Hogyan nyerjünk időt és pénzt? Április 30-án, szombaton este OnLány találkozó itt!

Hogyan nyerjünk időt és pénzt mi, nők? Ez lesz a fő témája annak a virtuális együttlétnek, a GazdagNők újabb  OnLány találkozójának, amit 2011. április 30-án, szombaton este 7 órától tartunk. Mi lehet a teendőd? Ha érdekel ez a 2 téma, akkor gyere ide, mert itt lesz ebben a blogbejegyzésben az ingyenes online közvetítés.

Találkozzunk tehát ITT az OnLány találkozón 2011. április 30-án, szombaton este 7 órakor!

A találkozó sikerességéhez 2 feladatod lehet:

 1. Tedd fel a hozzászólásokban azt a kérdést, amire választ szeretnél kapni. Még egyszer a témánk: hogyan nyerjünk időt és pénzt? Tehát idő- és pénzgazdálkodásban, idő- és pénzbeosztásban várjuk azokat a felvetéseidet, kérdéseidet, amiben tanácsra, segítségre lenne szükséged.
 2. FONTOS: használd ezt a segédletet, hogy hozzá tudjál szólni az április 30-i, szombat este 7-kor kezdődő online találkozónkon: http://www.gazdagnok.hu/gazdagnok-online-kozvetites-3.pdf .

Célunk az, hogy ne passzív szemlélője legyél csak az eseményeknek,

 • * egyrészt azért, mert szükségünk van a nézők visszajelzéseire, témafelvetéseire, reakcióira,
 • * másrészt neked is hasznodra válhat, ha felteheted a kérdésed, elmondhatod a véleményed, beszélgethetsz másokkal a virtuális találkozó idején.

Ezért készítette számodra Kéner Eszter, a GazdagNők NetAngyala tehát az ingyen letölthető segédletet –>> Tanulj, ha szükséges ezen útmutatóval – több napod van rá! Minden új tudás elsajátításával időt és pénzt is nyerhetsz hosszú távon – hajrá-hajrá! :-)

Várlak ITT Eszterrel az OnLány találkozón 2011. április 30-án, szombaton este 7 órakor!

A közvetítés véget ért, köszönjük, hogy velünk tartottatok és ismét hasznosan töltöttünk el együtt két órát! :-)

A találkozó 1 óra 40 perces vágatlan felvételét az alábbiakban nézhetitek meg (a 30. másodpercnél szólalunk meg először, és aztán “indul a mandula” a lényeges dolgokkal a 4-5.5 perc körül :-), háttér hangként is hallgathatod, ha gondolod :-)):


http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/delicious_48.png http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/google_48.png http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/facebook_48.png http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/twitter_48.png

Kapcsolódó cikkek

8 Responses to “Hogyan nyerjünk időt és pénzt? Április 30-án, szombaton este OnLány találkozó itt!”


 • Kedves Ida és Eszter !Nagyon szeretnék holnap rákapcsolodni ,de nem a saját gépemen leszek .Volt némi kis problémám a gépemmel .Elöször is valami szuper vilust kaptam be .Ezért az egész gépem letarolták minden adatom elveszett a ti anyagotok minden ami volt.A sokot amikor kiderült hogy mindenki csak igérte,hogy elvan mente és semmi ,hát???????,dehogy se hang se mikrofon se skype,na de most már van .Holnap Gödön leszek és más gépén.Tehát probálkozom.Ilka

 • Bocsika a kérdés kimaradt.Most már nem mindig halogatok,szétszort vagyok az bizti okoska nélkül/a noteszem/hát megdeglenék.Nekem igen is kel a figyelmeztetések ,mert még mindig nem jelentkeztem aztán meg lemaradok mindenröl.Ilka

 • Kedves Ida! Kedves Eszter!
  Természetesen ott leszek a találkozón. Előre is köszönöm a lehetőséget és a segítségeteket!
  Amikor sok minden foglalkoztat (és most ilyen időszak van), akkor, hogy döntsem el, melyik dolog az amire fókuszáljak?
  Csinálok egy online vállalkozást (Unaico), van egy honlapom (www.mindenamifogyokura.hu) ami az egészséges életmóddal kapcsolatos, most egyre jobban érdekel a spiritualitás (már elolvastam egy-két érdekes könyvet és még nagyon sokat szeretnék), a fiamnak kellene segítenem a lelkét helyrehozni és megtalálni élete célját, meditálni naponta (pl. agykontroll), napi szinten használni a villámolvasás módszerét, stb. Persze mellette alkalmazottként dolgozom 8 órában mint sportszervező és szinte minden nap sportolok egy-egy és fél órát.
  Majdnem minden nap az az érzésem, hogy rövid volt a nap!
  Tudom, hogy Ti is nagyon sok mindennel foglalkoztok, így biztos lesz ötletetek, javaslatotok. Na meg ebben a témában szakemberek is vagytok!
  Előre is köszönöm, a találkozásig minden jót kívánok Nektek, üdvözlettel: Ági

 • Kedves Ida és Eszter!

  Ma este én is szeretnék a találkozón részt venni. Az idő- és pénzgazdálkodás nagyon érdekel. A nőkre egyre több hárul és nagyon nehéz az időt beosztani.
  Előre is köszönöm:

  Tücsi

 • Sziasztok! Az “egyéni” egyéni vállalkozó hogyan ossza be okosan az idejét, hogy az önkizsákmányolástól ne égjen ki?

 • Itthon dolgozom, így nehéz a munka és a háztartás szétválasztása (ha felugrok főzni, becsúszik a teregetés stb. a “munkaidőbe”, ezért a munkával nem haladok!!!) Időbeosztási tippetek?

 • Hogyan lehet jól beosztani az időt a “kötelezően folyamatosan” végzendő Facebook, Twitter, blog, honlap fejlesztés, online marketing, offline munkák, között, ha egyedül vagy?

 • Sziasztok!
  Próbáltam bejelentkezni, de nem sikerült.
  Hallak titeket.

Jelenleg nem tudsz hozzászólni.