Női teremtés: kigondoljuk, és már úgy is van… Beszélgetés Veres Krisztával (Női Teremtő Erő szeminárium: jún. 20.)

“…a nők aktív, teremtő energiáját mára elvették” – mondja Veres Kriszta Avalon papnője, a budapesti Istennő Templom alapítója, pedig ahogy ő mondja, az idők kezdetén rengeteg Tűz és Nap Istennő volt. Krisztával abból az alkalomból készítettem egy videó beszélgetést, hogy “Női Teremtő Erő Szeminárium a Nyári Napforduló Tűz-Erejében” címmel a GazdagNők Női Önismereti és Bőség Akadémiája keretében különleges programot tartunk 2010. június 20-án vasárnap 10 és 17 óra között Budapesten. Kriszta az ötletadója ennek a nyári napfordulós rendzevénynek, és az egyik előadást őmaga tartja, s vezeti az esti Teremtő Tűz-Ébresztő Nyári Napfordulós Szertartást.

Kriszta írja:

A láng őrzői

A lélekben lobogó lángot az asszonyok őrzik. A tüzet mindig is mi őriztük, vigyáztuk. Ismerjük a Lélek-kaput.

“Emlékezzetek – mondták a Nagymamák  -, mi, asszonyok ajándékot kaptunk, mindent tudunk, az élet teremtői és fenntartói vagyunk, a Föld gyermekeinek magját hordozzuk. Erősnek kell lennünk, belső tudásunk és erőnk fényében kell lépnünk… a nőknek fel kell ébredni arra a hatalmas erőre, amit magukban hordoznak és vissza kell hozniuk a világba a harmóniát és békét.” (részlet a Grandmother Counsel the World-ből)

A világ sokszor nem emlékezik a nők ajándékaira – ahogy Müller Péter ír erről:

“Amit az ember az anyjától kap: természetes. Nem is veszi észre. Beépül a sejtjeibe, lelkébe, anélkül, hogy tudná kitől kapta. Ezért mondom, hogy az anyák munkája láthatatlan, észrevehetetlen. Olyan, mint a Nap sugárzása: jó, hogy van, de különösebben nem vagyunk hálásak érte… És senkinek sem jut eszébe – mert a Nap szüntelenül, némán és elismerést nem várva teszi a dolgát -, hogy nélküle az élet megsemmisülne.”

A világ sokszor nem emlékezik a nők ajándékaira. Miért? Mert mi magunk sem emlékezünk. Sokszor elfelejtjük észrevenni és értékelni a csodát, kifelé nézünk és elválasztódunk attól a magunkban hordozott lángtól. Saját magunkat választjuk el attól a tűztől és erőtől, amivel könnyedén tudunk világokat megváltoztatni. Saját világunkat mindenképpen meg tudjuk vele változtatni :-)

Miért tartotta fontosnak, hogy a női teremtő erőnek egy egész napot szenteljünk, mire fontos emlékeznünk és emlékeztetnünk nekünk, nőknek, kiknek szól a program – többek között erről szól az alábbi mélyen spirituális, női szempontú beszélgetésem Veres Krisztával. Időtartama 6.5 perc – érdemes jegyeztfüzettel és tollal a géped elé ülnöd (szerintem :-)):

FONTOS: még ma tudsz kedvezményes áron jelentkezni “Női Teremtő Erő Szeminárium a Nyári Napforduló Tűz-Erejében” című szemináriumunkra (13.500 Ft/fő), holnaptól ez az ár már megemelkedik! Sőt: Az első 17 jelentkező az esti Teremtő Tűz-Ébresztő Szertartást ajándékba kapja! Még van erre is esélyed! Részletes tájékoztató, jelentkezési lehetőség itt, klikkelj! —>>

A GazdagNők Női Önismereti és Bőség Akadémiája keretében tartjuk a programot 2010. június 20-án vasárnap 10 és 17 óra között Budapesten. A szeminárium után este a Teremtő Tűz-Ébresztő Nyári Napfordulós Szertartást Veres Kriszta Avalon papnője vezeti  —>>>


És itt megnézheted azt a dalt Palya Beától, amit Veres Kriszta emlegetett benne ama bizonyos sorral a női kigondolásról ;-), teremtésről:

Tehát várunk 2010. június 20-án, vasárnap a nyári napfordulós szemináriumon és az esti tüzes ;-) szertartáson is! —>>>

http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/delicious_48.png http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/google_48.png http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/facebook_48.png http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/twitter_48.png

Kapcsolódó cikkek

6 Responses to “Női teremtés: kigondoljuk, és már úgy is van… Beszélgetés Veres Krisztával (Női Teremtő Erő szeminárium: jún. 20.)”


 • Sziasztok!
  Krisztával maximálisan egyetértek. Engem pl. sosem tartott el férfi, mindíg a magam ura voltam és magamat menedzseltem. Mindíg éreztem magamban az erőt és azt hogy a női teremtés más mint a férfié, nem olyan direkt inkább vonz, a vonzással dolgozik. És tényleg nagyon egyszerűen meg lehet teremteni dolgokat, a szerelmet is!
  Sok szeretettel: Julianna ( mágusnő )

 • Bánszki AndrásnéLujzi

  Kedves Ida és Kriszta és mindenki.Szeretettel üdvözöllek beneteket.Csodálatos dolgot csináltok.Részt vettem mán tanfolyamotokon, nagyon sokat kaptam amiért hála és köszönet.Dolgozom magamon,legszivesebben minden tanfolyamon ottlenék,de még vannak akadályok.Tisztelettel és szeretettel Lujzi

 • Sajnos nem tudom megnézni a videót (csak egy nagy fehér foltot látok:()
  Nem tudom, mi lehet a gond.

 • Kedves Mindenki!
  Eddig minden megteremtődött, amelyre vágytam. A vágy a legfontosabb egy nő életében, és ez nem csak a szerelmi vágyra értendő. Ha valamiben mindvégig hiszel, és kitartasz mellette megteremtődik. Sokszor elég egy pillanat, és ott van. De ha a vágyaid ellen élsz, nem fog sikerülni. Merni kell kimondani: “Így legyen!” Egy a lényeg: Tudd mit akarsz! Bizton mondhatom: működik!
  Örömteli teremtést kívánok Mindenkinek! Üdvözlettel: Csillag

 • Köszönöm Nektek Ida,maradjatok továbbra is teremtőek, Nőt megillető körülményekért.

 • Sziasztok,nagyon sajnálom,hogy a szülinapi partin nem tudtam részt venni,sajnos technikai akadálya volt.
  Nagyon szeretnék részt venni a 20.-ai szemináriumon,de sajnos anyagi okok miatt nem tehetem,pedig előtte azaz 19.-én leszek 42 éves.
  Mindig izgatottan várom a leckéket és többször elolvasom őket,eddig is vidám ember voltam és nem tudtak megtörni a nehézségek,de mióta kapom a leckéket azóta valósággal szárnyalok és sokkal könnyebb minden.
  Kedves Ida nagyon köszönöm a lehetőséget és a segítséget mit tőletek kapok.Maradok továbbra is hű tanítványotok.
  Szeretettel üdvözöllek bennetek.

Jelenleg nem tudsz hozzászólni.