Fordulópont: nőknek kötelezően nézendő film! ;-)

Fordulópont. Vajon hány ilyen van az életünkben?

És mi késztet bennünket váltásra?

Széles lehet a választék:

 • ° pénzügyi nehézségek
 • ° párkapcsolati problémák
 • ° munkabeli gondok
 • ° egészséggel kapcsolatos kihívások
 • ° családon belüli nézeteltérések stb.

A nők számára nagyon fontos üzenete van annak a filmnek, amelyben az egyik kiemelkedő spirituális tanító, Dr. Wayne W. Dyer a kérdezett. Őt faggatja ugyanis egy forgató csoport, amelynek tagjaira is nagy hatással van a beszélgetés, de 2 másik történet is fut párhuzamosan ebben a mélyen spirituális filmben. Nagy erénye, hogy a nők és férfiak társadalmi nemi szerepeit is érinti.

Csodálatos 2 órád lehet, ha megnézed “Az ambíciótól az értelemig – A fordulópont” című filmet, amely még az életcélod megtalálásáról is szól, azt is segítheti.

A filmet itt találod:

Ha megnézted, írd le a hozzászólás részben a véleményedet – miben és miért érintett meg a film, őszintén kíváncsi vagyok rá. Nekem teljesen megszűnt a világ, amíg ezt a filmet néztem, szinte egy más dimenzióba kerültem :-)

Fordulópontot jelenthet egyébként számodra 2011. július 4-e is, amikor a GazdagNőkkel Női Tízmilliószoros Teremtő Napot tartunk. Még tudsz jelentkezni, de a befizetésedet már a helyszínen rendezzük majd, jó? ;-) Gyere: tarts velünk, regisztrálj itt, még nem késő! :-) –>>

S teremtsünk együtt fantasztikus fordulópontokat, ragyogó felismeréseket jövő hétfőn együtt veled!

http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/delicious_48.png http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/google_48.png http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/facebook_48.png http://www.gazdagnok.hu/wp-content/plugins/sociofluid/images/twitter_48.png

Kapcsolódó cikkek

29 Responses to “Fordulópont: nőknek kötelezően nézendő film! ;-)”


 • Szia Ida!

  Már régóta olvasom irásaidat és sokat kaptam már Töled. Köszönöm.Ez a film arra késztetett, hogy le is irjam, hogy KÖSZÖNÖM, KÖSZÖNÖM,KÖSZÖNÖM.Ré

 • …ez csodálatos élmény volt! :)
  2x “ugrottam neki”, h megnézzem….előbb hajnali 2 óra tájékán, majd ébredés után. Titokban alvás alatt is kiváncsivá tett a film…és mikor fölébredtem ez volt az első gondolatom….:) Előidéztem saját önmagamnak két igazán kellemes órát ezzel a filmmel :)Kávé az ágyban, kényelembe helyezkedés…és a film. Eleve mimóza lélek vagyok, így a film is abszolut megérintett…Nem akarok a filmből idézni…úgyis az a lényeg, hogy kinek-kinek személyesen mit üzen, kiben mint érint meg. :)
  Jó ideje olvasgatom a blogodat Cs Csapo Ida :), sok számomra is fontos értéket kaptam így közvetve…de azt hiszem ez volt a legjobb élmény ebben a virtuális világban. Oké….ez kicsit túlzás…de akkor is köszönöm hogy megosztottad velünk….akik “csak” olvassák a blogot és mások élményeiből töltekeznek…mert épp anyagi vagy földrajzi okokból nm vehetnek részt egy-egy ilyen “teremtő” napon. Szóval köszönet ezért a filmért, jól esett…:)
  Nem ajánlom senkinek :) mert biztosan elgondolkodtad……:)
  Kellemetes hétvégét mindenkinek!

 • Köszönöm ezt a filmet, jól esett a lelkemnek.

 • Jósvai Mihályné

  Ida !
  Ez igazán remek film köszönöm !!

 • Kedves Ida!

  Ez a film nekem egy jel,mert más is megküldte,és már szerdán megnéztem.Még megnézem párszor. A könyvet amiből a film készült most olvasom. A cime, Inspiráció.Nemrég olvastam egy másik könyvét aminek a cime, A szándék hatalma.Tehát nekem tényleg ideje változtatnom mert ugye véletlenek nincsenek. Köszönöm a filmet ,Szép napot,üdv, Böbe.

