Március 8-án nőnapi OnLány találkozó a GazdagNőknél itt!

Ismét OnLány találkozóra készülünk, azaz ingyenes internetes együttlétre várunk benneteket a GazdagNők honlapján ebben a blogbejegyzésben.

Találkozzunk tehát itt március 8-án, kedden este 6 órakor!

Tedd fel a hozzászólásokban azt a kérdést, amire választ szeretnél kapni, amiben tanácsra, segítségre lenne szükséged.

FONTOS: használd ezt a segédletet, hogy hozzá tudjál szólni a március 8-i online találkozónkon: http://www.gazdagnok.hu/gazdagnok-online-kozvetites-3.pdf

FONTOS információk az online közvetítésről!

Az online közvetítés az alábbi videóablakban és alatta lévő csevegőablakban zajlik. Ahhoz, hogy te is bekapcsolódhass a beszélgetésbe, regisztrálva kell legyél a Ustream rendszerében.

Fontos, hogy ne passzív szemlélője legyél csak az eseményeknek, egyrészt azért, mert szükségünk van a nézők visszajelzéseire, témafelvetéseire, reakcióira, másrészt neked is hasznodra válhat, ha felteheted a kérdésed, elmondhatod a véleményed, beszélgethetsz másokkal..

FONTOS! A közvetítés ideje alatt NEM mindig tudunk figyelni a gazdagnok.hu honlap blogjában a hozzászólásokra (még annál a cikknél sem, amelyikben zajlik a közvetítés), így arra kérünk, NE oda írd a felvetésed, hanem a csevegő ablakba. Igen, ehhez Ustream-felhasználónév szükséges.

A Ustream.tv felhasználónév készítésének folyamata nagyon egyszerű, ebben a segédletben megtalálod: http://www.gazdagnok.hu/gazdagnok-online-kozvetites-3.pdf
Akiknek pedig már van felhasználónevük, mostantól egyszerűbben léphetnek be a csevegésbe, erről szintén írtunk a letölthető segédletben.

A közvetítés véget ért. Köszönjük, hogy velünk voltatok!

A kétórás nőnapi OnLány találkozó felvételét itt találod, tarts velünk utólag is! :-)

http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/delicious_48.png http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/google_48.png http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/facebook_48.png http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/twitter_48.png

Kapcsolódó cikkek

8 Responses to “Március 8-án nőnapi OnLány találkozó a GazdagNőknél itt!”


 • Sziasztok! Én nem tanácsot szeretnék kérni, hanem kapcsolatok kialakítását szeretném. Hasonló területen dolgozó emberekkel szeretnék megismerkedni. Ez a terület a forex. Jó lenne másokkal megosztanom a nehézségeket és az örömöket, amely ezzel a munkával jár. Segíthetnénk egymásnak, biztathatnánk egymást.

 • kalapos janosné ica

  Kedves IDA engem minden érdekel.Sokat tanultam Tőletek.Hálásan köszönöm.Szeretettel,Ica

 • Kedves Ida!
  Engem az érdekelne, hogy a kisgyermekem mellett hogyan találhatok munkát. Még óvodába jár és az interjúig talán eljutok. Ott a kérdésnél, hogy mekkora a gyerekem már elvágtam magam.
  Köszönöm: Tücsi

 • Kedves Ida!
  Elkészítettem egy honlapot melyen a “termék” egy életmód program.
  Gyűjtögetem az információkat, ismereteket mert tisztában vagyok vele, hogy komoly feladat ezt a terméket több száz, több ezer emberhez eljuttatni.
  Szeretném tudni, hol kezdjem és mivel a honlap sikeres működtetését, népszerűsítését. Több helyről vannak információim és most ott tartok, hogy már tényleg azt sem tudom “hol kezdjem”. Olyan érzésem van, hogy ez egy akkora anyag amihez most a munkám mellett (na és közben még a személyiségem fejlesztésén is ügyködöm), nem nagyon tudok időt szakítani. Tudom, az van amire gondolok, de valahogy ehhez most nem érzek elég energiát. Viszont szeretném ha ez a “termék” minél hamarabb eljuthatna sok-sok emberhez , hiszen az egészségről szól, és meg vagyok győződve róla, hogy sok embernek hasznára válhatna. Na és nem beszélve a bevételről amit hozhatna nekem.
  Kíváncsian várom tanácsodat, amit előre is köszönök, tisztelettel és üdvözlettel:Ági

 • Klassz dolog a pénztudatosság, a pénzügyi tervezés. Ám egy vállalkozó találkozhat azzal a helyzettel, hogy nem tudja tervezni a bevételét, sőt akár “munkanélküli” hetei vagy hónapjai is lehetnek, de munkanélküli ellátásra nem számíthat. Míg van tartalék, van mihez nyúlni, lehet pótolni a hiányzó bevételt, de ha még vagy már nincs és a kiadások állandósulnak, sőt növekszenek, hogyan lehet bevételt teremteni a kiadások fedezésére? Nekem több mint százezer forintomba kerül havonta az, hogy dolgozhassak.(Irodabérlet, kötelező kamarai tagság, kötelező felelősségbiztosítás, könyvelő, telefon, járulékok magam után, szja előleg, iparűzési adó, különféle kötelező programok és egyéb díjak, pl. elektronikus aláírás díja, stb.) Munkaviszonyt nem létesíthetek – egyébként sem kapkodnak olyan ember után, aki elmúlt 55 – és mivel sokan vagyunk a pályán még/már a pályaelhagyás sem könnyű.Sokszor előző nap vagy aznap reggel sem tudom, milyen nap vár rám, így bármilyen kisegítő munkát találni sem könnyű. Van valami ötlet egy ilyen helyzetre?

 • Abban szeretném a tanácsodat kérni, hogy most szeretnék elkezdeni masszőrként dolgozni. Ugye kezdőként ez hosszabb folyamat, mire beindul és kialakul a dolog. (Azt hiszem sokan vannak így, hogy valami előtt állnak és segítségre és bíztatásra van szükségük az első épésekhez.) Tehát milyen vizualizálást, megerősítést, varázslatot vagy csak tanácsot adnál ilyen esetre. Mi lehet a titka a sikeres vállalkozásindításnak?
  Köszönöm a válaszod, nagyon fogom figyelni.

 • Lányok, köszönöm/köszönjük a kérdéseiteket!
  Hamarosan itt leszünk OnLány-élőben is – köszönjük a türelmeteket az induláshoz :-)

  Szeretettel: Ida ***

 • Kedves Ida!
  Nagyon érdekes kérdésem van: Mit tehet az, aki semmilyen alaptőkével nem rendelkezik és inkább hátrább van, mint előre.
  MI van azzal, aki szeretne sikeres lenni, de mínuszból indul és nincs olyan háttere? Nagyon érdekelne a véleményed!. Köszönöm.

Jelenleg nem tudsz hozzászólni.