Gazdag nő – Kim Kiyosaki könyve hamarosan magyarul!

Gazdag nő. Ezt a címet viseli Kim Kiyosaki könyve, ami a héten jelenik meg a Bagolyvár Könyvkiadó gondozásában Sallay Katalin fordításában.

Donald J. Trump ingatlan milliárdos szerint:

“Ez a könyv kötelező olvasmány minden nő számára. Manapság a nőknek érteniük kell a pénzügyekhez, sokkal inkább, mint korábban bármikor.”

Befektetésről – nőknek. Ez a könyv témája, mégpedig nagyon olvasmányosan, egy női kerettörténetbe ágyazva. Megvallom, amikor először olvastam kéziratban a magyar fordítását pár évvel ezelőtt, zavart, hogy minek ide a “regényesítés”. De elég hamar rájöttem, hogy egy elképesztően tudatosan szerkesztett, jól megírt könyvvel van dolgom. Az ürügy egy női találkozó, amikor is volt egyetemisták összejönnek. Tudatosan szerkesztett, mert minden nő más-más női élethelyzetet, sorsot testesít meg, és aztán más-más döntéseket is hoznak atekintetben is, hogy ki hajlandó egyáltalán tanulni Kimtől pénzügyekről, ki nem. És aki igen, ő hogyan viszonyul mindehhez, és mire jut.

Csak ajánlani tudom minden nőtársamnak a könyvet. Annál is inkább, mert a GazdagNők hamarosan újabb onlien kurzust indít, mégpedig a KincsTárII-t Kim könyvére is alapozva (ha érdekel, akkor előzetesen küldj ide egy e-mailt: kim-kincstar – kukac – gazdagnok.hu)

Robert Kiyosaki ezt írja feleségéről:

Kim írt egy GAZDAG NŐ című könyvet. És minden joga meg is volt a könyv megírására. Körülbelül tíz évébe került, amíg meglehetősen jóvá vált szakmailag, jelenleg pedig azt mondanám, hogy éppen a szakértők soraiba emelkedik.

A könyv alcíme mindent elárul: “Mert utálom ha mások mondják meg nekem, mit tegyek.” E kijelentés igazságáért kezeskedhetek. Kim azért gazdagodott meg, mert szabadon, a saját feltételei szerint akarja élni az életét.

Ssemmit nem tudott a pénzről és a befektetés világáról – Kim Kiyosaki  abszolút  tökéletes példája volt egy ilyen nőnek.  Azt viszont már nagyon korán tudta, hogy nem fog hagyományos életet élni, mert erőteljesen független, versengő alkat volt, és nem tudta elviselni, hogy megmondják neki, mit csináljon.

Befektetői karrierjét 1989-ben kezdte. Első befektetése után hamarosan rájött, hogy a befektetés jelenti számára a szabadsághoz vezető utat. Ma sok millió dollár értékű befketetési célű ingatlan tart az ellenőrzése alatt, valamint egyéb befektetési eszközökkel rendelkezik.

A női pénzügyi hibákat is számba veszi Kim könyve – erre hangsúlyozottan kitér (női butaságok listájaként említve ezeket). Könyvének ez a része is rendkívül tanulságos, elgondolkodtató. Egyébként ezekkel kiemelten foglalkozunk a PénzTükör 1 online szolgáltatás csomagunkban is, hogy segítsük minél több nőnek ezek elkerülését.

Először mi árusítjuk Kim Kiyosaki Gazdag nő című könyvét (most pénteken hozzák el a nyomdából), mégpedig a nyári napfordulós Női Teremtő Erő szemináriumon – a résztvevők a helyszínen meg tudják vásárolni. Ha nem vagy résztvevő, ne keseregj – odajöhetsz a rendezvény budapesti  helyszínére (VII. Erzsébet krt. 58.), várunk 17 órára, csak küldj egy e-mailt, hogy félre tegyünk neked is könyvet:  kim-jun20 – kukac – gazdagnok.hu. A tárgyba írd bele, hogy hány példányt kérsz, a kötet ára: 2450 forint.

A Gazdag nő című könyv neked szól, ha

 • * soha többé nem akarsz álmatlanul forgolódni a pénz miatt;
 • * saját ellenőrzésed alatt akarod tartani pénzügyidet;
 • * belefáradtál abba, hogy egy gadzag Elragadó Hercgre válarkozz;
 • * valódi függetlenségre vágysz.

Olyan nőknek, akik ragaszkodnak anyagi függetlenségükhöz… és nem akarnak egy embertől, egy családtól, egy cégtől vagy a kormánytól függeni, hogy azok gondoskodjanak róluk.