 • Drága Ida! Valósággal elérzékenyültem, amikor megláttam, kinek a filmjéről van szó. Dr.Wayne W.Dyer a kedvenc íróm. Egészében most fogom megnézni ezt a filmjét, s ezt köszönöm Neked,s hogy részesei lehetünk a mélységesen letisztult gondolatainak. S ezek a megtapasztalásai által kerültek a filmbe.Élettapasztalata, életút tapasztalata által. Számomra azt is üzente nekem ismét,fontos, hogyan járom az utamat, s eközben mit tudok szeretettel nyújtani a körülöttem élőknek.S csodás, amikor belülről teremtek kifelé.Ezt én is folyamatosan gyakorolom.Számomra ez a valóságos.örömteli jelenlét.A bennünk lévő Bölcs asszonyhoz kapcsolódás pillanata által teremtődő átjáró, a spirituális valóságba.S én is érzem,akkor élek a mostban teljes szívemmel s lelkemmel igazán,amikor időt szakítva a kapcsolódásra,mélyen “befelé” figyelek,s innen teremtek. Dr.Wayne legutóbbi könyve, a “Megoldás”, szintén magával ragadott engem. Köszönöm Ida a lehetőséget a teljes film megtekintésére!/egyenlőre részleteket kaptam még ismerőstől belőle/ Jövő héttől táboroztatok.Azért hétfőn, lélekben mindenképp Veletek leszek a Gazdag Nők programján! Kívánok Neked csodás hétvégét ! Szeretettel: Kati

 • Kedves Ida!
  Nagyon mélyen megérintett a film.
  Végig zokogtam a szó szoros értelmében.
  Nagyon köszönöm hogy megosztottad Velem is.
  Azt hiszem épp az egyik fordulópontom kellős közepén vagyok.
  Sokat segítettél vele. Magdolna

 • Hát a végére teljesen megváltozott a hangulatom, a közérzetem. A lehető legjobbkor érkezett hozzám. Tudjuk, nincsenek véletlenek. Köszönöm. Pont erre volt szükségem. Hálás vagyok érte.

 • Drága Ida!

  A film igazán önmagáért beszél.
  De,hogy pont jókor érkezett az életemben ez mindig csodával tölt el.Úgy érzem,hogy az életem következő kockái folyamatosan rakodnak le előttem.Ez a film is egy kocka most.
  Köszönöm.
  Isten áldjon!
  Szeretettel: Szilvi

 • KEDVES IDA!

  NAGYON SZÉPEN KÖSZÖNÖM A FILMET,NAGYON TANULSÁGOS VOLT.
  AMIKOR LE ÜLTEM ,HOGY MEGNÉZZEM A FILMET,EGY BELSŐHANG ARRA UTASÍTOTT,MOST ÁLLJ FEL HOZZ KÉT GYERTYÁT ÉS EGY FÜSTÖLŐT,GYÚJTSD MEG ÉS AZUTÁN FÜLHALLGATÓVAL NÉZD MEG, ÍGY IS TETTEM, TELJESEN MAGÁVAL RAGADOTT A FILM.ÉN EZT MÁR PRÓBÁLGATOM ÚGY EGY ÉVE,HOGY A” MOST= JELEN
  PILLANATBAN ÉLJEK ÉS CSELEKEDJEK,NAGYJÁBÓL MÁR SIKERÜLT IS.TELJESEN MEGVÁLTOZOTT A HOZZÁ ÁLLÁSOM MINDENHEZ ÉS MINDENKIHEZ. NAGYON JÓ ÉRZÉS A LELKIBÉKE ,HARMÓNIA.CSODÁLATOS MINDÍG FIGYELMEZTETNI AZ EMBEREKET ARRA,HOGY NINCS SEMMI BAJ,MINDEN MAGÁTÓL MEGOLDÓDIK. HA VALAMI ELLEN KÜZDESZ MÉGTÖBBET HOZOL LÉTRE ABBÓL AMIT NEM AKARSZ. HAGYD A DOLGOKAT MAGUKTÓL MEG OLDODNAK.
  MÉG EGYSZER KÖSZÖNÖM A FILMET. ÁLDÁS BÉKESSÉG KISÉRJEN. ÜDV ANNAMARIA

 • Köszönöm ezt a csodálatos filmet. Azt hiszen többször is nézem, hogy jobban rögzüljön a lényeg.

 • Kedves Ida!!
  Alig tudok szóhoz jutni,megyek is a Duna-partra tovább elmélkedni. Nagyon spirituális alkat vagyok,de amiket ebben a filmben láttam,valahogy mindig elfelejtem.Énekes vagyok,azért megérintett az utolsó részben a zongoristás jelenet,magamnak énekelek !!Köszönöm neked ezt a filmet. Szép Napot!
  Fanni

 • Ez a film rendkívül megérintett. Én most vagyok egy komoly változás közben. Eddig mindig mindenkire, vagy valakire hallgattam, csak arra nem ami a bensőmben van. Mostanában figyelek igazán arra is, vagyis talán már elsősorban a bensőmre.

 • Ezek a kedvenceim, és imádom! Le is tudod tölteni.
  http://www.titokfilm.hu/category/eletmod/
  Mind érdemes megnézni, nagyon tanulságos!

 • Boryné Butyka Andrea

  Köszönöm a filmet! Nagyon, nagyon! Megérintett!Nem idézem pontosan, de számomra az egyik fontos mondanivalója, hogy amit délőtt még igaznak hiszel, délután már nem az!

  Andrea

 • Köszönet és hála,hogy megosztottad velünk ezt a filmet.
  Nagyon fel emelö érzés volt végignézni és tenulságos.
  Áldás nektek hétfőre.
  üdv Teca

 • Köszi kedves Ida ezt a filmet,nekem nagyon tetszett.Sokan megnézhetnék,lehet megváltozna az életük,úgy legyen.

