Gyarapodás: vágyak teljesülése – Bölcs Hold is segít…

Most először nem fájt… Eljönni Sartiból, a Sithon félszigetről, a görög tengerpartról. Minden alkalommal azt érzetem, a korábbi négy esetben, hogy a szó szoros értelmében meghasad a szívem. Szinte fizikai fájdalmat éltem át, ahogy a kanyargó szerpentinről búcsúzóul még ráláttam a tengerre, Sarti távolodó öbleire, házaira, fény-árnyékot játszó, zölddel borított hegyeire, a horizontra… S ahogy vissza-visszanéztem Sithonia intimitást idéző kicsi öblöcskéire, és szemben a kolostor férfi köztársaságot magába rejtő Athos hegységre.

Gyarapodás – igen, ez a kulcsa annak, hogy most miért nem fájt annyira eljönni. Valahol immáron ötödik alkalommal ott lenni, ez az otthonosságnak egyre mélyülő érzését adja – már annyi mindent többször is lefényképeztem, s most már csak azt, ami nagyon kívánkozott felvételre (a mellékelt montázs elkészítését köszönöm Estee-nek – ha ráklikkelsz nagyobb méretben is megnézheted). Jó volt visszamenni a réges régi ismerőshöz, Bettihez, a motorkölcsönző és immáron gyros-os Sassos feleségéhez, betérni az ismerős élelmiszer boltba, felidézni a helyeket, ahol jártam, ahol beavató kalandokban volt részem… Miközben most naponta éltem meg azt – párhuzamosan azzal, ahogy az utószezonban egyre inkább beleláttunk a helyiek mindennapos életébe -, ahogy tágul egy 900 lelkes, valamikori halászfaluban a világom.

Mert tovább gyarapodtam sok-sok információval, újabb kapcsolatokkal, s újabb és újabb lehetőségekbe botlottam bele, de főként újabb és újabb lehetőségeket vettem észre, láttam meg. Igazán végig sem gondolt, de valahol mégis csak dédelgetett vágyak kezdtek egészen valószerűvé válni. És nagyon izgalmas volt végig olvasni a pontosan egy évvel korábban ott elkezdett 2 füzetet, ami sok-sok megerősítést tartalmazott, és egy akkori olvasmányélményem hatására íródott.

Miért is nem teljesül egy vágy – ezzel is szembesültem. Utitársnőmmel, akit beleírtam a tavalyi megerősítéseimbe, csak akkor még sem ő, sem én nem tudtam, hogy róla van szó ;-), nos vele jót nevettünk, amikor felolvastam azt a bizonyos 4 mondatot. Négy olyan megerősítést, amikből tényleg még a JóIsten, de az Istennő sem tudta (volna) kisilabizálni, hogy mit is akarok tulajdonképpen – nem is jutottam el az idén májusban ennek következtében Sartiba. De most októberben jó volt átélnem a gyarapodás élményét, s újabb görög istennőről olvasnom pont a görög tengerparton.

Szelénét választottam ugyanis, hogy a Növekvő Hold idején ő világítsa be ezüstös fényével témánkat: a gyarapodást. Őt idézzük meg a Bölcs Hold Bőség Kör újabb programján, mégpedig október 13-án, szerdán este 6 órától.

Mi vár rád a Bölcs Hold Bőség Kör 3. találkozóján?

A Növekvő Hold a gyarapodás, az elültett magok/ötletek “növesztésének” időszaka, remek alkalom, hogy elmélyítsük azoknak a terveit, akik jelen voltak korábban, illetve az újonnan résztvevők is erőt, bátorítást kapjanak új ötleteik, vágyaik csírázatátásához, növeléséhez.

Fő témánk a gyarapodás lesz, elsősorban az igazi, a szívbéli vágyaink kapcsán, azok alapján. Hogyan teljesülhetnek a vágyaink – ehhez kötődnek mágikus gyakorlatok, együttesen átélt, az egész csoport energiája által támogatott zsigeri, sejt színtű élmények ott helyben, amelynek felemelő, megemelő energiáját magaddal viheted. Csak a te nyitottságodon, befogadási készségeden múlik mivel gazdagodsz! Az első 2 találkozó résztvevői mély élményekkel és átélésekkel távoztak – itt olvashatsz erről (keresd a portréképeiket az oldalon, ott vannak mellettük érzéseik, gondolataik is!) —>>>

Lesznek különleges gyakorlatok ezúttal is (varázsolni fogunk most is ;-)), emlékezni fogunk japán és pogány hold-szokásra, megidézzük a Növekvő Holdhoz kapcsolható újabb Hold-istennőt, szimbólum állatát, és megnézzük, hogy mítoszából mit meríthetünk magunknak 21. századi nőként, hogy életünk lelki, anyagi és spirituális téren is egyre teljesebb legyen. Mindehhez ezúttal támogató teret és időt kapsz, izgalmas felfedezési lehetőséget saját magadhoz, és a spirituális nőiség számodra az újszerűségén túl egyre természetesebbé váló megközelítését.

