Teremtés – fordítva (Miért is akarod, amit akarsz?)

A teremtés fordítva működik valójában, mint azt legtöbben gondoljuk és mélyen hisszük. Mert mi is történik legtöbb esetben? Kívül keressük a jó közérzetünk, a boldogulásunk útját. Ha ez meg lesz, akkor majd jól érzem magam… Ha amaz meglesz, akkor jobb hangulatom lesz. Ha amaz megtörténik, akkor elégedett leszek… Ha emez megesik, akkor boldog leszek. Öreg hiba, hogy ezt gondoljuk, főleg, ha ezt mélyen hisszük, azaz berögzült meggyőződésünk.

A boldogság teremtést nem lehet feltételekhez kötni ugyanis. A “ha” kizárt… ;-) Ha gyerekem jól tanul, akkor elégedett leszek… Noha ha elégedett lennél a gyerekeddel, a pároddal, a munkatársaddal stb., ha elfogadnád őt úgy, ahogy van, akkor sokkal nagyobb eséllyel teremtenéd meg azt, amit akarsz: egy jól tanuló gyereket, egy remek párt vagy kollégát. Tehát belül kellene keresned, magadban a saját jó közérzeted, boldogulásod eredőjét, feltételeit. Mert nem tudom, hogy észre vetted-e, hogy jó dolgok akkor történnek veled még inkább, amikor eleve jól érzed magad, jó passzban vagy. Nagyon egyszerű ez: a hasonló a hasonlót vonzza…

A Vonzás Törvénye, amit napjainkban annyit emlegetünk, igazából ennyire egyszerű.

Előbb kell boldognak éreznünk magunkat – ami nagy eséllyel minden ember vágya itt a Földön -, bármilyen fura, és érthetetlen látszólag, minthogy például jó munkára, ideális társra, sok pénzre találnánk. Ha nem vagy jókedvű, boldog, mennyi esélyed van, hogy jó/ideális/kedves stb. partnert, jó munkát találsz, sok pénzt vonzzál?  Az Univerzumban minden rezgés, és te is rezgéseket bocsátasz ki. Ha nem a jó állapot rezgését bocsátod ki, jelentősen rontod a saját esélyeidet bármi jónak, klassznak a megteremtésére. Viszont bőven vonzhatod ugyanazt a rosszat, negatívat, amit eddig is.

Tudatosítani mindezt, annyira fontos – szerintem -, hogy egy videót és egy hanganyagot is hoztam neked ennek elmélyítésére. Nézd meg, illetve hallgasd meg őket – 1-2 percet vesz csupán igénybe tőled.

Tisztító gyakorlatok

Ezeket célszerű végezned. Ilyenkor voltaképpen kisöpröd a téged akadályozó gondolatokat, berögzöttségeket, a korlátozó hiedelmeidet. Az agykontrollban úgy hívják/hívjuk ezt: gondolat nagytakarítás. A most következő hangfelvétel a nyári napforduló női teremtő erő szemináriumon készült: a közel 1.5 órás elődásom egyetlen kis részletét hallhatod, jó egy perc. Voltaképpen a feltétel nélküli teremtésről beszélek ebben. Ragadj magadhoz tollat, papírt, hátha találsz benne fontos üzenetet a magad számára, de tán az sem gond, ha ismétlődik valamit, amit már régen tudsz. Mert lehet, hogy elfelejtetted, mostanában nem fókuszáltál rá, vagy még inkább tovább erősít téged. (Illusztrációnak ideteszem a felvételen emlegetett elégedettségi naplóm fényképét  – ezúttal is a mobilommal készítettem a fotót. Ha gondolod vezess te is ilyet magadnak afféle tisztító gyakorlatként. ;-))

Hanganyag: a lejátszáshoz Adobe Flash Player (9-es vagy újabb verzió) szükséges, amelynek a legfrissebb változata letölthető innen, valamint a böngészőben engedélyezni kell a JavaScriptet is.

Hasonló hangulatú előadást hallhatsz majd itt is tőlem —>>>

Miért is akarod, amit akarsz?

Mandy Evens ezt a kérdést teszi fel, s az ő nevére nem emlékeztem az előbbi hangfelvételben. Viszont megkerestem neked azt, amire hivatkoztam – nézd meg hát Mandy Evens-t, akit Joe Vitale egyik mesterének tart. 2 perc az alábbi videófelvétel:

(A magyar felirat méretét a +/- billentyűvel tudod növelni/csökkenteni.

Ha a felirat nem jelenne meg rögtön -> vidd az egeret a videoablak jobb alsó sarkában lévő felfelé mutató háromszögre és klikkelj a “cc”-re!)


5 nap múlva áremelkedés! Most még kedvezőbb a részvételi díjad: Tízmilliószoros Női Teremtő Nap 2010. október 29-én, jövő pénteken!

