Teremtő mágia: nyári napfordulós lencse

Lencsével szórtuk meg az ünnapi asztalt a TeliHoldas Bőséges Szilveszterünk programja alkalmával az idén, illetve lencsét is fogyasztottunk. Soha nem hallottam arról, hogy a nyári napfordulóhoz is kötődik olyan teremtő mágia, ami a lencsével kapcsolatos.

Veres Mónika CsillagTitkok hírlevelének nagy olvasója vagyok (nagyon sokat tanulok belőle, tőle), és ő adta közre az alábbi teremtő mágiát, amit tanárától Paksi Zoltántól tanult. Továbbadom nektek ezúton én is:

Lencse mágia: nyári napfordulós teremtő erő

Június 21-22-23-án a nyári napforduló idején 3 napig déli 13 órakor lencsét kell enni – legalább 7 kanállal, de lehet többet is. Azaz 3 X 7 kanál lencse (=21). Közben csendben kell lenni, és gyertyát kell gyújtani.

Az 1. napon (június 21-én, ami most hétfőre esik) a fizikai bőségre gondoljunk. A 2. napon (június 22-én, az idén kedden) az érzelmi gazdagságra fókuszáljunk. A 3. napon, tehát június 23-án, szerdán a szellemi bőségre.

Fontos, hogy a 2. napon  érzelmi téren ne  a “bőségre” gondoljatok, mert a lélek nem tud szelektálni és bármilyen “bőséget” bevonzhat. Ezért ekkor magas szintű érzelmi gazdagságra kell gondolni.

Teremtő lencse mágia beválik-e?

“Én évek óta csinálom – írta e-mailjében Veres Mónika, és hozzátette:  Működik :)” Mint asztrozófiával foglalkozó kiegészítette még a következőkkel:

A “Nap ráadásul szerdától a Tejúton jár! Nagyon magas szintű, tiszta, isteni teremtő energiák érkeznek most kézzel fogható módon a hétköznapok világába. Isten gyermekeiként teremtő lények vagyunk.

Hát teremtsetek magatoknak magas szintű, teljes, boldog életet! Hiszen boldogságra születtünk ebbe a gyönyörű földi világba.”

A hozzánk érkező magas szintű teremtő energiák “lehozását”, hétköznapjainkba történő megjelenítését segítjük most vasárnap, a 2010. június 20-i  rendezvényünkön a GazdagNők Női Önismereti és Bőség Akadémiája keretében Budapesten.

Női Teremtő Erő Szemináriumunkon a Nyári Napforduló Tűz-Erejében 10 és 17 óra között várjuk az érdeklődő nőket, az esti nyárinapfordulós szertartásra férfiakat és nőket egyaránt várunk 17 és 22 óra között. Még lehet jelentkezni: a részletek itt —>>>

http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/delicious_48.png http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/google_48.png http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/facebook_48.png http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/twitter_48.png

Kapcsolódó cikkek

41 Responses to “Teremtő mágia: nyári napfordulós lencse”


 • Ida ez nagyon érdekes, én a lencsét szilveszterkor vagy jan.elselyén tudtam.Érdemes lenne kipróbálni!!!!

 • Kedves Ida!

  Sok mindent hallottam már az életem során, de erről még nem.
  Ki fogom próbálni. Köszönöm

 • Kedves Ida!

  Köszönöm neked, ki fogom próbálni!

 • szilveszterkor kell enni hogy sok pénze legyen

 • Még én sem hallottam erről, de mindenféleképpen ki fogom próbálni.
  Köszönöm

 • laczko Béláné Inci

  Én azt gondolom, hogy A Mi Atyánk ezoterikus szent szövegében is ez áll, amikor azt mondjuk, hogy mindennapi kenyerünket add meg nékünk ma. Ez számomra azt jelenti, hogy a testi, lelki szellemi eledelt, hisz minden nap ajándék, és tanulás. És reggelenként legyünk hálásak azért, hogy élünk, mozog kezünk lábunk, este gondoljuk végig a napot, és zárjuk le tanulva esetleges hibáinkból, köszönjük meg napközben is a jót, azzal, hogy megállunk egy pillanatra, és azt mondjuk a magasabb világoknak, hogy köszönöm. A köszönet, kérés. Így tudják, mit szállítsanak tovább, hisz ezzel tudattuk, hogy ez nekünk jó. Ha külön is teszünk rituálékat, olyat amit javasoltál, pl a lencsével 3 napon át, sokszorozzuk a jóirányú jótékony áramlást, magunk és embertársaink felé. A fontos az, hogy ne görcsösen akarjuk ezeket, hanem tisztelettel alázattal, vegyük mégis kicsit játéknak. Üdv: Inci

 • Kedves Ida !

