Pénz ötletek anyagi gazdagodásodhoz a Növekvő Hold energiájával kísérve…

Az ÚjHold és a TeliHold közötti időszakot éljük. Ha felnézünk az éjszakai tiszta égboltra, akkor azt láthatjuk, hogy a Hold minden nap kicsivel domborodik. Előveheted a Holddal összehangolt női varázserődet! ;-)

Milyen témákban varázsolhatsz?

A Növő Hold időszakában minden olyasmire célszerű koncentrálnod, ahol és amiben növekedésre, gyarapodásra van szükséged. Gondold végig a saját témáidat! De adok ezért néhány tippet én is neked: önbizalom, anyagi helyzet, egészség, kapcsolatok, bátorság, lelkesedés, motiváció (pl. hivatásban, munkában). És kérhetsz ötleteket is, hogy ezek minél inkább támogassák kiteljesedésédet, segítsék gyarapodásodat. Hogyan teremts pénzt, ha nincs (elég), mit tegyél – ezzel a témával is részletesebben foglalkoztunk a blogban 2009 év elején, és nem haszontalan az akkor elhangzottakat még most sem felidézni. Mert hogy pénz-ötletekről van szó :-) mégpedig a saját történetemet és a mások számára is igencsak hasznosnak bizonyult megoldásomat felidézve. Örömmel adom át, használd EGÉSZséggel, meríts nyugodtan belőle! A jobb megértést segíti, ha a sztorit is ismered.

1997-ben 4 hónapi távollét után Karácsony előtt jöttem meg Kanadából, és pénzem nem volt elég a hétköznapi megélhetéshez sem, mi több: tartoztam, mert kölcsön is kellett kérnem.

Máig emlékszem kedvenc, városszerte amúgy nagyon ismert, mester fodrásznőmre, amikor telefonáltam neki. Újságoltam, hogy újra itthon – örömködtünk egy sort. Aztán elmondtam, hogy nincs elég pénzem, és szeretnék tőle valamit kérni – hallottam, ahogy meghűlt a levegő a telefonvonalban. Egy ingyen hajvágást kértem – és hallottam, hogy megkönnyebbül a levegő a telefonvonalban. ;-) Örömmel adta, és amikor zajlott a hajvágás – soha senki azóta sem tudott olyan jó frizurákat vágni nekem, mint ő -, szóval amikor vágta a hajam, dúdolászott közben, ahogy szokott, ezer apró igazítást tett, ahogy szokta, és tényleg éreztem, hogy szívesen ajándékozott meg.

Ismered a mondást: kérj, és adatik? :-)

Hogy anyagilag rendbe jöjjek, ehhez kialakítottam egy sajátos stratégiát – senki nem tanította, senkitől nem tanultam, józan paraszti ésszel logikáztam ki.  Egyéni vállalkozó voltam már akkor is, tehát kizárólag rajtam múlt, hogy hogyan teremtek magamnak pénzt.

A pénzteremtés racionális oldaláról szól a példám, azaz praktikus megközelítésről a hétköznapok világában, nagyon is a realitások talaján, de elengedhetetlenül kellett hozzá a lelki, szellemi oldal is:hit önmagamban, hogy menni fog (nem is volt kérdéses egy másodpercig sem számomra), és hit abban, ha ezt nem is mondtam ki, hogy a támogatást “felülről” ;-) is megkapom (miután belülről is megvan  :-))

Itt meghallgathatod a megoldásról azt a hangfelvételt, ami egy online találkozón készült (ezt kalkuláljátok be a hangminőségébe, és a tartalom lényegét nézzétek, illetve ÍGY hallgassátok – köszönöm a megértést):

Hanganyag: a lejátszáshoz Adobe Flash Player (9-es vagy újabb verzió) szükséges, amelynek a legfrissebb változata letölthető innen, valamint a böngészőben engedélyezni kell a JavaScriptet is.

A hanganyag írásos, pdf-ben letölthető változatát töltsd le innen – klikkelj: Mit tegyél, ha nincs elég pénzed - hanganyag szöveges (3955)

Milyen módszereid lehetnek a varázsláshoz?

Mágikus és prózaiak. De a legfontosabb (szerintem), hogy légy a jelenben! Magyarul: összpontosíts teljesen arra, amit épp csinálsz. Ha például szokásos, hétköznapi módon elindítasz egy ötletrohamot, nyilván csak arra figyelsz – nagyon helyesen :-).

