Fogy a pénzed? Sebaj! :-) Fogyó Hold is nő :-)

Fogy a pénzed? Sebaj! :-) Amúgy komolyan.

Megijedünk, megijedhetünk nem is egyszer, elismerem, és velem is volt/van még így, amikor elkezd fogyni a pénzem. De jó ideje tudom, és ha visszaesnék tudatosítom is, hogy semmi vész, ez csak a pénz áramlásának természetes vele járója.

A Hold is fogy, és aztán újra nő, azaz megint látjuk, hogy a C betű pici sarlójából újra előbukkan az ÚjHold után, és elkezd dagadni, D-betűszerűvé válni, míg ismét ki nem teljesedik: teljes gömbölyűségében ott nem ragyog. A Bölcs Hold Bőség Kör programunk még inkább átélhetővé teszi számodra ezt a folyton visszatérő folyamatot, és azt, hogy nincs mitől félned: a pénz energia, mindig van, és akkor is ott van, ha nem érzékeljük, éppen nem látjuk. A Hold is ott van, ha nem is látjuk. Miért nem tudunk ugyanígy gondolni a pénzre, erre a mindennapjainkat kísérő eszközre?

Hogy ezt jobban meg tudd tenni, ezt nagyban segítheti – ahogy már említettem – a Bölcs Hold Bőség Kör.

Az első találkozónk a jövő héten, szeptember 8-án, szerdán éppen az ÚjHold idején lesz – még jelentkezhetsz —>>>

A pénzed áramlását, fogyását és újra növekedését figyelemmel kísérheted egy ügyes táblázat segítségével. Ehhez persze vezetned kell a bevétel-kiadásaidat – ez a táblázat pontosan megmutatja neked, hogy mikor kell résen lenned. A Hold járja a maga útját, de a saját pénzügyeid terén te vagy a Teremtő, és egy ilyen táblázat jól segítheti azt, hogy mire figyelj. Ingyenes, és ha még nem ismered, akkor töltsd le innen – klikkelj:

Bevétel-kiadások vezetése - ingyenes táblázat (RLinda-GazdagNők) (9205)

A táblázatot alakításd át saját magadra és/vagy a “népedre” ;-): családodra – légy kreatív ebben (is :-))!

És gyere a Bölcs Hold Bőség Körbe 2010. szeptember 8-án este, hogy minél inkább félelmek nélkül, magától értetődő természetességgel tudd a pénzügyeidet kezelni: fogy, megy, de jön, és nő is ;-)… A Bölcs Hold Bőség programról itt a részletes tájékoztató és a jelentkezési lehetőség —>>>

Ha gyors vagy, még benne lehetsz abban az első 20 díját befizetőben, akik extra ajándékot kapnak a Bölcs Hold Bőség Kör résztvevői között (mert bár jóval többen jelentkeztek eddig, de a befizetések még mindig folyamatosan érkeznek) – szóval benne leszel az első 20 részvételi díját befizetőben? Klikkelj! —>>>

http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/delicious_48.png http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/google_48.png http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/facebook_48.png http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/twitter_48.png

Kapcsolódó cikkek

10 Responses to “Fogy a pénzed? Sebaj! :-) Fogyó Hold is nő :-)”


 • RLinda táblázatához.
  Mindig tudatosnak, praktikusnak és reálisnak tartottam magam. Mérnök létemre, mégis tanultam a táblázat használata által. Továbbküldtem barátaimnak, anyukámnak és a fiamnak is.
  Egyszerű és nagyszerű. Köszönöm Lindának!

 • Kedves Ida,
  sajnos nem tudok most erre a tanfolyamra menni:(
  viszont letöltöttem az ingyenes táblázatot (jobb, mint az enyém:))) és nagyon sok köszönet érte:)
  viszont lenne pár kérdésem a használatával kapcsolatban, kérdezhetlek Téged ez ügyben e-mailen keresztül?
  Köszönöm, Orsi

 • Kedves Ida!

  Mikor tartasz Zalaegerszegen hasonlókat? Jó lenne itt is.

  Katóka

 • Nahát, de jó! Milyen tanulságos! Azt hiszem, a kiadási rovatok felosztása egy igazi elmetükör, mindenkinél más lehetne… Megnéztem a táblázatot, és látom, hogy mennyire hasonlít az enyémhez. Nálam van egy “befektetés” rovat, meg egy “jótékonyság, barátok” rovat, meg külön vettem az öltözködést és a könyvet (kultúra, művelődés, tudásfejlesztés címen, amiben benne van pl. a nyelvtanfolyam díj is – bár lehet, hogy az befektetés? :-) ). A testi egészség-tisztaság rovat mellett van egy “lelki egészség” rovat is, valamint egy “utazás” című is van. Ebben az a jó, hogy amíg kitaláltam a rovatokat, végig kellett gondolnom, hogy milyen életterületeim is vannak, mikre költök és miket hanyagolok el, és ez máris fokozza a tudatosságot.
  Ja, és nem beszéltem még a “luxus” rovatról is, szóval azok a kiadások, amik igazából nem fontosak, csak jól esnek (csokiiii!). Nagyon érdekes, hogy miket hová akarok bekönyvelni, pl mit tekintek luxusnak! Természetesen a bevételeknél is több oszlop van, hogy lássam, miből jön a pénz (passzív jövedelem, pl. kamat, jogdíj – fizu innen, fizu onnan – egyéb: nyeremény, ajándék stb.) Huhh, de érdekes felismeréseket adott! Rögtön felmondtam egy egyik cégnél! Már megérte… Köszönet a táblázaért!