  Nagyon köszönöm ezt a mágiát , én is megcsinálom és bizom benne ,hogy müködni fog.Nagyon örülök ezeknek a küldeményeknek,élvezem.Üdv. Erzsi

 • Kedves Ida!

  Köszönöm az ajánlást. Én amúgy is imádom a lencsét :) Ezt úgy kell érteni, hogy nyersen kell enni a lencsét vagy főzelékként is el lehet készíteni?

 • Sajnálom, én ennyi ostobaságot még soha nem olvastam. Egészen másra számítottam, amikor feliratkoztam a hírlevélre. Összeegyeztethetetlennek tartom a mágiát, a számmisztikát, és a spiritualitást az Istenhittel is. Én a Biblia oktatásait hiszem.
  Amit itt olvashatok-láthatok, számomra szemfényvesztés, de erre is van vevő, nem is kevés. A “szellemi teremtők” pedig szépen gazdagodhatnak.
  Hát… mindenkinek lelke rajta!

 • Zsuzsa, nem hinném, hogy nyersen kéne! Szerintem meg kell főzni – leves is lehet ;-)

  Szeretettel: Ida ***

 • :) Köszönöm a választ!

 • Tisztelt Csapó Ida! Szomorúan tapasztalom, hogy hozzászólásomat a moderátor nem tartotta érdemesnek a nagy nyilvánosság elé tárni. Arra persze gondolni sem merek, hogy azért lettem “kimoderálva”, mert nemtetszésemnek adtam hangot a honlapon olvasható dolgokkal kapcsolatosan.
  Úgyhogy maradjunk a lencse recepteknél, ennél fennköltebb témát úgysem találunk. :)

 • Kedves Ida! Köszönöm, hogy megosztottad velünk ezt a lehetőséget! Ki fogom most próbálni! Sikerülni fog! A lencse egyébként is egészséges eledel, a szervezet csak jól jár vele! Üdvözletem, további jó munkát kivánok!

 • Kedves Ida!
  Köszönöm hogy megosztod velem ezt a mágiát.Ki fogom próbálni.
  További szép napot.
  Üdvözlettel:Márti

 • Kiss Sándorné- Márti-.

  Kedves Ida! Eddig még nem hallottam a nyári lencse mágiáról,de kí fogom próbálni.Szép napot kívánok neked.Tisztelettel —Márti—.

 • @ Éva: június 16-án iratkoztál fel a hírlevélre, és AZONNAL lett egy erősen negatív véleményed.

  Én úgy gondolom, hogy szélesebb körben célszerű tájékozódni, és nagyobb türelemmel lenni – egyáltalán a világra nyitottabbnak lenni. Mert rengeteg megközelítés van, egyikünk sem állíthatja, hogy a bölcsek kövét a magáénak vallja. Igyekszem ezt a honlapot, a hozzákapcsolódó hírleveleket úgy működtetni, hogy az eltérő élethelyzetű és felfogású nők is megtalálják azt, amire szükségük van, támogató légkörben legyenek a virtuális világ ezen szegletén.

  2 éve működik ez a honlap, és rengeteg ingyenes információ, hasznos tartalom is van rajta, nagyon sokféle megközelítésével a pénznek, a gazdagságnak, a bőségnek.

  A lencse eszköz, és számomra egyfajta játék. Persze van, aki nagyon komolyan veszi, ahogy a hívő emberek is komolyan veszik adott esetben azokat a (kegy)tárgyakat, eszközöket, rituálékat, amelyek segítségével ők hisznek, amik erősítik az ő hitüket. Mások meg másképp teszik ezt – a világ így, ilyen sokszínűen működik.

  És bár nem kérdezted a véleményemet: megfontolandónak tartom azt, hogy végig gondold esetleg, hogy a gyors véleményalkotások mit jelentenek az életedben – hétköznapi és mélyebb szinteken.

