2010 elköszön, 2011 érkezik: Angyal-kártya húzás január 2-án 16 órakor online!

FONTOS: használd ezt a segédletet, hogy hozzá tudjál szólni a mai online találkozónkon: http://www.gazdagnok.hu/gazdagnok-online-kozvetites-3.pdf

A számvetés ideje hagyományosan minden év vége. Kíváncsiságból megnéztem, hogy mik voltak a legolvasottabb írások az ideiek közül – lássuk is közülük az első négyet, azaz azokat, amiket legtöbben olvastatok 2010-ben:

 1. Elengedés – a Vákum Törvénye a jóléthez, bőséghez vezető úton
 2. Pénz-szokások, amik a gyarapodásodat segíthetik… (nyereményjáték)
 3. Joe Vitale: A pénzteremtés történelmének leghatalmasabb titka (Mitől dől a lé? ;-))
 4. Pénz ötletek anyagi gazdagodásodhoz – a Telő Hold energiájával kísérve

A 2011-es évet megerősítendő javaslom, hogy olvassátok újra őket, vagy ha még nem olvastátok, akkor most tegyétek meg :-). Tapasztalatom szerint gyakran lehet abból is tanulni, amit már olvastam, láttam, hallottam, mert olyasmit látok, hallok meg belőle, amit korábban esetleg nem.

Az újesztendőt másképp is megerősíthetjük – mégpedig közösen! Immáron hagyomány, mert most már 3. alkalom lesz, hogy a GazdagNők blogolvasóival, hírlevél-megrendelőivel Angyal-kártyát húzunk a következő évre.

Gyertek ide 2011. január 2-án, vasárnap délután 4 órakor,

mert online közvetítést tartunk, azaz itt leszünk Eszterrel mindketten, és csinálunk egy kis számvetést, előrenézést a következő évre. Aki kéri, húzok neki Angyal-kártyát, Eszter = Estee pedig mint a GazdagNők NetAngyala is, segít nekem.

Eszterrel a szokásos szilveszternapi rítusunkat ma délután már megejtettük, és mi már kihúztuk a következő évre az Angyal-kártyáinkat – tehát mi már tudjuk, hogy kik kísérnek bennünket 2011-ben. Öt éve – ki hinné, hogy ilyen régen? – kezdtük: 2005 utolsó napján húztunk mi ketten, anya-lánya formációban a közelgő újévre. Az első alkalom teljesen spontán alakult, s máig emlékszem, amikor Eszter felhívott telefonon egy év múlva: Na, az idén Szilveszterkor megint megyünk az IKEÁ-ba nézelődni, közösen ebédelni, és húzunk Angyal-kártyát is? A következő év már nem volt kérdés egyikünk számára sem, és az idei már a 5. alkalmunk volt.

Veletek a 3. alkalom lehet, tehát gyertek:

2011. január 2-án, vasárnap 16 órakor itt találkozzunk – onLány! Angyal-kártya húzás a következő évre :-)

Addig is örömmel venném, ha leírnátok, hogyan zárjátok 2010-et, és mit vártok a most születő újévtől!

A GazdagNők életében 2 februári programunk, ami már biztosnak látszik 2011-ben az a következő (máris felírhatjátok a naptárotokba – azok, akiket érdekelhet):

  2011. február 5-én, szombaton folytatódik a Bölcs Hold Bőség Kör programja: az ÚjHold jegyében kezdünk 2011-ben,
  ** 2011. február 12-én, szombaton “Női énkép – másképp” címmel a Női Önismereti és Bőség Akadémia keretében Radics Edit stíluskommunikátor vezetésével a külcsín és belbecs összefüggéseit nézzük meg nagyon gyakorlatias módon.

Szóval ki hogyan zárta a tavalyi évet, és mit vár az új esztendőtől? Kívánom addig is nektek, hogy legyen bőséges 2011-es évetek, és legyen rajta Áldás! :-)

FONTOS információk az online közvetítésről!

Az online közvetítés az alábbi videóablakban és alatta lévő csevegőablakban zajlik. Ahhoz, hogy te is bekapcsolódhass a beszélgetésbe, regisztrálva kell legyél a Ustream rendszerében.