 • Nagyon sok érdekes dolgot írsz a pénz áramlásáról. Sok minden még kissé új nekem. A táblázatot nekem nem engedte letölteni.

 • Kecskeméty Jánosné Ági

  Az Isten áldjon meg ezért a hírlevélért! Már éppen teljesen nekikeseredtem. A félelem teljesen tönkreteszi az embert. Én attól függetlenül, hogy nem szólok hozzá a leckékhez, nem hallatom a hangom, itt ülök és figyelemmel kísérlek Benneteket, olvasom a leckéket, tanulok, jegyzetelek szép csöndben. Csak nincs kedvem írni. Ne Haragudj meg érte, de nincs hangulatom hozzá, ettől függetlenül vannak gondolataim, véleményem, de a számonkérést, leckék visszakérdezését, feleltetést, dolgozatírást, vizsgákat már az iskolában is utáltam. Valahogy viszolygok tőle. Nagyon hasznosak a házi feladatok, feladatok, dolgozom is rajtuk – csak ne legyen kötelező. Nagyon nagy bennem a tudásvágy, biztosan azért is küldték a Fentiek ezeket a lehetőségeket, de “csekélyértelmű micimackó” vagyok, röstellem is ezt rendesen. Töltögetem magamba a tudást: ami bent marad, bent marad, ami nem, az kiesik. Erre a leckére is csak azért reagáltam, mert, olyan volt elolvasás után, mint egy nagy adag fájdalomcsillapító. Teljesen elkeseredtem, mert annak ellenére, hogy el vagyunk adósodva, sok a tartozás, szinte már élelemre is alig telik, beleugrottam megint egy vásárlásba, növelve a hiteltartozások számát. Nem én akartam! A Jó Isten akarta!! A Fentiek küldték! Most már tudom, látom! Ennek ellenére igen nekikeseredtem. Egy egészségünket javító biorezonanciás készüléket vásároltunk, sok egészségügyi problémánk van, ami nem javul csak egyre rosszabbodik, és az első próbakezelés után már azt tapasztaltam, hogy jelentősen csökken a fájdalom és megszűnt a vérzés. A tudatalattim érezte, hogy ezzel nem akarnak becsapni, nem ránk tukmálni akarnak valamit, hanem mintha Fentről küldték volna ezt a segítséget. Megkérdeztem “Angyalkámat” is, hogy jól tettem-e, és legelsőre az “igen” kártya jött ki. Ennek ellenére másnapra megint elfogott a kétségbeesés, hogy mit is tettem. És ekkor érkezett meg ez a hírlevél ” Fogy a pénzed?Sebaj!” címmel. A legjobbkor érkezett! Köszönet és hála érte! Ne Válaszolj, ne Kérdezz semmit, írnom kellett, mert nagyon hálás vagyok. Nem elég, hogy ingyen tanulhatok, még vígasztalást, megnyugtatást is kapok. Megráztam magam és folytatom a küzdést és tanulok tovább. Egyszer úgy is én fogok győzni./ Egyébként, sikerült a házunk szigetelését befejezni, a semmiből teremtettem , illetve vonzottam be a pénzt rá – egy régebbi levelemben ezt írtam is, Csak érdekességképpen közlöm ezt most. Nem is értem, miért vagyok ilyen kicsiny hitű./ Sok üdvözlettel, szép napot kívánok: Kecskemétyné Ági

 • Mária: simán le tudtam tölteni a táblázatot – egérrel szokásos rákattintással már jön is lefele.
  Más letöltések mennek nálad rendben, máshonnan?

  MINDENKInek nagyon köszönöm a nagyon értékes hozzászólásait.
  És gyertek a Bölcs Hold Bőség Körbe!
  http://www.gazdagnok.hu/bolcs-hold-boseg-kor-indul-2010-szeptember-8-an-ujholdkor/?widget/

  Szeretettel: Ida ***

 • Köszi szépen Ida, erre most nagy szükségem volt, ugyanis nekem is fogyóban van a pénzem. Nagyon remélem a helyzetem hamarosan megoldódik. Ahogy így visszanézek életem korábbi eseményeire, az Univerzum sohasem hagyott cserben, mindig megérkezett a segítség.

 • Hitelt vettem fel és nem látom a kiutat, bár üzleti életben dolgozom.
  Szeretnék megoldást találni a pénzügyi helyzetemre, mert jelenleg kilátástalan. Az oldal nagyszerű és örülök, hogy regisztráltam.

 • Tóthné Dr. Kabács Ágnes

  Kedves Ida!
  Nagyon hasznosnak tartom a táblázatot, és könnyen kezelhetőnek. Két hónapja használom, és nagyon jó érzés, hogy”kezelem” a pénzemet. Egy halogatást megint kipipálhatok.
  Köszönöm Lindának, hogy átadta nekünk, és neked azt, hogy közzé tetted!
  Szeretettel: Ági

Jelenleg nem tudsz hozzászólni.