Tízmilliószoros Női Teremtő Nap: OnLány találkozó a GazdagNőknél február 4-én

FONTOS: használd ezt a segédletet, hogy hozzá tudjál szólni a mai online találkozónkon: http://www.gazdagnok.hu/gazdagnok-online-kozvetites-3.pdf

A buddhista Tízmilliószoros Napról azt tartják, hogy ilyenkor minden teremtés tízmilliószoros erővel hat. Nem mindegy hát, hogy mire gondolunk, mit érzünk… Pozitív dolgokat tízmilliószorosan megsokszorozhatunk, s ha el akarunk engedni negatív dolgokat, akkor ezeket tízmilliószoros erővel engedhetjük el.

Egyre többen számon tartják a Tízmilliószoros Napokat néhány éve itthon is, és a GazdagNőknél is nem egyszer szerveztünk már ekkor programokat. Az idei első Tízmilliószoros Napon, 2011. február 4-én, pénteken 18 órától ingyenes OnLány találkozót tartunk itt. Tehát ez a blogbejegyzés lesz a helyszíne annak az online közvetítésnek, amit a Ustream segítségével ejtünk meg.

Interaktív találkozót tervezünk, ezért arra kérlek/kérünk benneteket, hogy írjátok le itt a hozzászólásokban,

 1. mi az, amit szívesen megsokszoroznátok, örülnétek a tízmilliószorosának is akár :-),
 2. mi az, amit igazán szeretnétek elengedni, hogy könnyebben, jobban gyorsabban haladjatok fejlődésetek útján.

Az érkezett felvetéseitekhez igazítom/igazítjuk majd az OnLány találkozónk tartalmát.

Szívesen elmondom a saját tapasztalataimat, élményeimet, jó tanácsaimat is az érkező hozzászólásaitok kapcsán, de változatlanul várjuk majd ezeket tőletek is az OnLány közvetítés alatt majd írásban a Ustream-ablakban.

Írd fel tehát a naptáradba: 2011. február 4-én, pénteken este 6 órától OnLány találkozó a GazdagNőknél! Várunk benneteket a virtuális Tízmilliószoros Női Teremtő Nap ingyenes találkozóján!

A közvetítés véget ért, köszönjük, hogy velünk tartottatok! :-)

Másnap, szombaton délután élőben is találkozhattok velünk – részletek itt —>>>

Még 3 hely van! Újjászületésedet indítsd el az ÚjHolddal! Folytatódik a GazdagNők Bölcs Hold Bőség Köre: 2011. február 5-én 13.30 és 16.30 között leszünk együtt – részletek, jelentkezési lehetőség itt –>>

http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/delicious_48.png http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/google_48.png http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/facebook_48.png http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/twitter_48.png

Kapcsolódó cikkek

85 Responses to “Tízmilliószoros Női Teremtő Nap: OnLány találkozó a GazdagNőknél február 4-én”


 • Szeretném megsokszorozni tízmillószorosan az egészségemet és a pénzemet, a lehetőséget hogy rendes munkához jussak.

  Szeretném elengedni az adósságaimat, az aggodalmaimat az adósságok, az egészségügyi problémáim miatt.Elengedném azt a hátrányos megkülönböztetést, lenézést, sajnálatot ami az életkoromnak, a nyugdíjas státuszomnak szól.

 • Földházi Gáborné

  Segítsetek!

  Meghalt az öcsém, szeretném szeretettel, könnyen útjára engedni.

  Márc. 8-án lesz válóperem második tárgyalása. Szeretnék GYŐZTES

  hadvezérként távozni!

  Köszönöm: Éva

 • Sziasztok!
  1.Természetesen szeretném megsokszorozni a jövedelmemet, szeretnék egy olyan mellékfoglalkozást találni amivel jelentős mértékben növelhetem a bevételeimet.
  2.Szeretnék megszabadulni a gondoktól amit az okoz, hogy nincs elegendő pénzem ahhoz, hogy azt tegyem amit szeretnék és ne kelljen görcsölnöm azon, hogy már megint több a kiadásom mint a bevételem.

 • 1. Szeretném megtalálni azt a munkát amit örömmel végzek és anyagilag is megbecsülik. Szeretnék boldogan, harmóniában azzal a férfival élni aki az ideális párom.

  2. Szeretnék türelmesebb lenni az emberekkel, elfogadni a természetüket. A testvérem és édesanyámmal való kapcsolatom javulását.

 • Sziasztok!
  Én szeretnék rendet tenni az életem összes területén.
  1. Szeretném elengedni azt a szerelmi kapcsolatot, amelyik igazából gátol, és nem visz előre, és frusztrál. Ettől a függőségtől mindenképpen meg szeretnék szabadulni.
  2. Szeretnék szert tenni arra a képességre, ami gazdaggá tesz, kívül/belül. Olyan munkát akarok, amit szeretek, és amivel sok pénzt keresek.
  3. Szeretném eladni a jelenlegi házamat, és megtalálni/beköltözni, igazi otthonomba.
  4. Szeretném megismerni igazi önmagamat, és kiteljesedett NŐ-vé válni, és magamhoz vonzani azt a Férfit, aki kívül/belül illik hozzám.
  Ámen!

 • Sziasztok!

  Szeretnék ennél háromszor több pénzből gazdálkodni, mit most, hogy gond nélkül jusson amire kell és segíthessem a szüleimet.
  Szeretnék hamarosan a saját otthonomba költözni, amiről még fogalmam sincs hogyan teremtem meg, de az biztos, hogy meglesz…Egy kicsi kertes ház, kicsi kerttel és a párommal…

 • 1. Szeretném, ha megsokszorozódna a hozzám járó páciensek száma, hogy elindíthassam a vállalkozásomat. Megsokszorozódna a hitem és az erőm, hogy meg tudom csinálni.
  2. Szeretném elengedni a megélhetéssel és a jövővel kapcsolatos félelmeimet.

