál válaszolni, és főleg azt, hogy megosztottad velünk/velem a gondolataidat, érzéseidet.
   Drukkolok, hogy ne kelljen leiratkoznod a hírlevélről, ehhez kívánok neked nagyon jó EGÉSZséget, és minden jót, amit te is szeretnél magadnak – szeretettel: Ida ***

 • Nem igazán értem, az internethasználati szokásaim mennyiben segítenek? …….Hiszen ez csupán egy felmérés.
  Véleményem szerint statisztikának megfelelő :)
  Üdvözlettel Anna

 • @Anna: először is köszönet a kitöltésért :-)

  Általában kapunk nyilván képet, és elsősorban azokról, akik kitöltik ezt a felmérést. De támpont lehet nekünk ahhoz, ha olyan programokat hirdetünk, szervezünk ingyen v. fizetősen, hogy milyen nethasználati/számítógéphasználati tudásra számíthatunk.

  Természetesen, ha az adott programban különösen fontos, akkor előzetesen is csinálhatunk/csinálunk felmérést. Mert ha valaki nagyon kezdő felhasználó, akkor lehet, hogy előtte tanulnia kell, v. nekünk kell kiemelten figyelni rájuk, hogy megkaphassák ugyanazt, amit a többiek (ha hiányzik a kellő digitális írástudásuk).

  Szeretettel: Ida ***

 • Fontos dolgokról kapok értesítést. Várom ezután is. Üdv: Kati

 • Érdekes témák, az email-eket külön mappában tárolom hogy időnként visszaolvashassak.

 • Kedves Ida!
  Elnézésedet, kérem, de nem tudom, másképpen hogyan lehetne válaszolni a a kérdésekre, ezéert ide írtam a válaszaimat: Álltalában minden nap megnézem az e-mailjeimet.
  Hogy a nap melyik szakában nézem meg az üzenetimet, ez változó, mert a fiamé a gép, így amikor hozzá férek.Milyen szintünek itélem meg a saját tudásomat, hát szerintem középszintű lehet, mert ECDL
  tanfolyamot végeztem, egy kicsit értek talán a géphez.Az internet használati tudásomat is olyan középszintünek érzem.Nemem: Nő
  Köszönöm az érdeklődesedet! Puszi: Ibolya

 • Köszönöm, Ibolya, a jelzésedet… bár nem teljesen értem: nem tudod kitölteni a kérdőívet, nem látod a kérdésekre adható = pipálható válaszokat?
  Nálam az eredmények látszanak, mivel ugyanarról a gépről nézem, ahonnan már válaszoltam én is :-)

  Szeretettel: Ida ***

 • Kedves Ida!

  Hálás vagyok, hogy megtaláltalak, mert sok felemelő és segítő gondolatot ébresztesz bennem. Azonban sajnálattal nem tudok befizetni az online-kurzusra, hogy komolyan részt vehessek azon. Ezért csak írásaidra hagyatkozom és érdeklődve olvasom írásaidat.

  Üdvözlettel,
  Rózsa

  • Köszönöm, köszönjük Rózsa az elismerésedet…

   Bízom benne, hogy itt megtanulod azt is, hogy megengedhesd magadnak, hogy fizetős szolgáltatásokat is igénybe vegyél – addig pedig BŐségesen rendelkezésedre állnak ingyenes lehetőségek is :-)

   Szeretettel: Ida ***

Jelenleg nem tudsz hozzászólni.