Fontos, hogy ne passzív szemlélője legyél csak az eseményeknek, egyrészt azért, mert szükségünk van a nézők visszajelzéseire, témafelvetéseire, reakcióira, másrészt neked is hasznodra válhat, ha felteheted a kérdésed, elmondhatod a véleményed, beszélgethetsz másokkal..

FONTOS! A közvetítés ideje alatt NEM mindig tudunk figyelni a gazdagnok.hu honlap blogjában a hozzászólásokra (még annál a cikknél sem, amelyikben zajlik a közvetítés), így arra kérünk, NE oda írd a felvetésed, hanem a csevegő ablakba. Igen, ehhez Ustream-felhasználónév szükséges.

A Ustream.tv felhasználónév készítésének folyamata nagyon egyszerű, ebben a segédletben megtalálod: http://www.gazdagnok.hu/gazdagnok-online-kozvetites-3.pdf
Akiknek pedig már van felhasználónevük, mostantól egyszerűbben léphetnek be a csevegésbe, erről szintén írtunk a letölthető segédletben.

http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/delicious_48.png http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/google_48.png http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/facebook_48.png http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/twitter_48.png

Kapcsolódó cikkek

61 Responses to “2010 elköszön, 2011 érkezik: Angyal-kártya húzás január 2-án 16 órakor online!”


 • Szia Ida! Nagyon szeretném, ha nekem is húznátok egy angyalkártyát, de nem tudok Veletek lenni, mert november 22. óta Jeruzsálemben dolgozom és elég kötött a munkaidőm, a megadott időpontban nem tudok a gépnél lenni.
  Ha megoldható, nagy boldogság lenne számomra.
  /Kiutazásom előtt találkoztunk, még egy könyvet vásároltam egy Rákóczi úti rendezvényen/

  köszönettel:
  Annamari

 • Kedves Ida!

  Csodálatosak vagytok. Erre vágytam. Kértem és megadatott. 2010. December 31-én kimondtam a manageremnek, hogy 2011. Márciusba haza szeretetnék menni. Amiért én idejöttem Írországba már elértem. Tudom, hogy Magyarország nekem egy nagy feladat lesz. Ha az Angyalok velem tartanak akkor 2011.január 2-án 16.00 (nálam 15.00) veletek tudok lenni. Kérhetek az Esztertől egy Angyalkártyát én is?

  Köszönöm szépen és Áldott Új Évet Nektek is!

  Vera alias Veronika

 • Kedves Ida, Eszter!
  Szuperek vagytok! Már várom a holnap délutánt, remélhetőleg itt leszek, (bár lehet egy szülinapon)és szeretném ha húznátok nekem egy kártyát. Kíváncsian várom tanácsaitokat. :) Az új évvel remélhetőleg számomra is új dolgok kezdődnek, ki tudok lépni ebből a nincsből, amiben vagyok. :)
  Köszönöm. BÚÉK!
  Évi

 • Az Angyalkártyát még a régi “Minők-ös” időkben húztunk egyszer december 13.-án. Azóta nem volt módom ilyet játtszani, mivel nincs a közeleben angyalkártya:)) Érdekel a téma, holnap itt leszek! Üdvözlettel: Edit

 • Kedves Ida!
  Ez volt az az év amikor komolyan kezdtem el foglalkozni a gondolattal, hogy változtatni kell mert ez így nem megy tovább. A tavalyi 2010-es évet talán úgy tudnám értékelni, hogy a nagy feladatok és a felismerések éve volt. Olyan események jöttek, amire az ember azt mondaná, hogy az ellenségemnek se kívánom. A megoldások folyamatban vannak, a sikeres jó végkifejletben egyenlőre csak reménykedünk. A felismerések nem az aura látással kezdődtek, mint a könyvben, hanem a körülöttünk élő, eddig barátként kezelt emberek kiismerésében.
  Nehéz évet zártam, de volt benne jó is, mert mindig jött valaki aki lelkierőt és biztatást tudott adni a folytatáshoz. Ilyen erősítő oldal a tietek is.
  Még sokáig szeretnék veletek lenni, és személyesen is megismerni benneteket.
  Nagyon eredményes és Boldog Új évet kívánok mindenkinek!
  Szeretnék és is egy angyal kártyát ha lehetséges, és ma délután sietek, hogy veletek lehessek.
  Üdvözlettel: Gabi

