Telihold: bőség és világosság ideje… Bölcs Hold Bőség kör indul!

A bőség és a világosság ideje a Telihold ideje. És most éppen ez van. A felhőtlen égbolton ragyog a Telihold, megvilágítja fényével lakásunkat, a házat, ahol élünk – bevilágíthat a szobába, ahol alszunk. A TeliHold a női minőség legszemmelláthatóbb szimbóluma: kerekségében, gömbölyűségében ki ne ismerné fel a nők alakját, az életet hordozó anya nagy hasát.

Növekedésre serkenti a fizikai világban a TeliHold a magvakat – és mi is növekedésre serkenthetjük magunkat, figyelve a Belső Énünk, a bennünk élő Bölcs Asszony szavára.
Mi lehet a teendőd most?
Érdemes ilyenkor számban vennünk, minek vagyunk bőven birtokában. De azt is, miben szeretnénk bővelkedni. Számtalanszor leírtam már, többször elhangzott a blogomban az olvasói hozzászólásokban is, hogy ne a hiányra koncentráljunk! Fókuszáljunk arra, amit szeretnénk, ami jó érzést váltana ki bennünk a jövőbeni megvalósultával. Kérhetjük erre most a Teli Hold áldását…

Mit tehetünk a továbbiakban?

… ahogy elkezd fogyni a Hold hamarosan, a csendben és a sötétben megtermi nekünk mindazt, amit valójában teremtünk! Tehát mi teremtünk – én teremtek. Elsődlegesen az érzéseimmel, s a nyomukban megszülető gondolataimmal. A tiédet is érzelmek kísérik – és ha negatív az érzelmünk, ha hitetlenek vagyunk, akkor ne csodálkozzunk, hogy hiába fohászkodunk, hiába űzünk például teleholdas gyertya mágiát. Csak az teremtődik meg, amire képesek vagyunk – kisugárzott rezgésünk indítja el a fizikaiban a megvalósulást, és ez tér vissza hozzánk. Ki ne tudná ezt? Hátha van már rá nyitott szemünk ;-), bölcs éberségünk…

A hold ciklikus változásához, ha kapcsolódunk, akkor gyönyörű utat járhatunk be:a növekedés, kiteljesedés, alámerülés, szembenézés és elengedés ciklusát. És ezt megtehetjük anyagi helyzetünkre is. És ha ezt megtesszük, akkor ez valójában kihat életünk más területeire is – s hű kísérőnk lehet ebben a Hold, a nőiség örök szimbóluma folytonos változásával, állandóan ismétlődő ciklusával.
Újholdkor 2010. szeptember 8-án indul a Bölcs Hold program!
Bölcs Hold Bőség Kör néven indít a GazdagNők új, fizetős programot – szeptember 8-a, szerdán kezdünk Újhold idején, és a Téli Napforduló idején zárul a program első köre: december 21-én, kedden.

Két hetente lesznek a Teliholdhoz és az Újholdhoz kötődően élő találkozók Budapesten, de elképzelhető, hogy online módon is lehet kapcsolódni a mintegy 3.5 hónapos programhoz. További részleteket: bővebb tájékoztatási és jelentkezési lehetőséget itt találsz – klikkelj!


http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/delicious_48.png http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/google_48.png http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/facebook_48.png http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/twitter_48.png

Kapcsolódó cikkek

0 Responses to “Telihold: bőség és világosság ideje… Bölcs Hold Bőség kör indul!”


Jelenleg nem tudsz hozzászólni.