Hogyan gazdagíthat a Bölcs Hold Bőség Kör (kulisszatitkok csak neked ;-))

Felemelő érzések, lelkesültség, vagy belső nyugalom, megérkezés érzése; oldódások, felszabadultság – csak néhány azok közül, amikről beszámolnak a GazdagNők Bölcs Hold Bőség Körének résztvevői. Ezek azoknak garantáltak, akik nyitott szívvel érkeznek, képesek áthangolódni az érzékelés nem megszokott szintjeire, azaz a racionalitás világán túlra: kapcsolódnak a lelkükkel, szívbéli vágyaikhoz, középpontjukhoz (nevezhetjük akár Belső Bölcs Asszonyunknak is).

Hogyan zajlik egy-egy ilyen találkozó?

Egy ideje az az érzésem, hogy fel kell fednem néhány – jópár? ;-) – kulisszatitkot, hogy azok is megnyíljanak erre a lehetőségre, akik eddig csak gondolkodtak, vagy nem érintette meg még eléggé őket a nőiség ezen ősi energiájához, a Hold ciklusához való kapcsolódás. A Bölcs Hold programokon készült felvételek szolgálnak az írásos mondandó illusztrálásához, még láttatóbbá és vonzóbbá téve – remélem -, hogy s mint zajlanak ezek a holdas női együttlétek.

Táruljanak hát a titkos ajtók – lépj be! ;-)


A Hold adott ciklusához, ide köthető Hold Istennőhöz kapcsolódik minden találkozó. A színes ábrázolások kapcsán a résztvevők elmondják a bevezető körben, hogy kit miért az a kép szólított meg.

Megbeszéljük azt is, hogy az adott Hold- ciklusról ki mit tud, s elmondom, mit érdemes még tudni. Így kerültek már szóba Hold-növények, Hold-kristályok, Hold-állatok stb. is. Ezekkel aztán később az est folyamán “dolgozunk” is.

A Hold Istennőkkel kapcsolatban is megtesszük ugyanezt. Artemisz, Diana, Szeléné – az ő mitológiájuk, szimbólumaik üzeneteit kezdtük felfejteni, s hozzájuk kötődtek az estek fő témái is. Fő témáink voltak eddig: kívánságok, azok megerősítése; bőség, pénzvonzás; gyarapodás, igazi szívbéli vágyaink pontosítása, megerősítésük. Ilyenkor írásbeli feladatok is akadnak, amik az adott téma önfeltárását segítik. Kiadni semmit sem szükséges a többieknek, minden önkéntes.

De fontos azt is tudni, hogy minden annyit ér, amennyire saját magunkat “beletesszük”. Tehát a résztvevők felelőssége legalább olyan fontos, mint a találkozót, a rituális gyakorlatokat vezetőé.

Hogy mi van a beszélgetéseken túl? Ez is jó kérdés. ;-)

Miben és miért más egy-egy Bölcs Hold Bőség kör egy tréninghez képest?

Valamennyi Bölcs Hold Bőség Kör találkozó fontos része, hogy a beszélgetéseket, a szóbeli megosztásokat követően egy mélyebb zsigeri szintre lépjünk, és másképp éljük át az aznapi központi témát. Ezt mindig rituális gyakorlatok segítik, de mágikus kézműveskedés is volt már (bal oldali felvételen az előkészületek láthatóak). Ilyenkor kibillenünk a bal agyféltekéből, és a jobb agyfélteke segíti a megéléseket. Ráadásul a csoport együtt létrehozott energiája is támogatja a folyamatot. A legkülönlegesebb egyik ilyen estünk a pénz-tisztító és vonzó gyakorlataival, gyertya mágiájával a bőség est volt (itt készült a jobb mellékelt felvétel is). Ezek a gyakorlatok, feladatok nagyon mélyre hatolóak: különleges élményeket, átfordító tapasztalatokat, komoly megerősítéseket jelentenek gyakran a résztvevőknek.

Ezekről a különleges, változást támogató élményekről a résztvevő “bölcsholdas” nőktől itt olvashatsz bővebben – klikkelj! –>>>

A 4. Bölcs Hold Bőség Kör találkozóján 2010. október 27-én, szerdán 18 órától Budapesten az évkör ciklusához, és az ide kapcsolódó Istennőhöz kötődően a szembenézés, az önmagunk mélyébe nézés, amely táplálhat bennünket, nos ez lesz a fő témánk. És hogy hogyan hozunk könnyebben döntéseket, amikor válaszutakhoz érünk, amikor választanunk szükséges – ez is témánk lesz. Amúgy is: ha tudjuk, ha nem = ha tudatosítjuk, ha nem, voltaképpen folyamatosan választunk, döntünk. Tegyük hát minél tudatosabban ezt, minél inkább ledobva gátló “ruháinkat”.

