ÚJ Holdkor vágyainkat erősítsük meg, jövő évünket tervezzük meg!

Jól éreztem magam, belső csendet és békét éreztem. Lenyugodtam. Ajánlom, aki szeretné érezni a lenyugvást, az energia áramlást, egymáshoz való szeretetet, az jöjjön el – az egyik résztvevőnk, Marcsi írta az előzőeket az egyik budapesti Bölcs Hold Bőség Kör után. Az eddig lezajlott 6 találkozó alkalmával 2.5-3 órában mindig az adott időszak hold fázisához, és azon keresztül Hold Istennőkhöz kapcsolódtunk, de randevúztunk ;-) már Bőség Istennővel is.

Hasonlóan nyilatkoztak mások is – olvasd csak!

Veled is megtörténhetnek, amit az eddigi résztvevők átéltek – alább olvashatod! Gyere a Bölcs Hold Bőség Körbe – legközelebb ÚjHoldkor találkozunk december 5-én, vasárnap este 18 órakor Budapesten a Sziddhártában!

Nyugalmat éreztem, szellemileg tisztábbá váltam. Sok erőt és energiát viszek magammal.

Jó volt itt lenni. Tetszettek a mantrák, a pénzzel kapcsolódó mondatok. Tetszett a fény, az energia. Jó volt hallgatni, miből van sok. Nyugalom áradt, ami fontos, és jó a heti sok gond után. Jó lesz erre visszaemlékezni. Dr. Gelléri Julianna

Mit jelentett? Feltöltődést, közösségi élményt, a nyugalom érzését. Máskor is jövök! Maradjon a többi is ilyen!

Nekem nagyon megnyugtató és ugyanakkor felemelő is volt a gyertyákkal való világítás. Újabb lehetőségeket mutatott meg a meditáció, aminek a segítségével a későbbiekben lehetőség nyílik komolyabb meditációkra. Rennich Éva

A meghitt bensőséges kapcsolat, megnyugtató és erőt adó  – ezt éreztem. A gyakorlatok segítenek abban, hogy valóban megtörténjenek az általunk gondolt dolgok. Eddig nem próbálkoztam ilyen szinten a Holddal, de most már hiszem, hogy ezek így hatnak ránk. Sokkal több figyelmet fordítok most már rá. Nagy élmény volt a mai este!

Úgy érzem, van értelme ezeknek a rituáléknak. Az ÁTÉLÉST segítik, amit gondolatilag már esetleg tudtunk és ezek által jobban átéljük őket. Magdi

Örülök, hogy idetaláltam és ideértem. A mai nap sok, eddig ismeretlen szemszögből néztem rá és láttam magam. Szeretném még sok más szemszögből látni magam: jövök a következő alkalommal is! Köszönöm a szellemi, lelki és tárgyi ajándékokat. Köszönöm, hogy itt lehettem! Timi

Mély, spirituális élmény volt ez a mai este. Mindig tudsz Ida valami meglepő gyakorlatot mutatni nekünk, amivel lelkünk legmélyébe merülhetünk… És megkaptuk a kérdéseinkre a válaszokat, csak hinni kell benne, hogy ez a mi utunk, hinni kell önmagunkban, a legbenső IGAZI hangra, a vágyainkra! Csodás élmény volt! És különleges! Csákiné Gabi

Mi vár rád a Bölcs Hold Bőség Kör 7. találkozóján Új Holdkor 2010. december 5-én vasárnap 18.00-20.30 között?

Az Új Holdhoz kapcsolódunk – logikusan :-). Remek alkalom lesz arra, hogy egy újabb Hold Istennőhöz kapcsolódjunk, aki a női lét anyai oldalát testesíti meg.

Fő témánk a vágyaink megerősítése, a közelgő jövő évünk megálmodása és megtervezés lesz. Az Új Hold energiájához, a mostani Hold Istennőhöz kötődnek az est folyamán a rituális gyakorlatok, és esetleg lesz megint mágikus kézműveskedés.  Az együttesen átélt, az egész csoport energiája által támogatott zsigeri, sejt színtű élmények ott helyben hatnak, és felemelő, megemelő energiáját magaddal viheted. Csak a te nyitottságodon, befogadási készségeden múlik mivel gazdagodsz! Az első találkozók résztvevői mély élményekkel és átélésekkel távoztak (ahogy magad is olvashattad fentebb beszámolójukban).

Lesznek különleges gyakorlatok ezúttal is (varázsolni fogunk most is ;-)),  megidézzük az ehhez az időszakhoz kapcsolható Hold Istennőt, és megnézzük, hogy mítoszából mit meríthetünk magunknak 21. századi nőként, hogy életünk lelki, anyagi és spirituális téren is egyre teljesebb legyen. Mindehhez ezúttal is, immáron az 7. Bölcs Hold Bőség Kör keretében támogató teret és időt kapsz. Ezenkívül izgalmas felfedezési lehetőséget saját magadhoz, és a spirituális nőiség számodra tán az újszerűségén túl egyre természetesebbé váló megközelítését.

Ki lesz a vezetőd?


Jómagam: Chi*** Csapó Ida női önismereti tréner, nők és pénz specialista nagyon régóta vonzódom, és tudom, hogy közöm van a Holdhoz, annak szimbolikájához, spirituális aspektusához. Többször megerősítést kaptam konkrét személyektől is arra vonatkozóan, hogy nekem nemcsak dolgom, hanem feladatom van a Holddal, a nőiség ezen megnyilvánulásával.

