Teljesedj ki a Teli Holddal! Egy területtel kezdd!

Teli Hold van még, elég csak felnézni az égre. A Hold titokzatossága mindig foglalkoztatta az embert, és ciklusa, változása, no meg titokzatossága miatt is a női minőséghez kezdték kötni. Mi, nők ragyogóan tudjuk használni belső utunkon, legyen szó akár anyagi gyarapodásunkról, akár munkánk/hivatásunk, akár emberi kapcsolataink kiteljesedéséről, vagy EGÉSZségünkről stb. :-)

Teli Holdkor mit tehetsz magadért?

Vedd számba az életed területeit – erről beszéltünk a legutóbbi OnLány találkozónkon is. Hogy melyek ezek?

  • * spiritualitás, azaz kapcsolat a magasabb rendűvel (kinek-kinek hite szerint: Univerzum, Isten, Istennő ;-) stb.)
  • * sajátmagaddal való kapcsolat/magad fejlesztése,
  • * család/párkapcsolat,
  • * munka/hivatás/karrier,
  • * pénzügyek,
  • * egészség,
  • * további emberi kapcsolataid (a szűkebb családon túliak, azon kívüliek),
  • * szabadidő/hobbi/kikapcsolódás.

A Teli Hold teljességét használva most átnézheted életed minden fontos aspektusát a fenti lista segítségével, és főleg azt, hogy hol és miben szeretnénk igazán kiteljesedni. Érezz rá, hogy melyik ez a terület? Elég egyet kiválasztanod.

FONTOS tudnod ugyanis, hogy ha egy területet kiválasztasz, és hosszabb időn keresztül itt, főleg ezen a területen fókuszálsz a saját (!) változásodra, akkor az más területekre is kihathat. A tapasztalat az, hogy gyakran okoz feszültséget, többet árt, mint használ, ha több területen akarunk változást elindítani.

Van már bizonyára bevált gyakorlatod a saját változásod elindítására vagy tovább mélyítésére, alkalmazd hát ezt, és légy kitartó! Egy hónap múlva pedig akár személyesen is találkozhatunk, hogy a Teli Hold energiáit használva még inkább kiteljesedhess! –>>

Rezgés szint emelőnek pedig hoztam egy szép dalt Hold NőVérünkről ;-) – hallgasd meg:

Érzelmi kiteljesedés a Teli Holddal a Tavaszi Napéjegyenlőség jegyében is!

Bölcs Hold Bőség Kör 2011. március 20-án, vasárnap – már tudsz jelentkezni: részletek itt! –>>

http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/delicious_48.png http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/google_48.png http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/facebook_48.png http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/twitter_48.png

Kapcsolódó cikkek

0 Responses to “Teljesedj ki a Teli Holddal! Egy területtel kezdd!”


Jelenleg nem tudsz hozzászólni.