Teremtsünk 10 milliószorosan! OnLeány találkozó a GazdagNőknél július 15-én este….

FONTOS: használd ezt a segédletet, hogy hozzá tudjál szólni a ma esti OnLeány találkozónkon: http://www.gazdagnok.hu/gazdagnok-online-kozvetites-2.pdf

Röviden, miről is lesz szó:

És bármi más is, amit szóba hoztok, amit kölcsönösen fontosnak tartunk és a GazdagNők bűvkörébe tartozik.

Itt alul már megtalálod az a felületet, ami este 8-tól élő lesz az OnLeány találkozónkhoz! Gyere – várunk!

Tízmilliószorosan hatnak vissza ránk az energiák az év bizonyos napjain, mégpedig az ún. nagy Buddha-napokon –  a tibeti hagyomány ezt tartja. És egy ideje Magyarországon is többen figyelnek – figyelünk :-)) – erre .  A tibetiek szerint ilyenkor rendkívüli energiák segítik a teremtést, a vele törvényszerűen együtt járó elengedést, a problémák megoldását, de a gyógyulást is.

Mire figyelj a tízmilliószoros napon?

Nagyon oda kell figyelnünk a gondolatainkra, az érzéseinkre, egy szóval a kisugárzásunkra, az egész rezgésünkre, mert ezek megsokszorozódva, azaz tízmilliószorosan hatnak, térnek vissza hozzánk (a karma, azaz az ok és okozat törvénye alapján). Ha teremteni akarunk, ha a vágyainkat szeretnék beteljesíteni, álmainkat megvalósítani, elérni még az életünkben, akkor a tízmilliószoros napok jó apropót adnak arra, hogy megerősítsük sok-sok pozitív gondolattal és érzéssel azokat. Mindenképpen célszerű, ha arra összpontosítunk, amit tényleg (!) szeretnénk elérni az életünkben.

Ha nyomaszt bennünket valami, ha fáj valami, ha megbántottak vagyunk, akkor ezeknek a terheknek a lerakását hatásos lehet erre a napra időzíteni. Koncentrálhatunk minderre tudatosan is, de rajta is kaphatjuk magunkat azon, hogy felbukkannak rossz, negatív gondolatok, kétségek, szorongások, netán erősebb félelmek. Fordítsuk meg hát gyorsan a dolgot, és gondoljunk arra, hogy ezeket most tízmilliószoros erővel enegedjük el! :-))

Böjt és meditáció segíthetnek abban, hogy a testünket, tudatunkat tisztán tartsuk a tízmilliószoros napon (is). Erre lehet, hogy neked is vannak már bevált módszereid, de lehet, hogy szívesen hallanál újakat is. Vagy legalább online módon egy jó társaságban töltenéd az időd egy részét a mostani, közelgő tízmilliószoros napon.

Július 15-én, csütörtökön 20 órától OnLeány találkozóra várunk IIT!

Gyere ide, ehhez a blogbejegyzéshez és találkozzunk itt a fenti időpontban. Előzetesen annyit elárulok, hogy nem leszek egyedül – bemutatok majd neked valakit, akivel te is találkozhatsz a jövőben a GazdagNők háza táján. És hozok neked teremtő gyakorlatot is a július 15-i tízmilliószoros napra.

Jó, ha mások figyelmét is felhívjuk ezekre a különleges napokra,  a tudatosságra, a tudatos gondolkodásra – mégpedig azért, hogy mások is részesülhessenek a tízmilliószoros nap megsokszorozó lehetőségéből, áldásaiból. Szólj, hát ismerőseidnek, barátnőidnek tartsanak ők is velünk.

Ha résztveszel az online közvetítésen, akkor kérlek, hogy írj ide egy e-mailt: tizmillioszoros-onleany – kukac – gazdagnok.hu

És még egy helyen várunk téged: Tízmilliószoros Női Teremtő Napot tartunk 2010. október 29-én, az idei év utolsó tízmilliószoros napján. Részletek itt: klikkelj! ;-)

Az online közvetítés este 8 órától itt alább lesz látható. FONTOS, hogy elolvasd azt a GazdagNők hírlevelet, amit tegnap, 2010. július 14-én este 8 óra körül kaptál, a benne szereplő PDF-formátumú segédlet minden információt megad számodra a találkozón való részvétellel kapcsolatban. Szánj rá időt, ne töltsd felesleges bosszankodással a tízmillliószoros napot! ;)

Várunk szeretettel este 8-kor!

