Hogyan kereskednek a sikeres női tőzsdézők? Ingyenes előadás

Egyre több nő fejében fordul meg a gondolat, hogy megtakarítása egy részét a tőzsdén kezdi el forgatni. Hogy miért? A kimagasló hozamok, és a gyors meggazdagodás reményében. Azonban a legtöbb kezdő abba a hibába esik, hogy nulla szaktudással és maximális kockázatot vállalva száll versenybe az ígéretes profitokért. Az ilyen próbálkozások rendszerint csúfos vereséggel végződnek, és az áldozatok sértődötten vonulnak vissza, akár örökre a tőzsde világától…

Ugye Te nem akarsz ilyen hibába esni? A sikeres tőzsdei kereskedés egy tanulható, a kockázatkezelésen alapuló szakma, ami segíti a tőzsdei kereskedőt, hogy az elérje céljait és kihasználja a piac kínálta lehetőségeket.

Férfiasnak tűnő szakma, mégis a nők a jobbak benne? Hogyan kereskednek a sikeres női tőzsdézők?

Díjmentes nyílt előadás a tőzsde korlátlan világáról – csak nőknek!

Időpont: ÚJ! 2010. szeptember 11. 16:00 óra, belépés a rendezvényre 15:30-tól.

Helyszín: Hallgatói Információs Központ, 1088 Budapest Reviczky utca 6. III. emelet

Előadó: Pandur Balázs tőzsdei elemző, daytrader, oktató, a Tőzsde-mentor.hu honlap tulajdonosa és blogírója

A női tőzsdei kereskedők, a kihívások, amelyeket le kell küzdeniük és az eredmények, amiért érdemes elkezdeni kereskedniük – az ingyenes nyílt előadásnak ezek lesznek a témái.

A tőzsde világa, ha egy kicsit is érdekel, vagy a tőzsdézésben rejlő, általad még kiaknázatlan lehetőségek, akkor ezt az ingyenes lehetőséget ne hagyd ki: 2010. szeptember 11-én, szombaton 16:00 órától a HIK számítástechnika termében a helyed!

A GazdagNők 4. Mitől dől a lé? című női pénzügyi önismereti konferenciájának Pandur Balázs tőzsdei elemző, daytrader, oktató is előadója volt- itt láthatod, amint rendezvényünkön a világon az egyik legsikeresebb női tőzsdézőjéről is beszél:

Bővebb információt a nyílt tőzsdei előadásról és tanfolyamról itt találsz: klikkelj! —>>>

http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/delicious_48.png http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/google_48.png http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/facebook_48.png http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/twitter_48.png

Kapcsolódó cikkek

5 Responses to “Hogyan kereskednek a sikeres női tőzsdézők? Ingyenes előadás”


 • Szia Ida,
  mi lett a 2008-as befektetéseddel? El fogod árulni?
  http://www.gazdagnok.hu/2008/10/30/buksz-vagy-nem-tenyleg-veszik-a-penzed/

  Üdv, és sok -még több- sikert!

 • @Ida: bent hagytam, és szépen elkezdett emelkedni. Ezzel együtt majd azt is meg kell néznem, hogy ahhoz képes, hogy mikor raktam be, mennyit fialt összességében, és mi mindennel is nehezítik kivételét = a felvételét.

  Az a tapasztalatom, hogy elméletben sok mindenre felkészítik az ember lányát, és tisztába is jövünk sok mindennel, de nagyon kicsi apróságokon múlhat, ami másoknak annyira természetes, hogy el sem mondják. Ez a nethasználatnál is így van – mivel te régi motoros vagy a neten, ezért emlegetem példaként ezt. Elképesztő, hogy mi mindenre nem gondolunk, nem gondolhatunk, amikor egy kezdő netező például elénk kerül (erről nemrégen egy nagyon mulattató blogbejegyzést kaptam a lányomtól) – na, ez szerintem ugyanúgy igaz lehet a pénzügyeknél, a befektetéseknél meg főleg.

  Szeretettel: Ida ***

 • Kedves Ida! Elmondani nem tudom, hogy mennyire örülök ennek az új lehetőségnek, a hétfőin sajnos nem tudtam részt venni én sem, ezért most ott leszek mindenképpen… azt lehet tudni kb. hogy milyen hosszú lesz (csak hogy készüljek-e hidegélelemmel :) )
  üdvözlettel,

 • Erika: feltételezem, hogy kérdés-feleletekkel együtt 2 órányi lehet…

  szeretettel: Ida ***

 • Kedves Erika!

  A szombati előadás 16.00-kor kezdődik és kb. egy órás az általunk összeállított prezentáció. Az előadás alatt és után természetesen lehet kérdezni, ennek tudható be, hogy a hétfői előadás majdnem két órás lett.

  Nagyon érdekes kérdések merültek fel, pl. az Automatizált tőzsdei kereskedés lehetőségei és a Brókercégek/Alapkezelők/Nyugdíjpénztárak által okozott veszteségek és az ezek elleni védekezés alternatívái.

  A mostani előadáson már ezekről a témakörökről is részletesen lesz szó.

  Várunk szeretettel.

  Üdvözlettel:
  Pandur Balázs
  Trader, oktató

Jelenleg nem tudsz hozzászólni.