A pénzügyeink kulcsa az önismeret (Magyar Rádió Pécs)

A pénzt gyakran a férfiakhoz kötik, így jogos kérdés: miért kell foglalkozni a nők és a pénz kapcsolatával. Ezzel a felvetéssel kezdődött Kis Tündével a beszélgetésünk, aminek az adott apropot, hogy 2010. november 12-én és 13-án Pécsett előadást, illetve Pénz-Vonzó Bőség-Nap címmel rituális elemekkel is tarkított tréninget tartottam. A beszélgetés az MR6-on november 15-én hétfőn du 2 és 3 óra között hangzott el, megismételték másnap délelőtt 9 és 10 óra között, és most közreadom itt a GazdagNők honlapon is.

Felér egy tréninggel – mondtak már ilyent nyilatkozataimról. Valóban mindig igyekszem fontos, és hasznos dolgokat, öntudatra ébresztő gondolatokat, pénz- és bőségtudatosságot emelő felvetéseket elmondani. Hogy ez a mostani beszélgetés mit nyújthat neked, magadnak kell eldöntened, hallgasd hát meg :-)

Érdeklődésfelkeltőnek Kis Tünde kérdéseit idézem:

Volt egy érdekes félmondata az előbb. Hogy a nők nem tettek félre akkor pénzt maguknak, amikor megtehették volna. Jól értettem, hogy ha mondjuk házasságban él egy nő, akkor is tartson magán egy kis külön pénzt?

Van, aki a háta közepére kívánja, ha pénzügyi tanácsokkal fölhívja valaki, más megköszöni, mert nem tud a pénzzel bánni. Jól értettem, hogy spirituálisan is be lehet vonzani a pénzt?

Az is viszonylagos, hogy kinek mennyi pénz a sok. Tehát lehet, hogy apró lépésenként lehet haladni, ha egyszer valaki nagyon sok pénzt szeretne magának?

A beszélgetésünknek elkészült az írásos változata is.

A 7 perces interjú hangfelvételét itt tudod meghallgatni:

Hanganyag: a lejátszáshoz Adobe Flash Player (9-es vagy újabb verzió) szükséges, amelynek a legfrissebb változata letölthető innen, valamint a böngészőben engedélyezni kell a JavaScriptet is.

A beszélgetés írásos változatát ingyenes ajándékként innen tudod letölteni (ha inkább olvasnád, vagy olvasnád is ;-)): Pénzügyeink kulcsa az önismeret (969)

Pénzügyi önismeretet egyébként itt tudsz bővebben tanulni ~ MOST ráadásul KEDVEZMÉNYESEN: használd ki a lehetőséget! —>>>

 

 

http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/delicious_48.png http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/google_48.png http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/facebook_48.png http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/twitter_48.png

Kapcsolódó cikkek

3 Responses to “A pénzügyeink kulcsa az önismeret (Magyar Rádió Pécs)”


 • Kedves Ida,

  Tegnap párszor végig hallgattam az interjút. Úgy szívtam a szavakat, mint a szivacs a vizet. Ez előtt tegnap megnéztem az egyenlegemet és azon gondolkodtam, hogy: “miért nincs a pénznek értéke és ugyan ezt érzem, a munkámmal is”. Természetesen tudom percre pontosan, hogyan hol állok pénzügyileg. Bevétel-kiadás és megtakarítás most rendben van. De sokszor azt érzem, hogy nincs értéke a pénznek és a munkámnak.” Tudnál olyan mantrát mondani, írni amit mondtatok, hogy felváltsa a pozitív töltet.

  Nagyon szépen köszönöm és remélem, hogy nagyon sok nő, lány gyerek felébred. Gratulálok az előadónőnek.

  Üdvözlettel:

  veronika

 • Sziasztok!Szerintem az iskolában is kellene tanítani az önismeretet és a személyiségfejlesztést!Általában az emberek a saját kárukon tanulnak.Mónika

 • Veronika, mantrák lehetnek ezek:
  Értékes munkát végzek, és ezt megfizetik.
  Értékes a munkám, amit anyagilag is elismernek.
  Értékes a munkám, amit jól megfizetnek.

  De fontos kérdés lehet, hogy te értékeled-e, értékesnek tartod-e a saját munkádat?

  Értékelem a munkámat… Értékesnek tartom a saját munkámat, és megérdemlem, hogy ezt anyagilag is elismerjék: jól megfizessék.

  hm?
  Mit szólsz?

  Szeretettel: Ida ***

Jelenleg nem tudsz hozzászólni.