A pénzteremtés lelkesedéssel tölt el? Esther Hicks, azaz Abraham válaszol…

Több pénz? Boldog párkapcsolat? Család? Egészség?

Mi a szíved vágya? És meg tudod-e teremteni, hogy megvalósuljon?

Milyen lépéseket kell tennünk azért, hogy szívünk vágya megvalósuljon – ezzel a kérdéssel kezdődik az a beszélgetés, amiben Esther Hicks válaszol (Abrahamot közvetíti).

A kívánt dolog és ennek hiánya – ez a 2 dolog, amit fontos tudatosítani. És azt is, hogy ha a rezgéseid nincsenek összhangban a vágyaiddal, akkor azok nem teljesülnek.

Ha a pénzre gondolsz, hogyan érzed magadat? – figyeld meg ezt! Ha a pénz gondolata lelkesedéssel tölt el, szabadságra és kalandra gondolsz, ezzel máris jó úton haladsz. Esther elmondja, hogy a gazdagok, a gazdagság tudatú emberek gazdagnak érzik magukat, átérzik a bőséget, a jólét állapotát, és még gazdagabbak lesznek. Summázva: tudnak teremteni.

A női teremtő erő lesz a 2010. június 20-i, vasárnapi nyári napfordulós rendezvényünk témája, s itt fontos fókuszunk lesz azon is, hogy a pénzteremtésben mi, nők hogyan lehetünk sikeresek. Itt találod a részleteket —>>>

A videót pedig itt tudod megnézni a pénzteremtés alapvetéseiről:

(A magyar felirat méretét a +/- billentyűvel tudod növelni/csökkenteni.
Ha a felirat nem jelenne meg rögtön -> vidd az egeret a videoablak jobb alsó sarkában lévő felfelé mutató háromszögre és klikkelj a “cc”-re!)

Könyvajánló

Esther Hicks – Jerry Hicks “A bőség törvénye” című könyv CD-melléklettel jelent meg. Ez a 2007. szeptember 29-én, Bostonban tartott Abraham-workshop hanganyagának magyar változatát tartalmazza. A könyvnek egyébként ez az alcíme: Vonzd magadhoz a jólétet, az egészséget és a boldogságot!

A kötet olyan gyakorlatias filozófiát mutat be, amely – ha következetesen alkalmazzuk – lehetővé teszi, hogy még többet tapasztaljunk meg a bőségből, az egészségből és a boldogságból, amely születésünknél fogva természetszerűleg megillet bennünket. A legtöbb ember esetében a siker gondolata a pénz, a vagyontárgyak vagy más dolgok megszerzése körül forog – Abraham azonban egyfajta örömteli állapot elérését tekinti a legnagyobb sikernek. A bőség tehát nem csupán anyagi jólétet jelent – bár a pénz és a vagyon fogalmaival is tisztába kell kerülnünk, meg kell békélnünk –, hanem az általa nyújtott szabadságról és gondtalanságról is szól, arról, hogy nem vagyunk elkülönült, tehetetlen, sodródó lények, hanem boldog teremtők, akiknek minden hatalmában áll.

“Női Teremtő Erő Szeminárium a Nyári Napforduló Tűz-Erejében” címmel a GazdagNők Női Önismereti és Bőség Akadémiája keretében különleges rendezvényre hívunk benneteket 2010. június 20-án vasárnap 10 és 17 óra között Budapesten, s 19 órától egy különleges szertartásra is. További részletek itt —>>

Az első 17 jelentkező ajándékot kap – köztük leszel?

http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/delicious_48.png http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/google_48.png http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/facebook_48.png http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/twitter_48.png

Kapcsolódó cikkek

10 Responses to “A pénzteremtés lelkesedéssel tölt el? Esther Hicks, azaz Abraham válaszol…”


 • Kedves Ida!

  Nagyon köszönöm, hogy ezt megosztottad, làtom, hogy van magyar felirat, aminek nagyon örülök, mert van pàr ismerôsöm, akik magyarul szeretnék élvezni a közvetìtés tartalmàt.

  Van ötleted, hogy hol talàlom meg a Secret Behind Secret film (amibôl ez a részlet is van) teljes magyar nyelvû felirattal?

  Nagyon köszönöm elôre is!

  Bôségben teli napokat!

  Ildikò

 • Ildikó, nem tudom, hogy hol van az általad keresett film magyar felirattal… Ha a YouTube-on, ahonnan ez is van, rákeresel az angol címre, akkor talán belebotlasz abba is, ha elkészítették magyar felirattal.