Hétköznapi, azaz prózai módszert nézzünk először:

Vegyél magad elé egy papírlapot (ha kockás, az jobban felidézi a számok világát), és írd a “pénzcsináló” ötleteidet. Írj le 20 ötletet arra vonatkozóan honnan lesz pénzed. Például teheted ezt. Eleinte lehet, hogy nehezebben megy, de ha rendszeresen, visszatérően végzed ezt a a gyakorlatot, akkor egyszerűen már abba sem tudod hagyni, annyira beindul az áramlás: megszokod, hogy csak jönnek és jönnek és az ötleteid. Amikor jónéhány héttel ezelőtt jómagam utoljára csináltam meg ezt a gyakorlatot 25 ötlet után hagytam abba – tele lett egy álló A4-es francia kockás lap. Aztán persze át is néztem, és elkezdtem megvalósítani azzal, amelyiknek azonnal volt esélye, a legkönnyebben ment. A gyors siker nagyon megerősítő, önbizalomnövelő,  és tovább inspirál – használd ki hát a kezdeti lendületet! :-)

Mágikusabb praktika:

Vegyél elő egy fehér gyertyát (ez a Hold bármelyik ciklusához megfelelő szín), gyújtsd meg. Mondd el saját szavaiddal a fohászodat, kívánságodat miután üdvözöltek a Hold növesztő energiáját: “Ahogy növekszik, egyre inkább kiteljesedik a Hold, úgy nőjjön az én…” És itt mondd azt, aminek gyarapodását szeretnéd (lásd fentebb a témákat).

De kártyát is használhatsz!

Ezt fogjuk tenni 2011. december 10-én, szombaton Budapesten, mégpedig pont Teli Hold idején.

Milyen program vár rád, ha velünk tartasz? Hold Kártya bemutató + Karácsonyi Vásár :-)

Elkészült a Hold mind a 4 fázisához a Hold Kártya csomag általam (= Chi*** Csapó Ida). Ezt önismereted fejlesztéséhez, spirituális életedhez útmutatónak tudod használni, afféle “jóslásként”, illetve megerősítésként. A Hold Kártya bemutatón a Teli Hold kártyát kipróbálj meditációval, vizuális gyakorlattal egybekötött mini tréningen. Erre december 10-én szombaton 2 alkalommal kerül sor:

 • délelőtt 10 és 12 óra között,
 • délután 2 és 4 óra között.

A részvételi díj nagyon jutányos: 2600,- Ft, amit a helyszínen kell majd fizetned, és ebből 1000,- Ft-ot beszámítunk Hold Kártya vásárlásánál.

FONTOS: a létszám limitált! 
Csak 6, maximum 8 főt tudunk fogadni a kiscsoportos Hold Kártya bemutatón, mini önismereti tréningen, spirituális gyakorlaton. Kizárólag előzetes jelentkezéssel tudsz jönni, ezért mindenképpen töltsd ki az alábbi jelentkezési lapot.

Karácsonyi Vásárra is várunk 2011. december 10-én, szombaton!

12 és 14 óra, illetve 16 és 19 óra között ugyanazon a helyszínen tudsz vásárolni, ahol a Hold Kártya bemutató lesz – kérünk, hogy szintén jelentkezz be, ha ez a lehetőség érdekel. A budapesti helyszínről a jelentkezők pontos értesítést kapnak a megközelíthetőséggel együtt.

Milyen választékkal várunk, miből választhatsz a karácsonyi vásár során, amik mind kiváló ajándékok lehetnek:

