A Keringés Törvénye, azaz még mitől dől a lé?

A pénzt áramoltatni – ez is hozzátartozik ahhoz, hogy “dőljön a lé”. Viszont leállíthatjuk azzal, ha tartunk attól, vajon visszatér-e hozzánk, lesz-e elég, ha kifizetünk valamit. Legutóbbi felmérésünk részt vevői 30%-át aggasztotta ez a kérdés, de tapasztalatom szerint, ez az arány jóval nagyobb lehet, és “letakarják” más fontosabbnak vélt aggodalmak.

Biztonságra játszani a legkockázatosabb dolog – ez a meghökkentő mondat hangzik el Randy Gage-től az alábbi videó felvételen. A Keringés Törvényét egy hasonlattal magyarázva kifejti, hogy a “jólét olyan, akár egy szabad sodrású folyó.” De figyeljük csak, mit mond még Randy Gage:

” A hegyi patak vize annyira szikrázó, annyira tiszta és üdítő! Ha viszont ugyanez a víz megreked egy medencében, hamarosan zavarossá, poshadttá válik… halott dolog lesz belőle, nem cserélődik, állott lesz…

A jólét – és a pénz – akkor jelenik meg, ha keringetjük

Még akkor is érvényes ez, ha nehézségekkel kell küzdened. Fontos, hogy folyamatosan keringesd a Jólétet. …a kapzsi módon felhalmozott dolgok az életünkben mindig pangáshoz vezetnek. Ha ragaszkodsz valamihez, belekapaszkodsz, és nem engeded, hogy szabadon áramoljon, soha nem fogsz Jólétben élni.”

Elég pénzed sem lesz soha – ezzel is kiegészíthetjük, mert hogy a pénz mint eszköz szükséges a Jóléthez, és a pénz energia áramlását segítenünk szükséges. Az alábbi videóban konkrét ötleteket és tanácsokat is kapsz a pénzáramoltatás módszereire, de a GazdagNők újabb rendezvénye is segít neked ebben —>>>

Hogyan tudod sikeresen áramoltatni a pénzt, hogyan találd meg az arany (közép) utat a pénzügyi EGÉSZségedhez? Ezekre a kérdésekre is választ ad az 5. Mitől dől a lé? női pénzügyi konferencia 2010. december 12., vasárnap Budapesten.

Részletes információk, kedvezményes jelentkezési lehetőség november 20-ig itt: klikkelj! –>>

http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/delicious_48.png http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/google_48.png http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/facebook_48.png http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/twitter_48.png

Kapcsolódó cikkek

9 Responses to “A Keringés Törvénye, azaz még mitől dől a lé?”


 • Kedves Ida!
  Köszönöm szépen ezt a videót!
  Szeretettel:
  Anasztázia

 • Csodálatos a téma!!

  Pont tegnap pörögtem fel nagyon, amikor sorozatban jöttek a meglepetések olyan dolgok következtében, amiket előzőleg elengedtem.

  Egyik eset a tegnapiak közül:

  Nagyon vágytam valamire, de nem találtam megfelelőt számomra, így elengedtem azzal a tudattal, hogy már érkezik a számomra tökéletesen megfelelő. Tegnap más ügyből kifolyólag, de szembetalálkoztam a számomra tökéletessel :))…

  Nevetni fogtok, ha még azt is elmondom, hogy egy 200*220-as csodálatos, pamut, pihe-puha paplanról áradozok neketek :))!!

  Mindenkinek kívánom, hogy tudja befogadni a számára tökéleteset!!!

 • Kedves Ida!

  Köszönöm a törődést.Már le is írtam a dolgokat!Szeretném megkérdezni,hogy lehet spirituális helyre pénzt küldeni?
  Magának lehet?

  Köszönöm!

  További szép napot kívánok önnek és minden olvasónak!

 • köszönöm a videót,nagyon hasznos! szívből köszönöm!

