Hogyan kívánjunk sikeresen? Hogyan változzunk sikeresen?

Hol van (az) a jövő? – ez a címe. Készülök az augsztus 8-i 4. Mitől dől a lé? női pénzügyi önismereti konferenciánkra, az előadásomra.

A bevált, saját személyes tapasztalataimat és a módszereimet akarom megosztani – mégpedig azokról a témákról, amiket sokan felvetnek itt a blogban is:
– hogyan kívánjunk sikeresen,
– hogyan változzunk/változtassunk sikeresen.

Hoztam 2 videót most, amelyek a fentiekről szólnak.

Hogyan ne csináljuk…

…először nézzük meg ezt. Illetve tehetjük így is, ahogy alább itt ketten, csak akkor ne csodálkozzunk a következeményeken. ;-)

Remekül szórakozol majd ezen a videón – ebben biztos vagyok. (Köszönöm Mátyás Anitának, hogy eljuttatta hozzám.)

Hogyan változzunk sikeresen?

A világméretű pénzügyi válság kapcsán sokan megkeresik, kérdezték – Tony Robbins ezzel kezdi. (Ez, azaz a válság, és hogyan célszerű erre reagálnunk, nost nekünk is témánk lesz ez 2010. augusztus 8-án, vasárnap Budapesten —>>>)

Nézd meg itt alább az egyik legelismertebb motivátort ebben a rövid videóban. És javaslom, nézd meg többször is, főleg a végét. Annyira tömény szerintem a mondandója, hogy többszöri megnézés után juthat el a tudatunkig a lényege.

Gyakorlás, rendszeresség nélkül nincs változtatás – a 4. Mitől dől a lé? női pénzügyi önismereti konferenciánkon 2010. augusztus 8-án meg fogom erősíteni azt, amit Tonny Robbins is javasol. És igen, a tudatalattira kell hatni – ennek sokféle módszere lehetséges, és tudnod kell közülük választani.

Ha hagyod, ha engeded, ebben is támogatni fog téged a GazdagNők 4. Mitől dől a lé? női pénzügyi önismereti konferenciája 2010. augusztus 8-án, vasárnap az előadásaival, egész délutánon át tartó gyakorlataival, induló tesztjével – még nem késő jelentkezned!

Ráadásul aug. 3-ig még kedvező a részvételi lehetőséged.

Itt a részletes tájékoztató és a jelentkezési űrlap —>>>

http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/delicious_48.png http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/google_48.png http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/facebook_48.png http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/twitter_48.png

Kapcsolódó cikkek

5 Responses to “Hogyan kívánjunk sikeresen? Hogyan változzunk sikeresen?”


 • Köszönöm!
  A kívánós hal videón hangosan nevettem. :-D Igazán jól modellezi a témát. :-)
  A másikban is lehet valami…

 • Kedves Ida!

  Köszönöm.Valóban nem mindegy, hogy hogyan és mit kérünk. Mert kérésünk parancs.

  Önfejlesztés alvás közben, napi olvasással, meditációval, kipróbálom.
  A “Pénz: szeretet” könyvet köszönöm.
  Egy csodálatos élményt szeretnék leírni. Ma a bankban jártam, befizettem a törlesztésem, és az aláírásom után odaírtam a pénz: szeretet. Meglepődve az ügyintéző, elmosolyogta magát és azt mondta, örül, hogy vannak még ilyen emberek, akik így fogják fel a pénz erejét. Nagyon jól esett.

  Üdvözlettel

  Zsuzsa

 • Kedves Ida! A siker eléréséhez rengeteg kitartás, akarás kell. Néha nem úgy alakulnak a dolgok, ahogyan eltervezzük. De mindig újra- és újra meg kell próbálni. ÉN kos jegyben születtem és akaratos vagyok meg kitartó is. Amit a fejembe veszek azt tűzön- vizen keresztül viszem. Persze egészséges kompromisszumot is tudni kell néha kötni. Kockázat nélkül nincs siker. Üdvözlettel Irén És köszönöm a lehetőséget.

 • @Zsuzsa: nagyon tetszett ez a bankos történeted :-)

  @Irén: én már nem akarok tűzön-vízen át akaratommal végig vinni dolgokat – csináltam, hosszú éveken át. És némelyiknek nagyon komoly tanítása lett – ezzel együtt nem bánom, hogy így volt. Tapasztalatokkal lennék szegényebb, és bölcsülés lehetőségével is. És most már figyelőként/megfigyelőként is képes vagyok tanulni – régebben csak saját tapasztalattal tudtam. Aztán vittem eleget a bőröm a vásárra – elég lett belőle :-)
  De akkor meg annak volt az ideje :-)

  Így van ez jól :-) – szeretettel: Ida ***

 • Az aranyhalas videó jól példázza azt ha valakinek nincs konkrét álma, vágya arra amit el óhajt érni. Csak úgy általában egy kicsit többet.
  A másik videóval tökéletesen egyetértek, annyi különbséggel, hogy ébren is lehet ezeket a hanganyagokat hallgatni, és úgy fejleszteni a szemléletünket.

Jelenleg nem tudsz hozzászólni.