A pénz: szeretet – kihagyhatatlan és gyakorlatias (könyvajánló)

A könyvet jelenleg nem lehet rendelni – elfogytak a példányok. Ha “találunk” még, azonnal jelezzük – itt is! Ha kérnél belőle, írj ide, hogy előjegyzésbe tudjunk venni: ugyfelszolgalat@gazdagnok.hu

A pénz = szeretet mítosszal is foglalkozunk a pénzzel kapcsolatos mítoszok között GazdagNők élő rendezvényein, az online kurzusok során. Ilyenkor voltaképpen a mítosz racionális és lelki szintjét közelítjük meg, és ezért volt különös számomra egy egész kis könyvecskét látni erről a témáról. Ráadásul teljesen más szemszögből! Spirituális oldalról. Mondhatom, nagyon izgalmas olvasmány! Pénzvonzó pénzmágnes! ;-)

Barbara Wilder “A pénz: szeretet” című könyve magyarul sima arany borítóval jelent meg – itt az angol borító látható. A bevezető elmondja ennek a nem mindennapi könyvnek a megszületését, majd a pénz nagyon rövid története olvasható. DE! Ez a történet teljesen más, mint amit a gazdasági (szak)könyvekben megszoktunk – mélyen spirituális a megközelítése, és visszamegy az írott történelem előtti időkbe, amikor a Nagy Szellemi Anyát dicsőítették, kapcsolatban voltak az emberek – nők, férfiak és gyerekek egyaránt – Földanyával, és a táplálék megszerzése, gyűjtése előtt elképzelhetetlen volt, hogy ne imádkoztak volna az Anyaistennőhöz. A keltáknál az aranynak még szakrális jelentése volt… Hogyan távolodtunk el a “boldog béke időktől”? – erről is szól Barbara Wilder könyve. Megtaláljuk benne (érthetően) a pénz mint energia szemléletet is, és azt is, hogy ha az energiát felszabadíjuk, a sebek begyógyíthatóak – begyógyulnak. Külön fejezet szól a 3 B-ről, azaz a Bírvágyról, a Bűntudatról és a Belső hangról. A pénz a bolygó vérárama – ezt a címet viseli az utolsó fejezet, s végezetetül megtalálhatjuk a kis kötetben “A Pénz: Szeretet” imát is.

És mit mondanak, írnak azok, akik már olvasták, megvették “A pénz: szeretet” című könyvecskét?

Érthető, könnyen kivitelezhető gyakorlatok – pénz hiedelmek oldására

A kicsi “arany könyvecskét” olvasva nagyon megnyugodtam! Eddig is tudtam, hogy a pénz nem lehet rossz, hiszen ő is a Forrás, Isten teremtménye, mégsem tudtam a régi hiedelmeimmel, a tudatalatti programokkal elfogadni, megérteni, és ami nagyon fontos áramoltatni! Amikor az amerikai egy dollárosról olvastam, és elővettem a pénztárcámból a benne lévő “szerencse” egydollárosomat, hát… nagyot mosolyogtam! Jött az AHA élmény!

És hogy még e piciny könyvben – ami CSAK a méretére igaz -, érthető, könnyen kivitelezhető gyakorlatokat is találtam, az pedig csodálatos! Ezek megkönnyítik a blokkok oldását, segítik gondolataink átformálását és a tudatosság felé vezető úton is fontos iránymutatók!

Áldás Kísérjen benneteket utatokon: Leitert Glória Pécs, Teremtés Háza

Itt alább meg tudod rendelni a “A pénz: szeretet” címűkönyvet, amit kizárólag a GazdagNők forgalmaz itthon —>>>.

“…a pénz nem isten, de isteni eredetű”

Barbara Wilder könyve remekül beleillik azoknak a nagyhatású gondolatokat tartalmazó könyveknek a sorába, melyek napjainkban sorra jelennek meg. Ezek a munkák emberi tudásunk legcsodálatosabb eszméit kínálják fel azért, hogy azokat mindennapjaink részévé tegyük, így valósítsunk meg magunk számára egy teljesebb és boldogabb életet.

A szerző tudatosítja bennünk, hogy a pénz nem isten, de isteni eredetű, és ehhez méltóan kell bánnunk ezzel az energiával, hiszen egy áldás. Nem közgazdaságtani vagy pénzügyi tényfeltárásról van szó, hanem a pénz, mint mindenkit összekapcsoló erő spirituális megközelítéséről. Történeti áttekintést is csupán azért tár elénk a szerző, hogy jobban megértesse velünk pénzhez kötődő viszonyunkat.

Nagy értéke a könyvnek, hogy az “elméletek” ismertetése mellett gyakorlati technikákat mutat be, hogy segítse pénzhez való hozzáállásunk javítását. Mindnyájan kapcsolatban állunk a pénzzel, szegények és gazdagok egyaránt, rajtunk áll tehát, hogy milyen kapcsolatot alakítunk ki ezzel a csodálatos eszközzel.

Ez a kis könyv mindenki számára kihagyhatatlan olvasmány.

Somodi Mihály, angol nyelv- és irodalom szakos tanár (Tarnaméra – Heves megye)michang81 – kukac – gmail.com

Szükséged van Barbara Wilder “A pénz: szeretet” című könyvére? Neked mennyire lehet fontos?

Csak a GazdagNők árusítja ezt a könyvet jelenleg Magyarországon! Több mint ezren megvásárolták már tőlünk – rajtad a sor! Életed egyik legkülönlegesebb olvasmánya lehet.

Megrendelheted máris itt, de előtte néhány fontos információ, hogy mérlegelni tudjál:

A pénz: szeretet című könyv korlátozott számban kapható, csak rajtunk keresztül megrendelhető, és egyre inkább fogy. Az alábbi 1000 forintos költség 1 darab könyvre vonatkozik!

