Gazdagság teremtése: irányítsd az elmédet (Napoleon Hill)

“Amit az emberi elme képes kigondolni, és hisz benne, azt képes megvalósítani” – ez a legismertebb mondat Napoleon Hilltől. Az ő nevét, a tanításait szinte mindenki ismeri, aki önfejlesztéssel kezd foglalkozni. Az interneten a You Tube-ra felkerült egy igazán régi, archív felvétel – számomra egészen különös hangulata van, és jó érzés nézni.

Gazdagság; Büntetések. 2 lepecsételt borítékot kapunk – állítólag – az élettől, és miért ne hihetnénk el ezt, igaz? ;-)

A Gazdagság feliratú boríték áldásai a következők:

 • 1. Tökéletes egészség
 • 2. Lelki béke
 • 3. Örömmel és szabadon választott munka
 • 4.  Félelemtől és aggodalomtól mentes élet
 • 5. Pozitív kisugárzás és beállítottság
 • 6.  Anyagi gazdagság vágyaidnak megfelelő témában

A Büntetések akkor következnek be, ha valaki elhanyagolja a saját elméje ápolását, kordában tartását – ennek következményei:

 • 1. Gyenge egészség
 • 2. Aggodalom, félelem
 • 3. Döntésképtelenség és kétség
 • 4. Frusztráció és bizonytalanság
 • 5. Szegénység és anyagi gondok
 • 6. Egy csomó negatív dolog: irigység, önzés, féltékenység, düh, gyülölet és babona

Hogyan kerüld el ezeket a büntetéseket, és hogyan részesüljél mind inkább a gazdagság áldásaiból, azaz az elmédet hogyan pallérozd, tartsd kordában = szelidítsd meg, azt megtanulhatod itt is —>>>

Napoleon Hill saját kutatásai eredményét mondja el közérthető formában itt – nézd meg:

(A magyar felirat méretét a +/- billentyűvel tudod növelni/csökkenteni.

Ha a felirat nem jelenne meg rögtön -> vidd az egeret a videoablak jobb alsó sarkában lévő felfelé mutató háromszögre és klikkelj a “cc”-re! Ha nem látsz “cc”-t, akkor a “=”-re!)

“Minden embernek születési joga, hogy birtokba vegye és irányítsa saját elméjét a vágyott célok elérése érdekében” – hangzott el a fenti videóban. Ezt a birtokba vételt segíti a GazdagNők a Tízmilliószoros Női Teremtő Nappal, amit 2010. október 29-én, pénteken tartunk. Vágyott céljaid hogyan valósíthatod meg, mi a teremtés “módszertana” itt alaposan átvesszük – tarts velünk! Klikkelj, és élj születési jogoddal —>>>

Régi ügyfeleknek 13.400,- Ft, új ügyfeleknek 14.300,- Ft az egész napos rendezvény díja jelenleg.

27 hely már elkelt! Jelentkezz minél előbb és befizetéseddel biztosítsd a helyedet, ha változtatni akarsz az életeden! Klikkelj! —>>>

http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/delicious_48.png http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/google_48.png http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/facebook_48.png http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/twitter_48.png

Kapcsolódó cikkek

10 Responses to “Gazdagság teremtése: irányítsd az elmédet (Napoleon Hill)”


 • Én már tanulom amit Napoleon Hill tanít. Elkezdtem átalakítani elmémet

 • Számomra nagyon érdekes volt ez a felvétel, mert Napoleon Hill könyveit közvetlenül megjelenésük után olvastam és olvasgatom azóta is. Nagy hatással voltak rám, szinte elvarázsoltak. Nagyon szerencsés vagyok, mert főként a Gazdagság feliratú boríték áldásaiból részesülem, a büntetések csak ritkán találtak rám.
  Mikor elolvastam a könyvet, akkor döbbentem rá, hogy tiizennyolc és huszonnyolc éves koromban egy akkor számomra nagyon fonos cél elérésének folyamatában milyen csodálatosan működtek azok az elvek, amelyeket Napoleon Hill leír, csak akkor én ennek nem voltam tudatában, ösztönösen működött az egész. Mindenkinek csak ajánlani tudom: olvassátok és alkalmazzátok azokat az elveket, amelyeket Napoleon Hill Andrew Carnegie ösztönzésére tanulmányozott és könyveiben leírt. (Bocsánat, kicsit hosszúra sikerült, de úgy éreztem, el kell mondanom.)

 • Nekem a kedvenc ima tetszet! nagyszerű és egyszerű megfogalmazás.
  köszönöm

 • Nekem is tetszett. Azt gondolom, hogy jó így összefoglalt formában hallani azt amit esetenként részben ismerünk, esetleg alkalmazunk is. Szerintem a legnagyobb probléma a kitartás és következetesség hiánya az életünkben.

 • Szeretem Napoleon Hill könyveit.Már régebbről alkalmazom /olykor nem elég következetesen, aminek meg is lesz a hatása/Fontos a következetesség!!!!! Tetszett a kisfilm nagyon.
  Figyelmetekbe ajánlom még Villányi Péter A jólét kútja c hangoskönyvet és munkafüzetet.

 • Gazdagságra, nyugalomra, kiegyensúlyozottságra, bőségre, gyönyörű otthonra, szerelmes társra, egészségre, duzzadó bankkártyára, pénzzel tömött tárcára, telis-teli hűtőszekrényre sok egészséges finomsággal, világos ragyogó nappalira, amint a kanapén fekszem…..

 • Ildikó,
  és mit adsz cserébe?

 • Ez a “mit adsz cserébe” nagyon érdekes kérdés … nem igazán tudom rá a választ, hiszen mit adhat az ember lánya? Időt? Mások segítségét, tanítását? Magam tanítását, önfejlesztést? Terméket, szolgáltatást? Adományokat?
  Kérdezem azokat, akiknek már sikerült: ők mit adtak cserébe?

 • Nem hiszem, hogy cserébe kell adnom valamit. Ha ki sem merem mondani, gondolni, érezni, szinte biztos, hogy nem sikerülnek a vágyott dolgok. Én így gondolom, de persze kezdő vagyok, csak próbálok alkalmazni fogásokat, próbálom irányítani a gondolataimat, azokon keresztül az érzéseket, akkor mennie kell. Nem?
  Jelenlegi életem pozitív irányt mutat, folytatni akarom!
  Sok sikert nektek is!

 • szilagyi istvánné

  kedves ILDIKÓ !MINDENKÉPP ADAKOZNI KELL CSAK ÚGY KAPHATSZ AZ UNIVERZUMTÓL HA MÁST NEM A KULDUSNAK 200FT VAGY A MEGUNT RUHÁIDAT A SZEGÉNYEKNEK CSAK IGY LESZEL BOLDOG HA NEM ADSZ A FORRÁS MEGÁLL DE HA A PÁROD ADAKOZIK AKKOR MŰKÖDIK A DOLOG ÉS AZÉRT ÉL JÓLÉTBEN

Jelenleg nem tudsz hozzászólni.