Hol lesz a 3. Bölcs Hold Bőség Kör találkozója?

Vagy az Istennő Templom,  vagy a Mantra Space biztosít helyszínt a Bölcs Hold Bőség körnek. hamarosan tudatjuk a végleges helyszínt – mindkettő könnyen megközelíthető.

Mennyibe kerül?

Lehetőséged van kedvezményesen hozzájutni a programhoz, ha több alkalomra jelentkezel és előre kifizeted (ezzel egyébként komoly elköteleződést is jelzel a saját belső fejlődésed iránt), de alkalmanként is bekapcsolódhatsz, ha az anyagi helyzeted ezt teszi inkább lehetővé, s választhatsz abban is, hogy kérsz-e az élő találkozó után online támogatást még, vagy elég számodra a személyes részvétel. Lássuk a részleteket!

A részvételi díjak a következők:

 • 3 alkalomra fizetve: 3×7.000,- Ft = 21.000,- Ft (bruttó ár), ami online utánkövetést is magában foglal (azaz a személyes találkozók után még 2-3 e-mailben feladatot, gyakorlatot, további információkat kapsz, hogy belső fejlődésed még sikeresebb, változásod még mélyrehatolóbb lehessen)
 • 1-1 alkalom személyes részvételi díja + online utánkövetés: 8.000,- Ft (bruttó ár), azaz a személyes találkozó után még 2-3 e-mailben feladatot, gyakorlatot, további információkat kapsz, hogy belső fejlődésed még sikeresebb, változásod még mélyrehatolóbb lehessen,
 • 1-1 alkalom csak személyes részvételi díja 5500,-  Ft (bruttó ár – online utánkövetés nem kíséri,  kizárólag a helyszíni szolgáltatás részvételi díjáról van szó).

Az ár tartalmazza:

 • * a személyes alkalmak 2.5-3 órás, Hold-ciklusokhoz kötődő rituális programjának, és jelentős részben az itt felhasznált anyagok díját a résztvevők által készített kellékekhez, eszközökhöz,
 • * a személyes találkozó után 2 vagy 3. írásos anyagot, feladatot, gyakorlatot, további információkat, amik a résztvevő nők változását segítik, belső útját, fejlődését támogatják, bátorítást adnak.

Régi, hűséges ügyfeleinket változatlanul szeretnénk megbecsülni, így őket meglepetés ajándék várjaminden alkalommal. (Régi ügyfélnek az számít, aki már igénybe vett fizetős szolgáltatást a GazdagNőknél.)

Az első 20 jelentkező szintén ajándékot kap mindig – legyen még titok az övék is, hogy mit! ;-). Döntsd el hát minél előbb: benne leszel-e az első 20 jelentkezőben?

A megrendelésed után visszaigazoló e-mailt kapsz a részvételi díjad utalásával kapcsolatos minden részletes információval. Várlak szeretettel!

Ha érdekel a 3. Bölcs Hold Bőség Kör, illetve az azt követő legalább 2 alkalom még, akkor mielőbb töltsd ki az alábbi megrendelő lapot:


Név:*
Keresztneved :*
E-mail:*
Ezt a részvételi díjat választom:*
Régi ügyfél vagyok:*
Mobilszám:*
Pontos számlázási név és cím :*
Megjegyzés:

A további teendőkkel kapcsolatos információkat, az utaláshoz szükséges adatokkal a megrendelésed elküldése után kapod meg – figyeld e-postaládádat! A jelentkezésed után kapsz még egy e-mailt, amiben meg kell erősítened, azaz véglegesítened kell ezt a megrendelésedet.

Ez a megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseirõl szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak az irányadóak. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 1999. (II.5.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik, amely szerint elektronikus megrendelés esetén a megrendelő 8 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől.

Utóirat: ha még részletesebb információkat szeretnél, akár az eddigiekről, a korábbi résztvevők véleményéről, azt itt találod meg a megrendelő lappal együtt —>>>

http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/delicious_48.png http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/google_48.png http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/facebook_48.png http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/twitter_48.png

Kapcsolódó cikkek

6 Responses to “Gyarapodás: vágyak teljesülése – Bölcs Hold is segít…”


 • Olyan boldog vagyok, hogy nem kell eljönnöm a tenger mellől, mert itt lakom 10 perc autózásnyira tőle. :))) Igaz, ez nem a görög, és csak nyáron lehet fürödni, de így is csodás, imádom…:))) Végre megadatott! A legjobbakat kívánom szívből neked, Ida, és minden tanítványodnak és olvasódnak! ;)))

 • Kedves Mindenki!

