Női Teremtő Erő Szeminárium a Nyári Napforduló Tűz-Erejében (jún. 20-a)

Kit mi foglalkoztat a pénzzel, anyagiakkal kapcsolatban – nemrégiben közvélemény-kutatást végeztünk erről itt a  Gazdag Nők weboldalon.

Kérdéseitekre, kihívásaitokra választ kapjatok, hathatós megoldásokat találjatok – ez fontos célunk. Ezért “Női Teremtő Erő Szeminárium a Nyári Napforduló Tűz-Erejében” címmel a GazdagNők Női Önismereti és Bőség Akadémiája keretében különleges rendezvényre hívunk benneteket 2010. június 20-án vasárnap 10 és 17 óra között  Budapesten. Elsősorban a felmérés  eredményeire támaszkodunk  (a számok azt jelzik, hogy a válaszolokat milyen százalékban foglalkoztatja az adott téma):

 • Pénzteremtés – 84%
 • Rezgés, vonzás törvénye és a pénz (pénzvonzás) – 68%
 • Bőségtudat kialakítása – 65%
 • Passzív jövedelem kreálása, területei – 56%
 • Hogyan kell tartalékot képezni – 50%

Miről szól, miben kínál megoldásokat a Női Teremtő Erő Szeminárium?

A tűz maga a teremtő erő, a teremtő energia – ennek jegyében állítottuk össze szemináriumunkat a fenti top listás témákra támaszkodva. Szó lesz tehát

 • * a  pénzteremtésről, a rezgés, és vonzás törvényéről  a pénzvonzás tekintetében, miközben a bőségtudat kialakítása, tovább fejlesztése történik,
 • * a passzív jövedelem kreálásáról, ennek területeiről, a tartalékképzésről, és arról, hogy hogyan kerülj ki a mókuskerékből, hogyan alakítsd át korlátozó hiedelmeidet (mert hiába tudsz a passzív jövedelemről többet, mint korábban, ha nem tudod tágítani látóhatárodat, változatni a szemléletedet – segítünk, hogy tovább tudj lépni),
 • * és számmisztikai alapokkal is megismerkedhetsz, hogy ez az ősi tudományág is segítse jólétedet, gazdagodásodat és boldogulásodat.

Előadó társaim lesznek: Benny Vervliet és Veres Kriszta. És még egy további meglepetés előadó is várható – reményeink szerint :-)

A Nyári Napforduló tűz-erejében megrendezett szemináriumon hármunk közös összefogásával 3 előadás keretében válaszokat kapsz a fenti, pénzzel kapcsolatos témákban. Válaszokat és gyakorlati útmutatót arra, hogy hogyan működtetheted a női teremtő erődet a mindennapokban!

A női erőről ezt írja Marianne Williamson “A csodák kora” című könyvében:

„…Mivel a világ anyja mi vagyunk. Végre felidézzük elfelejtett erőnket, mely nemcsak a fizikai teremtést, hanem a spirituális megújhodást is lehetővé teszi. Meg fogjuk változtatni a történelmet. …mindez azért lesz így, mert mi azt mondjuk.”

És ez így is van! A nő így teremt, könnyedén, mert tudja, mély belső bizonyosságként magában hordozza azt a bölcsességet, hogy ez így van!

Hihetetlen az a női erő, amit magadban hordozol, és most megtanulhatsz vele élni!

