Pénzügyi önismeret ünnepek előtt (RTL Club Reggeli Szujó Zoltánnal és Barabás Évivel)

Tanuljunk meg spórolni! Ezt a címet adták annak a beszélgetésnek, amiben jómagam voltam a kérdezettje: 2010. december 8-án, kedden reggel 7 órakor jártam az RTL Club Reggeli című műsorában. De a szalagfelirat még jobban kifejezi a lényeget: pénzügyi önismeret ünnepek előtt, bár ezt is lehetett olvasni: személyre szabott költekezés :-). Az adás honlapján ez olvasható:

“Egy pénzspecialista járt nálunk, hasznos spórolási tippekkel gazdagodtunk. Sőt: kiderült, hogy Barabás Évi egy aszkéta, míg Szujó Zoli egy dorbézoló típus, már ami a költekezési szokásokat illeti.”

A rezgésszintedet is megemeli, remélem ez a beszélgetés. Mert nagyon hangulatos, jókedvű volt a 2 műsorvezetővel (egyikük kutyáival körül véve :-)). Örömmel veszem, hogy megnézed. Tán sok hasznos info van benne, mitöbb: akár ingyenes tanulási lehetőség is, hm? :-)

És ha még többet meg akarsz tudni például a pénzügyi személyiségtípusokról, akkor nézz körül itt a pénzügyi önismeret terén! Klikkelj —>>>

http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/delicious_48.png http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/google_48.png http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/facebook_48.png http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/twitter_48.png

Kapcsolódó cikkek

10 Responses to “Pénzügyi önismeret ünnepek előtt (RTL Club Reggeli Szujó Zoltánnal és Barabás Évivel)”


 • Kedves Ida!
  Sajnos még nem találkoztunk, de remélem lesz rá még alkalom.
  A műsor rövidségétől függetlenül gazdag ötlettel jutalmaztad meg a nézőket.
  Nagyon szimpatikus ajánlat a 20pontos jegyzet.
  Eszembe nem jutott még, hogy adjak el valamit, pedig ez is egy lehetőség.
  Köszönöm, hogy lehetőségem volt megnézni a műsort.
  Kívánok sok Sikert, Áldást & Bőséget
  Ilike

 • Köszönöm! Újabb jó tipp ez a 20 pontos lista, eddig még nem gondoltam rá, hogy így foglaljam össze, hogy honnan jöhet a pénz.
  Köszönöm a lehetőséget, hogy a beszélgetést megnézhette.
  Sikeres szép napot kívánok: Gabi

 • Kedves Ida!

  Meghallgattam a videót, és bizony, nekem, csak az elkeseredésemet növelte!
  Végigröhigcslték a műsort, és az, amit elmondtak, számomra, kivitelezhetetlen!
  Nekik, könnyű volt, állásuk, nem kevés fizetésük van, tele zsebbel pedig, könnyű dolog szálldosni, hogy ilyen típus, vagy amolyan, de akinek NINCS, aki 27’000 ft.-ból kell éljen, vagy az útszegélyen koldulgatva, az NEM SOROLHATÓ sehová!
  NINCS-kategóriát, Te sem mondtál el, hogy az hogyan csináljon pénzt, mert olyan embert sem ismer, aki adna neki, és eladni sincsen mit, és ha volna is, a szegény ember, csak a másik szegényt ismeri, akinek ugyanígy nincs semmije, mert a gazdagok, nem járnak a nyomorult világban, nem is állnak szóba vele, kocsin utaznak, és wellneseznek, és bejárónőjük van, meg étteremből rendelik az ebédjüket. Más világ az.
  És aki rossz helyre születettt, és azt is rosszkor, az csak pusztulni tud, annak a vagyona, csak a hulló könnyei, és a koldulás során a tenyerébe dobott ötforintok, amit még, megjegyzésekkel is tetéznek!
  Tehát: akkor, HOGYAN dőlhet a lé?
  Nyilváános lehet az e-mail címem is, akár a nevem is, nekem már, úgy sincsen semmim sem!

  Hát, ilyen életek is vannak! Nem italozók, nem dohányzók, otthontalanok, szálláson lakók.

  Még egy kérdés: ÉLET EZ???

  Anikó.