Teremts, vonzzál sikeresen! Azt, ami mélyen a szíved vágya! Azonnal alkalmazható gyakorlatok, praktikák – gyere! —>>>

http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/delicious_48.png http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/google_48.png http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/facebook_48.png http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/twitter_48.png

Kapcsolódó cikkek

6 Responses to “Teremtés – fordítva (Miért is akarod, amit akarsz?)”


 • Kedves Ida!
  Én két éve olvastam a vonzás törvényszerüségeiről,de persze nem foglalkoztam vele.Tavaly megkaptuk az áram elszámolást,ami 86e ft volt.A páromnak akkor már 2 hónapja nem volt munkája,alkalmi filléres bevételei csak,az én letiltott 40e-s fizetésemből vegetáltunk négyen.A csekket beletettem a táskámba és a konyha ajtókilincsére akasztottam ahol minden nap ránéztem és arra gondoltam,hogy ez nekem bevétel.Ezt a módszert a titkok könyvben olvastam s valahogyan “beugrott”.Június elején volt a határidő a fizetésre/kikapcsolásra.Esélyünk sem volt a fizetésre.Volt már levágott villanyom és nagyon bántott a dolog,hogy most is ez lesz.Május 20-a körül megkaptam az adó visszatérítésemet amiről már teljesen lemondtam,mert az APEH-nak is tartozom.86723 ft-ot!MŰKÖDÖTT a vonzás!Azóta is alkalmazom.

 • Kedves Ida!
  Nálam sajnos nem látszik Mandy E. video magyar feliratozása. Milyen beállításon vátoztassak? Sajna nem beszélek angolul. (Éppen németül tanulok.)
  Marianna

  ui.: Légy szíves ne add ki az email címem. Köszönöm.

 • @Marianna: köszönöm a jelzést, beillesztettem a videó alá az útmutatást, de ide is leírom.

  A magyar felirat méretét a +/- billentyűvel tudod növelni/csökkenteni.
  Ha a felirat nem jelenne meg rögtön -> vidd az egeret a videoablak jobb alsó sarkában lévő felfelé mutató háromszögre és klikkelj a “cc”-re!

  Remélem, hogy most már rendben lesz – kérlek, hogy jelezzél vissza.

  Szeretettel: Ida ***

 • ÉN NEM HISZEK AZ IJES FÉLE PÉNZ SZERZÉSI LEHETŐSÉGEKB .KEDVES IDA AZ IJEN FAJTA JOTÉKONYSÁGBÓL CSAK A CSEKK SZÁMLA TULAJDONOSSA GAZDAGSZIK MEG

 • @Rozália: nem teljesen értem a hozzászólásodat… a jótékonykodásról sem.

  Dohi Gyöngyi közzétette a saját példáját, hogy amiről írtam, az működik. És ingyen tettük/tettem közzé a szöveget, a hanganyagot, a videót. És többszáz blogbejegyzést 2008 májusa óta, amiből lehet tanulni… Persze annak, aki akar, aki nyitott ilyen módon is erre.

  Természetesen van program, amiért pénzt kérünk, fizetnünk kell nekünk magunknak is, nekem is…. Én évente többszázezer forintot költök saját önfejlesztésemre, szakmai képzésekre, könyvekre… Ennél jobb befektetés kevesebb létezi, enyém, és továbbadható, szaporítható bőségesen ily módon :-)

  Nem szerencsés szemlélet bárkiről is azt gondolni, hogy bizonyos dolgokon ő gazdagszik meg, közben sugallva, hogy mi bezzeg… Érdemes ilyenkor utána nézni, milyen pénzzel, gazdagsággal/gazdagokkal kapcsolatos hiedelmeink vannak, ami nagy eséllyel gátolja a saját lelki, anyagi és szellemi boldogulásunkat, továbblépésünket is.

  Szeretettel: Ida ***

 • Melihercsik Jánosné

  Azt, hogy valójában a saját fejünkben dől el minden! Bennem is keverednek a gyerekkoromban megtapasztalt ilyen-olyan hozzáállások a pénzhez, és az egyik rendezvényen kitöltött teszt ezt be is bizonyította! Nekem nagyon jól jön a kapott “mankó”, persze mindenkinek magának kell eldöntenie, mivel él, és mivel nem. Mindezek lehet, hogy bennünk is megvannak – sőt! – de jó érzés rácsodálkozni, jó érzés a megerősítés, és nagyon jó érzés új környezetben, hasonló gondolkodású kedves eberekkel lenni! Én ezért is igyekszem lehetőleg minél többször élni vele, csak sokkal könnyebb lenne, ha Pesten laknék… Azért gyertek Ti is!
  Szeretettel: Marika

Jelenleg nem tudsz hozzászólni.