 • Önismereti könyvek, ezoterikus magazinok,
 • spirituális, relaxációs zenés CD-k,
 • mágikus ékszerek (általam = Chi*** Csapó Ida egyedileg összeállítva),
 • kristálycsomagok,
 • szertartás gyertyák (különböző életterületekre és életcélokra),
 • Teli Hold olaj (már csak 2 db van! ha kéred, jelezd a megjegyzés rovatban, s félretesszük neked!),
 • Artemisz istennő szobor (céljaid megvalósítását segíti),
 • PénzVonzó Bőség Kendő (házilag festett, egyedileg mintázott) stb.
Minden résztvevőnknek, illetve vásárlónknak egy meleg, illatos ajándék teával kedveskedünk! Továbbá Major Andrea masszőrtől 15 perces masszázsra jogosító ajándék kupont kapsz, ha részt veszel a programon, illetve vásárolsz. Az ajándékkupon átruházható, ha te magad nem vennéd vagy nem tudnád igénybe venni.
Gyere tarts velünk, töltsünk együtt pár kellemes órát 2011. december 10-én Budapesten, kiszakadva a hétköznapok rohanásából!
Ha bármilyen kérdésed lenne a fenti programunkkal kapcsolatban, tedd fel bátran az ugyfelszolgalat – kukac – gazdagnok.hu e-mail címen, vagy hívd Majoros Melinda ügyfélkapcsolati menedzserünket ezen a mobilszámon: 30 – 58-43-975.

Ha érdekel a Hold Kártya bemutató a mini önismereti tréninggel, illetve a karácsonyi vásárlási lehetőség töltsd ki az alábbi jelentkezési lapot:

 

Név:*
E-mail:*
E-mail mégegyszer:*
Keresztneved vagy beceneved (ahogy szólíthatunk):*
Mobil telefonszámod (szervezési okok miatt kérjük):*
Vezetékes telefonszámod (szervezési okok miatt kérjük):
Ekkor megyek kis csoportos önismereti tréninggel egybekötött Hold Kártya bemutatóra és jóslásra (2600, Ft, ebből 1000,- Ft levásárolható kártyára):* 10 és 12 óra között
14 és 16 óra között
nem élek ezzel a lehetőséggel most
Érdekel a karácsonyi vásárlási lehetőség:* 12 és 14 óra között megyek
16 és 19 óra között megyek
nem élek ezzel a lehetőséggel
Megjegyzés:


Utóirat: Ha bármi további kérdésed lenne a fenti programunkkal kapcsolatban, tedd fel bátran az ugyfelszolgalat – kukac – gazdagnok.hu e-mail címen, vagy hívd Majoros Melinda ügyfélkapcsolati menedzserünket ezen a mobilszámon: 30 – 58-43-975.

http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/delicious_48.png http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/google_48.png http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/facebook_48.png http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/twitter_48.png

Kapcsolódó cikkek

5 Responses to “Pénz ötletek anyagi gazdagodásodhoz a Növekvő Hold energiájával kísérve…”


 • Örültem az írott változatnak, én szívesebben olvasok mint videot nézek v. hangfelvételt hallgatok. Így olvasva jobban el tudok gondolkodni rajta.

 • Kedves Ida !Idén megint Te leszel a szüli nap ajándékom magamnak.Na,ha jót akarsz csináld meg magadnak/mondta a barátnöm/Tavaj is ti voltatok.Akkor holnap jelentkezem,mert ma már nagyon is fáradt vagyok..Ilka

 • Szia Ida!

  Istennő vagy. Még nem tudom a második “munkámat”, de biztos, hogy meg kapom.

  Üdvözlettel: Vera

 • Bocsika én a videókat szeretem ,mert belefárad a szemem az olvasásban ,akkor mondom magamnak,hogy jó majd holnap.ilka

 • Köszönöm, Ida!

  Újraolvasva az útmutatódat, most esett le, hogy nálam milyen 3-as stratégia van. :-) Mert van! Lehet hogy segít a többieknek is megállapítani a sajátjukat, ha leírom.

  Az azonnali pénzkereseti stratégia, amivel másoknak segítek is, a ruhajavítás-varrás (hobbim, imádom).

  A rövid távú pénzkereseti stratégia a honlapszerkesztés (ezt is örömmel végzem).

  A hosszú távú pénzkereseti stratégia pedig a könyvírás, a természet- és emberbarát termékek értékesítése, valamint az energiagyógyász pályám építése… ezeket, bár szintén nagy örömmel végzem, még nem nagyon tudom jelenleg kamatoztatni, mert viszonylag kevés igényt tapasztalok rá. Egyelőre nagyon bolt-, orvos- és gyógyszertár centrikusak az ismerőseim. Ha valami van, akkor irány a vegyi anyagok, mint gyógymódszerek… Viszont tudom építeni magamat, a tudásomat, és ami késik, nem múlik. :-)

Jelenleg nem tudsz hozzászólni.