Gazdag nő – Kim Kiyosaki könyve nőtől, nőknek (könyvajánló)

Gazdag nő. Ezt a címet viseli Kim Kiyosaki könyve, ami megjelenése óta a Bagolyvár Könyvkiadó egyik legsikeresebb kötete. Sallay Katalin fordításában évekkel ezelőtt még kéziratban olvastam. Nagyon megragadott az a rész, amiben leírta, hogy volt olyan ingatlan befektetése, aminél félelmében sírt. De mégis lépett! Soha egyetlen férfiak által írt könyvben nem olvastam ennyire életszerűen, őszintén a félelemről. Szóval nagyon női ez a könyv: valóban nőtől szól nőknek. És igazi pénzmágnes is! ;-)

Donald J. Trump ingatlan milliárdos szerint:

“Ez a könyv kötelező olvasmány minden nő számára. Manapság a nőknek érteniük kell a pénzügyekhez, sokkal inkább, mint korábban bármikor.”

Befektetésről – nőknek. Ez a könyv témája, mégpedig nagyon olvasmányosan, egy női kerettörténetbe ágyazva. Megvallom, amikor először olvastam kéziratban a magyar fordítását zavart, hogy minek ide a “regényesítés”. De elég hamar rájöttem, hogy egy elképesztően tudatosan szerkesztett, jól megírt könyvvel van dolgom. Az ürügy egy női találkozó, amikor is volt egyetemisták összejönnek. Tudatosan szerkesztett, mert minden nő más-más női élethelyzetet, sorsot testesít meg, és aztán más-más döntéseket is hoznak atekintetben is, hogy ki hajlandó egyáltalán tanulni Kimtől pénzügyekről, ki nem. És aki igen, ő hogyan viszonyul mindehhez, és mire jut. Csak ajánlani tudom minden nőtársamnak a könyvet.

Robert Kiyosaki ezt írja feleségéről:

Kim GAZDAG NŐ címmel írt egy könyvet. És minden joga meg is volt a könyv megírására. Körülbelül tíz évébe került, amíg meglehetősen jóvá vált szakmailag, jelenleg pedig azt mondanám, hogy éppen a szakértők soraiba emelkedik.

A könyv alcíme mindent elárul: “Mert utálom ha mások mondják meg nekem, mit tegyek.” E kijelentés igazságáért kezeskedhetek. Kim azért gazdagodott meg, mert szabadon, a saját feltételei szerint akarja élni az életét.

Ssemmit nem tudott a pénzről és a befektetés világáról – Kim Kiyosaki  abszolút  tökéletes példája volt egy ilyen nőnek.  Azt viszont már nagyon korán tudta, hogy nem fog hagyományos életet élni, mert erőteljesen független, versengő alkat volt, és nem tudta elviselni, hogy megmondják neki, mit csináljon.

Befektetői karrierjét 1989-ben kezdte. Első befektetése után hamarosan rájött, hogy a befektetés jelenti számára a szabadsághoz vezető utat. Ma sok millió dollár értékű befketetési célű ingatlan tart az ellenőrzése alatt, valamint egyéb befektetési eszközökkel rendelkezik.

A női pénzügyi hibákat is számba veszi Kim könyve – erre hangsúlyozottan kitér (női butaságok listájaként említve ezeket). Könyvének ez a része is rendkívül tanulságos, elgondolkodtató.

A Gazdag nő című könyv neked szól, ha

  • * soha többé nem akarsz álmatlanul forgolódni a pénz miatt;
  • * saját ellenőrzésed alatt akarod tartani pénzügyidet;
  • * belefáradtál abba, hogy egy gadzag Elragadó Hercgre válarkozz;
  • * valódi függetlenségre vágysz.

Olyan nőknek szól, akik ragaszkodnak anyagi függetlenségükhöz… és nem akarnak egy embertől, egy családtól, egy cégtől vagy a kormánytól függeni, hogy azok gondoskodjanak róluk.

Kim könyve valóban fontos alapmű minden nő számára, aki csak kicsit is nyitott arra, hogy fejlessze pénzügyi intelligenciáját, s tanulni szeretne a befektetések világáról. Megvásárolhatod tőlünk is! Remek ajándék lehet – magadnak, de másoknak is! :-)

A könyv tőlünk jelenleg nem rendelhető!

Megrendelési feltételek – EZT mindenképpen olvasd el!

Megrendelheted tehát rögtön Kim “Gazdag nő” című könyvét, de előtte néhány fontos információ:

A könyvrendelésedet kizárólag belföldre, előzetes utalás mellett vállaljuk, a Magyar Posta viszi számodra a könyvet (tehát nem futár szoglálat, így nincs telefonos értesítés).

Bankfiókban készpénzzel is fizethetsz, viszont ebben az esetben +100 forint költség terheli a megrendelésedet (tehát 3000,- Ft-ot utaljál Kim Kiyosaki Gazdag nő c. könyve esetében). Ugyanez igaz, ha postai rózsaszínű csekken indítod a befizetésedet. Ez esetben majd arra a bankszámlaszámra kell befizetned, amit a visszaigazoló e-mailben a megrendelésed után megadunk számodra.

Külföldre nem vállaljuk a megrendelések fogadását, mert jelentősen megnövelné a díjakat a magasabb utalási és postázási költség. (Tehát külföldi bankszámláról ne utaljatok, és külföldi postázási címet ne adjatok meg, kérünk benneteket.) Utánvéttel szintén nem vállaljuk a megrendelések fogadását, mert itt is jelentősen megemelkedik a postázási díj.

A fentiek esetében a könyv árához képest aránytalanul magasak lennének a költségeid, amit semmilyen szempontból nem tartunk célszerűnek. Javasoljuk, hogy adjál meg olyan címet, keressél olyan megoldást, amivel a fentiek elkerülhetőek (pl. Magyarországon élő ismerőseid személyében, akik el tudják neked juttatni a könyvet).

Amennyiben több darabot rendelnél, ezt jelezd előzetesen ide: ugyfelszolgalat – kukac – gazdagnok.hu – és egyeztetjük veled a teendőket, az utalandó összeget.  Telefonon hívhatod Majoros Melinda ügyfélkapcsolati menedzserünket is: 30 – 58-43-975

A megrendelésed után a visszaigazoló e-mailben minden további információt megkapsz az utalás részleteivel kapcsolatban is.

Ha a fentieket elfogadod, kérlek, csak ekkor rendeld meg Kim Kiyosaki a “Gazdag nő” című könyvét, és töltsd ki az alábbi megrendelési űrlapot!

http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/delicious_48.png http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/google_48.png http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/facebook_48.png http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/twitter_48.png

Kapcsolódó cikkek

3 Responses to “Gazdag nő – Kim Kiyosaki könyve nőtől, nőknek (könyvajánló)”


  • Csak ajánlani tudom mindenkinek, nagyon olvasmányos és nagyon tanulságos. Stílusa pedig még Robert Kiyosakiénál is élvezetesebb szerintem. :)

  • Teljesen egyetertek Edinaval, Kim stilusa sokkal erthetobb, eltszerubb es elvezetesebb, ebben a konyvben minden benne van amire szuksegem volt :)

  • Szuper könyv, csak ajánlani tudom! :) Kim okosan, nőiesen lendületesen ír, öröm olvasni!A tartalmának nagyon sok szemfelnyitást köszönhetek, komolyan felforgatta a pénz-képem, amiért őszintén hálás vagyok.

Jelenleg nem tudsz hozzászólni.