Ki lesz a vezetőd?

Jómagam: Chi*** Csapó Ida női önismereti tréner, nők és pénz specialista nagyon régóta vonzódom, és tudom, hogy közöm van a Holdhoz, annak szimbolikájához, spirituális aspektusához. Többször megerősítést kaptam konkrét személyektől is arra vonatkozóan, hogy nekem nemcsak dolgom, hanem feladatom van a Holddal, a nőiség ezen megnyilvánulásával.

Egy éve járok Veres Kriszta Papnő iskolájába, ami sok szunnyadót előhozott belőlem. Mindent átadok neked/nektek, amit alakuló papnői mivoltom közvetíteni enged, és amit az örök természetben mindig is jelenlévő Nagy Istennőtől, annak Hold és Bőség Istennőitől magam is kapok, illetve a tájékozódásom során e témában megérint, és magam is használok.
Közösen fogunk teremteni – a fentiekkel együtt ezt hangsúlyozni kívánom. Tehát az átadó és befogadó oldal teljes felelősségvállalása egyaránt szükséges. És nyitottsága is.

Szeretnék részt venni a Bölcs Hold programjain, jelentkezem!

Mi vár rád a Bölcs Hold Bőség Kör 4. találkozóján október 27-én?

A Fogyó Holdhoz kapcsolódunk. Remek alkalom lesz arra, hogy folytassuk az elengedés gyakorlását, de az évkör váltása miatt a mélybe merülést, az alászállást, a magunkba mélyedést fogjuk gyakorolni.

Fő témánk a szembenézés és a választás lesz. Mégpedig azért, hogy tovább gazdagodjunk, tovább tudjunk gyarapodni az igazi, a szívbéli vágyainkhoz kötődően. Találkozunk a bennünk élő Bölcs Asszonnyal, aki segít, támogat bennünket, és újabb Hold Istennővel ismerkedünk meg, aki segíti a szembenézésünket, és ott áll minden válaszútunknál.

Az est folyamán mindehhez kötődnek mágikus gyakorlatok, együttesen átélt, az egész csoport energiája által támogatott zsigeri, sejt színtű élmények ott helyben, amelynek felemelő, megemelő energiáját magaddal viheted. Csak a te nyitottságodon, befogadási készségeden múlik mivel gazdagodsz! Az első találkozó résztvevői mély élményekkel és átélésekkel távoztak (ahogy magad is olvashattad fentebb beszámolójukban).

Lesznek különleges gyakorlatok ezúttal is (varázsolni fogunk most is ;-)),  megidézzük az ehhez az időszakhoz kapcsolható újabb Hold-istennőt, és megnézzük, hogy mítoszából mit meríthetünk magunknak 21. századi nőként, hogy életünk lelki, anyagi és spirituális téren is egyre teljesebb legyen. Mindehhez ezúttal is, immáron a 4. Bölcs Hold Bőség Kör keretében támogató teret és időt kapsz. Ezenkívül izgalmas felfedezési lehetőséget saját magadhoz, és a spirituális nőiség számodra tán az újszerűségén túl egyre természetesebbé váló megközelítését.

Hol lesz a 4. Bölcs Hold Bőség Kör találkozója?

Figyelem! Változott a helyszín!

Helyszín: Istennő Templom – Budapest, 1073, Erzsébet krt. 58. I/4. (Ki kell jönnöd a körfolyosóra, és átellenben szemben a sarokban találod a 4. számú ajtót.)

Megközelíthetőség tömegközelekedéssel: az épület előtt van a 4-es és 6-os villamos Király utcai megállója, illetve a sarkon a 70-es és 78-as trolik megállója.

A bejutáshoz a jelentkezőknek megadjuk a kapukódot.

Mennyibe kerül a Bölcs Hold Bőség Kör programja?

Lehetőséged van kedvezményesen hozzájutni a programhoz, ha több alkalomra jelentkezel és előre kifizeted (ezzel egyébként komoly elköteleződést is jelzel a saját belső fejlődésed iránt), de alkalmanként is bekapcsolódhatsz, ha az anyagi helyzeted ezt teszi inkább lehetővé, s választhatsz abban is, hogy kérsz-e az élő találkozó után online támogatást még, vagy elég számodra a személyes részvétel. Lássuk a részleteket!