 • Elsősorban anyagi biztonságot, elegendő pénzt, jólétet és jó egészséget szeretnék magam és szeretteim számára.

  Ugyanakkor mindezeket kívánom mások számára is.

 • 1.Idén szeretném elkezdeni az életfeladatom megvalósítását, szeretném elkötelezni magam. Nem csak párkapcsolati, hanem munka terén is.
  2.Szeretném ha megváltozna a pénzhez való viszonyom, szeretnék találni egy jó befektetést vagy megtakarítási formát ami biztosítja a saját ill. majd a családom jövőjét.
  3.El akarok engedni minden rossz érzést ami bennem van a múlttal kapcsolatban.

 • Szeretnék legalább annyi pénzhez jutni, hogy a családom minden tagjának a hiteltartozását ki tudjam fizetni, mivel nyugdíjas vagyok sajnos nem találok munkát pedig szeretnék, mert ezzel is segíthetném a gyerekeim és az unokáim.
  Szeretnék megszabadulni a félelmeimtől, a szorongásaimtól az aggódástól a gyerekeim és unokáim jövőjét illetően.

 • Nagyon szeretnék kisbabát és szeretném, h gondolatilag és érzésben rá tudjak hangolódni.

 • Több bátorságot szeretnék ahhoz, hogy folytassam a vállalkozásomat és higgyek magamban. Több kitartást ahhoz, hogy minden nap írja kegy új bejegyzést és hogy több testmozgást végezzek, egészségesebben éljek. Ezek lépéseit tudom elméletben már, de a továbblépéshez kellene több erő. Pontosítok KELL és nem kellene :-)
  Összefoglalva több bátorságot és hitet.

 • 1. Szeretném, ha sokkal több fordítási megbízásom lenne, mint a tavalyi évben, és ezeket sikerülne is időben és kiváló minőségben elkészítenem. Szeretném, ha úgy alakulna az idei év, hogy 2011. végére meg tudnánk venni azt a lakást, amit most bérlünk.
  2. Tavaly ősszel költöztünk új városba. Szeretném, ha sok-sok új ismerősünk és barátunk lenne ezen az új helyen, akik hasonló gondolkodásúak. Szeretnék egy jó közösséghez tartozni.
  3. Szeretném, ha a családom betegséggel küzdő tagjai meggyógyulnának, és mindenki megszabadulna a súlyfeleslegétől, akinél ez aktuális.
  4. Szeretném, ha az idei év sok örömmel és boldogsággal járna. Bízom abban, hogy az élet várt és váratlan módokon gazdagít.

 • Nagyné Sáfár Erika

  1.Szeretnék valamilyen mellékállásban olyan munkát végezni,amivel biztosítani tudnám a család havi kiadásait,nem kellene hó végén gondolkodnom ,hogy miből adjak enni a családomnak.

  2.Szeretném elengedni a betegségemet,ami 8 éve tart./pánikbetegség/

 • 1. Az öröm érzését szeretném megsokszorozni
  2. A lelkesedést az élet iránt szeretném megsokszorozni.

 • Szervusztok!

  1. Nekem nem a pénz, hanem az egészség számít, nagyon szeretnék
  márv meggyógyulni, ezért megragadok minden lehetőséget.
  Én sajnos nem tudok elmenni a megbeszélésre, mivel mozgássé-
  rült vagyok {de nagyon egyetértek vele}.

 • Sziasztok!

  Először is, szeretnék egy biztonságos, mindig minden esetben fix jövedelmet, ami minimum nettó 200.000 Ft-nál kezdődik, mert csak egy ilyen jellegű jövedelem adna lehetőséget arra, hogy maximálisan stabilizálódjon családom anyagi helyzete, és ezáltal a nyugalmunk, az anyagi biztonságunk is erősebb legyen, mint valaha.

  Másodszorra pedig, szeretném, ha életem 2 legdédelgetettebb álma végre valóra válna.

 • Sziasztok!

  Anikó lehet, hogy tudok neked segíteni, ami egyben az első kívánságom is.
  Nem túl régen bele vágtam egy új, nagyszerű lehetőségbe, amiről tudom (érzem), hogy hihetetlen fejlődés előtt áll, és ennek a sikeres felépítéséhez kérném a tízmilliószoros erőt!
  Amitől ugyanilyen erővel megszabadulnék, a lánc ami még nem enged szárnyalni, de ezt már Anikó leírta.
  Az erővágó a kezemben van, csak erő és kitartás kell a lánc átvágásához.
  Pénteken itt vagyok!

 • 1. Szeretnék több jövedelmet. Nagyobb biztonságot, sikereket a munkámban.
  2. Amitől megszeretnék szabadulni, azok a félelmek, amik meggátolnak abban, hogy sikereket érjek el, és nőjön a bevételem.

 • Szia!

  Szeretném a vállalkozásunkat növelni, a bevétellel együtt.
  A bőség legyen minden területen a családban.

  Amitől meg szabadulnék szívesen, az aggódás!

  Üdv, Erika

 • Sziasztok!

  Az összekuszálódott életemet rendbe szeretném tenni-már elindultam ezen az úton.
  Elég bátorságot,higgadtságot kérek az új dolgaimhoz.
  Támogató,egészséges környezetet, családot,beszélgetős férjet szeretnék.Ezek valamelyest már működnek,de nem eléggé.
  Visszatérni arra az útra amiről 20 éve letértem,valahova tartozást-nem bárhova-ahol rám is számítanak,és ez ne csak a család legyen.
  Ismerősöket,barátokat,társaságot,és nem utolsó sorban anyagi biztonságot,biztos munkahellyel,jövedelemmel a férjemnek.
  A múltbeli sérelmeimet elengedni.