Akik segítenek Téged ebben:


Chi*** Csapó Ida női önismereti tréner, nők és pénz specialista megismerteti veled annak titkát, alapvetéseit, hogy mi kell ahhoz, hogy az aktív jövedelmeden túl hogyan kreálj passzív jövedelmet, milyen forrásokból tehetsz szert erre – egyáltalán mit is jelent ez? Ida segít neked beazonosítani azt is, mennyire vagy benne a napi mókuskerékben, és milyen kitörési pontjaid lehetnek, milyen forrásokból tehetsz szert passzív jövedelemre, miközben/miután képes vagy tartalékot képezni, anyagi biztonságod után anyagi függetlenséget is teremteni. Összegzi számodra a különböző befektetési típusokat, megmutatva azt a folyamatot, hogy ne a pénzért dolgozz, hanem a pénzed dolgozzon neked. Szokásához híven a racionális megközelítésen túl kitér a lélektani és spirituális oldalra, a bőségteremtésre, a hiedelmeiden való túl lépés jelentősésére, mindezt összhangba hozva a Tűz teremtő energiájával is.

Benny Vervliet, számmisztikus és kristály-terapeuta a számmisztika használatán keresztül mutat rá arra, hogy hogyan tudja az összes jelen lévő nő felfedezni azokat a tulajdonságait, amikkel vonzani tudja a bőséget az élet minden területén. Benny megmutatja, hogyan tudod a születési számaidból kiszámolni az erődet és a gyenge pontjaidat és hogyan tudod ezeket megerősíteni, átalakítani a kristályok és ásványok rezgésével. Megtanít olyan egyszerű numerológiai trükköket, amik segítenek a napi történéseket az előnyödre fordítani. Mindannyiunkban ott él a Bőség Sárkánya és hatalmunkban áll felébreszteni!

Veres Kriszta, Avalon Papnője utazásra visz a mítoszokban és a letagadott nő-történelemben. Rituális előadása egyszerre hat mindkét agyféltekére. Tényekkel utazunk, amelyek felfedik a nőknek azon csoportjait, akik bővelkedtek aranyban, tudásban, elismertségben és erőben. Mítoszokkal utazunk, amik felébresztik benned azt a teremtő erőt, aminek ezek a nők művészei voltak. Azért, hogy te is a női teremtés művészévé válhass a saját életedben! Pénzteremtés, pénzvonzás, vonzás, bőségtudat – Ezekhez a kulcs a női teremtő erőd!

Itt a MEGLEPETÉS ELŐADÓ: Dús Polett, média-coach. Polett több, mint 10 éve dolgozik a médiában. Rádiós, televíziós műsorok szerkesztése és sokszor a műsorvezetése voltak a legkedveltebb feladatai. Dolgozott a TV2-ben, a Magyar Tv-ben, a radiocafé alapító szerkesztője , a RadioQ alapító főszerkesztője és a NEO alapító stáb tagja volt.

Polett azt mondja: 3 PERC – MINDEN!

Keressük a nyilvánosságot, hogy programjaink és terveink minél több embert megérinthessenek, ha vállalkozók vagyunk, de ha alkalmazottak, akkor sem mindegy, ha arra kerül a sor, mennyire vagyunk “bevállalósak” a sajtó esetében. De hogyan teremthetünk e téren?

Támogatókat találunk, és a támogatásokból megszületik a nyilvánosság. Kezdetben kevés, később gyarapodó média felkérések. A TV-s és rádiós szereplésektől azonban általában félünk, illetve sokan tartanak tőle. Sokan bele sem mernek vágni, vagy ilyesmit gondolnak: “Tudjuk le, menjen le valahogy úgysem készül fel a riporter, úgysem hagynak szóhoz jutni és különben is mire elég 3 perc.”

Pedig 3 perc – minden. 3 perc alatt meg lehet nyerni egy országot. Csak tudnod kell kinek, hogyan és mit mondj. Tudnod kell, hogy hogyan leszel TE a saját ügyed szószólója – hogyan teremthetsz e téren is. Ha ezt megtanulod a média a barátod és fő támogatód lesz. Ebben segít neked Polett előadása.

Miért hallgass ránk?

Mindhármunkban, azaz Idában, Bennyben és Krisztában is közös: teljesen átlagos családból és átlagos körülményekből indultuk, de ma abban a bőségben élnek, hogy az életük irányítói vagyunk, követjük az álmaikat és azokból formálódik a valóságunk!