  Drukkolok, hogy rátalálj… és aztán esetleg oszd meg velünk is :-)

  Köszönöm előre is,
  szeretettel: Ida ***

 • Ez egy nagyon hosszu folyamat es az alapja az onismeret, mint mindennek, az alap hogy megertsuk magunkat, az erzeseinket es hogy hogyan erzunk, mi valtja ki az erzest es milyen az az erzes jo illetve rossz. Csak ha tisztaban vagyunk mindezekkel, csak akkor tudunk, illtve kezdhetunk valtoztatni a gondolkodasunkon es altala az eletunkon, sorsunkon. Minden a fejben dol el, a gondolataink a meghatarozok – es azon mindenki tud valtoztatni. Jo uton jar kedves Ida, ertekelem a munkajat.
  Udvozlettel: Monika

 • Szerintem is egy hosszú folyamat.
  Sőt szerintem nagyon függ attól,ki honnan indúl?
  Ha valakinek csepp önbizalma sincs,bizony nwehéz dolga van.De ha van egy alap ahonnan indulhat,az egy dobbentó,lehet!
  Az idő,nagy úr.Nem hiszem,hogy mindenkinek van belőle,bőven.
  Ezt hallottam már!!!És mondogatom,hátha bejön…!!
  “Elegendő,időm,erőm,energiám,és bölcsességem van ahhoz,hogy fontos céljaimat elérjem!”;) Lehet nem voltam pontos,de a lényeg benne van.Remélem be válik!!!

 • Monika, egyet értek veled – abszolút :-)

  Ida ***

 • Kedves Ida!
  Nagy örömmel olvastam a magyar forditásban történő beszélgetést és örűltem,hogy ezt velünk is megosztottad , mondhatom ,hogy tanúlságos és jó hallani,hogy mások mit gondolnak. Igen a pénz a megvalósitás,és hogy milyen lépéseket kell tennünk azért,hogy szivünk vágya megvalósúljon. Boldog is csak akkor lehet az ember, ha egészséges,és örűl az életnek, az életnek,meg akkor tud örűlni, ha nincsenek anyagi gondjai,hisz a pénzből mindet ki fizet és megvalósit, és ez által nem ideges ,hanem kiegyensulyozott,és nyugodt,egészséges és boldog./ugy lelkiekben mint a családjával/

 • Sziasztok!
  Üdvözlök itt mindenkit!
  Nagyon jó a video, nagyon szeretem Abrahamot, sokat tanultam már tőle,csak sajnos a könyveikből és a titok című filmből. A kérdésem az lenne, hogy honnan tudnám megszerezni a többi videójukat? A youtubon nagyon sok fönt van az előadásukról ami angol, esetleg ha valaki lefordítaná ezeket is az nagyon jó lenne. Ha másoknak is fontos ez akkor össze is foghatnánk-e nemes cél érdekében.
  Mit gondoltok erről?
  Julianna

 • Kedves Ida.

  Igazolni tudom a filmben hallottakat. Már kipróbáltam, és valóban működik. Ez nem kétség. Csak sokszor annyira rohanunk, ezerfelé jár az eszünk hogy nem marad időnk a gondolataink rendezésére. Tudom helytelen és időt kellene rá szakitani, minél többet. De hát ez a rohanó világ betegsége. A fontos dolgokra nem jut elég időnk.
  Örülök ennek a kis videónak , most újból felidézem gondolataimat és csak magammal fogok foglalkozni.
  Köszönöm.

 • Sziasztok!

  Örültem ennek a bejátszásnak,nekem nagyon témába vágnak ezek a dolgok.
  Csillának üzenem:muszáj időt szakítani magunkra,mert tőlünk ,nőktől függ a körülöttünk élők élete is,és, ha mi nem szakítunk magunkra időt,hogyan tudjuk jól működtetni a családot..és a többit…

  Tudni kell kérni,akár szabadidőt is,a velünk együtt élőktől,és be kell őket vonni az élet dolgaiba.MUNKAMEGOSZTÁS-és rangsorolni,hogy hosszútávon mi a fontos.
  Én most gyakorlom ezt,40 évasen 3 gyerekkel,és férjjel természetesen.
  Köszönöm,hogy “meghallgattatok”.
  Jó éjszakát!

 • Szia Ida!

  Köszönöm a segìtséget! Azért kérdeztem, mert ez a videò, amit megosztottàl, abbòl a filmbôl van. Esther és Jerry Hicks interjùfilm.

  Köszönöm még egyszer és tovàbbi sok sikert kìvànok!!

  Ildikò

Jelenleg nem tudsz hozzászólni.