A könyvrendelésedet kizárólag belföldre, előzetes utalás mellett vállaljuk, a Magyar Posta viszi számodra a könyvecskét (tehát nem futár szolgálat, így nincs telefonos értesítés).

A fentieknek megfelelően FONTOS:

Külföldre nem vállaljuk a megrendelések fogadását, mert jelentősen megnöveli a díjakat a magasabb utalási és postázási költségek miatt.

Utánvéttel szintén nem vállaljuk a megrendelések fogadását, mert itt is jelentősen megemelkedik a postázási díj.

A fentiek esetében a könyv árához képest aránytalanul magasak lennének a költségeid, amit semmilyen szempontból nem tartunk célszerűnek. Javasoljuk, hogy adjál meg olyan címet, keressél olyan megoldást, amivel a fentiek elkerülhetőek (pl. Magyarországon élő ismerőseid személyében, akik el tudják neked juttatni a könyvet).

Amennyiben több darabot rendelnél, ezt jelezd előzetesen ide: ugyfelszolgalat – kukac – gazdagnok.hu – és egyeztetjük veled a teendőket, az utalandó összeget.

Feladhatod postai rózsaszínű csekken is az összeget, ebben az esetben a megadott bankszámlaszámot kell majd ráírnod, illetve befizetheted UniCredit bankfiókba is, DE ebben a két esetben +100 forintot számolj hozzá az 1000 forintos árhoz, mert a bank 100 forintos költséggel megterheli az ilyen típusi befizetéseket.

Ha a fentieket elfogadod, ekkor rendeld meg “A pénz: szeretet” című könyvet, és ekkor töltsd ki az alábbi űrlapot!

A könyvet jelenleg nem lehet rendelni – elfogytak a példányok. Ha “találunk” még, azonnal jelezzük – itt is! Ha kérnél belőle, írj ide, hogy előjegyzésbe tudjunk venni: ugyfelszolgalat@gazdagnok.hu

Megrendelésed után megkapsz minden további fontos információt e-mailben – köszönjük a bizalmadat! Jól döntesz “A pénz: szeretet” című könyv megrendelésével – ennyi pénzért ilyen mély tanítást, ennyire gyakorlatiasan használható spirituális tudást aligha kapsz a pénz spirituális megközelítéséről. Vétek lenne kihagyni…

http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/delicious_48.png http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/google_48.png http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/facebook_48.png http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/twitter_48.png

Kapcsolódó cikkek

11 Responses to “A pénz: szeretet – kihagyhatatlan és gyakorlatias (könyvajánló)”


 • Egy ezres összesen?

 • Kedves Ida!Hány oldalas a könyv?Nagyon olcsónak tűnik az 1000Ft.Várom válaszod.Köszönettel:Mónika

 • @Adrien: igen, 1000,-, azaz Ezer forintba kerül.
  @Mónika: 64 számozott oldal, de mint Glória is jelezte fentebb a véleményében egyáltalán nem a könyv mérete = terjedelme számít. EZ egy rendkívül hasznos, nagyon gyakorlatias spirituális megközelítésű pénz-könyv.

  A könyv kiadása és általunk történő forgalmazás egyfajta missziónak számít – ha azt néznénk, hogy mennyire éri meg anyagilag a sok teendő mellett, akkor nem biztos, hogy forgalmaznánk. Viszont az a célunk, hogy minél többekhez eljusson a még meglévő párszáz példány.

  Szeretettel: Ida ***

 • Én megrendeltem (és utaltam is), nagyon várom, hogy alkalmazhassam a benne találtakat … mint a gyerekek, izgulok, hogy mikor találom a postaládában :)

 • Én már haszonnal forgatom. Mindenkinek szeretettel ajánlom.

 • Koczuba Valéria Ilona

  Megrendeltem, utaltam is.Izgalommal várom, mikor tehetek szert a benne foglaltakra.
  Hálás vagyok a missziódért Ida.
  Szeretettel:Valo

 • Köszönöm az informáciokat nagyon jók tetszik is,csak egy a baj.Egyedül neveljük a kiskamasz unukánkat egy nyugdijból élünk hárman meg kétbefogadott kutyussal két gazdátlan cicussal és a sok fizetni való megjönn. Nem igazán hiszitek,de én már évek óta magamnak semmit nem tudok megvenni és sajnos ezt a könyvet sem. Köszönöm amugy jól vagyok, Üdv Éva

 • Nap mint nap alkalmazom a pénz tisztítást, és a szeretettel történő átadást. Azonkívül A Pénz Szeretet imáját. Az életem szép lassan kezd átalakulni. Először elmúlt a görcs már mint ami a pénz kiadást illeti. Utána azt éreztem, hogy másképp veszik el emberek tőlem a megtisztított pénzt. Úgy érzem én is kezdem bevonzani a pénzt. Nagyon az elején járok. Mindennek megvan a folyamata.
  Üdvözlettel Mária.

 • Én is minden nap elmondom a a könyvben található imát,és szeretettel adom át a pénzt. Egyenlőre még most sincs több,de a félelmem elmúlt,tudom,hogy majd lesz pénzem!

  Üdv
  violett1957

 • Én már megvettem a könyvet Pécsett amikor itt voltál.

  Ibolya

  • Ibolya, és hogy tetszett a könyv? Mit adott neked?
   Örülnék, ha írnál erről kicsit többet – köszönöm, a többiek nevében is :-)

   Bőség, Áldás! :-)

   Szeretettel: Ida ***

Jelenleg nem tudsz hozzászólni.