 • Sziasztok,
  nekem nagyon jól sikerült az év vége a cukrászdában,de mindenki riogat a januárral,ezért szeretnék valami segítséget az angyaloktól…még sosem csináltam ilyet,de sok olyan élményem volt mostanában,hogy kezdem azt hinni,tényleg léteznek az én földhözragadt elmémen túlmutató dolgok….mit kell csinálnom?Megpróbálok gépnél lenni.akkor húztok nekem????
  Üdvözlettel,Anikó

  Eszter,várom a süti képeket, köszi!

 • Kedves Ida!
  Én is itt leszek, és én is kérek angyalkártyát :)
  Anita

 • Kedves Ida, Eszter

  Én is nagyon szeretnék egy angyalkártyát. Egy közeli ismerősöm nagyon beteg, és nekem is szükségem van lelkierőre, hogy segíteni tudjam. 4 órakor itt leszek.

  Köszönöm a leveleiteket, a tanításokat, terelgetéseket.
  További munkátokhoz jó egészséget és sok sikert kívánok. Anikó

 • Berki Lászlóné

  Kedves Ida és Eszter !

  Én is szeretnék bekapcsolódni, és szeretném az Angyal kártyát kihuzatni, még eddig nem volt ilyen lehetőségem, és nagyon kiváncsi vagyok rá.
  Előre is köszönöm.
  Erzsébet

 • Melihercsik Jánosné

  Kedves Ida és Eszter!
  Nagyon örülök, hogy tavaly Rátok találtam, nagyon sokat segítettetek nekem! Elég zűrös évem volt, és a változás még mindég tart, de örülök, hogy egyre magabiztosabb, sikeresebb vagyok, és megbírkózom a nehézségekkel (főleg lelkileg van erre nagy-nagy szükségem).
  Én is szeretném, ha húznátok nekem Angyalkártyát, és remélem az idén még többet együtt lehetünk személyesen, mint tavaly!
  Munkátokhoz sok sikert, erőt, egészséget kívánok szeretettel:
  Marika

 • Kedves Ida!
  Most veszek reszt eloszor es nagyon kivancsi vagyok.
  Sok sikert kivanok, Ibolya

 • Jambricska Györgyi

  Kedves Ida és Eszter!
  Már több, mint egy éve, hogy olvasom az üzeneteiteket. Nagyon sajnálom, hogy még személyesen nem tudtam jelen lenni az összejöveteleken, de bízom abban, hogy hamarosan eljön a lehetősége ennek is.
  Az évet a kívánság koszorú elkészítésével zártam. Nagyon sok szép dolog történt körülöttem 2010-ben. Sok szeretetet kaptam és adtam. Hoztam ugyan rossz döntéseket is, de tudom, hogy melyek voltak azok, s a következményeikkel úgy számolok.
  Szeretném, ha húznátok nekem is angyalkártyát. Köszönöm.
  Örömökben gazdag, sikeres új esztendőt és jó egészséget kívánok Nektek szeretettel, György(Ida)

 • Nem volt egyszerű életem,együtt érzek minden indokolatlanul szenvedővel,küzdővel, békétlenségben élővel.Boldog Új Évet kívánok.

 • Sziasztok!
  szuper az oldal,a hírleveleitekkel utat mutattok, támogatjátok az olvasókat. gratulálok Nektek a munkátokhoz! fáradhatatlanul inspiráljátok az érdeklődőket.:) Sok erőt, egészséget kívánok hozzá a továbbiakban is, nagyon boldog 2011-et kívánok Nektek!
  Ha lehetséges szeretnék én is angyalkártyát:) előre is köszönöm!
  eddig még nem sikerült (sajnos)veletek személyesen találkoznom, de most kihasználom a lehetőséget és 4-kor itt leszek!:)
  Üdvözlettel: Adrienn

 • Kedves Ida és Eszter!

  Nagy változásokon mentem keresztül mostanság az élet egyik pofona által, és sikerült meglátnom a változtatás okát, de még bizonytalan vagyok e téren. Én is kérhetném, hogy húzzatok nekem egy angyalkártyát?
  Nagyon szépen köszönöm!

