Tízmilliószoros Női Teremtő Nap: várunk 2010. október 29-én!

10 milliószoros napoknak a tibeti (“nagy”) buddha napokat hívják. És azt tartják, hogy ezeken a napokon minden teremtés 10 milliószoros erővel hat.

Legalább 100 nőt várunk a GazdagNők Tízmilliószoros Női Teremtő Napjára – tarts velünk 2010. október 29-i, pénteki egésznapos rendezvényünkre! Teremtsünk közösen, mégpedig egy rendkívüli női napot! Neked pedig ezen közben bőséget, gazdagságot – lelki és szellemi ráhangolódással! Ez az idei évben az utolsó Tízmilliószoros Nap…

Mire számíthatsz?

Minden teremtésünk 10 milliószoros erővel hat vissza ránk ezeken a napokon. A pozitív teremtő energiák és a negatív teremtő energiák éppúgy felerősödnek, ezért nagyon oda kell figyelnünk a gondolatainkra, szavainkra, tetteinkre… minden nap, de ezeken a napokon különösen :) Amit teremteni szeretnél az életedben – fontos, hogy erre gondolj! EZ lesz az egész napunk fókuszában, mégpedig úgy, hogy a teremtés “hogyan”-ját, csínját-bínját vesszük végig – természetesen nemcsak elméletben, hanem gyakorlatokkal, mágikus praktikákkal ;-). Tehát hozd a bal agyféltekéden kívül a jobb agyféltekédet is, egymást támogató kapcsolatukra épp úgy szükség lesz, mint a racionális, lelki és spirituális megközelítés egységére, holisztikus szemléletmódra. Ezek összhangja a sikeres teremtés alapja – ezt fontos észben tartanod, de szívedben és lelkedben is.

A nagy terheid feloldását is érdemes erre a napra időzíteni – így hangzik a javaslat, amit az interneten is több helyütt olvashatsz. Abszolút egyet értek vele. Ezt is megtesszük Tizmilliószoros Női Teremtő Napunkon 2010. október 29-én, pénteken! Tehát ha negatív érzelmeid, gondolataid merülnek fel, ez sem baj, de nyilvánítsd ki, hogy elengeded őket. Tízmilliószoros erővel engedheted el őket – vétek lenne kihagyni, igaz? ;-)

Gyere el! Részletek jelentkezési lehetőséggel együtt itt: klikkelj! –>>>

http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/delicious_48.png http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/google_48.png http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/facebook_48.png http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/twitter_48.png

Kapcsolódó cikkek

2 Responses to “Tízmilliószoros Női Teremtő Nap: várunk 2010. október 29-én!”


  • Most fogyóhold van,akkor is lehet teremteni? vagy tízmilliószoros hatást tudunk elérni a tisztulásra,elengedésre,nagytakarításra…?

  • @Ildikó: igen, lehet teremteni természetesen ilyenkor is :-). Úgy is, ahogy te írtad. El lehet engedni rossz szokásokat, negatív érzelmeket – tízmilliószoros erővel már holnap :-)
    – és ilyenkor, ugyebár, helyet is csinálunk az újnak.

    Amúgy meg mindig és folyamatosan teremtünk ;-)

    Hajrá-hajrá, mindenkinek :-)
    Szeretettel: Ida ***

Jelenleg nem tudsz hozzászólni.