 • Amit szeretnék megsokszorozni: A minket körülvevő biztonságot: sok-sok szeretetet,összetartást,anyagi stabilitást.

  Elengedni: A betegségemet,a családtagjaim betegségeit, és minden rossz gondolatot, a bennünk is meglevő negatívumokat, a vitákat, feszültségeket, veszekedéseket.

 • Szeretnék kölcsönös,tiszta,önzetlen szerelmet a párommal.
  Végre összetartó család lenni.A babánkat szeretetben fogadni.

  Szeretném ha elengedné a félelmeit,mit a szabadsága elvesztése
  okoz.Szeretném,hogy jó társ és apuka legyen.

  Sok szeretetet,mosolyt adjunk egymásnak.

  Ha ez megvan,a többi már jön magától!

  Köszönöm!:)

 • Szeretném, ha az üzlet, amibe most kezdek, nagyon sok pénzt hozna!

  Jó egészséget, vidámságot, boldogságot, a gyerekeimnek és mindnyájunknak!

 • Szeretném ha bele tudnék nyugodni a férjem halálába. Egy olyan munkahelyet amiből tisztességesen meg lehet élni, és egészségem megörzését.
  El szeretném engedni a félelmet ami a mindennapi megélhetéssel kapcsolatban bennem van.

 • Sziasztok !!!!!
  Én már elengedtem azt a férfit ,aki visszatartott ,gátolt, és nem vitt előre, és frusztrált. Ezért szeretném magamhoz vonzani a kívül-belül hozzám illőt , akivel le lehet élni a hátralévő életet.
  El szeretném engedni a keresgetést ez ügyben ,mert rettenetesen belefáradtam az egyedüllét minden nyűgébe:
  Szeretném magamhoz vonzani azt a pénzt , amely segítene szülőm és gyermekem támogatásában , egészségem karbantartásában.
  Amit szeretnék megsokszorozni : a biztonságot , anyagi stabilitást ,a munkahelyek teremtését/ -nagyon sok boldogtalan és célt vesztett embert látok magam körül/, egészséget, jólétet.
  A szeretetben bővelkedem, de teszek is érte.
  Kívánom mindőtök álma -vágya teljesüljön!!!!!
  Erika

 • Szeretném elengedni az állandó szorongásaimat, ami főleg a megélhetésből fakad, szeretném rendezni az adósságokat, hiteleket, és ugyanezt szeretném a lányom részére is, ha megoldódna.

 • Szeretném elengedni a vonatozástól, sebességtől, tömegtől, bezártságtól való félelmemet, mely akadályoz a céljaim elérésében. E miatt nem merek elindulni semerre. Ez a legfontosabb, hogy helyreállítsam a lelki békém, a mentális egészségem. Úgy érzem csak ez akadályoz, ha ezt elengedem, akkor minden elindul magától.

  Nagyon nagyon köszönöm!!!

 • SZeretném anyagi helyzetemen nagymértékű pozitiv változást elérni. szeretnék a munkámban nagyobb sikereket. Az egészségemben tökéletes gyógyulást szeretnék elérni.Minden ami az előrehaladásomat akadályozza,pl:rosszindulatú emberek,bosszúálló,emberek,félelmeimet, bizonytalanságomat végleg szeretném elengedni!Szeretnék sok pénz várományosa lenni,ami pozitivan nagyon megvátoztatná az életemet és a családom életét!!!KIVÁNOM,HOGY MINDEN ÁLMOM MEGVALÓSULJON. Rozália

 • Áldást – Békességet kívánok mindenkinek!

  Tízmilliószoros erőt,energiát,pénzt,boldogságot magam és szeretteim számára.A nyugdíjammal kapcsolatban ami belefér!!! Egy társ – barát-szerető megtalálásához kérek erősítést.
  Jó egészséget kívánok mindenkinek.

 • Sziasztok!!!!!

  Tavaly augusztusban a legnagyobb elkeseredésemben találkoztam ezen az oldalon Idával. Nem ment a munkám, tele voltam adóssággal, nem volt pénzem még ennivalóra sem. Írtam egy levelet amire Ő válaszolt. Ez a levél, és az utána küldött e-mailek megváltoztatták addigi életemet. 1 hónapon belül eladtam a házat, otthagytam a volt férjemet, kifizettem az adósságaim nagy részét, 4 nap alatt a volt otthonomtól 300 km-re házat vettem, visszavettem a lány nevem, van munkám.
  Köszönöm Ida!
  Minden este úgy fekszem le, hogy azt az erőt amit sugárzol felém megköszönöm.
  Ezek után csak azt kívánom magamnak, hogy ez az erő, kitartás, elszántság, energia, boldogság, és nem utolsósorban a munkámban a siker és a pénz sokszorozódjon.
  Tiszta szívből kívánok mindenkinek ehhez hasonló megújulást.

 • Sziasztok!
  Én szeretném, ha a már megkezdett üzleti dolgaim beindulnának, szeretném és örömmel csinálnám! Szeretnék egy jó csapat tagja lenni, anyagi biztonságot magamnak és a családomnak, valamint egészséget és boldogságot MINDENKINEK!
  Amit elengedni szeretnék mindenképpen az az örökös aggodalom az adósságok miatt a magam és a családom körében, valamint a régi sérelmek elengedése
  Kivánom, hogy mindenkinek sikerüljön, amit szeretne Üdv.Piroska.

