Otthonod a bőség, teljesség forrása? Várunk a budapesti Bőség Kör 4. találkozójára május 28-án!

Otthonod igazi jó(L)léted, bőséged alapja? Energiát ad és feltölt? Szép és minden a helyén van benne?  Ha életed teljességére gondolsz, neked eszedbe jut az otthonod?

Ezeket a kérdéseket Arató Mónika coach és tréner tette fel. Hogy miért is?

Ha otthon tudatosan formálod a teret, az egészségesen áramló energiák hozzájárulnak jólétedhez – vallja Móni, és jógamagam is egyet értek ezzel. Nem véletlenül szegődtem Móni felkérésére a társául.

„Erősen hiszem, hogy ahol élünk s létezünk, legelsőbben ott kell rendnek lenni. Csak azután jön, jöhet a boldogulás.”

A világban minden energia. Mi is energialények vagyunk, akik érzékenyen reagálunk környezetünk változásara. Az a mikrokörnyezet, ahová pedig hazatérünk pihenni, feltöltődni – az OTTHONUNK – az egyik legfontosabb energiaforrásunk. Jóllétünk, bőségünk megteremtésének tehát fontos alapja.

Észrevetted ezt a paradoxont? Folyamatosan változunk belülről, otthonunk mégis gyakran sokkal lassabban követi le ezt a változást.

Éreztél már olyat, hogy:

 • * selejteznem kell
 • * rendet kell raknom
 • * át kell rendeznem az otthonom
 • * bútort kell cserélnem
 • * idegesít az a virág a sarokban
 • * át akarom festetni a falakat (mondjuk narancssárgára)
 • * el kell adnom a könyveim felét
 • * el akarok költözni
 • * térre van szükségem
 • * kellene ide egy más színű díszpárna
 • * “Úr Isten, mi lehet ezekben a dobozokban????” stb.

OTTHONOD, mint jó(L)léted, bőséged alapja – erre a programra hívunk Budapesten 2010. május 28-án 18-22 óráig.

A találkozón 3 fogalommal dolgozunk: otthon-bizalom-hit.

Sejtszinten kerülünk közelebb a bőséghez, mert fizikai, érzelmi és mentális szinten egyaránt megtapasztaljuk a fenti három fogalmat.

Miben, mikor segíthet neked a program?

 • * ha nagyobb bőséget szeretnél teremteni
 • * ha otthonodat (munkahelyedet, iskoládat stb.) egy támogató energiatérré szeretnéd változtatni
 • * ha rendet szeretnél tenni magadban, az otthonodban, az életedben, a pénzügyeidben
 • * ha több életerőre, energiára vágysz
 • * ha el szeretnél engedni régi dolgokat, de egyedül még nem tudtad megtenni
 • * ha pozitívan szeretnéd befolyásolni családod, családtagjait, munkatársaid, barátaid életét is

Ha igazi otthonra vágysz, akkor velünk megteremtheted magadban, és aztán a valóságban is. A Teljesség virága 2010. május 28-i, péntek esti programján a GazdagNők 4. budapesti Bőség Körének találkozóján az otthonnal, mint jó(L)létünk, bőségünk forrásával foglalkozunk. A racionális, lelki és spirituális szinteket egyaránt átfogó programot este 6 és 10 óra között tartjuk.

Kik lesznek a trénereid, kik támogatnak a folyamatodban, belső utadon?


Arató Mónika coah, tréner (Bp.), a Teljesség Virága program megálmodója és elindítója. Móni his z abban, amit Chuck Spezzano így fogalmazott meg:

“Minél jobban kibontakozunk, minél jobban fejlesztjük önmagunkat, annál inkább meghalljuk annak a hívását, amit valóban akarunk csinálni, és annál közelebb jutunk a boldogsághoz. Ha azt tesszük, amit igazán tenni akarunk, és azt teljes szívvel tesszük, az boldogságot és teljességet hoz az életünkbe.”