 • Kedves Ida…

  Pontosan erre számítottam a beszélgetést megelőzően.
  Rám férne mostanában egy rendhagyó ötlet, hogyan is keressek kétezer eurót… Eddig 15 önálló könyvem jelent meg, főleg az ezotéria területéről, de indiai útinapló és verseskötetek is. Hamarosan napvilágot lát válogatott verseim gyűjteménye, “Tigrisszabadító” címen.
  Mindezt azért említem, hogy itt vannak a könyveim, mindegyikből van eladó is. S mégsem tudok mozdulni, harcművész-létem ellenére sem, mert egy műtétre várok. Nem súlyos, de kellemetlen, mint minden műtét. A megerőltető edzéseknek és örökletes tényezőknek tulajdonítható a bal vádlimban jelentkező értágulás, ezt kellene operálni. – Mivel Szerbiában vagyok egészségügyi biztosított, s itt is, mint mindenütt, hónapokat kell sort várni, ezért választanám a magánklinikát, de az meg sokba kerül. – Itt a bökkenő, s hogy miért töröm a fejem rendkívüli bevételen.
  S ez a bevétel csak váratlan és rendkívüli lehet, mert “szabályosan” jelenleg nem látok erre módozatot.
  S előttem áll még az újabb indiai tanulmányút is, a Dalai Láma személyes meghívásának eleget teendő.

  Mindenkinek kellemes, boldog, bőségben áldott Ünnepeket kívánok…
  Köszönöm szépen…
  Gergely

 • Kedves Ida!
  Nem túl régen vagyok a híved és olvasód.Tanulgatom,hogy hogyan fogom ezek után csinálni a beosztást,eddig valahogy mindig sikerült,de most már segítségre van szükségem.
  Köszönöm a tippeket,kipróbálom és közreadom, ha bevált.
  Békés karácsonyi ünnepeket!

 • Kedves Ida!
  Atv ben is láttam a beszélgerést,de jó volt mégegyszer hallani,látni.Köszönöm!!Tetszett a 20 pont,és nem feltétlenül kell még többet dolgozni,hogy pénzhez jussunk.Okos!A Szunyó zoltán “harántimpulzus” megjegyzése is nagyon szellemes volt.Viszont én ugy szeretek vásárolni,hogy meglátom és megszeretem.
  Még személyesen nem találkoztunk,remélem 0 2011-es évben lesz rá mód.

  HIT,REMÉNY,SZERETET,BÉKE lángja égjen a szivedben.

  Köszönettel:Hámorné Klári

 • Szujó Zoltántól elnézést kérek,hogy elgépeltem a nevét.
  Bocsánat.
  Hámorné Klári

 • Aki keres az talál! Legalább is ezt szokták mondani. Én már több mint két éve keresem a lehetőséget az interneten és a 2010-es évben végre úgy érzem rá találtam. Egy olyan csapathoz sikerült csatlakoznom, akik arra törekednek,hogy segítsék az embereket a szellemi és mentális fejlődésben és egyben kereseti lehetőséget is biztosítanak a számunkra. Olyan szervezői munkával amit bárki megtud tanulni, mert ha már a számítógépen az internetet tudja használni akkor ezt is tudja csinálni.Én váltig állítom, hogy aki komolyan keresi a munkát az előbb vagy utóbb de megtalálja.
  A 20-as listát reggel megcsináltam és egy pénz lehetőség már be is jött!
  Köszönetem a jó tippért, Valamint a Pénz – Szeretet könyvért, ami pénteken megérkezett, és azonnal olvasni kezdtem.(Most a párom vonult el vele)
  Szép estét mindenkinek: Gabi

 • Kedves Ida ! Csak mától vagy az “Ismerősöm”, nem ismertelek, csupán egyfajat spontán szimpátia vezetett arra, hogy jelentkezzem Nálad…Megleptél ! Tetszett az elmélet, amit az rtl-en taglaltatok, már amennyire engedte ez a rövid idő…bosszantott, hogy nem engedtek “elégszer” szóhoz jutni…inkább a müsorvezetök szerettek volna szerepelni :-( De majd keresem az irodalmakat Tőled. Köszönöm a felvételt ! Sok szeretettel kívánok Neked boldog karácsonyt ! Edit

 • Kedves Ida!

  Újra hasznos dolgokat tanulhattam tőled!!
  Köszönöm szépen és nagyon boldog karácsonyt kívánok neked és a többi olvasódnak.

Jelenleg nem tudsz hozzászólni.