 • GÁL ERZSÉBETNEK!!!!! Itt kommenteltél drága ERZSI, remélem elolvasod ezt. “el tudsz jönni” a megbeszélésre (írtad, hogy mozgássérült vagy), mert itt lesz ezen az oldalon az interneten keresztül. Az otthonodból a géped elől tudsz kívánni magadnak és másoknak is sok jó dolgot: egészséget, szeretetet, erőt, bármit amit csak szeretnél Csapó Ida vezetésével.

 • szeretném megsokszorosítani a szeretet harmóniát békét magamban . másoknak és magamnak is többet segíteni evvel a pozitív gondolkodással .úgygondolom hogy ez utána vonzaná az élet pozitív dolgait

  elszeretném engedni minden negatív gondolatot érzelmet szót érzést
  hogy ne legyenek vissza húzzó erők
  hajrá mindig csak előre

 • Üdvözlet Mindenkinek !

  Szeretném a “tizmillioszoros nap” energiáját felhasználni, hogy anyagi helyzetem javuljon, olyan mértékben, hogy lányom lakás hitelét kifizehetem még ebben az évben, családom és számomra kedves embereknek anyagilag és természetesen egyébmódon “szivem teljesmelegével” segíthessek. Az elkövetkező évekre Bőséget, Áldást,Szerencsét, Egészséget,Szeretetett, Biztonságot, Megértést kérek a családomnak, magamnak és szeretteim minden tagjának, valamint a körülöttem élő embereknek. Kívánom, hogy mindig minden a lehető legjobban sikerüljön amibe csak belefogok ill. a amit a családom tagjai szeretnének.Tizmillioszoros támogatást kérek, hogy lányom megtalálja a számára legjobb állást a megfelelő fizetéssel amiből minden gond nélkül meg tud élni, a megfelelő társat akit teljesszívéből szeretni tud és Ő is ugyan ugy szeresse, boldog, egészséges hosszú életet kívánok Nekik.
  Elengedem a mult minden bánatát,fájdalmát,valós vagy vélt sérelmét, elengedem az aggódásaimat, félelmeimet, elgedem a penztelenségemet.
  “Tizmilioszoros”energiát, szeretet kérek és küldök mindenkinek
  szerettel Éva

 • Sziasztok!

  Szeretném ezt az energiát felhasználni, hogy olyan mentorra és tanonc társakra találjak, akik segítik és támogatják egymást a befektetés folyamatában.

 • Szeretném az anyagi helyzetemet javítani. A nyugdíjam mellé valami jövedelmező munkát találni, hogy az adósságokat amiket örököltem ki tudjam fizetni.Minden sorstársamnak / akik kis nyugdíjból próbálnak megélni, és fenntartani magukat/szeretnék valami megoldást találni.
  Szeretném a gyermekeimet boldognak és nyugodtnak látni, hogy minden anyagi problémájuk megoldódjon.
  Szeretném elengedni az összes dühöt és bánatot ami az elmúlt években felhalmozódott bennem.

 • Hajdú Józsefné Mária

  Én tízmilliószoros erővel szeretnék arra koncentrálni, hogy kis országunkban minden beteg meggyógyuljon, mert sajnos mi magyarok nagyon fogyatkozunk, és ez így nem mehet tovább! De a felgyógyulását kérem a világon minden betegnek! A lányaimnak és unokáimnak jó egészséget kérek. Magamnak és családomnak adósságaink és hiteleink mielőbbi rendezését, kintlévőségeink beérkezését, ingatlan reális áron történő eladását és peres ügyeink sikeres zárását. És végre hosszú idő után megnyugvást, harmóniát családunkban.
  Szeretném elengedni, a sok feszültséget, frusztráltságot, melyet a válság és mindenünk elvesztése okozott mindannyiunknak.

 • Sziasztok! Nagyon szeretném, ha új üzletünk hozná a hozzá fűzött reményeinket! Szeretném, ha végre mindig kellő mennyiségű anyagi eszközzel rendelkeznénk és mindig mindenre jutna.. Tehát minden
  aggodalmamat szeretném örökre elengedni!

 • Szeretném elengedni a “türelmetlenségemet”.
  Szeretném, ha még ennél is többet tudnék segíteni azoknak,
  akik hozzám fordulnak, amikor bajban vannak.

 • Szeretném megteremteni magamnak az anyagi függetlenséget,olyan munkát végezni, amivel másokon is segíthetek, szeretném elengedni a negatív, gátló tényezőket az életemből, amik sok év alatt belém rögzültek és akadályoznak a céljaim elérésében. Szeretném minden aggodalmamat elengedni, hogy csak a pozitív dolgok vonzódjanak be az életembe rengeteg erőt szeretnék. Szeretném, ha a Szeretet akadálytalanul áramoljon körülöttem be és ki. Nagyon szeretném ha a kislányom boldog lenne, a negatív dolgok belőle is elszálljanak, amit valószínű, hogy tőlem vett át. Szeretném, ha a környezetem is boldog lehetne és ez így körbegyűrűzne az erre nyitott embereken. BOLDOGSÁGOT MINDENKINEK!

 • Tizmilliószoros napon 3 dologra szeretnék nagyon koncentrálni
  1.,főnökeinek sikerüljön megrendelésttalálni , hogy ne keljen elküldeni senkit hanem még újmunkatársakat is keljen felvenni.
  2.,sikerüljön már végre eladni a házunkat,hogy rendezzem az életem.
  3.,GYERMEKEINEK SIKERESEK LEGYENEK A MUNKÁJUKBAN .

 • Sziasztok
  Én azt szeretném tizmilliószorosan, hogy a drága kis unokám ,aki 4 hetes egészséges legyen, mert most a doktornéni nagyon megijesztett
  bennünket. Ezt nagyon szeretném, csak erre fogok gondolni, hogy minden rendben kell, hogy legyen nála. És ezáltal a lányom is megtudna
  nyugodni.
  Minden jót és boldogságot mindenkinek

 • Kedves Ida!