  Örömmel vennék nagyobb toleranciát részedről irányunkba: irányomba és az itt megszólaló nők irányába az erős minősítések helyett.

  Szeretettel: Ida ***

 • Lecse??? – Ki fogom probalni!

 • Tisztelt Csapó Ida!

  Köszönöm megtisztelő válaszát.

  Sajnálom, de a honlap alapos tanulmányozása után jutottam a fenti álláspontomra.
  Mágia, tündérek, boszorkányok, misztika, okkultizmus – megnyerő tálalással, méregdrága árakon.
  Kedves Ida, a jó marketing valóban csodákra képes, ezrek követhetik egy jól megcélzott téma (gazdagság, pénz) tudománnyal, vallással, józan gondolkodással homlokegyenest ellenkező eszméit.

  Jómagam az elvárt minőségi tartalom helyett mágikus lencsét ropogtató hölgyekre, és tanult szakmáiban boldogulást nem találó szellemi vezetőre találtam. A miérteken el lehet gondolkodni.

  A dolgok mennek a maguk útján. Nem mindig azonos irányba, szerencsénkre a választás joga a miénk.

  Tisztelettel:
  Éva

 • Bagdiné Mészáros Gabriella

  Kedves Ida!
  Csodálatra méltó az a türelem, ahogy Éva bejegyzésére reagáltál. Mindenki abban hisz, amiben akar (pl.egy ember életben marad egy óriás cethal gyomrában), úgy “varázsol”, ahogy akar (ostya=Krisztus teste, bor=Krisztus vére brrrrrrrrrrrrrrrrrrr!!!!!!!!!!!!!). És persze a templomban sem tartja senki a “markát”. Hangsúlyozom, én senkit nem ítélek el hite miatt, és a Bibliát sem nevezném ostobaságnak, ahogy Éva nevezi az itt leirtakat. Mellékesen pedig, ezek az általatok, és az agykontroll által is ismertetett technikák számomra már több sikerélményt hoztak, mint amikor (kínomban) már azt mondtam: Jajj, Istenem, segíts!!!
  Egyébként, Éva hogy került erre az oldalra? Talán a Biblia és annak tanításai mégsem eredményeznek kellő gazdagságot számára? Vagy csak kötözködni akart?
  Én, minden esetre kipróbálom a lencsét! Mi bajom lehet? hisz még egészséges is!
  Köszi: Gabóca

 • Nem értem az Évát , hisz még meg sem ismerte igazán az oldal tartalmát!
  Jobban tette volna ha csendben leiratkozik!
  Üdv Erzsébet!

 • Kedves Éva!
  Szűk másfél éve vagyok rendszeres olvasója ennek a honlapnak, és több rendezvény résztvevője is.
  Tündérekre, boszorkányokra nem emlékszem a honlap témái között, de olyan “tudománnyal, vallással, józan gondolkodással homlokegyenest ellenkező eszméket”, mint a bevétel-kiadás rendszeres vezetése, pénzügyi tervezés fontossága, passzív jövedelem kialakításának lehetőségei, annál inkább.
  Eddigi tapasztalataim szerint a gyakorlati dolgok mellett a honlap szellemisége vállaltan spirituális, ha ez nem összeegyeztethető a hitével, nem kell látogatni és bírálni a a blog íróját és a résztvevőket. Én nem vagyok a szó klasszikus értelmében hívő, mégsem járok olyan témájú fórumokon, vagy ha véletlenül mégis oda kerülök, vélemény nélkül otthagyom.
  Mindenesetre a Csapó Idától tanult ismereteim az elmúlt majdnem másfél évben annyi megtakarítást eredményeztek, amely fél év megélhetést tesz lehetővé. Úgy, hogy 4,5 éve vagyok GYED-en, most már 3 gyermekkel. És sokkal jobban hiszek a tapasztalatnak, mint ez előre gyártott elméleteknek.

 • Kedves Szanita!

  Köszönöm, hogy megtisztelt bizalmával, és betekintést adott életébe.
  Szurkolok Önnek és Nőtársainak!

