“… az életed soha nem lesz a régi!”

Ágnes, induljunk! Ne halogassuk tovább… ;-) – ez volt annak az e-mailnek a címe, amivel a GazdagNők Halogatás Sepregető ingyenes e-mail kurzusa indul.  Valójában még el sem kezdődött, amikor valaki tollat, pontosabban klaviatúrát ragadott. A miskolci Kecskemétyné Ágnes jóváhagyásával közreadom az ő nem minden tanulságok nélküli e-mailjét – olvassátok itt alább!

“Kedves Ida!
Hálás vagyok az eddigi levelekért. Örülök, hogy rátaláltam erre a weboldalra. Én még nagyon mazsola vagyok mindenben.

Hihetetlen, de működni kezdett a halogatás sepregető kurzus már az első előtti levéltől is…
Mélyen elgondolkodtam a pénzügyi halogatásaimról, és a magánéleti halogatásaimról. Az utóbbi a súlyosabbik!

Rájöttem, nem az a baj, hogy kevés a pénzem, hanem az, hogy azt a keveset nem tudom okosan beosztani.
A magánéleti halogatásaimról pedig már nem is beszélek! Rengeteg mindenre jöttem rá, de nem akarok most regényt írni. Teljes gőzzel igyekszem sepregetni.

Már az első levél egy akkora lökést adott!

Sajnos vannak “nem szeretem”, és “nem tudom megcsinálni”, és “nem merem megcsinálni” dolgok. És félek a kudarcélménytől is.
A lustaságomról már nem is beszélek! Ne értsd félre, nem szoktam unatkozni (nem ismerem ezt a szót), inkább a lustaság, a félelem, és a türelem hiánya dominál.

De most olyan szellemi lökést kaptam, szinte megtáltosodtam tőle. Nagyon köszönöm. Csak így maradjon!!

A mostani anyagi helyzetem nem teszi lehetővé, hogy fizetős dolgokat rendeljek. Azon dolgozom, hogy ez megváltozzon.
Az egészségi állapotom miatt pedig nem tudok az “ottlevős” tanfolyamokra és kurzusokra menni. Az eddigiekért is hálás vagyok, most már biztos , hogy nem fogok hülyén meghalni.

Hadd jegyezzem meg, hogy ezt a lépést egy nagyon erős akarás indította el, mindenáron ki akarok törni ebből a helyzetemből.
És úgy érzem, hogy elindult a dolog.

Kecskemétyné Ági, Miskolc

Amikor a tanítvány kész, megjelenik a mester…

Nagyon erős akarás – ezt írta Ágnes, ez indította el a változását. Az, hogy mindenáron ki akart törni a helyzetéből, magyarul az, hogy nem adta fel! És az ilyesmi nyitottságot is szül, és a világban addig is ott lebegő sok-sok lehetőségből néhány kirajzolódik, és valamelyiket elkapja az, aki éppen megnyílt. Az ilyen helyzetekre szokták azt is mondani, hogy amikor a tanítvány kész, megjelenik a mester… Szóval ott vannak a lehetőségek. Valamennyiünknek, mindannyiunknak…

Jó mesternek lenni, de jó tanítványnak is lenni – hiszen tanulni, fejlődni, változni jó. Én legalább is élvezem – remélem, hogy te is így vagy vele. És hoztam megint egy mestert, nemrégen találkozhattál már itt vele, egy előző blogbejegyzésemben.

A tudás nagy hatással van ránk – mondja Jim Rohn az alábbi videóban. És milyen tökéletesen rímel Ágnes levelével, igaz? A levél és ez a videó itt volt most nap közben előttem – külön-külön ért el a hatásuk, és amikor újra hallgattam Jim Rohnt az előbb, rájöttem, mennyire szorosan összekapcsolódnak.

És így együtt kapcsolódnak ahhoz a felfogáshoz, életfilozófiához, amit itt a GazdagNőkön képviselünk a tudás, az önismeret, a személyiségfejlesztés fontosságáról.

Nálunk kétféle lehetőséget találsz erre:

Most már csak az a kérdés:

A drámai változásokra készen állsz?

A nagybetűs negatív életről kezd beszélni Jim Rohn az alábbi videóban – megtudhatod te is, hogy mi az a 4 dolog, ami ehhez kell. És az is kiderülhet számodra, hogy min lehet leginkább változtatni.  Ez a videó annyira rövid, mégis elképesztően ütős – érdeklődésfelkeltésképpen ideírok neked néhány gondolatot belőle:

“Tanulj meg mindent, amit csak tudsz, mert a tudás formál minket.”

