Kezdd el onnan, ahol vagy! Itt a pillanat! (Mitől dől a lé? ;-))

iranytu-rozsa-718575_compass_roseSzenvedélyesen szeretett munka, mitöbb: hivatás – szerintem ez az egyik kulcs annak, hogy gazdag legyél. Ez az egyik, amitől dől a lé ;-). De ehhez elengedhetetlen az önismeret.

“Minden, amit kívül keresünk, már megtalálható bennünk – mondja Ona Brown az alábbi videóban, majd így folytatja: – Bármilyen kérdésre, amelyet felteszünk magunknak az életben, az összes választ megtaláljuk, ha mélyen magunkba nézünk. A legnagyobb utazás, amit meg tudsz tenni, hogy felfedezed önmagad.”

Amikor felfedezed önmagadat, akkor rájössz, hogy mi vonz igazán, melyek azok a területek, amiben igazán jó vagy, ahol igazán tudsz adni… Hogy nem ismered ezeket a területeket? Nem találod az utat magadba, hazafelé? Ebben segít neked a GazdagNők “Mitől dől a lé?” című női pénzügyi önismereti konferenciája is, amit 2010. május 9-én, vasárnap tartunk. Az egész napos rendezvény során az általam tartott előadásban végig vesszük azt, hogyan találhatod meg, mi az, ami számodra leginkább való, mi lehet a te iránytűd a te életedben.

Kezdd el onnan, ahol vagy!

“Az Iránytű” – úgy hírlik ez a címe annak a filmnek, amit “A Titok” című film folytatásaként is emlegetnek. Idézem az egyik dalának szövegét, s megvastagítottam, ami szerintem az egyik legfontosabb üzenete:

“Azt mondják az első lépés a legnehezebb.
Amíg meg nem teszed, nem teljesül be egyetlen álmod sem.
Ha szeretnél növekedni, gyarapodni, nyerni, nem fogsz tudni, ha nem kezded el onnan, ahol vagy.
A jövőd a kezdben van.
Mondd el magadnak az igazságot, és a szíved megérti.
Indulj az utadon, ne nézz vissza, mi volt tegnap.
Az első lépés egy nagyszerű dolog felé vezet, a második egy új hely felé visz.
Néha sírni fogsz, de légy erős, légy kitartó és menj tovább.
Az első lépés, az első lépés a legnehezebb.”

Tehát, ha valóban szeretnél tovább lépni onnan, ahol vagy, ha fejlődni vágysz, változtatni szeretnél, akkor kezdd el MOST onnan, ahol éppen vagy! Mert feladatok, kihívások mindig vannak, és ott kell kezdenünk, folytatnunk, ahol éppen tartunk.

Ha szeretnéd tudni, hogy mi az, ami igazán neked való munka, hivatás, életfeladat, ami segíti a gazdagodásodat,
ha kíváncsi vagy arra, hogyan találod meg azokat az embereket, akik azt igénylik, amit te tudsz,
ha világosabban szeretnéd látni a jövődet, és hogy abban mi a te részed, miről tehetsz te, és legfőképpen hogyan,

akkor tarts velünk 2010. május 9-én, vasárnap —>>>

Hogy utadon erőt meríthess, ezért hoztam neked az alábbi videót, amiből különösen ajánlom neked Marilyn Sargent gondolatait, mélyen spirituális jó tanácsát. Megtalálod a 4. perc környékén…

“Bízz magadban, mert most van itt a pillanatod! Ne várd a tökéletes pillanatot, mert soha nem jön el! Nem kell várnod, hogy többet tudjál, hogy többet tegyél, vagy hogy több legyél! Most van itt a te pillanatod!” – mondja “Az Iránytű“-ben Debbie Allen. Számodra is itt a pillanat – tarts velünk —>>>

(A magyar felirat méretét a +/- billentyűvel tudod növelni/csökkenteni.
Ha a felirat nem jelenne meg rögtön -> vidd az egeret a videoablak jobb alsó sarkában lévő felfelé mutató háromszögre és klikkelj a “cc”-re!)