  Sok sikert, és boldogságot!
  Üdv
  Kriszti

 • Kedves Ida!

  Én tavaly találtam rá oldalatokra,és nagyon tettszik!
  Sajnos csak ritkán tudtam olvasgatni a hírleveleket,amiket kaptam Tőletek,mert borzasztó nehéz,szomorú évet tudok magam mögött!
  Viszont elmentettem mindet egy mappába,és idén biztos végig fogom olvasni az összes bejegyzést,mert nagyon hasznosnak találom.
  Ma én is részt veszek az ONLÁNY:)találkozón,és szeretnék Tőletek egy angyal kártyát kérni,mivel az “angyalozás” igen közel áll a szívemhez!

  Előre köszönöm Nektek!

  Kívánok sikerekben,bőségben,szeretetben gazdag 2011-es évet!!

  Szeretettel,

  Marcsi

 • A Jó Isten áldjon meg,minden jóra,többre,szebbre vágyó embert.

 • Kedves Ida!

  Először is köszönöm Neked és segítőidnek azt a rengeteg ötletet, amit az embereknek adtok. Szeretném, ha húznátok számomra is egy angyalkártyát. Köszönöm!

  Ildikó

 • Kedves Ida!
  Új vagyok itt nálatok, de szeretném, ha húznátok számomra is egy angyalkártyát.
  Köszönöm: Ildi

 • Kedves Ida!

  Mindent nagyon szépen köszönök nektek,és Békés, boldog, sikeres és Teremtésben Gazdag mosolygós Új Esztendőt Kívánok Mindannyiótoknak.Nagyon szeretnék én is egy angyal kártyát,4-kor itt leszek!!!
  Szeretettel Vali

 • Szívesen fogadnám angyalkártya húzását számomra.Köszönöm!

 • szeretnék köszönetet mondani a sok jó tanácsért , nehéz életem volt idáig.
  Szeretném , ha nekem is húznátok egy angyalkártyát .
  Szeretettel :Erika

 • Nem fogadja el a felhasználó nevem.Mit tegyek?

 • sikerült bejutnom?

 • KEDVES iDA

  sikirült bekerülni?

 • Nekem sem fogadja el a felhasználó nevem.

 • Rostásiné Ibolya

  Kedves Ida és Eszter! Én is szeretnék egy angyalkártyát, remélem valóra válnak vágyaim!! R. Ibolya

 • Kedves Ida és Eszter!

  Szeretnék én is csatlakozni és egy angyal kártyát kérni.Remélem, valóra válnak a terveim.Köszönettel:Gabriella

 • KEDVES IDA! SZERETNÉM ,HA HÚZNÁTOK NEKEM IS EGY ANGYALKÁRTYÁT! KÖSZÖNÖM:GIZIKE

 • Egyszeruen nem t.udok belepni

 • Kedves Ida!

  16-órától próbálkozom,de nem fogadja a felhasználó nevem.
  Ha lehet kérnék én is egy lapot.

  Köszönöm!

 • Kedves Ida és Eszter!

  Mit tehet egy vállalkozónő a bevételei n9velése érdekében? Már sokszor gondolok pályaelhagyásra is, próbálok állásba is kerülni, de 50 felett ez nem könnyű. A múlt évben a kiadások viszonylag fixek (magasak) voltak, de a bevételek nem fedezték. Már az is sokba kerül, hogy dolgozhassak. A járulékokat is fizetnem kell. Fizetett szabadság sincs. Így nem tudok pénzügyi tervezést sem csinálni, hiszen a bevételeim nem kalkulálhatóak. Az önbizalmam sem a régi. Húzol nekem is angyal kártyát?

  Judit

 • Hogy történik ez?mikor ,kinek?n már csak rövid ideug érek rá,lécci…

 • Szerbusztok, én is szeretnék kártyát húzni. Andrea

 • balról a 13. kártyát kérem

 • Mivel többszöri próbálkozásra sem sikerült a chatra felmenni, kérlek húzzátok ki balról az 5. kártyát. Köszi

 • Balról az ötödiket kérném, de sajnos közben elvarázsolódott a netem!!!