  Én azt szeretném, hogy mivel el indulok egy Kristály Akadémián ezt az Iskolát csodálatosan el tudjam végezni a tanulás nehézség nélkül menjen végbe.
  Elszeretném adni a Telkemet ,a hagyatéki eljárás ami most rám vár nagyon gyorsan és zökkenö mentesen menjen le.
  Szeretnék a Kristályokkal gyógyitani!
  A családom akit meg viselt a Párom eltávozása a Földi létböl Újra lelkiekben helyre jöjjenek.
  A Gyerekeimnek olyan munkájuk legyen amiben kitudnak bontakozni és boldogan teszik ezt mindennap.
  Azt szeretném , hogy anyagiakban sose keljen a családomra hagyatkoznom, hogy mindig meglegyen az ami kell egész életemben.
  Kedves Ida mindent köszönök boldog vagyok , hogy tanulhatok általad
  csodálattal olvasok és tanulok mindent amit küldütök.

  Erzsi.

 • Szeretnénk pozitív változást az anyagi helyzetemben, a nyugdíjam melletti jövedelemszerzés sikerüljön.
  Egészséget saját és családom minden tagja részére.
  A két eladásra váró ingatlan minél előbbi várt áron történő eladása, hogy a gyermekeim közelébe költözhessünk.
  Sok-sok szeretet, összetartást kívánok mindnyájunknak.
  Elengedem a szorongásaimat, a bizonytalanságot és a hiteleimet.

 • Feketéné Szabó Éva

  Sziasztok!
  Nagyon- nagyon szeretnék anyagi biztonságot kérni az univerzumtól, hiszek abban , hogy ez teljesűl. Azt kérném , hogy a jelzáloghitelünket valamilyen uton ki tudjuk fizetni,megtaláljam a helyes utat , hogy mit tegyünk adjuk el a házat ( ha eltudjuk ) , vagy ne ? és vegetáljunk tovább . Egészséget minden családtagomnak, és hogy találják meg a boldogságot a munkában , a leendő párjukban az életükben. Szeretném ha valamilyen csoda folytán megtudnám vásárolni a társasjátékot . Azt kívánom tizmillioszorosan , hogy boldogabb legyen az életem .

 • Sziashtok,

  sokat keresgéltem e-témában az internten, de nem találtam pontos adatot… illetve más dátumokat is találtam , mint az első 10 milliószoros nap az idén.
  Hogyan kell kiszámítani? amit találtam, adatot, a-szerint február 03. az első ilyen nap ??!!

  Kérlek, segítsetek!

  Üdvözlettel,
  Angéla

  • Angéla, ha beírod a keresőkbe ezt: tízmilliószoros nap 2011, vagy ezt: tízmilliószoros napok 2011-ben, akkor kapsz válaszokat – kicsit megijeszetettél, de úgy látom, hogy február 4-én van az idei első. Minden évben máskor vannak, és a tibeti buddhisták számolják ki, és teszik közzé. Ez az alapja a tízmilliószoros napok kiszámításának az ő felfogásuk alapján egy netes forrás szerint:
   sorrendben ez az 1. holdhónap 15. napja,
   a 4. holdhónap 15. napja,
   a 6. holdhónap 4. napja
   és a 9. holdhónap 22. napja.
   Évente 4 ilyen nap van a tibetieknél.

   Szeretettel: Ida ***

 • Sziasztok!

  Szeretnék anyagi biztonságot, olyan munkát amit szeretek végezni, passzív jövedelmet, biztosítani anyagilag a gyermekem jövőjét, hogy mindent kipróbálhasson amit szeretne. Megtanítani gyermekemet helyesen a pénzzel bánni. Ezen az úton már én is elindultam, ehhez kérek még több erőt, folyamatos pozitív energiát, magas rezgésszintet, hogy minden akadályt könnyedén venni tudjak!
  Örülök annak, hogy egészséges vagyok, hogy gyermekem és férjem is egészséges, ezt az egészséget meg akarom őrizni!
  Örülök, hogy férjemmel valóban jóban-rosszban kitartunk egymás mellett, ezután csak jó dolgok fognak történni velünk!
  Konkrét kérésem, hogy a helyi tv non-profit társasága ebben a hónapban alakuljon meg, és már a hónap végén megkapjam a magasabb összegű megbízási díjat!
  Mindezekre pénteken tízmilliószoros energiát tudok mozgósítani!
  Kívánom, hogy mindenkinek teljesüljenek a vágyai!
  Áldás, bőség és szeretet mindenkinek!
  Anikó

 • Szeretnék anyagi jólétben , bőségben élni. Szeretnék megismerkedni életem párjával, akivel boldogan örömmel beköltözünk közös, kényelmes és lakájos otthonunkba.Szeretném, ha rám találna, akire olyan régóta várok, és megtörne ez a hallgatás ez a bizonytalanság, és értelmetlen várakozás. Szeretném megosztani életem párjával a belőlem áradó szeretetet, bizalmat és megbecsülést.
  Életem párja kívül belül illik hozzám és , aki úgyanúgy érez irántam , mint én irányába.
  Szeretném magamhoz vonzani a sikert, elismerést, jó eredményeket a munkahelyemen, és az élet összes területén. Nagyon büszke vagyok a lányomra, elért tanulmányi eredményeire.
  Szeretném magamhoz vonzani azokat az embereket, akik előrébb visznek a céljaim elérésében.
  Szeretném elengedni a félelmeimet, görcsös szorongásomat. El szeretném engedni türelmetlenségemet, aggodalmaimat, kételyeimet.
  Szeretném elengedni a bizonytalanságot, magányt. El akarok engedni minden rossz érzést, ami bennem van a múlttal kapcsolatban.
  Szeretnék egészséget, erőt, sok energiát magamnak és a családomnak.