Úton járók vagyunk mi magunk is, és örömmel osztjuk meg tudásunkat, tapasztalatainkat, kipróbált megoldásainkat azokkal, akik erre nyitottak. Hiszünk abban, hogy a saját sorsunk kovácsai mi magunk vagyunk, és van választásunk. Mert dönthetünk saját belátásunk szerint – belső fejlődésünknek megfelelően és lelki-szellemi érettségünkre alapozva.

Teremtő Tűz-Ébresztő Nyári Napfordulós Szertartás – a szeminárium után!

2010. június 20-án, vasárnap este 19 és 22 óra között a szeminárium után egy különleges program hívunk. Veres Kriszta egy idézettel kezdi alábbi, szertartásra hívó írását:

„Az erő útja abból az emlékezésből születik meg, hogy nincsen szétválasztottság a látható és láthatatlan között, lényeg és forma között. Azok, akik erre emlékeznek tudják, hogy nincsen szétválasztottság a különböző szférák és birodalmak között és ezért egyszerre léteznek a tudatosság minden szintjén. Nem ismerik a korlátokat.” (Flo Aeveia Magdalena: Emlékszem az Egységre, Mária Magdaléna Története)

Aki emlékezik az Egységre, az nem ismeri a korlátokat, és élni tud TEREMTŐ EREJÉVEL. A Teremtő Tűz az emlékezés tüze! A láng, ami emlékeztet arra, hogy egy vagy a Teremtés Fényével és az erőd végtelen!

Az emberiség magáévá tett olyan meggyőződéseket, amik elválasztják ettől a végtelen erőtől:

„A meggyőződés olyan gondolat, amelyre ismételten gondolsz. Ti pedig, emberi lényekként, oly sok terméketlen gondolatot dédelgettek, amelyek közül a legnagyobbak: „Nem vagyok méltó rá…Nincsen rózsa tövis nélkül…Biztosan rossz csillagzat alatt születtem…Ez lett a karmám…Az anyám hibája lehet…A kormány tehet róla…” (Esther és Jerry Hicks, A kapcsolatok törvénye)

Ismerősek ezek a mondatok? Te is magadévá tettél ilyen meggyőződéseket?

Itt az ideje, hogy átírd őket! Csak rajtad múlik, hogy korlátok között élsz vagy a végtelen mindig teljesedő teljességében:

„Azt szeretnénk mondani nektek, hogy szerezzétek vissza a hatalmatokat, eszetekbe vésve azt, hogy a meggyőződés mindössze egy ismétlődő gondolat…Ám minél tovább gondolsz egy-egy gondolatra, annál inkább működésbe jönnek, minél inkább működésbe jönnek, annál nagyobb erővel vonzanak, minél nagyobb erővel vonzanak, annál nyilvánvalóbbak a következmények…Ez a tökéletes környezet a teremtéshez egy teremtő számára, és tudtátok ezt, amikor idejöttetek.” (Esther és Jerry Hicks, A kapcsolatok törvénye)

A Nyári Napforduló tűz-energiájában tisztító és teremtő utazásra indulunk. A szertartás első felében a tüzek lángolásában tisztítjuk ki azokat meggyőződéseket, hitrendszereket, belénk égett mondatokat, amik visszatartanak a Teremtő Erőnk könnyed és örömteli használatától. A szertartás második felében megérkezünk oda, ahol a megnyilvánult tűzből kinyílik a megnyilvánulatlan ragyogása, és sejtjeinkben ébresztjük a Teremtő Tűz Erejét.

A szertartás szövetének szálait Veres Kriszta, Avalon Papnője tartja a kezében, a szálakat mintázattá az Istennő Templom Papnői szövik.

FONTOS: a szemináriumon, illetve az esti szertartáson külön-külön is részt vehetsz, de ha igénybe veszed mindkettőt, akkor ezt kedvezményesen teheted meg.

