Megerősítések, amikkel teremteni tudsz

A megerősítések – másképpen: affirmációk – olyan mondatok, amiket gyakran kell mondogatnunk, leírnunk vagy hallgatnunk. A vágyaink megvalósulásához az egyik legjobb eszköz a megerősítések szinte mantraszerű folyamatos ismétlése, ismételgetése. A jelen időben használt kijelentések segítségével átírunk régi sémákat, hiedelmeket, és a láthatatlan világból ezzel is segítjük a kézzel foghatóvá megvalósulást. Úgy is mondhatnánk, hogy összesűrűsödik a nem látható világban az energia, és amikor a sűrűsége elér egy szintet, akkor megjelenik az anyagi világban is.

A tükör előtt elmondott megerősítéseket tartják sokan a leghatásosabbnak. De valljuk be őszintén ebbe kezdünk bele legtöbben a legnehezebben. Pedig nagyon megéri!

Emlékszem egy több mint fél évvel ezelőtt kezdődő női csoport egyik tagjára – nevezzük őt Aninak. Volt benne egy csomó bizonytalanság a házasságával, a női szerepekkel kapcsolatban, amik újra meg újra előjöttek. Aztán az utolsóelőtti találkozónknál kirobbant, hogy milyen komoly a helyzet: Ani a válást, a kapcsolatból való kilépést fontolgatja. Ekkor tudtunk meg addig számunkra sok ismeretlen részletet, és abszolút egyet értettünk döntése helyességében. Neki viszont nagyon nagyot kellett ugrania, át kellett lépnie úgymond a saját árnyékát, nagyon sok félelmével, aggodalmával kellett megbirkóznia.

Ragyogott, boldog volt, amikor ismét találkoztunk – minden odarendeződött köréje. Hogy miért? Mert már nem félt, nem volt egyszerűen mitől félnie – annál rosszabb helyzetbe már alig kerülhetett volna, mint aminek közepében egyszercsak találta magát. Szerelmes vagyok magamba – mondta ragyogva. – Szeretem magamat – lelkendezett őszinte örömmel, és fülig ért a szája. Szép nő volt amúgy is, de még szebbé vált: minden porcikáján átsütött a szeretet, az elragadtottság. Kiderült, hogy az általa kreált megerősítő mondatait a tükör előtt folyamatosan mondogatta magának, ezzel kezdte a napjait. És ahogy sorba bejöttek, azaz teljesültek a kívánságai, egyre jobban szerette magát. Hiszen EZT mind ő teremtette magának! A saját tükörképe és megerősítő mondatai segítségével.

A téves hiedelmek átírása, megfelelő megerősítések kreálása a GazdagNők két élő programján is téma lesz:

Egy 4 és fél éves kislányt láthatsz az alábbi videóban – lehet tőle tanulni, ezt nyugodtan állítom. És nem szégyen, ez is biztos. Nézzétek meg hát Jessica-t – elbűvölő, ezt garantálom! :-)

A megfelelő megerősítések kreálása tehát a GazdagNők következő két élő programján lesz téma:

 • a bőséggel, gazdagsággal kapcsolatos megerősítéseidhez kapsz igazán varázslatos ;-) eszközöket a Bölcs Hold Bőség Kör 4. találkozóján most szerdán, azaz 2010. október 27-én Fogyó Hold idején. Részletek itt – minél előbb jelentkezz! —>>>
 • az általad kiválasztott területhez kötődő megerősítéssel dolgozhatsz egész nap a GazdagNők Tízmilliószoros Női Teremtő Napján október 29-én, pénteken, hogy minél sikeresebb legyen a teremtésed pénznél, mukánál, egészségnél, kapcsolatoknál, szabadidődnél, szóval ami neked jól esik és fontos :-). Szeptember 27-ig kedvezményesen jelentkezhetsz! Klikkelj! —>>>
 • Hogy egy ilyen együttlét után valaki hogy érezheti magát, mit vihet magával arról itt láthatsz egy videót – 4 és fél perc, Csákiné Déri Gabriellát hallod-látod Ceglédről:

  Várunk tehát a Bölcs Hold Bőség Kör 4. találkozóján most szerdán, azaz 2010. október 27-én 18 órára. Még tudsz jelentkezni, meglepetés ajándékot is kaphatsz! Kulissza titkokkal egyetemben részletek itt: klikkelj!  —>>>

  http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/delicious_48.png http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/google_48.png http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/facebook_48.png http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/twitter_48.png

  Kapcsolódó cikkek

  8 Responses to “Megerősítések, amikkel teremteni tudsz”


  • A közelgő nyugdíjas éveimben várom, hogy megtaláljanak azok az emberek, események, melyekkel kapcsolatba kerülve feltöltenek, lehetőséget adnak az egyre szélesebb kapcsolatok kialakítására.

  • Mórocz Lászlóné (sajnos nem tudom a keresztnevedet): a megerősítéseket jelen időben célszerű írni. És minél egyszerűbben szükséges fogalmazni. Akár egy hosszabb mondatot szét kell szedni több részre – megpróbálnád újra?

   Szeretettel: Ida ***

  • Kedves Ida!

   Az fontos, hogy egy-egy megerősítés a céllal kapcsolatos legyen, vagy fontosabb az, hogy bár megerősítés, de nem a célról szól viszont nagyon jó érzést okoz?
   Válaszodat előre is köszönöm!
   Ibolya

  • Ibolya: nem teljesen értem a kérdésedet, őszintén szólva… már mint hogy hogyan NEM szól a célról egy megerősítés? valamiképpen csak kötődik egy célhoz nem? vágyhoz, szándékhoz?

   még az is cél, hogy jól akarom magam érezni… és ha tudom, mi okoz nekem jó érzéseket pl., és ezeket foglalom megerősítéseketbe, amik jó érzést okoznak, akkor az abszolút oké.

   tudnál esetleg példát mondani, v. pontosítani a kérdésedet? v. jó a fenti tippem?

   Nem kell elmondanod a sajátodét, de valami hasonló példa esetleg jó lehet. Hm? Hát ha gondolod, ha nem tudtam így még rendes választ adni neked.

   Szeretettel: Ida ***

  • Először is köszönöm a választ. :)
   Tehát úgy gondolom, hogy – a példa kedvéért – az a célom, hogy legyen egy kertes házam. Ezért azt a megerősítést használom, hogy ,,van egy szép kertes házam”. De ha ezt mondogatom magamban (talán valamiféle belső elutasítás/félelem miatt) nem okoz olyan jó érzést, mint ha azt mondom, hogy ,,jól érzem magam”; és például ezzel teremtek egy magasabb rezgésszintet magamnak, ahol aztán ,,megjelenhet” a kertes ház.
   (Hát, lehet, hogy kicsit bonyolultan fogalmazok. :))

  • Még most néztem meg a kis Jessicát. :) Ilyesmire gondolok: Ő elmondott egy csomó megerősítést anélkül, hogy egy konkrét célt is említett volna. De ha így indul a napja… nem hiszem, hogy van olyan, ami nem sikerül… :)

  • Ibolya,
   “muszáj” tisztáznod, hogy a saját célodat, miért nem tudod elfogadni – szerintem (én így érzem). Természetesen mondogathatod is, hogy jól érzed magad. De attól miért valósulna meg a kertes házad?
   Én utána mennék, hogy miért nem tudod elfogadni a saját célodat, vágyadat – és pont annak mentén kezdenék új megerősítéseket mondani.
   Például: megérdemlem a kertes családi házat.
   (senkit nem kisebbítek ezzel ugyanis – ha én szegény vagyok azzal mit segítek más szegényeken? ha érted, mire gondolok…)

   Jessica-tól természetsen meg lehet tanulni AZT, amit írtál – szeretettel: Ida ***

  • Kedves Ida! :)

   Köszönöm a válaszodat! Igen, értem, mire gondolsz… :)
   Hálával:
   Ibolya

  Jelenleg nem tudsz hozzászólni.