Számaink, Sorsunk, hivatásunk – és a pénz. Válaszol: Zemlényi-Kovács Erika numerológus

Szívvel, lélekkel végzett munka, aminek igazán odaadjuk magunkat – vallja Zemlényi-Kovács Erika numerológus, Bach-virágterapeuta, a GazdagNők 6. Mitől dől a lé? című női pénzügyi konferenciájának egyik előadója. Szinte mindenki erre, ilyen munkára: hivatásra, szakmára vágyik, mégis sokan végeznek tőlük távol álló, esetleg monoton vagy stresszes, nehéz, lélekölő munkát. Ráadásul ezt gyakran még anyagilag sem túl kifizetődő. De vajon miért tesszük? Sokan tudjuk erre a választ, de nem árt többször körbejárni ezt a témát, mert ha nem bontjuk le a belső szabotőreinket, akkor valóban sosem dől majd a lé, azaz nem érjük el még az áhított anyagi biztonság minimumát sem.

– Azért nem merünk, nem mernek legtöbben lépni, mert el sem tudják, illetve el sem merik képzelni, hogy legalább ennyi, vagy több bevételük lehet olyan tevékenységből – akár a hobbyjukból –, amit nagyon szívesen végeznek – mondja Erika.

– De miért olyan fontos a valódi hivatás kérdése?

– Két okból mindenképpen. Életünkben a legtöbb időt munkával töltjük. Ha ezt hosszú távon, nap mint nap megélhetési kényszerből tesszük, öröm nélkül, akkor taposómalomnak, mókuskeréknek fogjuk érezni. Ez kiégéshez vezethet, kreatív energiáink elsorvadásához, rosszabb esetben betegségekben jelenik meg.

Aki megtalálta hivatását, az lelkesen végzi azt, teli van energiával. Kreatív, a téma szinte állandóan foglalkoztatja, szabadidejében is gyakran támadnak ötletei, hogyan tudna még jobban, még színvonalasabban tevékenykedni. Folyamatosan keresi a lehetőséget a továbbfejlődésre, és sugárzik róla, hogy szereti, amit csinál. Nem pislant gyakran az órájára, mikor lesz végre vége a munkaidőnek…

A másik ok pedig a pénz kérdése – ha figyelembe vesszük a Vonzás törvényét, életünkbe bármely jó dolgot, így az anyagi bőséget is, éppen akkor tudjuk bevonzani, amikor nagyon jól érezzük magunkat. A lelkesedés, kiteljesedettség, öröm érzése adja azt a magas rezgésszintet, ahol megjelennek a „jó körülmények”, váratlan segítők, lehetőségek, és a pénz is.

A témáról még többet megtudhatsz itt –>>

– Mit csinál a numerológus voltaképpen ?


– A numerológus a születési dátumot elemzi. Születési dátumunkkal egy „energiacsomagot” kapunk, amelyet útmutatóul használhatunk – többek között – személyiségünkkel, Sorsunkkal kapcsolatban is. Előadásomban megmutatom, mely számainkból kaphatunk információt ahhoz, hogy valódi hivatásunkra rátaláljunk, és valóban Sorsunk útját járjuk.

– Mi vonzott téged a numerológiához, mit jelent számodra?

– Engem eredetileg az alternatív gyógymódok vonzottak évek óta, végül úgy éreztem, a Bach-virágterápiában találtam meg az „igazit”. Ennek tanulása során találkoztam egy olyan tanárnővel, aki együtt alkalmazta ezt a gyógymódot a számmisztikával, és nagyon megfogott a lelkesedése, egyénisége, a téma iránti elkötelezettsége. Úgy gondoltam, mint önismereti módszert, érdemes lenne megtanulnom, ezért elvégeztem az 1 éves numerológus képzést is.

Most már olyan fontosnak tartom, hogy ha valaki nem számmisztikai elemzést kér, hanem csak Bach-virág tanácsadást, akkor is el szoktam kérni a születési dátumát, mert ez máris segít nekem, merre érdemes elindulni a terápiában.

– Mit adott neked, és mit adhat bárkinek is a számmisztika, aki fogékony csak kicsit is erre?

– Nekem személy szerint igencsak alaposan felforgatta az életemet… A saját számaimat az egy év alatt, amikor tanultam, „agyonelemezve”, rájöttem, hogy miért érzem nagyon rosszul magam az életemben. Ennek többek között az lett a vége, hogy 26 évi alkalmazotti lét után a magam útjára léptem.

Amit adhat bárki számára: elsősorban önismeretet, rálátást tetteinek mozgatórugóira, mi az, amit például nem érdemes erőltetni. A gyermekek neveléséhez is komoly támogatást nyújt, az időnumerológia segítségével pedig jobban ki tudjuk használni egy-egy időszak, életciklus energiáját.