  Üdvözlettel:
  Éva

 • … és most mindenki vegye fel képzeletben a páncélját, hogy Éva negatív energiája le tudjon róla pattanni… ::)

 • Mühl Zoltánné-Eszter

  Kedves Ida!!!Én is csak az új Évet tudtam,lencse ügyben.De,kipróbálom.
  Gond,ha nem pont 13 órakor esszük?Mivel éjszakás vagyok hétfőtől…nos nem biztos,hogy kedden-szerdán 13 óráig fenn tudnék maradni…
  Nagyon rám férne már,KEDVES IDA,mert nem hogy jobb…egyre rosszabb az anyagi,egészségi helyzetem.Félek,lassan feladom-a terhek márt mázsás súlyként nehezednek rám…és csak jönnek hozzá.
  Kérlek,adj tanácsot!Nincs kivel megosztanom a gondom…míg jól ment,voltak emberek körülöttem,de amióta nem…eltűntek.A férjem,pedig nem társ-mindenért engem okol…
  KÉRLEK!!!!SEGÍTS!!!!!!
  Köszönettel:Eszter

 • Eszter,

  Ida helyett is,
  Igen, a túl sok negatív érzelem, ami terhel Téged (és ami legyengíti az energiarendszeredet) tényleg nagy visszahúzó és gyengítő erő. Ezektől az önvádló érzelmektől nehéz tisztán látni.
  A magam részéről az Érzelmi Felszabadítás Technika használatát javasolnám az emberi kapcsolataid javításához, és például a pénzzel kapcsolatos önkorlátozó hiedelmeid feloldásához is, amelyek a nem neked való helyen történő maradásra kényszerítenek.
  Az ÉFT alapjait egy ingyenes kézikönyvből meg lehet tanulni, ami letölthető az Internetről. Ha rákeresel a google-ban arra, hogy “ÉFT kézikönyv”, akkor kidobja a találatokat. Vagy, ha rákattintasz a kék nevemre, a honlap oldalsávjában is megtalálhatod a kézikönyvhöz vezető linket.

  Többiek javaslatai?

  Titi

 • Godóné Erzsi

  Az én véleményem az ,hogy az Éva is másképpen fog nyiatkozni ha már jobban megérti ezeket a dolgokat.Majd eljön neki is az idő mikor ezekkel a dolgokkal többet foglalkozik és olvas róluk.Megvilágosodik és hisz bennük.Itt nem a lencséről van csak szó.
  Üdv.Erzsi

 • Kedves Éva!

  Csatlakozom Szanitához: Én az Ida blogján és előadásán tanultak alapján jutottam el az elmúlt évben odáig, hogy visszafizettem a lakáshitelemet, mostanra egyáltalán nincs adósságom. (Az adósságkezelésről szóló cikkeket másoknak is csak ajánlani tudom.)

  Itt tanultam meg, mennyire fontos a bevételeim és kiadásaim vezetése és elemzése, sőt, konkrét linkeket is kaptam ahhoz, hogy – ha nem saját magam akarok táblázatot készíteni – letölthessek olyan programot, ami az egyszerű adatrögzítésen túl a tervezést és az elemzést is segíti.

  Nem utolsósorban pedig Ida sokat segít abban, hogy figyeljek arra, mit gondolok, és ezáltal egyre magasabb színvonalú életet élhessek. Ennek csak egyik – bár természetesen igen fontos – része az anyagi jólét. Legalább ennyire fontos az, hogy megengedjem magamnak, hogy gyönyörködjek abban, amit a Teremtő megalkotott, és örüljek az életnek, előre megszabott, egyre szürkülő és szűkülő út helyett lehetőségek tárházaként tekintve a jövőre.

  Én istenhívő vagyok, alapvetően katolikus, de hittanra például a református édesanyám vitt el annak idején. Meggyőződésem, hogy a vallások nagy része eredetileg alapvetően ugyanarról szól: hogy egy magasabb rendű Teremtőtől származunk, hogy az életünk akkor lehetne méltó hozzá, ha a szeretet vezérelné a lépéseinket, és hogy ha valaki nagyon letér erről az útról, arra a fizikai test halála után másfajta lét vár, mint arra, aki követi az alapvető parancsot. A teremtéstörténetek a látható világ nyelvére igyekeznek lefordítani, “elmesélni” azt, ami más szinteken történik, de ez magában hordozza azt a veszélyt, hogy az anyagi világba egyre jobban beletapadó emberek már csak a “mese” szavait, és nem a hordozott jelentést értik meg, így testvér helyett egyre inkább más ideológiát valló ellenfélnek, rosszabb esetben ellenségnek látják egymást.

