Pénzt teremteni… Hányféleképpen is?

Voltál vele úgy, hogy utólag nem értetted magadat? Például mert a nézőpontod berögzült volt, csak egyféleképpen tudtál nézni dolgokat. Vagyok ezzel így énmagam is – illetve remélem, hogy egyre inkább csak voltam. :-)

Tegnap a Lehel piacon jártam és nem a zöldségek, gyümölcsök ragadták meg a figyelmemet, no és a bioboltok választéka, mert a vásárlást rutinosan elintéztem. Hanem képzeld, amikor az emeletről lefele igyekeztem egy csendes sarokban egy festmény kiállításba bukkantam. Hoztam onnan neked 3 képet. A mobilommal fotóztam őket, és azonnal tudtam, hogy ezt meg akarom majd osztani a GazdagNők hírlevél-, illetve blogolvasóival. Nézd meg hát őket:

Érted, ugye, hova akarok kilyukadni? Összekötve azzal, amit a bevezetőmben írtam? Természetesen tovább pontosítom rögtön, hiszen az általános szimbolikán túl mélyebb oka is vannak, hogy idehoztam ezt a 3 különböző látványt mutató festményt az Országházról.

Amikor vágyunk valamire, amikor valaminek a hiányát érezzük, akkor könnyen lehet, hogy csak egyféleképpen látjuk a dolgokat. És főleg akkor, ha nem igazán akar teljesülni, amit szeretnénk, akkor többnyire borongós (lesz) a “képünk”. És ha még inkább azzal vagyunk elfoglalva, abban dagonyázunk, amit valójában nem akarunk, akkor meg főleg! Így aztán nem csoda, hogy újra meg újra PONT AZT teremtjük meg, aminek az ellenkezőjét szeretnénk (ahogy erre már rengetegen felhívták a figyelmet – különösen Abraham mutatja jól be ezt az igazán emberi hozzáállást, folyamatot).

“Az egyetlen, aki az utadba áll, Te magad vagy” – nem véletlenül hangzik ez a Shrek 3 mozifilmben.

Legalább 3féleképpen látta a festő a magyar Parlament épületét, azaz képes volt 3 festményt teremteni. A teremtésnek sokféle módja van, és éppen ezért a Női Tízmilliószoros Teremtő Napon jómagam is többféle módszerrel ismertetlek meg –>>

Hogy miért többféle teremtéssel? Mert valakinek ez válik be, van akinek az, másnap meg amaz, de sorolhatnám tovább. A nyári napfordulós, fogyó holdas Bölcs Hold Bőség körön most kedden valaki azt mondta, hogy ő nem tud meditálni – arról beszélgettünk, hogy mennyire felgyorsult a világ, milyen rövid idő alatt mennyi minden történik (bennünk és kívül is), és kijelentettem (igen, ezt tettem, mert ez a saját személyes tapasztalatom, és ezt látom másokon is), hogy egyensúlyt tartani nem lehet NAPI spirituális praxis nélkül. A legkézenfekvőbb eszközként a meditációt említettem, és ehhez kapcsolódtak is többen.

– A mosogatás is lehet meditáció – mondtam a kérdezőnek, és láttam, hogy kicsit kikerekednek a szemei. – DE csak akkor, ha totálisan arra figyelsz, és nem azon rágódsz, ami volt, vagy ami lesz. Tolle sem véletlenül javasolja a “jelen”-ben létezést. Tehát bármilyen gyakorlat jó lehet, amikor képes vagy csak arra figyelni, totálisan a pillanatban élve.

Pénzt teremteni is sokféleképpen lehet, és nagy esélyünk van rá, ha megtaláljuk a saját teremtési folyamatunkat, feloldjuk annak akadályozóit, akkor az élet többi területén is előre tudunk lépni. Átadok, átadunk minden tudást, ami bennünk felhalmozódott a GazdagNők háza táján – ha te is engeded, ha hagyod ;-). Olvasd el a részleteket itt a GazdagNők Női Tízmilliószoros Teremtő Napjáról, amit 2011. július 4-én, hétfőn tartunk: klikkelj ide –>>

Most még – ráadásul – nagyon kedvezményesen tudsz jelentkezni a július 4-i Női Tízmilliószoros Teremtő Napunkra. Nézd meg mielőbb a lehetőségeket, és akár előleg befizetésével, de foglald le a helyedet mielőbb! —>>

http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/delicious_48.png http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/google_48.png http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/facebook_48.png http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/twitter_48.png

Kapcsolódó cikkek

0 Responses to “Pénzt teremteni… Hányféleképpen is?”


Jelenleg nem tudsz hozzászólni.