 • Kedves Ida és Mindenki,

  ez a téma, amit felvetek, nem pont ide kapcsolódik, de hátha valaki tud segíteni (vagy tippet adni:))
  Szóval arról lenne szó, hogy már régóta gondolkodom azon, hogy el kellene menni egy pénzügyi tanácsadóhoz, körbe is nézegettem, ki is gyűjtöttem három “jelöltet”.
  És akkor elballagtam a férjemhez, hogy akkor…
  na és itt kezdődik a gond, ő ugyanis nem akar menni, szerinte
  a, teljesen felesleges mert mindegyik csak egy kókler
  b, nekünk nincs semmi pénzünk, amiből félre tudnánk tenni
  c, nem tudja senki, hogy mi lesz a nyugdíjakkal
  d, az, hogy költsünk kevesebbet az már nem is lehetséges
  e, nem is lehet semmit sem átcsoportosítani (mármint pénzre gondolok)
  esetleg tudnátok adni pár töletet, hogyan lehetne meggyőzni, hogy el kell menni, legalább azért, hogy megnézzük, hogyan lehetne a zilált pénzügyeinket rendbe tenni (már jó ideje vezetem a kiadások-bevételek táblázatot, ennek segítségével sikerült most először nullára kihozni a hónapot:)de azért tovább is szeretnék lépni), utána némileg feljebb íveltetni a pénzügyeinket és netán normális nyugdíjat kapni?
  Köszönöm előre is.

 • Hú, ez az utolsó mondat nagyon telibe talált engem.
  Köszönöm! :)

 • Orsinak !

  Férfiakkal nagyon nehéz pénzügyekben egyetérteni,legalább is ez a tapasztalatom. Nekem is hasonló gondjaim vannak,és én sem nagyon tudok megoldást a nyugdíj ügyben. Nagyon sok a bizonytalanság.
  Zárójeles megjegyzés: Pár évvel ezelőtt ugyanez a probléma jött elő Dániában !! Nem tudták,hogy melyik nyugdíjat fizessék ki,az államit vagy a magánt, aztán megoldódtak a gondok,és szerintem itt is hasonló problémák lesznek,. Minden esetre át kell alakítanunk a szocialista-gondolkodásunkat! Alaposan ! MErt tényleg jobb,ha az ember elkezd tartalékolni nyugdíjas éveire, ki tudja mi lesz..
  Persze nem tudom ez mennyire fér bele pont ebbe a “keringés-törvénye” dologba ??
  Bea

 • Ez az állítás igaz, maximálisan. Nekem most elég kevés a pénzem, mégis megváltam még attól a kevéstől is, mert kötelező kiadásokra kellett. Még aznap kaptam utánpótlást, igaz nem sokat, de akkor is. Mondjuk én kétféle Agykontrollos hanganyagot is hallgatok, ami a pénzvonzást erősíti, illetve Bagdi Bella csodadalait is hallgatom, illetve megerősítéseket is végzek nap, mint nap. Eddig háromszor kaptam pénzt a segítségükkel és egyre nagyobb összegeket. Szóval érdemes csinálni.

 • Kedves Bea,
  igen, tudom, hogy férfiakkal néha nehéz “zöldágra vergődni”;D
  de tényleg kellene valami megoldást találnunk, és egy szakember segítsége itt szerintem elengedhetetlen lenne *sóhaj*
  Azért is vagyok kíváncsi, hogy vannak-e “sorstársaim” és nekik hogyan sikerült észérvekkel (mert ez nálunk fontos!) meggyőzni vonakodó férjurukat…:)
  Ami a nyugdíjt illeti, tényleg akkora nagy itt a katyvasz, hogy én már nem bízom sem az állami, sem a magánpénztári támogatásban, szerintem az lenne a legjobb, amit az ember magának eltesz – na és itt megint visszakanyarodunk a pénzügyi tanácsadó szerepéhez.

Jelenleg nem tudsz hozzászólni.