“Szeresd meg az ismereteket, ne légy lusta a tudásra!”

“Ne légy lusta könyveket olvasni, gyarapítani a könyvtáradat, szemináriumokra járni!” (Nálunk itt tehet most “szemináriumozni”, mégpedig 2011. szeptember 11-én, azaz hamarosan —>>>>)

“Olyan drámai változásokat fogsz tapasztalni, hogy az életed sosem lesz a régi!”

(A magyar felirat méretét a +/- billentyűvel tudod növelni/csökkenteni.

Ha a felirat nem jelenne meg rögtön -> vidd az egeret a videoablak jobb alsó sarkában lévő felfelé mutató háromszögre és klikkelj a “cc”-re!)

S valóban: még egy-egy rendezvényről is távozhatunk úgy, hogy már nem azok vagyunk, akik odamentünk – ez megtörténhet veled is a 7. “Mitől dől a lé?” női pénzügyi tervezés szemináriumon 2011. szeptember 11-én, vasárnap. Erről a részletek itt: klikkelj! —>>>

http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/delicious_48.png http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/google_48.png http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/facebook_48.png http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/twitter_48.png

Kapcsolódó cikkek

9 Responses to ““… az életed soha nem lesz a régi!””


 • Kedves Ida én is teljesen egyet értek Ágival nagyon nagyon sokat tanultam tőletek nagyon szeretnék én is a pénztükör tanfolyamra jelenkezni de sajnos most anyagi okok miat nemtudok de remélem hogy talán lesz még ujra ilyen és akkor tudok jelenkezni nagyon nagyon sajnálom bocsánat a zavarásért további szép napot és mindenkinek sok sikert kivánok puszi Marika

 • Kedves Ida!
  Mindig várom a leveledet, mert gondolataid olyan közel állnak hozzám, hogy így ismeretlenül is/bár Facebookon is/ olyan érzésem van mintha ezer éve lelki jó barátnők lennénk.
  Olyan kézzelfogható evidens tanácsokkal látsz el, amik így teljesen más megvilágításba helyezik a pénzzel való viszonyomat.
  A leveleid megerősítések, s talán egyszer személyesen is lesz lehetőségem találkozni veled.
  Igazából nem szoktam ilyen “ömlengős” lenni, most azonban a videó és az előző levél ,nálam is megtette a hatását!
  52 éves vagyok, s minden lehetőséget igyekszem kihasználni ami fejlődésemet szolgálja. Igazolandó a Te nézetedet is ,ahol kell ott leszek, ha nincs rá mód, akkor az ingyenes lehetőségekkel élek.Itt köszönöm meg NEKED, hogy ezt megtehetem.
  Szívcsakrás öleléssel: Marika

 • Kedves Ida!

  Csatlakozva az előttem szólókhoz én is nagyon örülök, hogy Rád találtam.Jómagam is még csak most kezdem a “sepregetést” és ehhez nagyon hasznos támogatás az ingyenes kurzus! Hálás vagyok,hogy lehetőségem van csatlakozni ehhez. Most kezdtem a pénzügyi tervezés kurzust is, és tudom, hogy ennek segítségével rendezni tudom a pénzügyi helyzetemet is! Köszönöm és nagyon hálás vagyok ezért a tudásért amit megosztasz velünk!
  Bőségben gazdag szép napot kívánok!
  Anikó

 • Mániákus tudásgyűjtő vagyok, mert átéltem, hogy minden megváltozik, éspedig jó irányba. Nagyon igaz! :)
  Még az jutott eszembe: tulajdonképp nincs is olyan, hogy lustaság, “csak” motivációhiány, éspedig annak is mindig mélyebb okai, amik ha tudatosulnak, az ún. lustaságot mintha elfújta volna a szél. :D
  Köszönöm ismét a csodálatos jó cikket és a videót. :)

 • Ezt csinálom minden nap: tanulok. Hol az élet tanít, hol a könyvek, hol a gyerekeim, hol a hanganyagok, hol a hírlevelek, néha tanfolyamok… A tudást nem veheti el tőlem senki!
  Szerencsére találtam egy lehetőséget, így a tudásommal pénzt is tudok keresni… Amíg ez el nem ér egy szintet, addig nem költök újabb anyagokra, így nagyon örültem az ingyenes lehetőségeknek (főleg, hogy nőknek szól!) Amikor munkám gyümölcse beérik, akkor az első bevételeim befektetésként újabb tanulásra fordítom. Olyan sokat kell még tanulnom! :-)

