Kiteljesedés a Teli Holddal – Bölcs Hold Bőség Kör 2010. november 21-én este…

“Minden barátomnak boldogan ajánlom, mert ez egy csoda!” – ezt nyilatkozta a GazdagNők Bölcs Hold Bőség Körének egyik résztvevője (lásd hamarosan alább a videó felvételt). 2 hónappal ezelőtt indultunk, és a 6. találkozóra készülünk: a TeliHold energiája támogatja közelgő együttlétünket. Érdemes kicsit visszatekintenünk a kezdetekre: szeptember 8-án az ÚjHolddal indultunk.

Milyen lehet a hangulat, a környezet, egyáltalán: az egész… Az alábbi videó remélhetőleg megmutatja ezt. A felvétel az első Bölcs Hold Bőség Kör után készült, és a nyilatkozó Péczeli Gabriella több alkalmon vett aztán részt, ahogy az elején lelkesen tervezte. November 21-én, vasárnap este Teli Holdkor te is velünk tarthatsz, és akár azt is átélheted, amit a videóban nyilatkozó Péczeli Gabi – nézd meg: 4 perc az időtartama…

Mi vár rád a Bölcs Hold Bőség Kör 6. találkozóján Teli Holdkor november 21-én 18.00 és 20.30 között?

A Teli Holdhoz ideje remek alkalom lesz arra, hogy még inkább kiteljesedjünk, és egy újabb Hold Istennőhöz kapcsolódjunk, aki a női lét anyai oldalát testesíti meg.

Lesznek különleges gyakorlatok ezúttal is (varázsolni fogunk most is ;-)),  megidézzük az ehhez az időszakhoz kapcsolható kelta Hold Istennőt, és megnézzük, hogy történetéből mit meríthetünk magunknak 21. századi nőként, hogy életünk lelki, anyagi és spirituális téren is egyre teljesebb legyen. Mindehhez ezúttal is, immáron az 6. Bölcs Hold Bőség Kör keretében támogató teret és időt kapsz. Ezenkívül izgalmas felfedezési lehetőséget saját magadhoz, és a spirituális nőiség számodra tán az újszerűségén túl egyre természetesebbé váló megközelítését.

Fő témánk a kiteljesedés lesz tehát – életed bármelyik területén, amit te kiválasztasz. Ez éppúgy lehet a pénz, a bőség, de az egészséged, a kapcsolataid, önfejlesztésed,  tudatosságod – ez rád van bízva! A Teli Hold energiájához, a mostani Hold Istennőhöz kötődnek az est folyamán a rituális gyakorlatok, és esetleg lesz megint mágikus kézműveskedés.  Az együttesen átélt, az egész csoport energiája által támogatott zsigeri, sejt színtű élmények ott helyben hatnak, és felemelő, megemelő energiáját magaddal viheted. Csak a te nyitottságodon, befogadási készségeden múlik mivel gazdagodsz! Az első találkozók résztvevői mély élményekkel és átélésekkel távoztak – volt aki gyógyult rákbetegként hosszú ideje a bölcsholdas találkozók idején, ezek alatt nem érzett először hosszabb időn át fájdalmat.

Ki lesz a vezetőd?

Jómagam: Chi*** Csapó Ida női önismereti tréner, nők és pénz specialista nagyon régóta vonzódom, és tudom, hogy közöm van a Holdhoz, annak szimbolikájához, spirituális aspektusához. Többször megerősítést kaptam konkrét személyektől is arra vonatkozóan, hogy nekem nemcsak dolgom, hanem feladatom van a Holddal, a nőiség ezen megnyilvánulásával.

Egy éve járok Veres Kriszta Papnő iskolájába, ami sok szunnyadót előhozott belőlem. Mindent átadok neked/nektek, amit alakuló papnői mivoltom közvetíteni enged, és amit az örök természetben mindig is jelenlévő Nagy Istennőtől, annak Hold és Bőség Istennőitől magam is kapok, illetve a tájékozódásom során e témában megérint, és magam is használok.
Közösen fogunk teremteni – a fentiekkel együtt ezt hangsúlyozni kívánom. Tehát az átadó és befogadó oldal teljes felelősségvállalása egyaránt szükséges. És nyitottsága is.

A Bölcs Hold Bőség Kör időpontjai még az idén:

(Ezeket a programokat már megtartottuk sikeresen: 1. Új Hold: szeptember 8-a, szerda, 2. Teli Hold: szeptember 23-a, csütörtök, 3. Telő/Növekvő Hold: október 13-a, szerda, 4. Fogyó Hold: október 27-a, szerda, 5. Új Hold: november 6-a, szombat.)

  • 6. Bölcs Hold Bőség Kör Teli Holdkor (ez a mostani program!): november 21-e, vasárnap 18.00-20.30 között
  • 7. Bölcs Hold Bőség Kör Új Holdkor: december 5-e, vasárnap 18.00-20.30 között
  • 8.  Bölcs Hold Bőség Kör Teli Holdkor: december 21-e, kedd 18.00-20.30 között. Téli Napforduló ideje is, ezért még inkább különleges alkalom…

Hol lesz a 6. Bölcs Hold Bőség Kör találkozója a kiteljesedés jegyében?

Helyszín: Sziddhárta Spirituális Központ.

