Az érzés mindent visz! A láthatatlan világban dőlnek el a dolgok…

  • Ha bűntudattal adsz ki pénzt, mert úgy érzed, hogy megint költekezel, az negatív kisugárzású.
  • Ha félsz, hogy lesz-e elég pénzed, kijössz-e hónap végéig, ez szintén alacsonyabb rezgés szintet eredményez.
  • Ha dühös vagy másokra, mert nekik jut, neked pedig miért nem, akkor a haragod lehúz egy alacsonyabb érzelmi szintre. És sorolhatnám tovább a példákat.

A lényegük az, ami közös bennük:

az érzés mindent visz!

Ma már bizonyított, de napi tapasztalati tény is, hogy a láthatatlan világban dőlnek el a dolgok: a gondolatok, az érzések világában, a lelki síkon. Minden gondolatunkat érzés kísér, és szinte döntőbbek, mint hogy mit gondolunk.

A Bölcs Hold Bőség Körben nem véletlenül foglalkozunk 2011. március 20-án az érzések világával, az érzelmeinkkel. És természetesen nemcsak a pénzzel kapcsolatban, de életed más területeivel kapcsolatban is minden gondolatodat érzelmek, érzések, érzetek kísérik. Ha ezeken változtatni tudsz, akkor nyert ügyed van – bármennyire is legyél vesztes, nyerő lehetsz! Hogy mit kell ehhez tenned?

1. Először is tudatosítsd az érzéseidet. Vedd észre, hogy gyakran nem is tudjuk, mi is az igazi, a valódi érzésünk. Mert valójában amikor a későn haza érkező gyerekre dühösek vagyunk, akkor a dühünk mögött az igazi érzés az érte való aggodalom. Tehát az érzelmi tudatosítás, a tudatosság az első lépcső.

2. Az érzelmeidben nem tudsz egyből nagy váltásokat megtenni, a nagy ugrás itt nem igazán létezik. Viszont szép fokozatosan tudod emelni az érzéseidet, az érzelmeidet egy negatívabb helyzetből az egyre pozitívabb felé.

A Bölcs Hold Bőség Körön mindezt nagyon kreatív módon fogjuk majd megtenni, és természetesen te is részt vehetsz ebben –>>

Éppen az ÚjHoldon vagyunk túl e sorok írásakor, sőt: kicsi kifliben már felvette a Hold a D-formát, elkezdődött a Hold ciklus növekvő fázisa. Kiválóan alkalmas ez az időszak újat kezdeni, valami újba fogni, és növelni.

Végezz érzelmi nagytakarítást, ezt tudom most javasolni – biztos, hogy könnyebb lesz utána. És gyere el a Bölcs Hold Bőség Körbe 2011. március 20-án, amikor is már TeliHoldkor tovább tudjuk erősíteni a mostani, ÚjHoldkor elindult, és a Növekvő Hold ciklusában egyre inkább kiteljesedő elhatározásaidat, terveid megvalósultát –>>

Gazdagodásodat segítő érzelmi kiteljesedés a Teli Holddal, a Tavaszi Napéjegyenlőséggel: Bölcs Hold Bőség Kör 2011. március 20-án! További részletek, jelentkezési lehetőség itt: klikkelj! –>>

http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/delicious_48.png http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/google_48.png http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/facebook_48.png http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/twitter_48.png

Kapcsolódó cikkek

0 Responses to “Az érzés mindent visz! A láthatatlan világban dőlnek el a dolgok…”


Jelenleg nem tudsz hozzászólni.