A passzív jövedelmekről, ezek fajtáiról, generálási módjukról tartok majd előadás a nyári napfordulós Női Teremtő-Erő szemináriumon 2010. június 20-án, vasárnap. És a befektetések is idetartoznak, nem véletlenül ajánlom Kim Kiyosaki könyvét – valóban fontos alapmű minden nő számára, aki csak kicsit is nyitott arra, hogy fejlessze pénzügyi intelligenciáját, s tanulni szeretne a befektetések világáról.

A nyári napfordulós Női Teremtő Erő szemináriumra az árak június 17-től tovább emelkednek – tehát még most élj a jelentkezési és befizetési lehetőséggel, klikkelj! —>>>

Az esti szertartáson külön is részt lehet venni, ide nőket és férfiakat egyaránt várunk – még kedvezményesen tudsz jelentkezni! —>>>

http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/delicious_48.png http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/google_48.png http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/facebook_48.png http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/twitter_48.png

Kapcsolódó cikkek

14 Responses to “Gazdag nő – Kim Kiyosaki könyve hamarosan magyarul!”


 • Na, végreeeee! Erre a nőknek szóló üzleti könyvre régóta nagyon vártam . Kíváncsi vagyok milyen utat mutat be nekünk, nőknek a befektetésben. Remélem, aki elolvassa ezt a könyvet, az tele önbizalommnal belevág az életreszóló befektetésbe és mindannyian sikeresek leszünk!Ezt kívánom magamnak és minden nőnek is! :-)
  Napsütéses szép napot!

 • Tinka, csatlakozom, én is legalább egy éve várok arra, hogy ez a könyv megjelenjen :)

 • Izgatottan várom a könyv megjelenését! Robert könyveit mind olvastam,sokat tanultam tőle,de még nem eleget :)
  Gondolom a tanítványában sem fogunk csalódni :)
  Amennyiben lehet én szeretném postán megrendelni,mert messze lakom Budapesttől.
  Köszönöm a lehetőséget,hoigy egy ilyen remek kis csapathoz tartozhatok! :)
  Csodaszép napot nektek!

 • Ez a könyv nagyon jónak tűnik:)
  Sajnos nem tudok elmenni a 20-i konferenciára, így elhozni sem tudom, de remélem, hogy bolti forgalomban is hamarosan kapható lesz.

 • Hurrá, hurrá, hurrá!
  Robert könyveiből már jó néhányat olvastam, amikből rengeteget lehet tanulni, és már nagyon vártam Kim könyvét. (női szemmel mégiscsak más egy kicsit a világ)

 • Csatlakozom!
  Már tavaly is rebesgették, hogy jön a könyv, jön, de még nincs lefordítva, nincs kiadva…
  Vajon mi lehet benne, hogy ilyen mágikusan vonz mindenkit? :) Elárulják az örök fiatalság titkát? :D Bölcsek köve? :D

 • Sziasztok! Én is messze lakom a fővárostól,pontosabban Zalaegerszeg környékén,igy én sem tudok jelen lenni ezen a szemináriumon, de ebből a kőnyvbőlén is szeretnék rendelni magamnak egyet.Minden gazdagódni vágyó nötársamat üdvőzlök.

 • Donald Trump azért ír ajánlást, mert közös üzletük van.

  Épp a napokban olvastam el egy Kiyosaki könyvet…hát izé…. Olyan szintű bakik, félreszámolások, téves diagramok, csúsztatott és hivatkozás nélküli statisztikák vannak benne, hogy a hajam az égnek állt. Ezt már csak az alapvető közgazdasági összefüggésekről tudomást sem vevő kijelentései überelik! Robert-et az első közgáz vizsgán kivágták volna egy falusi egyetemen is.

  A könyv néhány jó gondolat jó marketingjének a sikerét mutatja, ami nem is lenne baj….csak ne próbálná alátámasztani hamis és sántító érvekkel. Kiyosaki sikeres ember, bár szilárd meggyőződésem, hogy ezt kiváló értékesítési képességének köszönheti, mintsem korszakalkatónak vélt világnézetének.

 • @economist: írnál néhány konkrét példát? komolyan érdekelne… Mert ez így túl általnos, amit észrevételeztél.

  Köszönöm a többiek nevében is előre,
  Ida*** szeretettel

 • Sziasztok!