Cím: Budapest VI. kerület Andrássy u. 98. I. emelet Kankalin-terem

Megközelíthetőség: a Kodály Körönd kismetró megállóhoz van közel a helyszín, illetve a 105-ös busszal is lehet érkezni tömegközelekedés esetén (Bajza utcai megállók mindkét irányból).

Mennyibe kerül a Bölcs Hold Bőség Kör programja?

Lehetőséged van kedvezményesen hozzájutni a programhoz, ha több alkalomra jelentkezel és előre kifizeted (ezzel egyébként komoly elköteleződést is jelzel a saját belső fejlődésed iránt), de alkalmanként is bekapcsolódhatsz, ha az anyagi helyzeted ezt teszi inkább lehetővé, s választhatsz abban is, hogy kérsz-e az élő találkozó után online támogatást még, vagy elég számodra a személyes részvétel. Lássuk a részleteket!

A részvételi díjak a következők:

  • 1-1 alkalom személyes részvételi díja + online utánkövetés: 8.000,- Ft (bruttó ár), azaz a személyes találkozó után még 2-3 e-mailben feladatot, gyakorlatot, további információkat kapsz, hogy belső fejlődésed még sikeresebb, változásod még mélyrehatolóbb lehessen,
  • 1-1 alkalom csak személyes részvételi díja 5500,-  Ft (bruttó ár – online utánkövetés nem kíséri,  kizárólag a helyszíni szolgáltatás részvételi díjáról van szó),
  • 3 alkalomra egyben fizetve: 3×7.000,- Ft = 21.000,- Ft (bruttó ár), ami online utánkövetést is magában foglal (azaz a személyes találkozók után még 2-3 e-mailben feladatot, gyakorlatot, további információkat kapsz, hogy belső fejlődésed még sikeresebb, változásod még mélyrehatolóbb lehessen; ha ezt veszed igénybe, akkor 3 ezer forintot spórolhatsz)
  • 3 alkalomra egyben fizetve: 3×5.000,- Ft = 15.000,- Ft (bruttó ár), ami online utánkövetést NEM foglal magában (tehát csak a személyes találkozók részvételi díjáról van szó, azaz ha 3 alkalmat egyben kifizetsz, akkor 1500 forintot spórolhatsz) .

Az ár tartalmazza:

  • * a személyes alkalmak 2.5-3 órás, Hold-ciklusokhoz kötődő rituális programjának, és jelentős részben az itt felhasznált anyagok díját is a résztvevők által készített kellékekhez, eszközökhöz,
  • * a személyes találkozó után 2 vagy 3. írásos anyagot, feladatot, gyakorlatot, további információkat, amik a résztvevő nők változását segítik, belső útját, fejlődését támogatják, bátorítást adnak, ha az online utánkövetést is megrendelted.

Régi, hűséges ügyfeleinket változatlanul szeretnénk megbecsülni, így őket meglepetés ajándék várja minden alkalommal. (Régi ügyfélnek az számít, aki már igénybe vett fizetős szolgáltatást a GazdagNőknél.)

Az első 8 jelentkező szintén ajándékot kap mindig – legyen még titok az övék is, hogy mit! ;-). Döntsd el hát minél előbb: benne leszel-e az első 8 jelentkezőben?

Az online kísérést igénybevevők (8000 forintos díj, 3 alkalmas bérlet 21 ezer forintért) a közösen eltöltött, együtt átélt este után a következő találkozásig e-mailben megerősítést, belső fejlődésüket segítő feladatot kapnak (ahogy ezt már fentebb írtam). Ez a szolgáltatás tovább növeli a program értékét, továbbra is támogatunk, ha már elindultál ezen az úton (természetesen, ha hagyod :-)).

A megrendelésed után visszaigazoló e-mailt kapsz a részvételi díjad utalásával kapcsolatos minden részletes információval. Várlak szeretettel!

Ha érdekel a 6. Bölcs Hold Bőség Kör 2010. november 21-én, vasárnap este Teli Holdkor, illetve a még hátra lévő 2 alkalom, akkor mielőbb töltsd ki az alábbi jelentkezési lapot:

Név:*
Keresztneved :*
E-mail:*
Ezt a részvételi díjat választom:*
Régi ügyfél vagyok:*
Mobilszám:*
Pontos számlázási név és cím :*
Megjegyzés:

A további teendőkkel kapcsolatos információkat, az utaláshoz szükséges adatokkal a megrendelésed elküldése után kapod meg – figyeld e-postaládádat! A jelentkezésed után kapsz még egy e-mailt, amiben meg kell erősítened, azaz véglegesítened kell ezt a megrendelésedet.

Ez a megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseirõl szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak az irányadóak. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 1999. (II.5.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik, amely szerint elektronikus megrendelés esetén a megrendelő 8 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől.

Utóirat: Ha bármi további kérdésed lenne a Bölcs Hold Bőség Körrel kapcsolatban, tedd fel bátran a bolcshold- kukac – gazdagnok.hu e-mail címen!

http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/delicious_48.png http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/google_48.png http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/facebook_48.png http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/twitter_48.png

Kapcsolódó cikkek

0 Responses to “Kiteljesedés a Teli Holddal – Bölcs Hold Bőség Kör 2010. november 21-én este…”


Jelenleg nem tudsz hozzászólni.