Még kedvező áron kaphatsz felbecsülhetetlen értékű tudást, megoldásokat kihívásaidra! A 3. “Mitől dől a lé?” női pénzügyi önismereti konferencia, amit 2010. május 9-én, vasárnap tartunk Budapesten ezeken az árakon érhető el most még:

 • régi ügyfelek: 10.700,- Ft/nap
 • új ügyfelek: 12.300,- Ft/nap

55-en már biztosan ott lesznek – te velünk tartasz? További részletek itt —>>

http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/delicious_48.png http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/google_48.png http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/facebook_48.png http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/twitter_48.png

Kapcsolódó cikkek

15 Responses to “Kezdd el onnan, ahol vagy! Itt a pillanat! (Mitől dől a lé? ;-))”


 • Gratulálok!
  Remek írás, összeállítás, videó! Stílusos erőmerítés, valóban! :-)))
  Kívánom, hogy a konferenciád is nagy sikerrel záruljon.
  Remek, ahogy csinálod a dolgodat, Ida!
  Sokaknak adsz erőt, és ez óriási kincs! Csak folytasd…
  Szeretettel: Marcsi.

 • Kedves Csapó Ida ! Köszönöm ezt a nagyon szép összeállítást amit küldtél. Ugy érzem most is ünnepelt vagyok. Minden amit ezen az oldalon olvastam és hallottam “Kezd el onnan,ahol vagy!”nekem szól.Ezen a napon Vida Ágitól is hasznos, tartalmas,és segítő informácoikat kaptam. Amióta az online marketinggel ismerkedem kb. egy hónapja reménysugár vezet a céljaim megvalósítása felé.Köszönhetem Neked kedves Ida, Áginak és sokan másoknak.A szívemet melegség és boldogság tölti meg, hogy tiszta szívű emberek társaságát élvezhetem.Köszönöm az internet feltalálójának nem utolsó sorban,hogy elfeledteti azt velem, hogy távolságok nincsenek.

 • Sziasztok!

  Ha valaki szeretné megnézni az egész filmet, még néhány napig letöltheti az alábbi linkről:

  http://www.mammutmail.com/?action=download&sid=3b282b6fe47245e057e467a0cd01e534

 • Sziasztok.
  Kedves Ida.Nagyon köszönünk neked
  és társaidnak minden jót.
  Erőt adsz nekünk a mindennapokba.
  Köszönet érte.
  Szuper klassz hétvégét .
  Szeretettel:Julcsi.

 • Köszönöm Ida, pont erre volt most szükségem! :-) “Az először a fontosat!” c. könyvben – amit éppen olvasok – is a belső iránytű szerinti haladást hangsúlyozzák, és most nálad is ez olvasható. Hát, működnek a Véletlenek, amelyek nem is véletlenek! ;-)
  Szép napot!

 • Nagyon köszönöm ezt a kis filmet, drága Ida.
  Elgondolkoztató és hasznosítható.
  Csodálatosan szép napot kívánok szeretettel:Maca

 • Kedves Ida nagyon köszönöm az utmutatást szeretem a munkám kitartóan dolgozom,de időnként ha valami nem sikerül elbizonytalanodom.
  Olyankor nem mindig bizom magamban és ez lelkiekben megvisel.
  De van kitüzött célom és a megvalositásán dolgozom.
  Mindent nagyon köszönök hálás vagyok,mindekinek mosolygós vidám
  hétvégét kivánok szeretettel: Ilona

 • Szia Ida.
  Véletlenek nincsennek tartja a mondás.Épp egy ezzel a témával foglalkozó könyvet olvasok (Csodalámpás),csak pihenés képpen megnézve az emailokat ,mosolyogva olvasom a cikkedet.
  A pozítiv szemléletnek és az olyan emberek segítségének mint Te is vagy,végre megtaláltam az utamat.
  Van munkám!A legszebb az egészben,hogy olyan mint amilyet kívántam magamnak!
  Nagyon szép napot!
  Puszi
  Kocsisné Kati

 • Smidélius Gabriella

  Kedves Ida!Nagyon jókor érkezett ma az “Iránytű”.Éppen újabb rohamot indítottam mellékállás szerzés ügyben.Valamiért nem akar sikerülni…De nem szoktam feladni könnyen semmit hát ezt sem fogom.Nagyon várom a Május 9-ét További gyönyörű napsütéses napot kívánok