  Egyébként a teológiát végzett, mélyen katolikus barátnőm is egyetértett velem ebben. Elmondta, hogy ők erről tanultak is, és hogy a Biblia sok mindent szimbolikus nyelven igyekszik elmagyarázni, csak éppen a mögöttes tudás eltérő mértéke miatt ez sokszor egész mást jelent a teológusnak, mint a hozzám hasonló “egyszerű” hivőnek.

  Úgy gondolom, hogy amikor Ida sokféle világképet igyekszik velünk megismertetni, rajtunk múlik, hogy ebből mit hogyan hasznosítunk. A lényeg nem abban van, hogy valamelyik eszközt (legyen az pozitív gondolatok ismétlése, lencseevés vagy gyertyagyújtás meghatározott időpontban, vagy éppen Excel-tábla kialakítása a bevételek és kiadások vezetésére) vakon alkalmazni kezdjük, magától az eszköztől várva a sikert. Ida segítsége abban áll, hogy sok lehetőséget, sokféle utat mutat meg, és így könnyebb kinek-kinek megtalálni azt, aminek a segítségével eljuthat a lényeghez: egyre jobban megismeri saját magát, egyre kijjebb tolja a maga-építette korlátokat, és egyre gazdagabbá válik – az élet minden területén.

  Kívánom mindannyiunknak, hogy egyre könnyebb legyen egymást elfogadni a különbözőségeinkkel együtt!

  Szeretettel:

  Szilvi

 • @Mühl Zoltánné-Eszter: nem tudom pontosan, hogy miért ez az időpont van megadva, de ha nem tudod tartani, és emiatt “görcsölsz” annak nem sok értelme van. Mert a görcsösség rosszabb rezgés szintet sugároz – szerintem bármi máskor is csinálhatsz akár általad kreált gyakorlatot, de ahogy kételkedés nélküli hit esetén működik csak.

  Ebben a blogban és a válaszokban is rengetegszer leírtam már, hogy NE a hiányra koncentráljatok, tehát Eszter, te sem arra, amit nem akarsz. Mert ha ezt erősíted, ezt írod le folyton, akkor ez valósul meg. Kívánom, hogy tudd kicserélni a gondolataidat.

  Ajánlom szíves figyelmedbe, a többieknek is A rezonancia törvénye című könyvet. Ez remélem, hogy sokat segíthet neked, Eszter, de bárkinek is közületek.

  Szeretettel: Ida ***

 • Kicsit én is meglepődtem,hisz a lencse evés csakugyan szilveszterkor szokás.Kiprobálom, arrol nem szol a fáma,mikor fejti ki hatását.Üdv.Zsuzsa

 • én ugy tudom hogy csak szilveszterkor kell ilyet enni meg uj évkor ez a dolog uj nekem de aki hisz benne tegye semi baja nem lessz ha lencsét eszik én is kibróbálom de mikor is kell ezt csinálni meg hogy üdv jutka

 • Sajnos nem kaptam választ.Kérdésem továbbra is ugyanaz.Üdv

 • @Németh Zsuzsa: nem teljesen értem a kérdésedet, kedves Zsuzsa… mit értesz azon, hogy mikor fejti ki a hatását?

  Újra szeretném tisztázni, hogy ez a formáció is csak egy eszköz. És csak akkor működhet, ha tényleg hiszünk is benne. Ha ma például valaki a fizikai bőség kapcsán x forintra gondolt, amit szeretne, és határidőt is adott netán ennek, akkor nyilván azalatt fejti ki a hatását és akkorra, amikorra ő határidőt adott neki. Tehát a mikor lehet egy időtartam is, és egy időpont is – szerintem.

  Viszont csak akkor működik, ha kételkedés nélkül hiszünk benne, mert az igazi érzéseink kisugárzása megy át, tehát ha pici negatívom is vetül a rezgésbe, már másképp v. nem működik.
  Ezt sok helyütt leírják, de ez a személyes tapasztalatom is.

