Teremtő cselekvés… Mert nem elég lótuszban ülni! ;-)

Joe Vitale VONZÁS FAKTOR című könyve a nagy kedvenceim egyike. Amikor elindult A Titok (The Secret) tanítóinak könyvtára sorozat ezzel a kötetettel elsőként, azonnal megvettem, és rongyosra olvastam.  A szerző (saját bevallása szerint) eredetileg nem a nagyközönségnek szánta ezt az írást, hanem a nővérének, hogy segítse jobbá tenni az életét. Az, hogy végül könyv formája és óriási sikere lett,  az Bob Proctornak köszönhető.

Joe Vitale elsősorban marketingszakemberként vált ismertté, spirituális gondolkodását csak később merte felvállalni. De amint megtette, pályája olyan meredeken kezdett felfelé ívelni, hogy az már szinte meseszerű. A Vonzás Faktor az első olyan könyve, ami magyar nyelven is megjelent, és azóta újabb követte már, mégpedig A Kulcs. Ez is a nagy kedvenceim közé tartozik, javaslom neked is – főleg, ha a korlátozó hiedelmektől akarsz megszabadulni —>>>

Ebben egyébként mi magunk is személyesen segítségedre leszünk a GazdagNők egy újabb programján – itt találod —>>>

A cselekvés a TE felelősséged!

Átlagon felüli produktivitás – ez jellemzi Joe Vitale-t. Szinte folyamatosan ír az egyre növekvő rajongótáborának. A következő videón erről az átlagon felüli produktivitásáról, ennek hátteréről mesél. Ez számomra ez azért fontos, és azért is ajánlom ezt a videót különösen a figyelmedbe/a figyelmetekbe, mert a vonzás, a teremtés nem ér véget ott, hogy meditálunk, vizualizálunk, jó rezgés szinten vagyunk!  Nem elég csak lótuszban ülni!

A cselekvés, méghozzá az intuitív cselekvés törvénye legalább olyan fontos, mint a rezgés és vonzás törvénye! Ezt segít még inkább megértetni Joe Vitale.

A videó angol nyelvű, de alatta a magyar fordítást is megtalálod:

A videó magyar fordítása:

Hello! Dr. Joe Vitale vagyok, és most egy spontán felvételt látsz. Nincs előttem semmiféle papír vagy jegyzet, de van valami, amit szeretnék megosztani veled, mert biztos vagyok abban, hogy amit mondani fogok, számodra nagyon értékes és fontos.

A produktivitásról szeretnék beszélni, arról, hogyan lehetsz termelékenyebb, hogyan növelheted az eredményességedet. Persze mindenki azt szeretné tudni, hogy én milyen módszert használok, hogy nekem mi a titkom!

Nemrég megkértem Susan-t (a titkárnőmet), hogy állítson össze egy listát azokról a projektekről, könyvekről és munkákról, amelyeket eddigi életemben megvalósítottam. Most 53 éves vagyok, és szerettem volna látni, hogy mit alkottam az elmúlt néhány évtizedben. Így született meg a „Dr. Joe Vitale legfrissebb összeállítása eddigi vállalkozásairól és termékeiről” dokumentum.

Legnagyobb megdöbbenésünkre ez az összeállítás 43 oldalasra sikeredett. Hogyan sikerült mindezt létrehoznom? Hogyan lehetséges fenntartani a produktivitásnak ezt a szintjét hosszabb időszakon át? Vagyis mi a titka az állandó, egyenletes termelékenységnek?

Nos, mint az imént már bebizonyítottam, valamelyest értek ehhez a témához, és én a következő módszert használom: amikor egy új ötletem támad, hiszek abban, hogy ugyanez a gondolat több más ember fejében is felmerül ugyanabban az időszakban, amikor énhozzám eljutott.

Ha én nem cselekszem azonnal, amint az új gondolat tudatosodott bennem, akkor a többiek jutnak előttem a célba. Tehát a különbség köztem és egy csomó más ember között az, hogy ha egy új ötlet fogamzik meg bennem, akkor általában én nem kérdőjelezem meg azt, nem kezdek el kételkedni benne, nem habozok, hanem azonnal cselekszem.

Ha úgy érzem, hogy az ötlet jó – és én alapvetően kinesztetikus alkat vagyok, tehát számomra az a fontos, hogy úgy érzem-e szívem legmélyén, hogy ez a gondolat, ez az ötlet számomra jó – akkor nem vacakolok, hanem beleugrok a mély vízbe, és azonnal cselekszem.

Amit próbálok megvilágítani, az a következő: az Univerzumban létezik egy olyan vezérlő elv, ami kimondja, hogy ha egy gondolat az isteni kegyelem által eljutott hozzád, akkor a TE felelősséged a cselekvés!

Arra buzdítalak hát, hogy fókuszálj az álmaidra, mindarra, amit szenvedélyesen szeretsz csinálni, mindarra, ami a szíved legmélyebb vágya. Ez a titka az eredményességnek, a tartós produktivitásnak.