 • Kedves Csapó Ida ! Volna egy kérésem. Az értesítőd legutolsó sorában “A hozzászólásod-értesítőd kezeléséhez” leiratkoztam az értesítőről. Szeretném kérni, hogy a leiratkozáshoz ezt a fajta szöveget nem tartom jónak.Számomra nem egy értelmű. Jobb volt a régi. Szerintem nyakaterket. Ez körülbelül olyan mint az angol. Állitó mondatban, tagadásokat ir. Nem tartom szerencsésnek ezt a megfogalmazásu leiratkozást. Egyértelmű, szép mondatai vannak a magyaroknak. Kérés,kérdés,utasítás,óhajtás. Fiammal is leteszteltettem és mondtam neki ha rá kattint lefog iratkozni.Hát igy történt a leiratkozásom.Szeretném kérni ujra az értesítőket. Ugyanezt használja az OMA is. Ezután nekik fogok írni. Köszönöm !

 • Szia kedves Ida!

  Teljesen meglepődtem most magamon! Tegnap minden pénzem beraktam a helyére( számlák, stb), tudom, hogy nincs keretem arra, hogy elmenjek május 9.én! Mert nemcsak az előadás, hanem az út és a napi megélhetési költségekre is gondolnom kell, no meg még hátra van a fél hónapi itthoni megélhetés is! DE VÉGIG NÉZVE OLVASVA A CIKKET, AZ AZ ÉRZÉS KERÍTETT HATALMÁBA? HOGY TALÁN MÉGIS LESZ EGY CSODA? LESZ KERETEM ARRA? HOGY MEGOLDÓDJÉK EZ A KÍVÁNSÁGOM! Nos, várom ezt a csodát, és erősítem magamat abban, hogy mégis ott a helyem ezen a napon! Drukkolj nekem légyszives, hogy sikerrel járjak!

  Nagyon jó a videó és a te gondolataid is serkentőleg hatnak! Köszönöm! Meddig lehet jelentkezni?
  További szép estét Emmus Szegedről

 • Kedves Ida!
  Örömmel olvasom minden kedves leveled,amit küldesz nekünk! Igen, én is átéltem már többször, hogy jobb adni, mint kapni! Amikor csak tehetem, segítek másokon és ezek után még többet teszek majd azokért, akiknek úgy gondolom, hogy adni kell!! Köszönöm, hogy vagy nekünk! Leírod tapasztalataid, segítesz eligazodni a rohanó világ mindennapjaiban!
  Nekem már sikerült találkoznom veled! Szeretettel gondolok rád! Angéla

 • Kedves Ida ! Sajnálom, de nincs egyenlőre módom hogy a meghívásodnak eleget tudjak tenni. Én egy évvel ezelött láttam előszőr, “A TITOK cimű film összeállítást. Megvan CD.-n és van olyan hét, hogy többször megnézem. Ezt megkell érteni, hogy azokat a dolgokat vonzuk magunkhoz amire a legtöbbet gondolunk, amire vágyunk. Megkell találni a céljainkat és fontos, hogy tisztába legyünk saját magunkkal. Amire gondolunk és kérjük azt megkapjuk. Ez a vonzás törvénye a személyünk kisugárzása ami elfog vezetni, hogy az energiánkat összekapcsolja univerzum, hogy a megoldást átadja. A vallásban is többszőr utalnak erre csak másképp. Ezek azért fontosak számomra, mert én is átéltem ilyen helzyetet. A családom többi tagja is beszámolt, hogy tapasztalt ehhez hasonló helyzeteket. Kértünk és megkaptuk. Ez az én gondolatom, idézem ” Én most még csak egy magot ültettem el, és amikor a felszinre tőr az lessz belőle amiből táplálkozott. Utána elültetek többet,hogy pompába boruljon.”

 • Kedves Ida!

  Mostanában rengeteg dolgom volt, a hírleveleidet sem tudtam mindig elolvasni. Harmadik napja, hogy megint számítógép közelben vagyok, dolgozom a honlapomon és elkapott egy furcsa érzés: biztos jó az amit most csinálok? nem kéne visszafordulni?

  Ennél jobbkor nem is küldhetted volna ezt a bejegyzést. Most már tudom, hogy jó az irány. Hálásan köszönöm.

  kozyen

Jelenleg nem tudsz hozzászólni.