  Szeretettel: Ida ***

 • Köszönöm,a választ. De 1-kis odafigyelést!,.Eszternek szánt levelet nekem küldték el.

 • @Németh Zsuzsa: szívesen :-)
  Nem teljesen értem, amit viszont az egy kis odafigyelésről írsz, Zsuzsa – ki küldte, és melyik Eszternek szánt levelet neked?
  Kérlek, hogy erről magánban írjál ide: ugyfelszolgalat – kukac – gazdagnok.hu

  Köszönöm: Ida ***

 • Németh Zsuzsa: Ha beállítottad azt, hogy értesítőt kapjál a bejegyzéshez kapcsolódó hozzászólásokról, akkor minden új hozzászólásról kapsz email-értesítőt, nem csak a saját kérdésedre adottakról.

  Üdv:

  Szilvi

 • nem állitottam be az email értesitőt,és nem is kaptam eddig erről,főleg nem más levelét.Mühl Zoltánné-Eszter levele jött nekem .De nincs semmi probléma ebből,tévedni emberi dolog.

 • Mühl Zoltánné-Eszter

  Hálásan KÖSZÖNÖM! Szalkai Titi-nek és Neked Kedves Ida a levelemhez való hozzászólásokat,bíztató szavakat.Jó érezni,hogy nem vagyok egyedül!
  Nagyon jól látjátok,tényleg görcsölök állandóan,félek a másnaptól.És ehhez még 1 nagy adag önbizalom hiány is társul:(
  Néha azt érzem,legjobb lenne eltűnni…itt hagyni MINDENT:(
  Megfogadom a tanácsokat és az általatok ajánlott irodalmat megkeresem.
  Kedved Ida!Valóban,sokszor a hiányon jár az eszem,ezzel vagyok szinte egész nap.Ellenben észre is vettem már,hogy ha arra gondolok,hogy nincs pl:pénzem-egyből 1 fizetési felszólítás érkezik.Vagy,ha a Családom ételt keres…görcsölni kezdek,hogy:Jaj,Istenem mi lesz?Mit esznek?Alig van valamink,akkor biztos másnap megint csak újabb csekk érkezik.
  Lehet ebben valami?Mi a véleményetek?Valóban így müködik?
  Válaszokat hálásan köszönöm!
  Szép hétvégét MIndenkinek!
  Eszter

 • @Eszter: igen, így működik! Gondold végig egy egyszerű logika mentén, hogy a gondolatainknak milyen hatalma van. Arra gondolsz, hogy fel akarsz állni a székedből ültödből. Fel is állsz, igaz?

  Arra gondolsz, hogy el akarsz utazni, másnap mikor vegyél vonatjegyet, ha megvan már az időpontod. És meg is teszed. De ha arra gondolsz, á, nincs is kedvem… akkor nem fogod megtenni.
  Bocsánat, hogy ennyire leegyszerűsítem, de muszáj demonstrálnom, hogy a gondolattal TEREMTÜNK!

  Amikor kitalálom, hogy legyen egy rendezvény, az még sehol nincs, csak (? ;-)) az én gondolatomban. DE már ott van – a jövőben. Ha dátumot is teszek hozzá, akkor nagyon pontosan tudom, hogy a jövőben mikor is. És aztán a jövőből behívom a jelenbe, hm?

  Sok mindent nem tudok ezzel kapcsolatban, de mégis szépen kikristályosodik az egész, és egyszercsak ott van, megvalósul. Ott ül 70 nő egy nagyteremben, és aztán a napot együtt TEREMTJÜK. Az ott rezgő érzéseink (!) és gondolataink segítségével.

  Eszter, annyi erővel, hogy a hiányra koncentrálsz, gondolhatnál arra is, hogy pénz áll a házhoz. Vagy jó dolgok történnek eztán.

  Első lépésként érdemes lenne számba venned, amid, amitek van, és ezért hálásnak lenni. A hála, az öröm magasabb rezgés szint, mint az örökös aggódás. És azon a rezgés szinten más dolgokat fogsz bevonzani, mert más dolgok vannak ott – láthatatlanul, de OTT vannak!