 • Szeretném,ha az a vállalkozás,aminek a szerződései hétfőn köttetnek meg jövedelmet,biztonságot,sikereket,fejlődést,új lehetőségeket nyitnának meg számunkra.Áldást és védelmet kérek a cégre,a benne dolgozó emberekre,a partnerekre,mindenkire és mindenre ami ebben érintett.
  Szeretném az energiáimat,kreativitásomat,munkabírásomat,tudásomat fejleszteni,sokszorozni.Többet tudjak letenni az emberek,világ “asztalára”.
  Elengedem a bennem felhalmozódott mérgeket,dühöket,nehezteléseket,fájdalmakat,romboló szokásokat.Elengedem a múltam rossz tapasztalatait.Kérem,hogy mások is engedjék el a velem kapcsolatos negatív tapasztalataikat,érzéseket.
  Köszönöm,hogy ezeket leírhattam.

 • Egy párkapcsolat végén, felszabadulva előttem az élet, a lehetőségek!
  Anyagilag független, szabad embernek lenni, ez a célom!
  Már alakul!
  “Szolgálni” akarom az embereket! Testi-lelki egészségre tanítani Őket!
  Pénz-pénz-pénz! Hogy adhassak is bőven!
  Minden olyat elengedni, ami gátolhat!!!!
  Jó lesz Veletek!!!!!!

 • Kedves Ida!
  Köszönöm a lehetőséget és a sok segítséget, ami általad sok mindenben pozitívabbá tette az életemet.
  A tízmilliószoros napon kívánom:
  Békét és bőséget, Isten áldását a Föld és az emberiség számára!
  Megtaláljam életem párját, akivel szeretetben élhetem hátra lévő életemet.
  Gyerekeimnek anyagi biztonságot és szeretet teljes párkapcsolatot.
  Egészséges életmódot családom minden tagjának.
  Megszabaduljak a felesleges kilóimtól.
  Áldott tízmilliószoros napot mindenkinek.

 • Sziasztok!

  Szeretnék olyan munkát ami boldoggá tesz és anyagi biztonságot teremt. Szeretnék áldást a családi cégre,amelyből anyagi okok miatt kénytelen voltam kiszállni,de igazából sosem mondtam le arról,hogy aktív részese legyek és a nemrég megszerzett új szakmámban tanultakat itt kamatoztathassam.
  Szeretnék sok-sok pénzt, hogy adhassak olyan dolgokra amelyekkel másokat segíthetek.

  Szeretnék megszabadulni az aggodalmaimtól és félelmeimtől,amelyek azért vannak mert jelenleg folyamatosan félek mindennap,minden egyes számlától, telefontól,hogy mikor hív bank és mikor mit nem tudok kifizetni. Ezeket a szorongásokat szeretném “levetni” végre.

 • Tízmilliószoros napokon kívánok rendet bennem,a körülöttem élőknek,nyitott szemmel járó és valóban látó nemzedékeket szerte a világon.

 • Szeretném magamhoz vonzani azt a lehetőséget,amivel sok pénzt keresek,ami lehetővé teszi,hogy a páromnak segítsek,ne egyedül húzza az igát,és minél hamarabb haza tudjon jönni külföldről,hogy egy családként éljünk,és az álmainkat minél előbb megvalósíthassuk együtt.Szeretném hogy egészségben,boldogságban,szeretetben,egymás iránti tiszteletben és sikeresen éljünk a megálmodott házunkban.Szeretném a családomat biztonságban,és anyagi függetlenségben látni.
  Szeretném elengedni a bizonytalanságot,önbizalom hiányt,szomorúságot,félelmet a pénztelenségtől és sikertelenségtől.Szeretném elengedni az adósságot.
  Békét és bőséget,Isten áldását a Föld és az emberiség számára!Ezt kívánom a tízmilliószoros napon!

 • Anyagi bőséget, jólétet kérek, azt, hogy idén tavasszal költözhessünk a felújított házunkban. Sikeres vállalkozást, mindkét téren amibe belevágtunk. Egészséget.
  Elengedni az aggódást, a félelmeinket, ami a sikereink elérésének gátja.

 • Kívánom, hogy életem minden eseményéből TANULJAK, és a tanultakat HSZNOSÍTSAM.

  Képes legyek folyamatosan érzékelni a mindent körülvevő “ŐSBIZALMAT

  ÖRÖMMEL fogadjam az élet AJÁNDÉKAIT. :)

  Érezzem, hogy minden HARMÓNIÁBAN van a nagy egésszel. és minden történésnek hosszú távon POZITÍV célja van.

  Tudjak a JELENBEN élni.

  Hagyni, hogy a sors vezessen, lelkem mélyén tudván azt, hogy az élet alapvető létérzése a BŐSÉG és BOLDOGSÁG.

 • Jobban figyeljek arra, hogy minden betű a helyére kerüljön. :) Lásd: HASZNOSÍTSAM.

 • Céljaim:

  1. Áprilisig új munkatársak felvételével és a jelenlegiekkel egy jó csapatot összehozni
  2. akik közreműködésével még az idei évben fiókvezetővé neveznek ki,mert a csapatom is sikeres
  3.minden hónapban minimum 1000 Es-et elérek,mindezt lazán és könnyedén teszem
  4.elengedni minden negatív hiedelmet a saját képességeimmel és a pénzügyekkel kapcsolatban ,ezáltal egyre több a pénzem,bőségben,boldogságban,sikeresen élek :-)
  5.nagyon sok embernek,ügyfélnek,barátnak segíteni a szakmai tudásommal,illetve a családomat anyagilag támogatni
  6. sok-sok embernek segíteni nyugdíjprogrammal,gyerekprogrammal,saját megtakarítással stb.