 • Nagyon köszönöm a lehetőséget, hogy megnézhettem a filmeket, nagyon jókor jöttek.Ezeket a dolgokat régóta tudom, és működött is, de kicsúszott alólam a talaj egy rossz házasság miatt.Most már alakulok és ezek a dolgok megerősítenek, hogy újra talpra álljak.
  köszönöm
  Gabóca

 • Kedves Ida!
  Nagyon felemelő érzés lett rajtam úrrá a filmet követően: a megoldás ismerete erőt fog adni a mindennapjaimban. Hívő ember lévén eddig is mások segítése volt a legfontosabb az életemben. De fontos szempont volt a jólét is. Ma már látom, hogy a lelki béke, az alázat és a szeretet az, ami a legfentosabb kell legyen a családok életében.
  Köszönöm a sorsnak, hogy rátaláltam az oldaladra és köszönet neked, amiért megajándékoztál ezzel az élménnyel, amit a film adott!
  Éva

 • Kedves Ida!
  Köszönöm ezt a filmet. Igazán megérintett, és tetszett. Már magam is átéreztem, és érzem ha egyedül vagyok, és festhetek. Bár nem tanultam, mégis elvarázsol, ha ihletet kapok.
  Sokszor és mindenkinek meg kellene néznie , hogy megváltoztathassuk az életünket!

 • Kedves Ida!
  Nagyon megérintett ez a film.Az egyéni sorsok mögött valójában felfedezhetők a sztereotípiák. Mire gondolok:amikor a szőke,családos nő férje számára kiderül,hogy a felesége újra festeni szeretne biztatja,de akkor már megtorpan,amikor kiderül ,hogy a felesége ott marad a tengerparton. Megijed a háztartás vezetéstől,de végül úgy tűnik,hogy szereti és megérti a feleségét,és bevállalja a család ellátását.
  Csodálatos bölcsességek hangzottak el a filmben.
  Engem személy szerint az érintett meg a legjobban,amikor arról beszélt a ” riport alany”,hogy a változás végig melletted vagy a közeledben
  van,és akkor következik be,amikor a legoptimálisabb.

  Az élet délelőttre és délutánra osztása az én olvasatomban azt jelenti,hogy a délelőtt a fiatalkorunk,amikor mindent ki kell próbálnunk,még ha időnként elbukunk is.” Délutánra” már meg kell próbálnunk úgy élni,hogy a mások iránti tisztelet és szeretet vezéreljen bennünket.Le kell tudnunk győzni az önzésünket( ahogy a filmben mondták az egónkat)
  Köszönöm Neked,hogy megnézhettem ezt a tanulságos filmet!

  Kati

 • Kedves Ida!
  Számomra film mondanivalója “hallgasd a lélek zenéjét”.
  Meditáltam és E.G.O.-m állandóan előbújt,(alig tudtam lecsillapítani) elnyomva az igazi énemet.
  Azt hiszem most értettem meg, mit is jelent az, hogy légy önmagad.
  Mindig azt gondoltam az vagyok, és most már tudom, hogy még csak most kezdem a nagy utazást…..

 • Magdolna…nem arulod el leci hogy kient meditalsz ahhoz, hogy halld is onamgad? mar csak azert mert ez a zene dolog erintett meg engem is a filmbol, es ugy szeretnek tudni jatszani sajat lelkem hurjain. No de nm hallom….nm hallom :(
  egy ket otletet szivesen vennek….amolyan bevalost :)
  ….koszi :)

 • …”kient” helyett “mikent” :)…a billentyuzetem mar reg megtalalta a sajat hangjat, es neha aszerint cselekszik….:)

 • Mennyei, koszonok mindent, es a legjobbakat kivanom … mindenkinek!

 • Kedves Ida!

  Köszönöm, hogy figyelmembe ajánlottad ezt a filmet. Hatással volt rám, sikerült általa tovább fejlődnöm. Választ is kaptam egy eldöntendő kérdésemre.
  A jó Isten áldása kísérjen a hozzánk való jóságodért.
  Tisztelettel: Márti

 • Kedves Ida!

  Mi a férjemmel kettesben néztük meg tegnap késő éjszakába nyúlóan. Ma egész nap arról és magunkról beszélgettünk a film kapcsán. A köztes időben felhívta barátait és mindenkinek kiadta házi feladatként pár napon belül megnézni a filmet….
  KÖSZI az élményhez juttatást, mi továbbgondolunk néhány dolgot az életünkben…
  Szidónia

 • Spengerné Anikó

  Kedves Ida!

  Úgy gondolom, hogy az embert mindig okkal találják meg a dolgok, úgy a filmek,mint a könyvek az emberek vagy a helyzetek. Éppen Müller Péter: Lomb és gyökér című könyvét olvasom, és ez a film teljesen adaptálható erre a műre. Köszönöm, hogy segítettél rátalálni! Áldás és bőség kísérjen téged, és mindnyájunkat! Köszönet, hogy szolgálsz bennünket!

Jelenleg nem tudsz hozzászólni.