  Nagyon sok okos gondolatot olvasok az oldalakon, de valahogyan hasznosítani nem tudom.
  A helyzetem az alábbi: tavaly december 1-je óta itthon vagyok az unokáimmal. A kisebbik akkor két és fél éves volt, s asztmás, közösségbe nem mehetett. Mivel a szülők elváltak, a bíróság az apánál helyzete el a gyerekeket, mert anyuka nem maradt otthon a beteg kisfiúval.
  Nekem azóta már nincsen munkahelyem, mert augusztusig vigyáztam a gyerekre. Szeptebertől az eyik gyerek iskolás, a másik óvodás. A fiam reggel 6-tól este 6 óráig dolgozik. A srácokat én viszem-hozom az iskolába, óvodába. A bevételem havi 27.000.-RSZJ. Ebből megélni? A fiam éppenhogy ki tudja fizetni azt amit a gyerekek ellátásához szükséges.
  Akkor hogyan tovább? 55 éves vagyok augusztusban 26 helyzre nyújtottam be pályázatot, de sehová sem vettek fel. Egyzerűen nem látom a kiutat. Ennyire sötét a helyzetem, vagy csak én látom annak?

  Mária

 • Kedves Mária,
  Nemrég találtam valami nagyon jót, hátha magának is segít, böngésszen itt: http://szivesseg.net/isten-hozott! Ha az ember kap egy kis segítséget, el tud kezdeni felfelé kapaszkodni. Teljesen átérzem, amit ír, sőt át is éltem hasonlót. Tudom azt is, hogy mindig van segítség, csak nyitottnak kell lenni rá és elhinni, hogy a legjobbat érdemeljük az életben. Köszönöm, hogy olvassa :)

 • Kedves Mária!
  Bár Önt valószínüleg nem vigasztalja jó ha tudja nem egyedüli a problémája!Mégis valahogyan keveredjen ki a depressziós állapotból!Örüljön annak hogy egészséges és tudja nevelni az unokáit!Próbáljon megbocsátani (ez a legnehezebb-nekem még 10 év után sem sikerült…)annak aki a problémáit okozza!Fogadja el hogy nehéz munkát találni 50 fölött!Van internetje ott nem tudna valami munkát találni?Termeljen virágot ami megszépíti a napjait és egy pici bevételhez is juttathatja!Vállaljon gyermek megőrzést,ismerkedjen a szülőkkel oviban,suliban!Merjen kérni,MERJEN ELFOGADNI!Keresse a többi elvált szülő társaságát,higyje el sokat tudnak segíteni egymáson!Használja ennek az oldalnak az előnyeit!Ha valamit nem tud innen hasznosítani az is egy tanulság hogy Önnek ez vagy az a módszer nem jó máris előnyben van mert ezekre nem fordít időt-erőt.Megmaradnak a hasznos energiái hasznos dolgokra!Használja ezeket a mágikus praktikákat amikről itt olvashatunk.Valamelyik be fog jönni.Mindegy miben hisz nyissa meg a lelkét a hite előtt.Ha tiszta szívvel kér-kapni fog.Utána örüljön minden pici pozitívumnak ami éri!Segítsen az Önnél szerencsétlenebb helyzetben levőkön,ha másként nem hát csendes,jó szóval!Én ezt tudom Önnek adni!Megtiszteltetésnek veszem hogy megosztotta a problémáját velem(aki olvasom az oldalt),és elmondhatom a véleményemet.Milyen jó hogy van egy hely ezen a világon ahol a véleményemre is kíváncsiak,nem csak a pénzemre!Örüljünk ennek!Köszönöm Idának és Önöknek kedves Nőtársaim!Köszönöm hogy leírhattam a gondolataimat!

 • Kedves Mária!
  Szivszoritva olvastam sorait.
  Napjainkban nagyon sokan szülők,
  nagyszülők egyformán küzdenek a megélhetésért.
  Egyedül maradt nagyszülőként élvezem az unokák
  által okozott örömöket ami csodálatos.
  Az ugyan nem derül ki irásából, hogy hol élnek
  Bp-en vagy vidéken?Ha Bp-en akkor egyszerübb a helyzet,
  van kiút, jelezze és felvesszük a kapcsolatot.
  Nagyon jó egészséget kivánok, és nagyon sok örömet, erőt
  az unokák neveléséhez.

 • Kedves Ida!
  Én is örülök ezeknek a leveleknek és örülök ha valakinek sikerélménye van.Már rám is rámférne egy kis siker- élmény.

  Mindenkinek szép napot,Erzsi.

Jelenleg nem tudsz hozzászólni.