  Már kiolvastam Kim könyvét, nagyon érdekes, tanulságos a történet, valósággal ittam a történetét az első betűtől az utolsó betűig. Mi nők, nem tagadhatunk le azt, hogy eddig butaságokat gondoltunk, illetve cselekedtünk, ez hátrányt jelentett nekünk ez igaz, persze ennek ellenére mégsem vagyunk buták, ami ez az előny számunkra és ezt az előnyt nem aknáztunk ki a mindennapi életünkben a nőket érintő sztereotípiák miatt. Régóta keresem az utam, nem tudtam mit akarok csinálni, egy biztos sose akartam munkahelyet, mert tudtam erős bennem a függetlenség iránti vágy, igaz dolgozni akartam, dolgoztam is alkalmazottként, illetve vállalkozóként, de nem szerettem ha megmondták nekem mit tegyek és mit nem. Régóta kerestem a választ egészen idáig, míg el nem olvastam Kim könyvét és meg is kaptam a választ, az nem más mint az anyagi függetlenség! Úgyhogy Ida mellett ő is lett a példaképem, ez jó, mert ha van példaképem – lehet egy vagy több személy – ők motiválnak engem. :-) Nagyon köszönöm Ida, hogy a blogjában felhívta a nagyszerű könyvre a figyelmemet.

  Napsütéses szép napot mindenkinek!

 • Kedves economist!

  Én ismerek olyan közgazdászt, ráadásul a legjobbak közül, aki bizony vitatkozna Veled a fenti állításaid illetően.

  Még az a jó, hogy ezek a könyvek, illetve a bennük leírtak működnek, annak ellenére, amiket Te összehordtál itt hárommal feljebb.

  Ha nem így lenne, én még mindig buszt vezetnék, pedig lassan egy éve már a passzív jövedelmeimből élek! :)

  Nekem hiába nyomod a irigy szövegedet!

 • Economistnak üzenem,

  hogy alapban bizony én is közgazdász vagyok.
  Lehet, hogy vannak a könyvekben félreszámolások meg tévedések (egyébként én is kérlek, írj példát ezekre, mert nem emlékszek rájuk), de…
  … az egyetemen meg a főiskolán ilyeneket nemigazán tanítanak.
  És bizony megette a mézesmadzag a közgazdász diplomát, ha az értékesítési képesség, ami az egyik legfontosabb (lenne) az emberek életében, alapban nincs fejlesztve nagyon sok emberben. Sokan nem tudják, hogy mi az, amit a saját képességeikből mások szolgálatába tudnak állítani, nincsenek tudatában a saját értékeiknek, képességeiknek. És nincsenek tudatában a saját vágyaiknak sem. Fogékony korukban elnyomja bennük a gyerekkori környezet meg az iskolarendszer, és hosszú munka előcsalogatni újra. Igen, a főiskolai, egyetemi képzés is elnyomó jellegű nálunk!

  Értékesítési képességek nélkül hiába van diplomád, ugyanúgy robotolhatsz munkahelyeken és félhetsz az elbocsátástól, mint egy szakmunkás.

  Egyébként már túlvagyok a könyv 90%-ának elolvasásán, és nekem nagyon tetszik. Sok tévhitet oszlat el és sok önkorlátozó hiedelemről rántja le a leplet. Amolyan női módra.

 • Csak én tartom ezt picit feministának? Miért kéne nőknek külön könyvet írni? Szerintem ez nép butítás, személyes sértésnek veszem. Mintha nekünk külön nyelvre lenne szükségünk….
  Igenis a nők is értsenek a pénzügyekhez ez nagyon rendben van, de R. Kiyosaki sem emelte ki sehol a férfi női szerepeket.
  Nem értem…

 • Orsika, R. Kiyosaki nagyon támogatta a feleségét abban, hogy nőknek szóló könyv szülessen, nőtől. Ilyen értelemben nem picit feminista egyetlen egy nőknek szóló könyv sem, hanem nagyon :-)
  Nem véletlenül születnek ilyen könyvek, írások – a nők másfajta hibákat követnek el például, és nagyon sokszor nagyon súlyos árat fizetnek azért, mert még manapság is másképp vannak szocializálva a kislányok, és például a saját kárukra önfeláldozóak. EZ például tipikusan női hiba.

  Én mindenesetre a saját személyes fejlődésem egy pontján nagyon elgondolkodtam azon, ha valami mélyen érintett. És elkezdtem utána nézni, még mélyebben utána menni.

  Szerintem elég egy ilyen könyvet kézbe venni, és aztán be tudja látni az ember, ha kellően nyitott rá, hogy miért kell külön könyvet írni a nőknek. Ez a honlap sem véletlenül született – ezen az alapon ez is sértés lehet ;-)

  Szeretettel: Ida ***

Jelenleg nem tudsz hozzászólni.