 • kérnék angyalkártyát

 • Feladtam,bárhova próbáltam bejelentkezni,nem megy.Buék nektek,majd máskor.Kár.

 • Balról a 3.

  Köszönöm Judit

 • Sziasztok,sajnos nekem sem sikerült felmennem ezért írok ide.Szeretném ha nekem is húznátok!
  Köszönöm szépen!

  Wody

 • Elnézést kérek nem írtam honnan kérek kártyát.Jobbról 6.

  Köszönöm szépen!

  Wody

 • Sikerült! Köszönöm!

 • Nekem tetszik!

  Szeretném kérni Kata21 szeretném kérni a jobb oldali 3-asat.

  Köszönet

 • TALÁN SIKERÜL: Kata21 a jobb oldali 3-asat szeretném.

 • Nyerges Lászlóné

  Kedves Ida!Szeretnék kérni egy angyalkártyát.Köszönettel:Marcsi

 • Szeretnék kérni én is egy angyalkártyahúzást a 2011-es évemre.

 • Sziasztok

  Köszönöm, a chaten kaptam a Szeretet kártyát, amit megköszöntem. Jeleztem is. A Kecsesség rám fér, éppen fogyózom.

  A beteg barátom pedig az Alkotóerőt kapta, így remélem ez a felgyógyulását is jelenti.

  Köszönöm, köszönöm. Anikó

  • Kedves lányok,

   másfél óra alatt közel 200 angyalkártyát húztunk, a közvetítés alatti csevegőben konkrétan kérthettetek, akik pedig itt kérték, azoknak Eszter választotta ki intuitíve az angyalkát :-)

   Időbeli sorrendben ezek a következők:

   kacago fény
   veronika nyitottság
   Évi kommunikáció
   Szabó Gabriella megbocsátás
   Dudás Anikó türelem
   R.Anikó kecsesség
   Berki Lászlóné bőség
   Melihercsik Jánosné bátorság
   Jambricska Györgyi átalakulás
   Adrienn nagy öröm
   Nagy Krisztina várakozás
   Marcsi megértés
   Ildikó bizalom
   Ildi szabadság
   Vali becsület
   Bogdán Márta testvériség
   Molnár erika együttérzés
   Rostásiné Ibolya tisztánlátás
   Gabriella tisztesség
   GIZIKE megtisztulás
   Judit egyszerűség
   Tisza Andrea kaland
   Nyári Éva elengedés
   Kozmáné Kati megadás
   Nyerges Lászlóné erő

   mindenkinek másnak, aki későn kért vagy nem kért: szeretet :-) (ez az egyetlen egy maradt a legvégére)

   Köszönjük, hogy itt voltatok, kellemes délutánt töltöttünk együtt!
   Bőséges BUÉK mindenkinek :-)
   – szeretettel: Ida***

 • Kedves IDA

  Ez csodálatos volt ez a délután éreztem az energiát ahogy áramlott felém. Mi is amivel feledatom van? Igen az újjászületés .Erre mit húzol ki Nekem, Elengedés. Igen a régi dogmáimat mindent a hátammögött kell hagynom. elengednem és ujjá kell születnem . És egy csodás élt vár rám mert én ezt megérdemlem. Mert van élet a halál előtt.

  Fénnyel teli napokat és áldásomat küldöm Nektek

 • Nagyon köszönöm, a fényben minden benne van…
  még egyszer köszönöm, a délutánom fantasztikus volt, eljutottam a Holt tengerhez, ahol gondoltam Rátok is.

  Kérlek, az Újholdkor is figyelmeztessetek, hogy mi a teendő.

  öleléssel:
  Annamari

 • Rostásiné Ibolya

  Kedves Ida és Eszter! Visszajöttem, és nagy meglepetésemre mégis eljutott hozzátok kérésem. Kaptam angyalkártyát!!! A tisztánlátást kaptam, sajnos nem tudom ez számomra jó vagy rossz. Hogy értelmezzem? sajnálom, de valamiért nem tudtam 100%-osan részt venni, de így is öröm volt látni titeket.köszönöm egész évi hasznos tanácsaitokat. Továbbra is veletek leszek.Igyekszem tanulni belőlük. Ha megtudhatnám a kártyám tartalmát, nagyon örülnék. Erre az évre is kívánok nektek sok sikert munkátokhoz,és szeretettel gondolok rátok. R. Ibolya