Móni szerint a teljesség virágának szirmait kibontva visszaemlékszünk a tudásra arról, hogyan jutunk el a valódi boldogsághoz és teljességhez, és így a bőséghez, a gazdagsághoz is. Ezt támogatja nőknek szóló programjaival is.

Chi*** Csapó Ida női önismereti tréner, nők és pénz specialista a nők pénzügyi önismeretét, pénzügyi intelligenciáját igyekszik fejleszteni.

Ida erőssége a nők megerősítése, életfeladatáuk megtalálásának segítése, önbizalmuk növelése, bőség tudatuk fejlesztése – miközben hármas megközelítéssel él egyszerre: egy-egy téma racionális, lelki és spirituális vonatkozásait egyaránt behozza.

Lassan 2 éve indította a GazdagNők.hu honlapot, ennek rendszeres blogírója, “gazdagnők”-ös online és offline programok kitalálója, megvalósítója, legyen szó konferenciáról, szemináriumról, tréningről, online kurzusról. Szívesen kapcsolódik olyan tréner, előadó társakhoz, akikkel hasonlóan látják, érzékelik a világot, és akiknél ugyanúgy erős a nőket támogató motívum.

Mikor és hol lesz?

Gyere és csatlakozz hozzánk 2010. május 28-án, pénteken 18 órától 22 óráig, és lépj közelebb velünk a Bőséghez és a Teljességhez! Várunk szeretettel a GazdagNők 4. budapesti Bőség Kör találkozóján.

A helyszín: Sziddhárta Terápiás és Spirituális Központ – Budapest, VI. kerület Andrássy u. 98. (A kis földalatti Kodály köröndi megállójához közel.)

Mennyibe kerül, hogyan tudsz jelentkezni?

A 4 órás együtt lét során 2 női tréner támogat téged, s visz végig egy tudatosítási folyamaton. Mindketten Veres Kriszta papnő iskolájának hallgatói, és ennek révén is olyan módszereket, rítusokat, szertartásokat tudnak behozni, ami egyedivé teszi ezt a női önismereti alkalmat.

Az együttlét ára: 8000,- Ft/fő.

Megrendelésed után e-mailben megkapod a további részleteket (befizetési információk, utalási információk stb.) Töltsd ki az alábbi megrendelési űrlapot!

FONTOS: ajándékban is részed lehet!

Az első 20 részvételi díját befizető jelentkező ugyanis megkapja Ambrus Barbara lakástextil tervező, függönyözés specialista eddig még soha nem publikált ajándék e-könyvét. Barbi azt vallja, és mi is így gondoljuk Mónival, hogy a világ tele van fantasztikus színekkel! És az otthonod?

Mit ér egy tökéletesen berendezett lakás, fantáziadús terekkel, szemet gyönyörködtető formákkal, ha a színek nincsenek harmonikus egységben az enteriőrrel? Nem is beszélve a benne élők stílusával, színvilágával! Hiszen mi, emberek sem vagyunk egyformák – sem bőrünk, szemünk, hajunk színe, sem egyéniségünk nem egyforma –, miért lenne az ízlésünk, és ez által a minket körülvevő színek hatása egyforma ránk? Kit a tenger végtelen kéksége, kit egy sárgán hullámzó búzamező ragad meg. Egyeseket épp a nap vörösen izzó színe hoz tűzbe, másokat az erdők nyugalmat árasztó zöldje inspirál. A színek senkit sem hagynak hidegen, és még bőségedet is támogathatják az otthonodon – mint saját önkifejezéseden -keresztül.

Tiéd lehet tehát Ambrus Barbi ajándéka is – jelentkezz mielőbb!

Ha elégedetlen lennél, és ezt a helyszínen jelzed, akkor viszafizetjük a részvételi díjadat. Tehát nincs mit veszítened – töltsd ki az alábbi űrlapot!