Második évemet kezdtem el 2010 novemberében Veres Kriszta Papnő iskolájában – sok szunnyadót előhozott belőlem. Mindent átadok neked/nektek, amit alakuló papnői mivoltom közvetíteni enged, és amit az örök természetben mindig is jelenlévő Nagy Istennőtől, annak Hold és Bőség Istennőitől magam is kapok, illetve a tájékozódásom során e témában megérint, és magam is használok.
Közösen fogunk teremteni – a fentiekkel együtt ezt hangsúlyozni kívánom. Tehát az átadó és befogadó oldal teljes felelősségvállalása egyaránt szükséges. És nyitottsága is.

Szeretnék részt venni a Bölcs Hold programjain, jelentkezem!

Tervezett időpontok, élő találkozási lehetőségek 18.00-20.30 óra között:

(Új Hold:1.  szeptember 8-a, szerda, 2. Teli Hold: szeptember 23-a, csütörtök, 3. Telő/Növekvő Hold: október 13-a, szerda, 4. Fogyó Hold: október 27-a, szerda, 5. Új Hold: november 6-a, szombat, 6. Teli Hold: november 21-e, vasárnap 18.00-20.30 között (ezeket már  megtartottuk nagyon sikeresen).)

  • 7. Új Hold: december 5-e, vasárnap 18.00-20.30 között
  • 8. Teli Hold: december 21-e, kedd 18.00-20.30 között. Téli Napforduló ideje is, ezért még inkább különleges alkalom…

Hol lesz a 7. Bölcs Hold Bőség Kör találkozója?

Helyszín: Sziddhárta Spirituális Központ.

Cím: Budapest VI. kerület Andrássy u. 98.  földszint – Boróka terem

Megközelíthetőség: a Kodály Körönd kismetró megállóhoz van közel a helyszín, illetve a 105-ös busszal is lehet érkezni tömegközelekedés esetén (Bajza utcai megállók mindkét irányból).

Mennyibe kerül a Bölcs Hold Bőség Kör programja?

A részvételi díjak a következők:

  • 1-1 alkalom személyes részvételi díja + online utánkövetés: 8.000,- Ft (bruttó ár), azaz a személyes találkozó után még 2-3 e-mailben feladatot, gyakorlatot, további információkat kapsz, hogy belső fejlődésed még sikeresebb, változásod még mélyrehatolóbb lehessen,
  • 1-1 alkalom csak személyes részvételi díja 5500,-  Ft (bruttó ár – online utánkövetés nem kíséri,  kizárólag a helyszíni szolgáltatás részvételi díjáról van szó),

Az ár tartalmazza:

  • * a személyes alkalmak 2.5-3 órás, Hold-ciklusokhoz kötődő rituális programjának, és jelentős részben az itt felhasznált anyagok díját is a résztvevők által készített kellékekhez, eszközökhöz,
  • * a személyes találkozó után 2 vagy 3. írásos anyagot, feladatot, gyakorlatot, további információkat, amik a résztvevő nők változását segítik, belső útját, fejlődését támogatják, bátorítást adnak, ha az online utánkövetést is megrendelted.

Régi, hűséges ügyfeleinket változatlanul szeretnénk megbecsülni, így őket meglepetés ajándék várja minden alkalommal. (Régi ügyfélnek az számít, aki már igénybe vett fizetős szolgáltatást a GazdagNőknél.)

Az első 8 jelentkező szintén ajándékot kap mindig – legyen még titok az övék is, hogy mit! ;-). Döntsd el hát minél előbb: benne leszel-e az első 8 jelentkezőben?

Az online kísérést igénybevevők (8000 forintos díj) a közösen eltöltött, együtt átélt este után a következő találkozásig e-mailben megerősítést, belső fejlődésüket segítő feladatot kapnak (ahogy ezt már fentebb írtam). Ez a szolgáltatás tovább növeli a program értékét, továbbra is támogatunk, ha már elindultál ezen az úton (természetesen, ha hagyod :-)).

A megrendelésed után visszaigazoló e-mailt kapsz a részvételi díjad utalásával kapcsolatos minden részletes információval. Várlak szeretettel!

Ha érdekel a 7. Bölcs Hold Bőség Kör 2010. december 5-én, vasárnap este ÚJ Holdkor, akkor mielőbb töltsd ki az alábbi megrendelő lapot:

Név:*
Keresztneved :*
E-mail:*
Ezt a részvételi díjat választom:*
Régi ügyfél vagyok:*
Mobilszám:*
Pontos számlázási név és cím :*
Megjegyzés:A további teendőkkel kapcsolatos információkat, az utaláshoz szükséges adatokkal a megrendelésed elküldése után kapod meg – figyeld e-postaládádat! A jelentkezésed után kapsz még egy e-mailt, amiben meg kell erősítened, azaz véglegesítened kell ezt a megrendelésedet.

Ez a megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseirõl szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak az irányadóak. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 1999. (II.5.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik, amely szerint elektronikus megrendelés esetén a megrendelő 8 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől.

Utóirat: Ha bármi további kérdésed lenne a Bölcs Hold Bőség Körrel kapcsolatban, tedd fel bátran az ugyfelszolgalat – kukac – gazdagnok.hu e-mail címen!

http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/delicious_48.png http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/google_48.png http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/facebook_48.png http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/twitter_48.png

Kapcsolódó cikkek

0 Responses to “ÚJ Holdkor vágyainkat erősítsük meg, jövő évünket tervezzük meg!”


Jelenleg nem tudsz hozzászólni.