A számok valóban igazat mondanak? Ingyenes számmisztika beszélgetéssorozat 3.

Sokszor csodálkozunk azon, hogy valami az egyik évben fantasztikusan halad, míg a másikban ép, hogy csak döcög. Milyen jó is lenne tudni, hogy mi vár ránk a következő évben, mibe érdemes belekezdeni, mit érdemes folytatni!

Van egy módszer, aminek a segítségével előre megtudhatjuk, hogy mivel érdemes foglalkozni az elkövetkező egy évben, mi az amit erősítsünk, és mi az amit ép hagyni kell pihenni.

Hallottál már az Időnumerológiáról?
Ez pontosan ebben nyújt segítséget!

Az ingyenes számmisztika interjúsorozat, ami Zemlényi-Kovács Erika numerológusal készült,  ezt a témát is érinti. De azt a kérdést is feszegeti a beszélgetés, hogy

át tudjuk-e írni a sorsunkat vagy muszáj szenvednünk?

Sőt, még olyan izgalmas kérdés is felmerül, hogy:

Valóban igazat mondanak a számok?

De nem is húzom tovább az időt! Hallgasd meg, nézd meg a videót, sok érdekes és hasznos információt tartalmaz!

Amennyiben részleteiben érdekel az időnumerológia és az, hogy hogyan is tudod hasznosítani az életedben, jelentkezz a május 28-i egész napos kiscsoportos számmisztika tanácsadásunkra.

http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/delicious_48.png http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/google_48.png http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/facebook_48.png http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/twitter_48.png

Kapcsolódó cikkek

0 Responses to “A számok valóban igazat mondanak? Ingyenes számmisztika beszélgetéssorozat 3.”


Jelenleg nem tudsz hozzászólni.