Név:*
E-mail:*
E-mail mégegyszer:*
Keresztnév:*
Számlázási név:*
Számlázási cím:*
Mobilszám (szervezési okok miatt kérjük):*
Részvételi díj (a karikát pipáld be!):* 8000 Ft/fő
Megjegyzés:


http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/delicious_48.png http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/google_48.png http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/facebook_48.png http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/twitter_48.png

Kapcsolódó cikkek

17 Responses to “Otthonod a bőség, teljesség forrása? Várunk a budapesti Bőség Kör 4. találkozójára május 28-án!”


 • Kedves Ida!
  Nagyon szeretnék ismét közöttetek lenni, de más, már régebben lekötött elfoglaltság miatt erre most nincs módom.
  Annyit azért szeretnék megosztani veletek, hogy az első Bőség Kör nagy változást hozott az életembe. Kilendített egy régóta megoldhatatlannak tetsző helyzetből. Sikerült tovább lépnem.
  Hálásan köszönöm Neked, Eszternek, és mindazoknak, akik jelen voltak, hiszen ti tudásotok és a többiek jelenléte együttesen járult hozzá az én nagy változásomhoz.
  Azóta más szemmel tekintek magamra, a pénzre… a gondolataim más pályára kerültek.

  Remélem, lesznek még további Bőség Körök, tanfolyamok, ahol személyesen is találkozhatunk újra.

  Minden jót kívánok, és üdvözlöm a leendő résztvevőket.

  Üdvözlettel:
  Berta Ági

 • Kedves Ida!

  Köszönöm a meghívást és a lehetőséget, szívesen ott lennék de most nem tudok. Kívánom, hogy érezzétek magatokat nagyon jól és gazdagodjatok! Szeretettel: Marika

 • Szeretnék nagyon veletek lenni!
  Drukkoljatok nekem, hogy pénzügyben úgy álljak hogy megengedhessem magamnak!
  Érdekes, életszagú, és lelkembe vágó kérdéseket feszegetnétek!
  Hat gyerek mellett totál őskáosz az életem, s én is úgy hiszem, ha a lelkem rendben, a környezetem is egyensúlyba kerül.
  Sok-sok év után végre találtam magamnak valamit, ami igazán érdekel (írás), ebben igazán önmagam lehetnék. Sokan szeretik, elismerik ahogy, és amiket írok. Sajnos a férjem és az egyik nagyobb fiam nem támogat ebben, sőt…
  Szerintük nagyon megváltoztam, amióta “önmegvalósítok”. Írás helyett a dolgaimmal kellene foglalkoznom (pl. mosogatás)
  De ha bennem rekednek a gondolatok, akkor megfulladok!
  Amin a lakást illeti.
  1. Kinéztem magamnak egy tűzpiros bőr (felújított)ülőgarnitúrát, mellé egy fantasztikus Párizst ábrázoló fekete-fehér képet… (pénzkérdés)
  2. Tegnap az IKEA-ban jártam, és úgy döntöttem átöltöztetem a fürdőszobánkat, mert ezer éves! Vettem rózsaszín árnyalatú kaspókat, és törölközőket.
  Alaposan kitakarítok, és kicsinosítom! Tuti jobban fogom érezni magam!

  Most hát láthatjátok, miért tartom izgalmasnak a találkozót!
  (Csak ez a fránya hóvége ne lenne (meg a sok-sok elmaradt csekk!!!)

  üdvözlettel Gabi

 • @Ági: nagyon örülök a sikereidnek, a felismeréseidnek – és köszönöm/köszönjük az elismerést.

  @Máriának köszönet a jókívánságokért…

  @Gabriella: elismerésem a 6 gyerekért… Azt javaslom neked, hogy hagyd, hogy pl. a Párizs kép másképp érkezzen meg hozzád – magyarul ne pénzkérdésnek tartsd olyan értelemben, hogy neked kell rá előteremtened. Vágyjál rá (nyugodtan továbbra is), de engedd meg, hogy a megvalósulás bármi legyen. Meg is kaphatod akár ajándékba – hm?
  Csak magadban kell kérned, amit szeretnél – az utat engedd meg másképp jönni. Csak aztán, ha jön, vedd észre :-)