  Hú,talán ennyi,ami most eszembe jut.

  Mindenkinek nagyon szép napot és igazán jó évet kívánok 2011-ben!

 • Kedves Ida!

  Képzeld el, hogy koncentráltam és sikerült bevonzani még egy pénzkereseti lehetőséget. A Probléma csak az, hogy pofátlanul keveset ígérnek. Ilyenkor mi van? Aki aki a kicsit nem becsüli..? a pofátlanul kevésre gondolj úgy mint ami valóban az. Most mit tegyek?

 • Szeretném megsokszorozni tízmillószorosan az egészségemet és a pénzemet, a lehetőséget, hogy sikeres vállalkozást hozzak létre.

  Szeretném elengedni az adósságaimat, az aggodalmaimat az adósságok és családom biztonsága,joléte miatt.

 • Hajni,
  szerintem te pontosan jól érzed a teendődet. Ha méltatlanul kevésért vállalunk egy munkát sajátmagunkat sem értékeljük, nem becsüljük.
  Annak fontos üzenete lehet, ha valaki nem akar megfizetni valamit (ezt magamra is értem, adott esetben, és igyekszem tisztázni, milyen hiedelem van mögötte :-)). De ez a másik oldal.
  A tiéd most az, hogy mit tegyél?

  Szerintem a pénzbevonzó gondolataidat, érzéseidet bővítsd ki valami olyasmivel, hogy olyan lehetőséget vonzok be, amivel úgy érzem anyagilag megbecsülnek, elismerik a munkámat… alakítsd át a saját szájad íze szerint a mondatot. És szerintem NE pénzKERESETI lehetőség formulát használj, mert akkor lehet, hogy folyton keresed a pénzt, megtalálás helyett :-)

  Annyi pénzt vonzok magamhaz, amivel úgy érzem megbecsülik a munkám – amivel én és az ügyfelem is elégedett.

  Próbáld alaposan végig gondolni, IGAZÁN mit szeretnél, mire vágysz valójában? és úgy alakítsd ki a mondatodat… és lehet folyamatosan finomítani :-)

  Sok sikert hozzá – Áldás!

  Szeretettel: Ida ***

 • A tízmilliószoros napon kívánom:
  A családomnak sok-sok erőt, hogy a kisfiúnkat erőben és egészségben fel tudjuk nevelni. A felvett hitelünket maradéktalanul ki tudjuk fizetni, ehhez kívánok anyagi biztonságot.
  Köszönöm, hogy leírhattam e sorokat!

 • Tizmilliószor hálát adok Istennek a házasságunkért, a 4 csodálatos gyermekünkért, az otthonunkért, az egészségünkért, a munkánkért, a barátainkért, a lehetőségeinkért, szóval mindenért! :)

 • Bőséget kívánok szeretteimnek és magamnak egészségből, nyugalomból, szeretetből, bölcsességből és pénzből.
  Szeretném elengedni a betegségeket, félelmeket, negativitást, kiskhitűséget és akaratgyengeséget.

 • Tiszta szívemből kívánom,hogy boldog házasságban éljek az igaz szerelmemmel és egészséges gyerekeket szülhessek a számára,akikkel szerető családként élhetünk együtt.Egészséget, békét,jólétet mindannyiunknak.

 • Szaisztok.

  szeretném ha újjáélednének az álmaim, ha írnék, ha kertészkednék, ha pénzem lenne mint a pelyva..szórnám boldogra boldogtalanra:) tehetséget egészséget a gyermekeimnek, minden szerettemnek, magamnak,
  új házat( a régit eladtuk..)
  és szerelmet.. elsöprőt..olyat mint amilyet már tapasztalhattam.
  új É L E T E T
  sok szeretettel minden áldást amit kívántok magatoknak.

 • Elsősorban szeretném elengedni a betegségem és a következményét,
  azaz szeretném visszakapni az életerőm és a régi képességeim.
  Szeretném, ha a kezem ugyanúgy működne mint régen, és nem dagadna fel minden nap.
  Szeretném elengedni az aggódásaim, a gátlásaim, hogy sikeresebben tudjak tenni a jobb anyagi helyzetemért.
  Szeretném elengedni végre az adósságaim, visszakapni az anyagi és vele a lelki egyensúlyom: ehhez szeretném megtalálni az igazi lehetőségeket, valamilyen munka vagy befektetés, vagy mindkettő formájában.
  Szeretném visszaszerezni a megbecsülésem, amit az eladósodásom miatt veszítettem el.
  Szeretném, hogy a lányaim és családjuk egészségben és anyagi biztonságban éljenek, az unokáim egészségesen és boldogan nőjenek fel.
  Sokat kívánok? RÖVIDEN: EGÉSZSÉGET, JÓLÉTET, BÉKÉT, SZERETETET MINDANNYIUNKNAK, TÍZMILLIÓSZOROSAN!

 • Szeretnék mindenkinek áldást kérni a munkájára.
  Szeretnék egy olyan weblapot elindítani ami segíti az embereket az álmaik elérésében.
  Egy olyan munkahelyet ami normális.
  És még egyszer áldást kérek mindenki terveire.
  :)

 • Szeretném az aggódásomat, a félelmeimet és a stresszt elengedni.
  Szeretnék harmóniát, egészséget és olyan munkát, amellyel másokat
  segítve jól érezném magam a bőrömben.

 • Kellemes,hasznos,szép estét mindenkinek!