 • Kedves Ida és Eszter!
  Nagyon tetszett az online délután. Sok hasznos és jó dolgot hallottam tőletek. Ráadásul annyira jó érzés volt, hogy minden “átment”, amit szerettem volna. Én voltam az első, akinek kihúztátok az Angyalkártyát, amin a SZERETET szerepelt. Még egyszer köszönöm ezt a szép délutánt. Szívesen maradtam volna végig, de szólított az anyai kötelesség :) (Natianyu). Szeretném még megosztani veletek azt is, hogy a két ajándékkönyv nagyon jó helyre került, mindkét ajándékozott örült nagyon – A Pénz: Szeretet – és jómagam is haszonnal, és boldogan olvasom újra és újra.

 • Rostásiné Ibolya, de mindenki más is, aki értelmezést vár: nektek kell tudnotok, hogy hogyan értelmezitek a fogalmat, az Angyalotokat – tehát nekem csak tippem lehet arra, hogy nekem mit jelentenek a Tisztánlátás például, de neked kell rájönnöd Ibolya, neked szükséges tudnod, hogy miért és miben lehet szükséged Tisztánlátásra. Ez az Angyal egész évben kísér téged, mert hogy erre húztunk :-).

  Enikő: akkor EZ egy nagyon szép kör volt, ugyanis a legvégére a Szeretet Angyala maradt meg :-)
  Örülök, örülünk, hogy a két ajándék könyv is jó helyre került :-)

  Szeretettel: Ida ***

 • Köszönöm szépen a kártyát, sajnos nem tudtam bejelentkezni.
  További sok sikert nektek! :)
  Évi

 • Kedves Ida és Eszter!
  Nagyon örülök, hogy veletek tölthettem a délutánom egy részét!
  Tanulságos volt, jó ötleteket kaptam, és energiát.
  Köszönöm a kedvességeteket és a türelmeteket.
  A TÜRELEM angyala fog velem lenni ebben az évben, így biztos, hogy sikeres évem lesz.
  Áldott, békés 2011-es évet kívánok nektek!
  Szeretettel: Márti

 • Kedves Ida!

  Sajnos tegnap nem tudtam részt venni az előadáson,a kérdésem az,hogy meg lehetne ismételni egy hétköznapi időpontban is?

  Üdvözlettel Ibolya

 • Kedves Ida,és Eszter!

  Nagyon szépen köszönöm nektek a kártyát /becsület/ha erről egy kicsit részletessebben írnátok nekem,nagyon megköszönném.Nagyon szeretném ha megismételnétek a tegnapi előadást kedves Ida és Eszter,én is és még rajtam kívül szerintem többen érezni akarjuk azt az energiát ami felénk áramlik,hasznos tanácsokat hallani tölletek.
  Köszönöm az eddig elküldött hírleveleket, nagyon aranyosak vagytok!!! Sok SIKERT !!!
  Szeretettel Vali

 • Kedves Ida sajnálom, hogy nem lehettem tegnap veletek 4.-kor, édesanyámat vitem vissza.
  BÚÉK, hozzon az év egészséget-sikert és bőséget!

  Üdv:Ilonka

 • Ibolya, Vali, és többiek: EZT az angyalkártyás húzást jövőre tartjuk majd ismét. Elképzelhető, hogy lesznek onLány találkozók – erről majd küldünk nektek értesítést. Máskor is voltak év közben is, majd az idén is csinálunk előre kitalált apropoval :-)

  Vali: értelmezést nem vállalunk, EZT neked kell kitalálnod, neked kell rájönnöd, hogy számodra mit jelenthet a kapott/húzott Angyalod. Kérlek, hogy olvasd el, amit fentebb írtam Rostásiné Ibolyának ebben az értelmezési témában ekkor: 2011. január 2. @ 22:34
  Köszönöm a megértésedet.

  BUjjjjjjjjjÉK ismét csak mindenkinek, és ismét csak sok szeretettel – nem mellesleg: Bőség, Áldás! ;-)

  Ida ***

Jelenleg nem tudsz hozzászólni.