Az online közvetítés véget ért, köszönjük, hogy velünk voltatok! :-)

http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/delicious_48.png http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/google_48.png http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/facebook_48.png http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/twitter_48.png

Kapcsolódó cikkek

31 Responses to “Teremtsünk 10 milliószorosan! OnLeány találkozó a GazdagNőknél július 15-én este….”


 • Kalapos Jánosné Ica

  Én márvárom,hogy részt vehessek az OnLeány találkozón.Köszönöm azt a sok jó tanácsot amit Töletek kapok,kedves Ida.Szeretettel;ica

 • Jelentkeztem,és mivel még sosem vettem részt ilyen programon, nagy érdeklődéssel várom :)

 • Ica: köszönöm, köszönjük az elismerést – szívesen máskor is ;-)
  – amúgy komolyan…

  Erika: mi is érdeklődéssel várjuk a találkozást veletek, és majd ide gyere… Előzetesen, várhatóan még ma, küldünk egy e-mailt a technikai segédletekkel

  Szeretettel: Ida ***

 • Kedves Ica!
  Hogyan lehet jelentkezni?Mert a megadott címre:tizmillioszoros-onleany @ gazdagnok.hu ra nem tudok küldeni levelet.
  Anita

 • Kedves Ida!
  Én is szeretnék csatlakozni,még én sem vettem részt ilyen előadáson.

 • Egész nap dolgozni fogok, de ugy szervezem meg, hogy estére én is veletek legyek. Nagyon szeretném az idén rendbe tenni az életemet, a gyermekeimre és önmagamra fogok koncentrálni, hogy mindhárman gazdag jövö elé nézhessünk, úgy anyagiakban de legföképpen lelkiekben. Köszönöm a segitséget.

 • Vida Agi ott lesz-e?

 • Mindig nagy örömmel fogadom amikor megtudom mikor vannak ezek a különleges erejű napok.

 • Kinga-Klára: nem lesz…

  Magdi: örülök, hogy megoszthattuk veled is hírt :-)

  Nagyon köszönöm a sok-sok e-mailes jelzést, és várunk titeket holnap este sok szeretettel :-)

  Ida ***

 • @Anita: az az e-mail cím jó, rengeteg levél jött már rá a részvételek jelzésével… nem kellene talán szóközt hagynod a kukac előtt és utána, és akkor rendben lehet :-)

  szeretettel: Ida ***

 • én is, én is

 • Este 9 körül érek haza. Be lehet-e még akkor is kapcsolódni?
  Szép napot kívánok.
  Erzsike

 • Kedves Ida köszönöm a meghivást alig várom már hogy este legyen nagyon kiváncsi vagyok eddig is olyan nagyon sok jó tanácsot kaptam már tőletek és lassan ugyérzem hogy vissza kapom saját régi önmagamat köszönöm további szép napot már hajnal óta ég nálam agyertya és imátkozom ugye ez nem baj nem rontom el mert ugy éreztem hogy igy kell tennem puszi Marika

 • @Erzsike: természetesen be lehet még kapcsolódni, biztosan itt leszünk – szerintem este 10-ig, mert általában 2 órát szoktunk együtt lenni.

  @Marika: a gyertya égetésnél tedd úgy és hogy TE annak érzed – mindenkinek a belülről, mélyről, a lelkéből jövő megoldás a legjobb.

  És mindenkiben minden tudás ott van, csak legfeljebb nem tudja – nem tudjuk… Én is egy eszköz vagyok másoknak, hogy támogassam őket a saját tudásuk megtalálásban, “felhozatalában”, előbújtatásában, tudatosításban.

  NAGYON KÖSZÖNÖM a rengeteg jelzést, a megszámlálhatatlanul sok jelentkezést – örömmel várunk benneteket este!

  Sok szeretettel: Ida ***

 • Kedves Ida!

  Te egy Áldás vagy! Így elszaladt az idő, hogy már a harmadik ilyen napnál járunk? Köszönöm a magam és a többiek nevében is, hogy felhívtad erre a figyelmet. Megpróbállak követni Benneteket bár még soha nem vettem részt ilyen on-line találkozón. Sok szeretettel: Marika

 • Este benézek én is, amint tudok. Addig is a legjobbakat mindenkinek.
  Zene, tánc, buli:))

  Pirike.

 • MINDENKINEK: Az online közvetítés este 8 órától itt fentebb lesz látható. FONTOS, hogy elolvasd azt a GazdagNők hírlevelet, amit tegnap, 2010. július 14-én este 8 óra körül kaptál, a benne szereplő PDF-formátumú segédlet minden információt megad számodra a találkozón való részvétellel kapcsolatban. Szánj rá időt, ne töltsd felesleges bosszankodással a tízmillliószoros napot! ;)

  Illetve ezt a pdf-et kitettük ennek a blogbejegyzésnek az elejére is!
  Ha regisztrálsz, akkor tudsz kommunikálni érdemben velünk – tedd meg hát! :-)

  Köszönöm – szeretettel: Ida ***

  Várunk szeretettel este 8-kor!

 • HORVATH JOZSEFNÉ ÉVA

  MÉG SOHA NEM VETEM RÉSZT ILYENBE KIVÁNCSIAN VÁROM

 • Sziasztok se kép se hang: Mária

 • Szép estét Mindenkinek!