  Döntsd el, hogy jobban akarod érezni magadat, elég volt az eddigiekből. És neked is jár a jobb érzés, az öröm, a kiegynsúlyozottság. És ha elveszted az erődet, akkor gyere vissza ide, v. üsd fel az ajánlott könyvet, könyveket. Ne úgy tekints magadra, mint egy az élet, a körülmények szeszélyének kiszolgáltatott áldozatra, hanem úgy, mint aki képes a kezébe venni a saját sorsát, és tudja magát, a dolgait irányítani.

  Fogd meg a csónakod evezőlapátjait, Eszter – ezt tudom neked mondani, és erre bíztatlak tiszta szívből.

  Nagyon drukkolok neked, és számolj be a történtekről.

  Szeretettel üdvözöllek – kísérjen Bőség és Áldás! :-)

  Ida ***

 • Mühl Zoltánné-Eszter

  Kedves Ida!Nem győzöm ismételni,hogy mennyire hálás vagyok a nekem küldött soraidért,amikből ERŐT meríthetek:)és érzem nem vagyok egyedül,van SEGÍTSÉG,TÁMOGATÁS,BÍZTATÁS:)
  Tanácsaiddal elindítottál egy másik úton…Tudom,hogy először az önbizalmamat kell erősítenem-amit sárba tiportak évek hosszú során-és ennek ellenére tudtam dolgokat elérni,felállni a padlóról.Akkor mostantól miért ne menne pozitív gondolatokkal…Az igaz,nem könnyű-de azzá teszem!Tudod,(kicsit furcsa lesz,amit leírok..)eddig,ha azt mondta valaki:-ügyes vagy,jól nézel ki,szép vagy…nem hittem el-úgy gondoltam gúnyolódnak velem.Befolyásolhatta ez is,hogy most itt tartok?Mi a véleményed?

  Igenis,megérdemlem,hogy most már jobb életem legyen-mert akarom!
  Megfogom azt az evezőlapátot és beszámolok mindenről Neked,ami már csupa jó dolog lesz mostantól:)

  Várom szeretet teljes soraid.
  Szeretettel üdvözöllek én is!
  ÁLDÁS kísérjen!

  Eszter

 • @Eszter: igen, igen! Befolyásolhat! Te magad megválaszoltad a kérdésedet!

  Szeretném ha tudnátok, ezt többször mondtam már élő találkozókon, hogy mindig mindenki mindent tud! Csak legfeljebb nem tudja, hogy tudja – vagy nem hiszi el, hogy tudja!

  Én és szerintem az összes jó tanító csak arra való ;-), hogy segítsen ezt a tudást előhozni. Hiába mondanám meg a tuti frankót, azzal sokra nem mennének… de ha valahogy tudom terelgetni a lényeg felé, akit épp támogatok, és segíteni abba, hogy ő mondja ki a maga igazát, a saját felismerését, nos EZ az igazi!

  Eszter,
  ülj le, és írj le 20 dolgot, amiért téged lehet szeretni és becsülni. Lehet, hogy vért fogsz izzadni, sebaj! De írjál… ülj ott, amíg le nem tudsz ennyit írni… vagy ha abbahagyod, akkor térj vissza hozzá, és adjál magadnak mondjuk 3 napot, hogy meglesz a 20. Figyeld magadat, mi benned a jó, mit ismernek el, és írd le!

  Ha nem szeretjük, nem értékeljük magunkat, mások sem fognak.
  És mindegy, hogy hol szereztük a sebeket, hol vannak a gyökerek, át kell tudni fordítani, transzformálni, éretté tenni magunkat, és nem sebezhető kislányoknak megmaradni.

  Van erőnk, női tűz energiánk, kreativitásunk, tudunk teremteni – átírhatjuk a meglévő valóságunkat!

  Neked is ehhez kívánok sok erőt, Eszter – mert a női erő veled van! ;-) Benned ott van a Bölcs Asszony, aki mindig mindent tud. Találd meg őt magadban, Ő erősít téged, a sebzett kislányt is benned – hallgass rá! :-)

  Szeretettel: Ida ***

 • Kedves Ida!Megcsináltam a lencse mágiát,nagy odafigyeléssel és hittel Határidőt is szabtam,mint mondtad lehet ilyet.Sajnos ez nem jött be. Üdv N.Zsuzsa

Jelenleg nem tudsz hozzászólni.