  Egyébként még egy megjegyzésem van: 1 ilyen nagy családban nem gondolnám, hogy például a mosogatás a Te kizárólagos feladatod. Ha esetleg eddig ehhez volt szoktatva/szokva a családod, kezdj el ezen apránként változtatni, és erőszakmentes kommunikációval elfogadtatni ezt. Drukkolok neked… És hogy velünk lehess, azt is engedd meg, hogy megjöjjön rá a lehetőség :-) Ehhez is szorítok neked :-)

  Szeretettel: Ida ***

 • Harangozó Márta

  Kedves Ida!
  Nagyon szeretnék veletek lenni, de sajnos most nem tehetem meg anyagilag.Remélem hamarosan olyan helyzetbe kerülök, hogy nem fog gondot okzni ilyen jellegű kiadás.
  Lélekben azért ott leszek.
  További szép napot mindenkinek.
  Üdv. Márti

 • Kedves Ida! Köszönöm az invitálást. A nyári programok miatt én csak ősszel tudok ilyen rendezvényen részt venni! Tettem lépéseket az ügyben, amiről szó lesz a találkozón, de biztos sokat tudnék még profitálni, mástól tanulni! Addig is marad az irásaid olvasása, amit szivesen elfogadok! Az okos tanácsok mindig, mindenkinek jól jönnek! Még nem régóta olvaslak, de már észreveszem magamon a másként gondolkodást, a pénzhez való hozzáállásom változott! Amit e tanácsoknak köszönhetek! Hátmég, ha egyszer egy ilyen találkozón részt vehetek, úgy tanulhatok! Köszönöm ezt is, további jó munkát, erőt, egészséget, bőséget kivánok: szeretettel: Marika

 • Kedves Ida és Móni!

  Ismerlek benneteket, ezért tudom, hogy valami különlegesen erőteljeset alkottatok meg, és ebben lesz része mindenkinek, aki veletek tart azon az estén. Kívánom, hogy ez a közösen megálmodott találkozó méltó kezdete legyen valami csodálatosnak és maradandónak.

  Szeretettel,

  Kriszta

 • @Kriszta: köszönöm a jókívánságaidat – neked is nagyon jó úton járást a te utadon ;-)
  Áldás!

  Szeretettel: Ida ***

 • Kedves Ida!
  Amikor elkezdtem olvasni a bejegyzésed, nagyon jót mosolyogtam. Ugyanis két napja beszéltünk arról a kolléganőimmel, hogy legszívesebben mindent kicserélnénk otthon magunk körül. Hozzáteszem, én már akkor elkezdtem a selejtezést. Most közelharcot vívok a családdal a kacatmentesítés érdekében. Amit írsz, az nagyon igaz… Egyébként spirituális szempontból is ez az időszak az elengedés időszaka, mind beső, mind külső vonatkozásokban. A feng shui-val kapcsolatban csak annyit, hogy néhány évvel ezelőtt egy nagyon jó ismerősömmel, aki szakértő, megcsináltattam a házra vonatkozó javaslatát. Magam sem akartam elhinni, de minden téren olyan jelentős pozitív változás állt be az életemben, ami előtte soha. Csak javasolni tudom mindenkinek. Sok sikert a találkozóhoz, ha jól tudom tízmilliószoros nap lesz akkor.

 • @Marianna: köszönöm a tartalmas hozzászólásodat először is, és a jó kívánságaidat is.
  Tízmilliószoros nap előző nap lesz, tudomásom szerint, azaz május 27-én – de utáhatásai még másnap is lehetnek ;-)

  Szeretettel: Ida ***

 • Kedves Ida!

  Nekem is egyik “vesszőparipám” a rendrakás. (én is írtam a kacatokról) Rend kell az életünkbe, hogy a fontos dolgokkal tudjunk foglalkozni. Nagyon örülök neki, hogy egyre többen vagyunk, akik hangsúlyt fektetnek erre. A családom nem igen érti, miről is beszélek, azt hiszik sok-sok hasznos dolgot akarok kidobatni velük, nem látják még át, hogy a rengeteg holmi körülöttük mind-mind az energiáikat szívják el és a szegénységtudatot erősíti.