(A fenti blogbejegyzés alapja AVonzasTorvenye.hu írása és és fordítása, melyhez írásos engedélyt kapott a GazdagNők.hu.)

Hogy a női teremtés milyen, és ez = a női teretmtés hogyan segít, támogat téged akár átlagon felüli produktivitás elérésében is, ezt megtudhatod 2010. június 20-án. Ráadásul hozzákapcsoljuk a nyári napforduló energiáját, tűz erejét is – klikkelj máris a tájékoztatóért! –>>>


http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/delicious_48.png http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/google_48.png http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/facebook_48.png http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/twitter_48.png

Kapcsolódó cikkek

12 Responses to “Teremtő cselekvés… Mert nem elég lótuszban ülni! ;-)”


 • Köszi Ida ezt a videót és a magyar fordítást! Elmentem magamnak, sőt kinyomtatom a fordítást és mindig elő fogom venni, ha valami új ötletem támad! Így remélhetőleg meg is fogom valósítani :)

 • Ez egy nagyon jó gondolat,hogy azonnal cselekedni,amikor bejön az ötlet.Ezt én is megcselekszem. KÖSZÖNÖM ! Csapó Idának pedig nagyon szépen köszönöm ezt az ingyenes oktatást.Szép napot kivánok. Erzsi

 • Kedves Ida!

  Köszönöm a videót. Így fogok cselekedni, azonnal. Volt már olyan esetem, hogy amit kigondoltam, elmondtam, mások megvalósították.
  Hetente megnézem A titok és Az iránytű c. videókat, amit Ida neked köszönhetek. A leckék mellett nagyon jól át tudom értékelni a dolgokat.

  Köszönöm
  Zsuzsa

 • Jo ez a cikk, en is olvastam a Titkot. Nalam az a baj, hogy tul sok otletem van (szerintem mindegyik zsenialis, de legalabbis jo :D) de egyszerre csak egyet tudok megvalositani, es az is 1-2 honapomba telik, es turelmetlen vagyok… :o :)

 • Farkas Sándorné Kati

  Szia Ida! Köszönöm a videót,s az eddigi Írásaidat. Mégegyszer köszi. Kati

 • Szia Ida ! Én olvastam a Titok cimü könyvet ,és nagyon jó tanácsok vannak benne az univerzum segit megoldani a probélmákat, a mi nap is volt hasonló élményem ill segiteni akarás egy bizonyos személynek. Már hónapok óta győzködtem de nem jött össze az ötletem .tegnap sikerült ,és remélem hamarosan beteljesül amit szeretnék, ez most nem pénz hatalom, egészen más . de ha bejön nagyon boldog leszek, és ha sikreül irok róla nektek ez még hosszu idő amire megvalósul. Köszi a videót sokakanak segit bzonyára. Minden Jót és Sikeres Előadásokat Bőséget mindenkinek. :Finci

 • Köszönöm Ida.

 • Üstöky Viktória

  A Kulcsot olvastam, a Vonzásfaktort még nem, de remélem sikerül majd kikölcsönöznöm a könyvtárból. Érdemes megfogadni a szavát, hiszen hajléktalanból vált milliomossá. Mostanában én is többet írok és szerencsére ezzel párhuzamban nőtt a jogdíjam is hála a jó istennek. :)Szóval nem hülyeség.

 • Kedves Ida!
  Köszönöm a lehetőséget,hogy megnézhettem a videót,és hogy magyar nyelvre le volt forditva, a mondani való,amit jó volt olvasni. Ez szép volt és jó volt,és köszönet érte Ida hogy lehetővé tetted számomra az eddigi igyenes tanfolyamot.

 • Gavlikné Komáromi Mária

  Kedves Ida! Kérdésedre a válaszom igen a Titok szerzője is tanit.Én olvastam A LEGFŐBB TITKOT! Még R HONDA BYRNE-től A TITKOK könyveket.Mind hároman atz mondják ,hogy a cselekvés a Te felelősséged!NÁLAM EZ A VEZÉRLŐ ELV müködik az egyesületben és a munkahelyen is de csak a pozitív gondolkodásu mankatársakkal.A gondolatra vissza térve igaz ,hogy: Ügyelj a gondolataidra mert szavaiddá válnak!Ügyelj szavaidra mert tetteiddé válnak! Ügyelj szokásaidra mert személyiségeddé válnak! Ügyelj személyiségedre, mert az lesz a SORSOD!!!Köszönöm Neked , hogy most is tanulhatok Tőled. Marika.

 • Kiss Sándorné- Márti-.

  Kedves Ida! Köszönöm az ingyenes oktatást,és a magyar fordításu videót.Így fogok cselekedni.És igenis megvalósítom az álmaimat,céljaimat.Hiszek abban,hogy a családom is segíteni fog -o-d-a-f-ö-n-t-r-ő-l.!!!. Tisztelettel, Márti.

Jelenleg nem tudsz hozzászólni.