Hol lesz?

A nyári napfordulós szeminárium helyszíne: Quantum Terem – Budapest VII. kerület Erzsébet krt. 58. I/5.

A nyári napfordulós szertartás helyszíne: Istennő Templom – Budapest VII. kerület Erzsébet krt. 58. I/4. (Megjegyzés: az eredeti elképzeléstől eltérően az időjárás bizonytalansága miatt, és azért is az Istennő Templom mellett döntöttünk, mert a végül kigondolt helyszín az áradások következtében víz alá került…)

Megközelíthetőség: a 4-es, 6-os villamos Király utcai megállója (a helyszínt biztosító házzal szemben van).

Milyen árak és részvételi lehetőségek vannak?

Többféle lehetőséget biztosítunk számodra, hogy igényeidnek és helyzetednek megfelelően tudjál választani.

Részvételi díjak a napközben tartandó szemináriumon:

június 4-e, péntekig történő regisztráció és befizetés esetén: 13 400,- Ft

június 17-e, szerdáig történő regisztráció és befizetés esetén:  15 200,- Ft

június 17-e után egységesen: 17 000,- Ft

Régi ügyfélnek az számít, aki valamelyik előadónál fizetős szolgáltatást már igénybe vett – őket meglepetés ajándék csomaggal várjuk!

Részvételi dj az esti Női Teremtő Tűz-Ébresztő Szertartáson:

ha csak ezt a szolgáltatást veszed igénybe befizetési díjad: 3500,- Ft.

Kedvezmények, ajándékok:

A nap közbeni szemináriumra az első 17 jelentkező és részvételi díját befizető az esti Női Teremtő Tűz-Ébresztő Szertartást ajándékba kapja!

Az esti szertartáson minden további Női Teremtő Erő Szemináriumra jelentkező kedvezményes 1700,- Ft-os áron tud részt venni!

Jelentkezési megrendelő lap itt – töltsd ki:

Teljes neved:*
E-mail címed:*
E-mail címed még egyszer:*
Keresztneved vagy beceneved:*
Mobilszámod (szervezési okoból):*
Számlázási név, cím irányítószámmal:*
Ezt a részvételi díjat vállalom: * Női Teremtő Erő Szeminárium csak: befizetés június 16-ig 15.200 Ft

Női Teremtő Erő Szeminárium csak: befizetés június 17-e után 17.000 Ft

Női Teremtő Erő Szeminárium + esti szertartás: befizetés június 16-ig (15.200 Ft + 1.700 Ft) díja: 16.900 Ft

Női Teremtő Erő Szeminárium + esti szertartás: befizetés június 17-e után (17.000 Ft + 1.700 Ft) díja: 18.700 Ft

Csak az esti szertartáson veszek részt (jelentkezés után utalva): díja 3.500 Ft

Megjegyzés:


http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/delicious_48.png http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/google_48.png http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/facebook_48.png http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/twitter_48.png

Kapcsolódó cikkek

2 Responses to “Női Teremtő Erő Szeminárium a Nyári Napforduló Tűz-Erejében (jún. 20-a)”


 • Kedves Ida!

  Csak az esti szertartást szerettem volna kérni,de nem küldi el nekem a rendszer,mert azt írja,hogy a nappali szertartáson való részvételi díjat is jelöljem be,hogy melyiket kérem.Így akkor hogy jelentkezzek csak az estire.Nem menti el amiatt,mert nem jelölöm be melyik nappali részvételi díjat vállalom befizetni.Egyiket se tudom,ezért csak az estire megyek,amit remélem be tudok fizetni és ott lehetek.

 • Köszönet, Éva, a jelzésedért – korrigálni fogjuk a jelentkezési lapot.
  Jelzem, amint ez megtörtént, itt a hozzászólásokban is.

  Köszönöm a türelmeteket – szeretettel: Ida ***

Jelenleg nem tudsz hozzászólni.