Hogyan változhat meg az életünk?! Ingyenes számmisztikai beszélgetéssorozat 2.

Az, hogy az életünk hogyan működik, mennyire vagyunk boldogak, sok minden befolyásolja. Igyekszünk különböző úton-módon válaszokat találni a miértekre és a hogyanokra. Néha döbbenten konstatálunk egy-egy felismerést és módszert, no és azt, ahogyan eljutottunk hozzá. A számmisztika is egy ilyen érdekes, izgalmas, döbbenetes technika!

Amikor egy elemzés során elmondják a születési dátumunkból azt, hogy miért is vagyunk betegek, mi a valódi ok, és ezt hogyan tudjuk megoldani – és előtte már számtalan próbálkozást tettünk a megoldás érdekében – igen csak elcsodálkozunk és fájdalmasan kérdezzük magunktól “Miért nem hamarabb találtam rá erre a módszerre?”

Zemlényi-Kovács Erika numerológussal folytatott interjú sorozatunkból megtudhatjátok, hogy még mi mindenre ad választ a numerológia.

Mottó:  A cseresznye fáról ne akarjunk almát szedni! :-)

A beszélgetés 2. részét – ami 10 perc – itt tudod megnézni, meghallgatni:

Címszavakban, hogy miről is szól a fenti beszélgetés:

  1. a betegségeink valódi okára ránézhetünk, és ez hogyan függ össze a karakterszámunkkal
  2. párkapcsolati, kapcsolati energiák, viszonyok;
  3. kapcsolati játszmák
  4. minden résztvevő a tanácsadás során ki tudja számítani a saját mátrixát, számhálóját…
  5. … és a párjáét is :-) És ebből következtetéseket tud levonni! ;-)
  6. továbbá a kis csoportos számmisztikai tanácsadáson rengeteg felismerés és megértés várható
  7. az interjú végén, pedig mesél arról a tanácsadó, hogy az Ő életében mit okozott az,  hogy megismerkedett a numerológiával :-)

Hogyan ismerhetem meg önmagamat, saját számaim segítségével? És ez hogyan gazdagít engem?
Itt találod a válaszokat, illetve a további részleteket a 2011. május 28-i szombati kiscsoportos számmisztika tanácsadásunkról, amit Zemlényi-Kovács Erika vezet – tanulj velünk, hogy tovább gazdagíthasd az életedet!  –>

http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/delicious_48.png http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/google_48.png http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/facebook_48.png http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/twitter_48.png

Kapcsolódó cikkek

0 Responses to “Hogyan változhat meg az életünk?! Ingyenes számmisztikai beszélgetéssorozat 2.”


Jelenleg nem tudsz hozzászólni.