  Bob Proctor is arról ír a Gazdagnak születtél c. könyvében, dobd ki a régit, hogy legyen helye az újnak. Karen Kingston könyvét én is rendszeresen olvasgatom, állandó darab a könyvtáramban. Remélem sokakra hatni fog ez az energia a 10 milliószoros nap másnapján, mert sokakra ráfér!

 • Kedves Kozyen!

  Nagyon örülök a hozzászólásodnak, és hogy ennyire tudatosan kezeled a témát. A tízmilliószoros nap is segíteni fog, ahogy említetted. Illetve az is, hogy az otthon témakörét (és köztük az elengedést is)fizikai, érzelmi és spirituális vonatkozásában is vizsgáljuk.

 • Fentebb már írtam, hogy sajnos most nem tudok részt venni ezen a mostani a tanfolyamon, Ida kedves, köszönöm a visszajelzésedet! Ahogy olvastam a hozzászólásokat és május 27-ét említetted, amiről bevallom, nem sokat tudok, egyből eszembe jutott, hogy a mi kerületünkben május 28-án lesz lomtalanítás, amire már megkezdtem az előkészületeket. Én is hiszek abban, hogy rend a lelke mindennek, ez ugyan közhelynek hangzik, de a gyakorlatban már számtalanszor bebizonyosodott, hogy igaz. Én is régebben gyűjtögettem-gyűjtögettem, mostanra már rájöttem és megtapasztaltam, hogy nem kell annyi minden és pár dolgot el is ajándékoztam jó szívvel olyan embereknek, akik örültek a kapott ajándéknak. Nem mondhatnám, hogy a takarítás és ehhez hasonlók a kedvenc elfoglaltságaim közé tartoznak, de ezt meg kell tenni és utána olyan jól érzem magam, ha tisztaság s rend van. Sajnálom, hogy nem lehetek Veletek, majd ősszel, akkor is biztosan sok érdekes dologra meg akartok majd tanítani bennünket. Addig meg szorgalmasan olvasom a leveleket, amiket nagyon szépen köszönök! Sok szeretettel! Marika

 • Kedves Ida és Mindenki!
  Nem régen csatlakoztam hozzátok, ezért még kissé tudatlan vagyok :) Kérlek, áruljátok el nekem és sok más hozzám hasonlónak, hogy mit takar, milyen jelentősége van annak a bizonyos 27.-i “tízmilliószoros nap”-nak? Mi az, amit ilyenkor kell (vagy nem?) tenni?
  Köszönöm előre is válaszotokat, további sikereket kívánok mindnyájotoknak (magunknak :) ) a rendrakáshoz ..

 • @Erika: először is örülök, örülünk, hogy itt vagy :-) A tízmilliószoros nap egy tibeti szokás, az ő felfogásukat tükrözi, de nagyon is hasznos lehet valamennyiünk számára. Egy korábbi blogbejegyzésemben itt találsz róla információt: http://www.gazdagnok.hu/2009/06/07/teli-hold-es-tizmillioszoros-nap/

  Szeretettel: Ida ***

 • Kedves Ida!

  Köszönöm a meghívást, sajnos most nem tudok résztvenni rajta. Feltételezem, erről is kapok Tőled majd beszámolót. Persze, ez nem fogja pótolni az átélés élményét!

  Május 9-én találkoztunk és kérdeztem, mi történt az egyik ismerősöddel, aki sajnálatos módon adóságot örökölt az édesanyja után. Tudsz Róla valamit? Meg tudta oldani a helyzetet, vagy még jól jönne a számára a háttérinformáció?

  Sikeres találkozót kívánok, és várom a megszokott beszámolót!
  Barátsággal,
  Eszter

 • Kedves Ida!
  Hálás vagyok a sok jó irásodnak.
  Nagyon örülök a rendezvényeidnek, jó néhányon szivem szerint részt vennék, de egy határ és kb.400 km választ el a rendezvények helyszintől. Van-e rá lehetőség hogy Szegeden is lesznek hasonló
  találkozók?
  Sok sikeres találkozót!
  Bori

Jelenleg nem tudsz hozzászólni.