  Én még nem vettem részt ilyenen, és nagyon kíváncsi vagyok…

  Szilvi

 • elindultunk, lehet kattintani a körkörös nyilakra a videó ablak bal alsó sarkában!

 • nekem rebarbara is van a kerbe van mindenfajta zöldségem is aszt hallotam hogy a sárgarépa levele salaktalanit ti mit hallotatok róla Marika

 • HORVATH JOZSEFNÉ ÉVA

  HOL KERESEM AZ AJÁNDÉKOT

 • Sajnos nekem nem sikerült megnyitni, de a többieknek szurkolok.

 • Szabó Szilvia írását itt találjátok: http://azirastukreben.hu/ebook/tizmillioszoros_nap.pdf

  Ha pedig szeretnél kapcsolatban maradni a közvetítés nézőivel, ide írj: tizmillioszoros-resztvevok@gazdagnok.hu

  És még nem késő felhasználónevet sem létrehoznod, hogy te is hozzá tudj szólni az online találkozóhoz, itt minden információt megadunk ehhez: http://www.gazdagnok.hu/gazdagnok-online-kozvetites-2.pdf

 • Minden értelmes,emberi lehetőségben,cselekvésben hiszek. Köszönöm IDA.

 • KÖSZÖNÖM!!!!!!!!!!!! Kati

 • &@ HORVATH JOZSEFNÉ ÉVA: nem egészen értem, hogy milyen ajándékot keresel itt – megírnád?
  E-mailt is küldhetsz ide: ugyfelszolgalat – kukac – gazdagnok.hu

  Szeretnénk, ha megkaphatnád az ajándékodat ;-)
  Csak tudnunk kellene, hogy miről van szó, mire is gondoltál pontosabban.

  Szeretettel: Ida***

 • FONTOS – itt alább a Teremtés módszertanának ;-) 9 pontos vázlata.
  Előzetesen megjegyzném, hogy a számmisztikában – tudomásom szerint – a 9-es szám a legmagasabb rezgésű szám, és a spiritualitást jelenti (ha most az idevonatkozó 1 szóval kellene leírnom).

  Tehát nézzük csak: hogyan teremtsünk?

  1. kis dolgokkal kezd (ez hihetőbb a kételkedő elmének is)
  2. jelen időben fogalmazz (a jövő idő az akarás állapotát erősíti a fogalmazásodban, és nem csak akarni akarsz, ugye? ;-) legyél világos és tömör
  3. írd le!
  4. tégy úgy, mintha (játszd el, érezd át, amit teremteni kívánsz, így esélyesebb sokkal, hogy valóságossá váljon az életedben)
  5. mondj köszönetet a meglévő dolgaidért (a hála magasabb rezgés szint, és ez áttételesen segíti a teremtésedet)
  6. 2elkedés helyett bízz, legyél bizalommal: ha nem is látod, nem tapasztaltad még meg, már OTT van a kívánságod tárgya, csak Te nem látod – bízz, hogy megérkezik előbb-utóbb (voltaképpen akkor, amikor igazán kész vagy minden téren a befogadására)
  7. hallgatni arany – ne fecsegj, csak azoknak mondd el, akikről biztosan tudod, hogy egyértelműen támogatnak, és nem húznak le
  8. légy nyított, a “véletlenekre” is – vedd észre, hogy mi érkezik meg hozzád, vedd észre a lehetőségeket (engedd el, hogy csak ÚGY érkezhet meg, ahogy eddig gondoltad, hitted, érezted – sok út vezet Rómába ;-))
  9. figyelj az intuiciódra, a finom belső hangodra (mindig a halkabb, szelidebb hang az igazi, és nem az Elme dörömbölő, követelőző hangja – tanuld meg megkülönböztetni őket)

  Ha mindezekben begyakoroltad magadat, akkor ill. ezzel párhuzamosan lehet feladatod, hogy rájöjjél, mi az igazán Nagy Kívánságod az életben, mit akarsz az Életeddel, miért vagy itt a Földön – ehhez teremteni, ennek kapcsán teremteni nagy öröm és boldogság.

  Szeretettel: Ida ***

 • Köszönöm a lehetőséget, hogy Veletek lehettem ! Nagyon jól éreztem magam, gondolatébresztő este volt (írtam, égettem, teremtettem). Külön köszönöm a sok hasznos infót könyvekről, videókról. Remélem egyszer személyesen is találkozunk. Zsu

 • Az ötlet óriási! Gratulálok!
  Nagyon jó volt együtt gondolkodni, érezni, teremteni Veletek!
  Köszönöm a sok hasznos információt is.
  Aranyosak voltatok!
  Szeretettel ölelek Mindenkit, aki ott volt.
  Vidám, szép napokat kívánok, üdv: Ági

Jelenleg nem tudsz hozzászólni.