A Női IdőNyerő nyertesei, de nyertes lehetsz még te is!

Női időgazdálkodás témában 2 fordulós igényfelmérést végeztünk a GazdagNők hírlevél megrendelői között, ügyfeleink segítségével 2011. március végén. A résztvevőknek azt ígértük, hogy aki mindkét fordulóban kitölti a kérdőívet, köztük 2 nyereményt sorsolunk ki – erről készült az alábbi videós összeállítás.

Annak a kereken 300 nőtársunknak ezúton köszönjük azt, hogy mindkét forduló kérdőívét kitöltötték. Így hasznos információkkal gazdagították a hamarosan induló Női IdőNyerő programot, és nem utolsó sorban saját maguknak is esélyt adtak a nyerésre. :-)

Gratulálunk a 2 nyertesnek!

1. Pongrácz Istvánné nyerte meg az ingyenes lehetőséget a GazdagNők hamarosan induló Női IdőNyerő online szolgáltatására, melynek értéke közel 40 ezer forint.

2. Bálint Katalin 50%-os részvételi díjat nyert, azaz fél áron tud majd részt venni a programban.

Pongrácz Istvánné Judit reagálását az örömhírre itt olvashatod, s láthatod is őt magát legalább fényképről :-):

“Nagyon szépen köszönöm a jó hírt! El sem hiszem!

Nagyon örülök a nyereménynek! Ritkán veszek részt nyereményjátékokon, nálam ez idő és kedv függvénye:) Nem nyertem még ilyen nagyságú nyereményt,ez az első, de remélem nem az utolsó:) Bízom benne, hogy jól fogom tudni hasznosítani a nyereményem, mert néha nekem is kevés a napi 24 óra arra, hogy kedvem szerint mindent elvégezzek.

Záhonyban lakom (jó távol Tőletek!), 49 éves vagyok, a foglalkozásom óvónő. A városunk óvodájában dolgozom 31 éve. Kb. 3 éve kerültem a Gazdag Nők táborába. Ha jól emlékszem a nyári szabadságom ideje alatt szokatlanul sok időm volt és a neten keresgéltem. Nagyon szimpatikusnak találtam a neveteket, gondoltam egy ilyen csapatba kerülni biztos nagyon jó lesz. Azóta is folyamatosan olvasom a Hírleveleket és rengeteget tanultam Tőletek!

Ennek a nyereménynek nagyon örülök, mert igaz, hogy élőben is szívesen részt vennék előadáson, de a távolság miatt nekem ez praktikusabb. Kíváncsian várom a nyereményemet! A fénykép tavaly nyáron készült rólam egy óvodai ballagás után, ahogy örülök a szép csokromnak.”

Indul a jelentkezés Női IdőNyerő és Élettervező programra – most a Korán Ébredők extra ajándékot kapnak! A további fontos részleteket itt találod: klikkelj! –>>

Ami biztos: a Női IdőNyerő online kurzus résztvevői csak nyerni fognak! Időt mindenképpen! –>>

http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/delicious_48.png http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/google_48.png http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/facebook_48.png http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/twitter_48.png

Kapcsolódó cikkek

0 Responses to “A Női IdőNyerő nyertesei, de nyertes lehetsz még te is!”


Jelenleg nem tudsz hozzászólni.