– És valóban olyan misztikusak a számok? ;-)

– Úgy gondolom, igen. A számmisztika ősi tudomány, az asztrológiával párhuzamosan fejlődött, eredete homályba vész. Időszámításunk előtt kb. 500 évvel Pythagoras (aki filozófus és matematikus is volt) fejlesztette tovább a rendszert, az ő nevével vált ismertté. Iskolájában együtt élt a tanítványaival, a tanításokat nem engedte leírni és tanítványainak 5 éves hallgatási fogadalmat kellett tenniük.

A számok szimbólumok, titkokat rejtenek, mögöttük bolygóenergiák vannak, ezért mondhatjuk, hogy születési dátumunkkal egy „energiacsomagot” is kapunk, amit jól vagy rosszul használunk életünk során. (Még többet erről itt –>>)

– Úgy vettem észre, hogy a numerológia kifejezést használod inkább a számmisztika helyett – van ennek valamilyen oka?

– Amikor magáról a témáról beszélek, felváltva használom a numerológia és számmisztika kifejezéseket. Tapasztalatom szerint egyformán elterjedt mindkettő. Amikor a saját tevékenységemet kellett meghatároznom, kiválasztottam a “numerológus”-t , egyszerűen ez volt a szimpatikusabb. A másik ok, hogy a tanulmányaim végeztével kapott hivatalos tanúsítvány is erre “jogosít”, úgy értem: ez a kifejezés szerepel ott is .

– Az előadásodban milyen többletet kaphatnak a résztvevők a 6. „Mitől dől a lé?” című női pénzügyi konferencián?

– Elmondok konkrét, megtörtént eseteket, példákat az életfeladat megtalálására, illetve néhány híresség születési képletében is megnézzük, hol jelenik meg Sorsuk, hivatásuk. De ami ennél fontosabb, hogy megtanítok egy egyszerű technikát a résztvevőknek, amellyel még mélyebben ráláthatnak arra, mi a szívük valódi vágya, mire hivatottak, és hogyan lehet ezt hosszabb-rövidebb távon megvalósítani úgy, hogy ez legyen egyben a fő bevételi forrásuk is.

Ha élethivatásodat végzed, a pénz akkor kezd igazán dőlni. Ebben is segít téged a GazdagNők 6. “Mitől dől a lé?” című női pénzügyi önismereti konferenciája.

Most még kedvezményesen tudsz jelentkezni! Olcsóbb a részvételi díja mind a régi, mind az új ügyfeleknek 2011. február 15-e kedd éjfélig. MOST élj a lehetőséggel tehát: részletes információk, jelentkezési lehetőség itt – klikkelj! —>>>

http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/delicious_48.png http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/google_48.png http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/facebook_48.png http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/twitter_48.png

Kapcsolódó cikkek

14 Responses to “Számaink, Sorsunk, hivatásunk – és a pénz. Válaszol: Zemlényi-Kovács Erika numerológus”


 • Zemlényi-Kovács Erika numerológus”-tól szeretném kérdezni, hogy lehetne- e kérni tőle elemzést?

 • Irsikné Sipos Ildikó

  Kedves Erika !

  1959.11.18-án születtem Budapest XIV.,-ben.
  Szociális területen dolgozom és szeretném tudni, hogy ez az én élethivatásom, vagy valami más? A munkámat szeretem, az emberekkel szeretek foglalkozni, segíteni nekik, csak a főnökömmel van problámám, fizetséggel és az elismerés hiányával.

  Köszönöm segítségedet. Ildikó

 • Zemlényí-Kovács Erikától szeretnék kérni egy numerológiai elemzést.
  Most nagyon mély ponton vagyok.Egyébként pozitivan gondolkodom,de most nem jön össze.Se munka se pénz.
  Köszönöm válaszát Kovács Anikó

 • Zemlényi Kovács Erikától szeretnék kérni elemzést, húsz évig dolgoztam kereskedelemben közép vezetőként. 5 hónapja elvesztettem a munkám. Tanácstalan vagyok hogy 52 évesen milyen munkához van egyáltalán még esélyem, a kereskedelem már egyáltalán nem vonz, de úgy érzem, hogy nem értek semmihez. Születési dátum: 1958.10.20

  Köszönettel várom a válaszát Mojzes Klára

 • Zemlényi-Kovács Erika

  Igen, természetesen vállalok elemzést, amely személyes tanácsadás keretében történik.
  Kedves Ildikó! Erre itt, így sajnos nem tudok válaszolni, ez ennél jóval összetettebb kérdés. Egy-egy karakter, illetve sors sokféle megvalósítási lehetőséget rejt magában. Erről a konferencián is fogok beszélni, ahol örömmel látok mindenkit személyesen is. A numerológus a számok alapján iránymutatást tud adni, de a döntést saját hivatásáról ennek figyelembevételével mindenki maga hozza meg.

