Pénz-teremtés: hogyan vonzz több pénzt az életedbe? (Esther Hicks – Abraham)

Vágyunk változni. De mik azok a konkrét lépések, amiket meg kell tennünk ahhoz, hogy elérjük, amit akarunk. Ezekkel a gondolatokkal kezdődik az a beszélgetés, amiben Esther Hicks Abrahamot közvetítve válaszol. Ezúttal a videó elejéből idézek mintegy érdeklődésfelkeltésképpen.

Minden téma voltaképpen két téma:
1. A kívánt dolog maga,
2. illetve a kívánt dolog hiánya.

Pénz-teremtés, azaz több pénzt szeretnél – ez lehet a vágyad tárgya, a kívánt dolog. De mi lehet annak a mikéntje, hogy valóban több pénzre tegyünk szert? Esther példaképpen azt említi, hogy képzeld el, hogy egy botot tartasz a kezedben. Egyik végén a több pénz van, a másik végén pedig a pénz hiánya. A rezgésed valahol a kettő között van. Ha nincs elég pénzed, ez az élettapasztalatod, ha erről beszélsz, a pénzhiányát tapasztalva kérsz többet az Univerzumtól, akkor a rezgésed nincs összhangban a vágyaddal. Mert a “nincs elég pénzem” rezgésére vagy hangolva.

“A szegényeknek azért nincs több pénzük, mert a rezgésükkel megakadályozzák, hogy több pénz áramoljon az életükbe” – mondja Esther a videó beszélgetésben.

“Ha pénz gondolata a szabadság, a lelkesedés, a kaland érzetét ébreszti fel benned, akkor a botnak azon a végén vagy, amikor olyan a rezgésed, amelynek hatására egyre több pénz áramolhat hozzád. Ezért van az, hogy a gazdagok egyre gazdagabbak lesznek. Gazdagnak érzik magukat, átérzik a bőség, a jólét állapotát, így erősen vonzzák a pénzt… Ahhoz tehát, hogy több pénzt vonzhass a tapasztalatodba meg kell találnod a módját, hogy átérezd a gazdagság érzetét.”

Esther Hicks konkrét, pénzvonzó gyakorlatokkal is megismertet az alábbi videóban, s a GazdagNőktől is tanulhatsz praktikákat személyesen itt: klikkelj –>>>

A videó csupán 5 perc – garantáltan érdemes megnézned:

Teremtő lények vagyunk – életünk minden másodpercében. De nem mindegy, hogy mit és hogyan teremtünk. Negatív dolgok helyett teremts csupa jót, tudj haladni, gyarapodni – ismerd meg ennek a teremtő folyamatnak a lényegét, a praktikáit te is!

Erre szolgál a GazdagNők Tízmilliószoros Női Teremtő Napja, amit 2010. október 29-én pénteken tartunk. Tarts velünk – már 35-en jelentkeztek, 100 nő számára van hely. Foglald le a helyedet mielőbbi befizetéseddel – részletes információk, jelentkezési lehetőség itt: klikkelj!

http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/delicious_48.png http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/google_48.png http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/facebook_48.png http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/twitter_48.png

Kapcsolódó cikkek

12 Responses to “Pénz-teremtés: hogyan vonzz több pénzt az életedbe? (Esther Hicks – Abraham)”


 • Mit gondolok, azt, hogy ezt is gyakorolni fogom. Nyitott vagyok mindenre hiszen már sok minden változott bennem.

 • HORVATH JOZSEFNÉ ÉVA

  én is szeretnék boldogan anyagi gondok nélkül élni én is nyitott vagyok mindenre de sajnos még nem tehetem meg,hogy a praktikákért fizetni tudjak

 • Sziasztok!
  tényleg így van! :-)
  eleinte hihetetlen,mert elképzelhetetlen a kis szenvedésre, árnyékvilágra, siralomvölgyre kondicionált agyunknak,
  de ha vesszük a bátorságot, hogy kipróbáljuk – és ehhez érdemes hallgatni egy olyanra, aki hitelesnek mutatkozik -pl. én :-)
  vagy Kurt Tepperwein, akinek én köszönhetem ezt a tudást,
  akkor szerezhetünk személyes tapasztalatokat, amik növelik a bátorságunkat, csökkentik a félelmeinket – unokám mondta anyjának 6 évesen “csak akkor van bennem bátorság, ha kicsi bennem a félelem”
  hát nem fantasztikus a pontos megfogalmazás?
  úgyhogy rajta!