A részvételi díjak a következők:

 • 1-1 alkalom személyes részvételi díja + online utánkövetés: 8.000,- Ft (bruttó ár), azaz a személyes találkozó után még 2-3 e-mailben feladatot, gyakorlatot, további információkat kapsz, hogy belső fejlődésed még sikeresebb, változásod még mélyrehatolóbb lehessen,
 • 1-1 alkalom csak személyes részvételi díja 5500,-  Ft (bruttó ár – online utánkövetés nem kíséri,  kizárólag a helyszíni szolgáltatás részvételi díjáról van szó),
 • 3 alkalomra egyben fizetve: 3×7.000,- Ft = 21.000,- Ft (bruttó ár), ami online utánkövetést is magában foglal (azaz a személyes találkozók után még 2-3 e-mailben feladatot, gyakorlatot, további információkat kapsz, hogy belső fejlődésed még sikeresebb, változásod még mélyrehatolóbb lehessen; ha ezt veszed igénybe, akkor 3 ezer forintot spórolhatsz)
 • 3 alkalomra egyben fizetve: 3×5.000,- Ft = 15.000,- Ft (bruttó ár), ami online utánkövetést NEM foglal magában (tehát csak a személyes találkozók részvételi díjáról van szó, azaz ha 3 alkalmat egyben kifizetsz, akkor 1500 forintot spórolhatsz) .

Az ár tartalmazza:

 • * a személyes alkalmak 2.5-3 órás, Hold-ciklusokhoz kötődő rituális programjának, és jelentős részben az itt felhasznált anyagok díját is a résztvevők által készített kellékekhez, eszközökhöz,
 • * a személyes találkozó után 2 vagy 3. írásos anyagot, feladatot, gyakorlatot, további információkat, amik a résztvevő nők változását segítik, belső útját, fejlődését támogatják, bátorítást adnak, ha az online utánkövetést is megrendelted.

Régi, hűséges ügyfeleinket változatlanul szeretnénk megbecsülni, így őket meglepetés ajándék várja minden alkalommal. (Régi ügyfélnek az számít, aki már igénybe vett fizetős szolgáltatást a GazdagNőknél; könyvrendelés nem számít ide.)

Az első 8 jelentkező szintén ajándékot kap mindig – legyen még titok az övék is, hogy mit! ;-). Döntsd el hát minél előbb: benne leszel-e az első 8 jelentkezőben?

Az online kísérést igénybevevők (8000 forintos díj, 3 alkalmas bérlet 21 ezer forintért) a közösen eltöltött, együtt átélt este után a következő találkozásig e-mailben megerősítést, belső fejlődésüket segítő feladatot kapnak (ahogy ezt már fentebb szintén írtam). Ez a szolgáltatás tovább növeli a program értékét, továbbra is támogatunk, ha már elindultál ezen az úton (természetesen, ha hagyod :-)).

A megrendelésed után visszaigazoló e-mailt kapsz a részvételi díjad utalásával kapcsolatos minden részletes információval. Várlak szeretettel!

Ha érdekel a 4. Bölcs Hold Bőség Kör 2010. október 27-én, szerdán este, illetve az azt követő legalább 2 alkalom még, akkor mielőbb töltsd ki az alábbi megrendelő lapot:

Név:*
Keresztneved :*
E-mail:*
Ezt a részvételi díjat választom:*
Régi ügyfél vagyok:*
Mobilszám:*
Pontos számlázási név és cím :*
Megjegyzés:A további teendőkkel kapcsolatos információkat, az utaláshoz szükséges adatokkal a megrendelésed elküldése után kapod meg – figyeld e-postaládádat! A jelentkezésed után kapsz még egy e-mailt, amiben meg kell erősítened, azaz véglegesítened kell ezt a megrendelésedet.

Ez a megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseirõl szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak az irányadóak. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 1999. (II.5.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik, amely szerint elektronikus megrendelés esetén a megrendelő 8 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől.

Utóirat: Ha bármi további kérdésed lenne a Bölcs Hold Bőség Körrel kapcsolatban, tedd fel bátran az ugyfelszolgalat – kukac – gazdagnok.hu e-mail címen!

http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/delicious_48.png http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/google_48.png http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/facebook_48.png http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/twitter_48.png

Kapcsolódó cikkek

2 Responses to “Hogyan gazdagíthat a Bölcs Hold Bőség Kör (kulisszatitkok csak neked ;-))”


 • Kedves Ida ! Csodálattal olvasom minden leveled.

  Biztos eljön a lehetőségem ,hogy “résztvegyek”
  személyesen is.

  Gazdagodjak én is. Üdv. Éva

 • csodálatos amit írtál eddig remélem nekem is eljön egyszer a szerencse

  hogy gazdagodjak én is

Jelenleg nem tudsz hozzászólni.