 • Ida, szeretnem tudni mikent lehet elemzest kerni Zemlényi-Kovács Erika-tol ?

 • Zemplényi-Kovács Erikától szeretnék kérni egy numerológiai elemzést. Már egy ideje nem érzem a haladást, csak a lassú bizonytalan tétova bukdácsolást tapasztalom. Gyorsabban szeretnék fejlődni és fontos lenne jó úton vagyok-e. Anyagilag már jó ideje nem jutottam előre,a párkapcsolatom sem segíti az életem érzem, hogy nehezem lépek ki belőle az anyagiak miatt, pedig ezt kellene tennem, bizonytalan vagyok most.
  Születési dátumom; 1962.08.23
  KÖSZÖNÖM VÁLASZÁT; Klein Gabriella

 • Én is szeretném tudni ,hogy hogyan lehet numerológiai elemzést kérni Zemplényi -Kovács Erikától.
  Sajnos az előadásokra nem tudok menni mivel Szegeden élek.
  Szül: 1945.01.30
  Köszönöm a lehetőséget:
  Karái Mária

 • Kedves Marcsi,
  Szegedről többen és többször jöttek már, de máshonnan is vidékről a rendezvényeinkre. Én magam Zalaegerszegről több évtizeden át utaztam rendszeresen a fővárosba.

  Kérek mindenkit, hogy NE írja meg itt a születési dátumát, mert Erika nem tudja itt senkiét egyenként elemezni – fentebb is jelezte, hogy miért. Egyeztetünk vele, ill. megbeszéljük a munkatársainkkal, hogy mi lehet a teendő a személyes elemzések kérésénél.

  Egyben felhívom MINDENKI figyelmét arra, hogy semmilyen tanácsadás, elemzés nem hozza meg a várt eredményt, ha változatlanul ugyanazokat az önkorlátozó hiedelmeket ismételjük/ismétlitek.

  Ezek helyett AZT hangsúlyozzátok, amit szeretnétek, amire a szívetek mélyén igazán vágytok.

  Példa – idézem:
  párkapcsolatom sem segíti az életem érzem, hogy nehezem lépek ki belőle az anyagiak miatt,

  EZT a mondatot, gondolatot, a hozzákapcsolódó érzést muszáj lecserélni – hát ha változást akart tényleg valaki. Mert minél többször megismétlődik annál inkább megerősíti AZT, amiről szól – tehát, hogy nehéz egy párkapcsolatból kilépni. Pedig nem ez a cél, ugye? Hanem hogy könnyedén szeretnénk/szeretnél kilépni egy kapcsolatból, egy anyagilag függő helyzetből.

  Számtalan tréningen, programon tanítom, rengeteg online közvetítésen is elmondtuk már többször, hogy alakítsátok ezeket a mondatokat át, és azt erősítsétek tovább
  – ha az ellenkezőjére vágysz, akkor arra gondolj, és azt mondd… gondoldd :-)
  Ha nem hiszed el, akkor fogalmazz megengedőbb mondatokban

  Fenti korrekciójára példa:
  – egyre könnyebben távolodom a mostani párkapcsolatomtól, egyre jobban képes vagyok anyagilag megállni a saját lábamon (ez egy megengedőbb mondat)
  Új párkapcsolatom van, ebben támogatást élvezek, miközben anyagilag önálló és független vagyok.
  – ez a cél, a vágyott állapot. Viszont ezt nem biztos, hogy elhiszed most (még :-)), ezért kellenek az átmenetet segíti ún. megengedőbb mondatok.

  Szeretettel: Ida ***

 • Én már elég öreg vagyok./ nyugdíjas/ de szeretnék sok pénzhez jutni, hogy segíthessem a gyerekeimet. Képes vagyok még arra, hogy dolgozzam, de nem tudom ebben a korban az ÉLETHIVATÁST meg lehet-e még találni. Szül: 1951.05.21.hétfő 4.45

 • Zemlényi-Kovács Erikától szeretnék numerológiai elemzést kérni.
  Előre is köszönöm a választ.
  Németh Jánosné(Nóri)

 • Zemlényi-Kovács Erika elérhetőségét szeretném kérni elemzés kérés céljából, ha megadható. Köszönöm Margó

 • Az egyéni numerológiai elemzés díja 10 ezer forint, lányok…

  Kérem, hogy aki ennek tudatában és fényében igényli, írjon a szammisztika – kukac – gazdagnok.hu e-mail címre.

  Szeretettel: Ida ***

 • Nagyon érdekes bejegyzés a számmisztikával kapcsolatban, köszönöm!

Jelenleg nem tudsz hozzászólni.