  üdv mindenkinek
  W.Zsuzsa

 • Ida, hálás köszönet a remek munkáért!
  Nagy öröm számomra, hogy ismerjük egymást!

 • Kedves Ida!
  érdekesnek találom, a rezgések minden bizonnyal meghatározóak. Köszönöm

 • Üdv mindenkinek! Igen, szerintem is a gazdagság/szegénység nem pénzügyi-, hanem tudatállapot. Én sose kaptam a szüleimtől zsebpénzt, a tanulmányaimat is magam fizettem, és erre büszke vagyok. Innen tudom, hogy képes vagyok fenntartani magamat – akkor hát mitől félnék? A célom tavaly az volt, hogy kétszer annyit szeretnék keresni, mint amennyit költök. Nos, mostanra két és félszer annyit keresek! Gazdag vagyok: vannak barátaim, van egészségem, sokféle képzettségem, erőforrásom. Köszönet az Ida által is hirdetett gondolkodásmódért!

 • Kedves Ida!
  Hála és köszönet az újbóli és megerősítő csodás dolgokért.

 • Gratulálok a választáshoz! Jó volt hallani!(már olvastam,de így más élmény).Kedves Ida!Áldást a munkádhoz!!!!

 • Köszönöm a lehetőséget. Megfogom próbálni a rezgés pozitivvá alakúlását. Természetesen mint minden ember, én is nyitott vagyok és szeretnék minden ujjat elsajátitani,vagyis ki próbálni.

 • Kedves Ida!

  Siket létemre nagyon örülök a videó magyar nyelvű feliratozásának, így végre hozzám is eljutott a videó üzenet. :-) Nagyon jó érzés volt megnézni a riportot. Eddig tanultam a pénzvonzásról, pénzteremtésről, de valahogy elakadtam a pénzvonzásban. Most már lassan kezdem megérteni, hogy hol akadtam el. Ahogy visszanézem, tényleg mégsem volt teljesen jó a gondolkodásmódom, bár igyekeztem változtatni rajta. A tanácsot megfogadva én is ki akarok próbálni, nyitott vagyok erre és ezért is hálás vagyok.
  Még egyszer köszönöm a feliratozott videót. :-)

  Szép napot!

  Tinka

 • Kedves Mindenki!
  Nem tudom, hogy Ti hogy vagytok vele, én a legtöbbször úgy érzem, hogy elméletben már nagyon tuti vagyok :) (és szerény is :) ), de a gyakorlatban egyszerűen képtelen vagyok megvalósítani a pénzvonzást … valami még mindig gátol. Változni folyamatosan változom, vannak apróbb sikereim, de ez még mindig akadozik. Szabhatok pl időbeli határt a vágyam elérésének? Vagy erre nincs szükség? Mert úgyis ott lesz, amikor megérett rá a helyzet (és én is)?
  Jó lenne megtudni Alexandrától, hogy sikerült elérnie ezt a csodás eredményt.
  Negatív – szinte – sose voltam, így hát azt gondolom, otthonról hoztam a hozzáállásomat a pénzhez(ez már korábban volt itt téma, úgy emlékszem).
  Ha megmondaná valaki, hogy ezeket a gátakat hogy lehet feloldani (elfogadni? megkerülni? átugrani?), az nagy segítség lenne sokunknak.
  Mert olyan nehéz megérteni, hogy az elme bármit képes előteremteni, amit szeretnék …anélkül, hogy én kigondolnám hogyan teremtse azt meg…

 • Kedves Ida!

  Már egyszer láttam ezt a videót, és azon gondolkodom, valószínűleg az nem lehet véletlen, hogy ismét találkozom vele. :)
  Nagyon köszönöm a munkád, az írásokat és ezt a videót, elkezdem növelni a rezgésszintemet, és megírom mi történt! :)

Jelenleg nem tudsz hozzászólni.