 • Ezek örök igazságok, én 55 évesen tettem le az angol nyelvizsgát, amelyen az átlagéletkor alig lehetett több 22-nél. Nem szégyen inkább büszkeség töltött el mikor a fiam gratulált. Szakmailag is folyamatosan képzem magam, remélem egyszer sikerül résztvennem egy rendezvényen.
  Fontosnak tartom ezen bölcsességek mellett persze, hogy ezt a tudást képesek legyünk átadni a környezetünknek is és ne vigyük magunkkal…

 • Kedves Ida!
  Nagyon örülök Jim Rohn videóinak. Valóban örök , megszívlelendő igazságokat tanít. Hálás vagyok a sorsnak, hogy éveken keresztül személyes előadásain vehettem részt, Európa jó néhány országában. Csodálatosan feltöltődve, gazdagabban térhettünk haza. Ma már sajnos nincs közöttünk, de a mondásai, könyvei folyton tanítanak, lélekemelők. Ezek örök érvényűek. Üdvözlettel Erzsike

 • Sziasztok!
  Íme a történetem, amit talán el sem hiszek, ha nem velem történik meg!
  Tavaly novemberben döntöttem úgy, hogy mindegy, hogy mivel, de valamilyen mellékjövedelemre SZERT AKAROK TENNI! Az összeg minimális volt havi szinten, hiszen arra gondoltam, ha a konyhapénzem jön meg egy kis plusz keresettel, már nyertem. Tudni kell rólam, hogy a munkahelyem kiveszi az energiám nagy részét, a szabadidőmről nem is beszélve.
  Szóval: döntöttem: anyagi változást akarok!!!!!
  Két hét múlva jött egy lehetőség, melyhez embereket kellett volna beszervezni.
  A dolog vége az lett, hogy engem szerveztek be egy másik üzletbe, ami sajnos nem jött be, de nem is vesztettem vele semmit sem!
  SŐT!!!!!
  Tiszta véletlenül nagyszerű embereket ismertem meg, akik szintén tenni is akarnak a jólétük érdekében.
  Mivel továbbra sem tettem le arról,hogy meggazdagodjam, ERŐSEN FOHÁSZKODTAM AZ UNIVERZUM FELÉ!
  Március közepén 2 nap eltéréssel 2 állásajánlattal kerestek meg. Az egyik kb. 6-800.000,- Ft-os jövedelmet ígért – s mivel nekem tetszett, azonnal nemet mondtam rá. (A banki szféra nem az én világom – mivel kereskedelemben dolgozom!)
  Másnap jött egy újabb felkérés, amit igazán fel sem fogtam, mert olyan fáradt voltam, s a munka nagyon összetettnek tűnt!
  3-4 nap múlva felhívtam az illetőt, nem-e elmondaná nekem mégegyszer, miről is lenne szó!?
  Hát elmondta….. S ettől a perctől kezdve teljesen megfordult körülöttem a világ…….
  Külföldi cégnek dolgozom, emberekkel foglalkozom, kereskedelmi szférában. Hát kell ennél több????
  Igen! Kellene, egy olyan országban élni, ahol a bürokrácia miatt nem kell egyes hivatalos ügyintézésre hónapokat várni.
  De most tudom, hogy jó helyen vagyok, várok türelmesen, mert ha minden engedélye meg lesz a leendő cégemnek, HIHETETLEN ANYAGI LEHETŐSÉG előtt állok – s állnak azok, akik velem tartanak!
  Mi ebből a tanulság?
  Valóban akarj valamit elérni, s előbb-utóbb sikerülni is fog, mert sikerülnie kell – mert nagyon akarod!
  Kívánom, hogy sikerüljön mindenkinek, akinek vannak tervei, aki valóban tenni akar a jövője érdekében, – aki valóban nagyon akar valamit elérni – az el is éri!
  Kívánok mindenkinek nagyon szép mosolygós napokat, duzzadt pénztárcákat!
  Üdv..
  Zsóka

  • @Zsóka: ha jól értem, akkor ez egy folyamatban lévő munka ügy, ugye? Ha igen, majd számolj be az eredményről is.
   Sokféle gondolatom támadt közben, amíg olvastalak, s most, hogy írok, de előbb megvárnám a válaszodat – szerettetel: Ida ***

Jelenleg nem tudsz hozzászólni.