  A tízmilliószoros napon szeretném elengedni azt a szerelmet amit harminc évig cipeltem,vonszoltam magammal,önmagamat is
  becsapva,visszahúzó erőként: Ami teljesen tönkre tett anyagilag és erkölcsileg !elengedni a teljes adósságomat !

  Tízmilliószoros erővel akarom az anyagi helyzetem jelentős fellendülését,rövid időn belül.Egy igaz,szerető,őszinte párkapcsolatot.Egészséget,boldogságot,bőséget,szerelmet,anyagi biztonságot hozó 2011-es évet. :)

 • Neuberger Frigyesné Márti

  Szeretnék megszabadulni a stressztől. Szeretnék családunk minden tagjának egészséget. Szeretném, ha barátunk nagy betegségéből felgyógyulna!

 • Szeretném ha sok olyan barátom lenne akik hasonlóan gondolkodnak mint én. Szeretném ha mindenkinek tízmilliószorosan teljesülne a kívánsága.

 • Karácsony előtt meghalt az Apám, akit 5 évig ápoltam. Most szeretnék újra talpra állni, új barátok, vállalkozás, pénz, társ… stb. ami a “mindennapi stressz mentes élethez” fontos!

 • Elsősorban anyagi változást szeretnék. Pozitiv irányba.
  Szeretném megsokszorozni egészségi állapotomat, pénzemet.

 • szeretném ha vállalkozásom anyagi biztonságot nyújtana az 5 munkatársamnak ezért szeretnék több és jövedelmezőbb megrendelést, új üzleti kapcsolatokat

  szeretném férjemet elengedni hogy boldogan élhessek az új párommal, a bontással senki ne sérüljön

 • 1.Szívesen megsokszoroznám és nagyon örülnék bevételem, valamint új kapcsolatok “tízmiliószorosának”.

  2. Elengedném aggodalmaimat, gondjaimat a cégalapítással kapcsolatban.

 • Kedves Ida!

  Köszönöm a válaszodat! Rengeteget teszek azért hogy változzak és még így is követek el hibákat. Igazad van a “kereseti lehetőség” dologban. Sokszor előfordult, hogy nem fizettek ki a munkámért vagy kifizettek csak később. Egyszer megkérdeztem amikor már nem volt közünk egymáshoz, hogy miért velem csinálta meg ezt az illető. Azt válaszolta hogy úgy látta nekem nincsen szükségem a pénzre. Ez elgondolkodtatott.
  Azt mesélte hogy ő úgy látta rajtam hogy jól állok anyagilag (ez nem volt igaz)és ezért biztosan nincsen rá szükségem. Én mégis úgy látom ,hogy nem az lenen a megoldás hogy úgy nézzek ki, azt sugározzam, mint akinek pénzre van szüksége. Fizetéskor akik nyavalyogtak azok előbb megkapták, nekem meg volt hogy fél évet is várnom kellett, annyira elcsúsztak. Az érdekérvényesítéssel is baj lehet nálam, mert úgy tűnhet hogy vele mezt meg lehet csinálni. Nagyon nehéz számomra az, hogy keményebb legyek ebben a témában. Pontosabban elhatároztam hogy eddig volt így mostantól nem lesz az. Össze kell kapnom magam, mert nem lehetek mindig kedves-úgy érzem ezt sokan kihasználják. Szeretném megtalálni azt a fajta kommunikációt, amivel önmagam maradhatok-nem túl erőszakos. Bizony a pénzről való kommunikációt meg kell tanulni. Igenis többet érek!!!
  Köszönöm a biztatást, most “indulok” az online közvetítésedre
  Szeretettel:
  Hajni

 • Sziasztok végre be tudtam kapcsolodni.

  Subicz erzsi.

 • Szeretnem, ha ujjonnan indulo vallalkozasom meg ebben az evben nagyon beindulna!Ha megsokszoroznam a penzem!Szeretnem a hiteleimet minel elöbb visszaadni!Szeretnek bösegben elni, es ezzel csaladomat is tamogatni!Szeretnem, ha gyermekem boldog lenne, es egeszseges!Szeretnek minel több befolyasosabb baratot a környezetemben, akik tanaccsal es segitseggel elöbbre vinnenek eletemben! Szeretnek egy sajat hazat.Szeretnek megszabadulni a szegenysegtöl, a szüksegtöl, a tulsulytol, az aggodastol!Aldast Mindenkinek!!!!PS: Azert szeretnek vegre egy megbizhato tarsat is:-), aki nagyon szeret es tamogat!

 • Kedves Ida ! Az a baj , hogy sok az Angol felirat és igy nem tudom a
  képet kezelni , mert nem tudok Angolul , de most meg teremtem .
  Subicz Erzsi.

 • retném elengedni a pereskedést, a gyülöletet amit érzek a párom volt barSzeretnék kenényebb lenni és több pénzt kérni a munkámért.
  Szeretném érvényesíteni az érdekeimet.
  Szeretném elengedni a gyülöletet, amit érzek a pérom volt barátnője iránt aki beperel és feljelent minket alaptalanul, és állandóan hazudik a bíróságon, szánalmat kelt maga iránt.

  Én lassan felörlődöm, minden pénzünk ügyvédre megy el, és ami a legrosszabb, a gondolataim ekörül forognak.
  Megoldást szeretnék találni.

 • Jó lenne ha 10 milliószor annyi lenne a pénztárcámban nekem is és a fiamnak is mint ami most van.
  Kivánok tizmilószor annyi szeretetet és figyelmességet, szerelmet és gyengédségetmindazoknak akiknek erre szükségük van.
  Áldás legyen minden résztvevő és családtagja életén.

Jelenleg nem tudsz hozzászólni.